Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παντως απ οτι διαβαζω στο μυλο γινεται χαμος.τι σας κανει να πιστευετε οτι με τοσο κοσμο και οριστικο κλεισιμο βαρδαρη δε θα καθιερωθει το 40αρι;
Το κασκαντεριλικι θα το κανα εγω αλλα εχω 0/2.οχι βεβαια οπως το εννοειται εσεις,αλλα πιο σκληρο.
Ειχα στο ερως 16. Μπαινω μεσα και λεω την τσατσα δε με νοιζει ποια κοπελα ειναι,εχω 25€ δεχεσαι; Μου λεει κατσε να ρωτησω την κοπελα.την ρωταει και για κακη μου τυχη δεχτηκε.ισως οτι πιο ασχημο εχω γαμησει τα τελευταια δεκα χρονια.ψηλη ρουμανα κακασχημη,ηταν σαν να χε δυο κορομηλα αβτι για στηθος.
Και αλλη μια δε θυμαμαι παλι ονομα,στο βαρδαρη μια ξεδωντιαρα μαυρη με αφανα. Εννοειται δεν το ξαναεπιχειρησα.
Χρονια πολλα μαγκες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Παντως απ οτι διαβαζω στο μυλο γινεται χαμος.τι σας κανει να πιστευετε οτι με τοσο κοσμο και οριστικο κλεισιμο βαρδαρη δε θα καθιερωθει το 40αρι;
Το κασκαντεριλικι θα το κανα εγω αλλα εχω 0/2.οχι βεβαια οπως το εννοειται εσεις,αλλα πιο σκληρο.
Ειχα στο ερως 16. Μπαινω μεσα και λεