Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (4 μέλη και 69 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
κάτι καινούργιο στο πρόγραμμα πρόσθετη από μόνη της ...συνεχεία η πουτάνα  :smitten: και όταν κάνω την γύρα μου πάλι σε αυτήν επιστρέφω.ε δεν είναι και η μοναδική που αξίζει και περνάω ωραία αλλά η Νταϊάνα συμπεριφέρεται έξυπνα και τις βγάζω το καπέλο  :rockon:

Πες την δικια σου να γυρησει την βαρδια της σε βραδυνη μπας και ξανα- :knockinb: και εμεις την περηβοητη μολδαβεζα με τα πρασινα ματια, αλλιως δεν βλεπω να γραφει κανας καμια εγγυρη κριτικη για δαυτη... ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πες την δικια σου να γυρησει την βαρδια της σε βραδυνη μπας και ξανα- :knockinb: και εμεις την περηβοητη μολδαβεζα με τα πρασινα ματια, αλλιως δεν βλεπω να γραφει κανας καμια εγγυρη κριτικη για δαυτη... ;)
Νομιζω ο μηνας Μαϊος πρεπει να ειναι ποιοτικος...αρα εχω ηδη στο προγραμμα μου Βερονικα και Νταϊανα που τις πεθυμησα πολυ...Κλεισαμε...
Αλλα μου λειπει αλλη μια και λεω να παρω μια αδοκιμαστη  :think: :think:

Συμφωνουμε ολοι??

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Νομιζω ο μηνας Μαϊος πρεπει να ειναι ποιοτικος...αρα εχω ηδη στο προγραμμα μου Βερονικα και Νταϊανα που τις πεθυμησα πολυ...Κλεισαμε...

Συμφωνουμε ολοι??

Καλά.......πας να βγάλεις ολόκληρο Μάη με 3 καταθέσεις  :think:  :o :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν ξέρω σε ποια αδοκίμαστη γουστάρεις να πας, πάντως μακριά από αλίνα από μένα.........ίσως πιό σημαντικό για έναν μπουρδελιάρη είναι ποιες κοπέλες δεν θα πηδήσει παρά ποιες θα πηδήσει  :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καλά.......πας να βγάλεις ολόκληρο Μάη με 3 καταθέσεις  :think:  :o :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν ξέρω σε ποια αδοκίμαστη γουστάρεις να πας, πάντως μακριά από αλίνα από μένα.........ίσως πιό σημαντικό για έναν μπουρδελιάρη είναι ποιες κοπέλες δεν θα πηδήσει παρά ποιες θα πηδήσει  :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:
ε τι λιγες ειναι 3?...
Σωπα ρε και η πλακα ειναι οτι Αλινα ειναι πολυ καυλιαρα τωρα τελευταια στο σαλονι αλλα δε την ειχα στο προγραμμα ετσι κι αλλιως

Εχω μια περιεργεια για την Ισαβελα της Κωλετη θα ελεγα αλλα δε γουσταρω καθολου την τσατσα της.Καριολα με ολη τη σημασια της λεξης
Τελοσπαντων θα δουμε...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ε τι λιγες ειναι 3?...
Σωπα ρε και η πλακα ειναι οτι Αλινα ειναι πολυ καυλιαρα τωρα τελευταια στο σαλονι αλλα δε την ειχα στο προγραμμα ετσι κι αλλιως

Είναι όντως καυλιάρα αλλά πρόσεξε μην την πατήσεις όπως εγώ πρόσφατα..... :headbang: :headbang:

Εχω μια περιεργεια για την Ισαβελα της Κωλετη θα ελεγα αλλα δε γουσταρω καθολου την τσατσα της.Καριολα με ολη τη σημασια της λεξης
Τελοσπαντων θα δουμε...

Για κωλέττη δεν ξέρω να σου πω κάτι...από τότε που μετακόμισε η Έφη από εκεί μαύρη πέτρα έριξα..... :P

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Συμφωνουμε ολοι??
εγω συμφωνώ με τις επιλογές σου.η Βερόνικα είναι σταθερή αξία και βγάζει έναν ερωτισμό και μια γοητεία!!η Νταϊανα εξίσου το ίδιο αλλά αυτή έχει όλο το πακέτο που θα απολαμβάνεις τα πάντα.για την τρίτη κοπέλα λέω η μοντελάρα η Μιρέλα.έχει κάποιος άλλη γνώμη..??  ;)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Είναι όντως καυλιάρα αλλά πρόσεξε μην την πατήσεις όπως εγώ πρόσφατα..... :headbang: :headbang:

Για κωλέττη δεν ξέρω να σου πω κάτι...από τότε που μετακόμισε η Έφη από εκεί μαύρη πέτρα έριξα..... :P
θέλουμε πίσω ξανά την Έφη και την Νατάσα  :rockon: :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
θέλουμε πίσω ξανά την Έφη και την Νατάσα  :rockon: :rockon: :rockon:

Η Έφη εργάζεται κανονικά στο Φρίξου 15, πρωινή βάρδια πάντα, και σήμερα ήταν εκεί,  :sunglasses: για Νατάσα ας ελπίσουμε ότι θα την ξαναδούμε  :sunglasses:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η Έφη εργάζεται κανονικά στο Φρίξου 15, πρωινή βάρδια πάντα, και σήμερα ήταν εκεί,  :sunglasses: για Νατάσα ας ελπίσουμε ότι θα την ξαναδούμε  :sunglasses:
Η Έφη δουλεύει όλες τις ημέρες.. και σαββατο/κύριακα ??

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αμα παρατηρησεις καλα το σιτε θα δεις οτι δεν υπαρχει καθολου πλεον εκει.
Τυχαιο? Δεν νομιζω...

Ναι κατα το μεσιμερι πρεπει να την ειχαν αποσυρει...και απο αθηνα βλεπω την αποσυρανε, θα εφαγε πολυ κατσικι και τσουρεκι το πασχα φενετε.!!  :2funny:

...ηταν πολυ καλο για να'ναι αληθινο.!

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Βραδυνη τσαρκα πριν απο λιγο στη περιοχη του μυλου.....
Νικ.ουρανου 26...ΑΛΙΝΑ με κοκκινα μαλλια πλεον,πολυ παιχνιδι στο σαλονι με αυτα που κανει εισαι μια ανασα απο το να μπεις,την εχω παρει στο παρελθον  για αυτο κρατηθηκα και δεν μπηκα.
Μινωταυρου...ΑΦΡΟΔΙΤΗ,μελαχρινη με σιλικονατες βυζουμπες,πρωτη φορα την εβλεπα..ηταν στα υποψιν....
Αχελωου....ΒΙΚΥ,ξανθο μωρο με ωραιο σωματακι.
Φριξου 9..ΚΑΝΤΥ-δυναμιτης πολυ ομορφη παρουσια.
Τριδυμα..Μονο το Νο1 ηταν ανοιχτο και η κοπελα ηταν η ΜΑΡΑ,μετρια πραγματα.
Φριξου 14..ΓΙΑΣΜΙΝ,εχει ριζωσει εκει περα.
Εκκλησια..ΜΑΡΙΑ δεν την εχω ξαναδει,μελαχρινο σγουρομαλλικο γυρω στα 22 την εκανα,με ενα μεγαλο tatto στη κοιλια.
Παρεκλησι..ΑΝΤΖΕΛΑ,ταιστε κατι τη κοπελα ρε παιδια στα προθυρα ανορεξιας ειναι.
Κωλεττη...ΙΣΑΒΕΛΛΑ,δεν με πειθει καθολου,αν και εχει τσαχπινια.
Κοροβαγκου..ΣΑΡΑ,απο τις καλυτερες παρουσιες της σημερινης τσαρκας.
Ανδρ.Γεωργιου 50...ΒΕΡΟΝΙΚΑ,η κοπελα ειναι πολυ ομορφη και εχει υπεροχο σωμα,λαικο προσκυνημα γινοταν μαζι με εμενα περιμεναν αλλοι 6 για να τη δουνε.
Ανδρ.Γεωργιου 21..Μια μελαχρινη γεματουλα,ονομα δε συγκρατησα.
Ανδρ.Γεωργιου 34..ΛΑΡΑ,η τσατσα με ειπε ειναι σε προγραμμα και θα αργησει.
Μελισσες...Μια ξανθια γαμευσιμη κοπελα,προμιλφ την εκανα,ονομα δε θυμαμαι.
Ανδρ.Γεωργιου 30..ΜΙΡΕΛΑ,δυνατο κομματι ηταν και αυτη στα υποψιν.
Ερως...ΑΝΤΖΕΛΑ,απο ουκρανια μελλαχρινη με ωραιο προσωπο αλλα στηθος πλακα λιτοχωρου.

Π.Ερημιτη,Φριξου 13,Ανδρ.Γεωργιου 24 ηταν κλειστα,δεν ξερω το λογο......

Καταθεση εγινε σε ΣΑΡΑ και ΒΕΡΟΝΙΚΑ με πολυ καλες εντυπωσεις....
Και στις 2 μπηκα με το απλο προγραμμα και τα κοριτσια τιμησαν τα χρηματα τους.
Παρατηρησα επισης οτι σημερα υπηρχε αρκετος κοσμος,σχεδον σε ολα που μπηκα παντα περιμενα γιατι η κοπελα ηταν σε δωματιο με πελατη...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η Έφη δουλεύει όλες τις ημέρες.. και σαββατο/κύριακα ??

Συνήθως δούλευε Δευτέρα-Πέμπτη, έκανε και κάποια Σαββατοκύριακα τελευταία, πάντως χθες και προχθές ήταν στη δουλειά

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
off topic

Αθηνα Κασανδρας.

:S

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 12.jpg
    12.jpg
    137,3 KB · Εμφανίσεις: 20

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Ντανιέλα  :tits2: τα έδωσε όλα χθες το απόγευμα.πήγα για Νατάσα μήπως επέστρεψε αλλά η υπηρεσία  με έπεισε να περάσω και πράγματι ήταν έτσι.σήμερα δουλεύει πρωί μου είπε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η Ντανιέλα  :tits2: τα έδωσε όλα χθες το απόγευμα.πήγα για Νατάσα μήπως επέστρεψε αλλά η υπηρεσία  με έπεισε να περάσω και πράγματι ήταν έτσι.σήμερα δουλεύει πρωί μου είπε

Γιατι ρε μαν δεν πηγες Νταιανα.?? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom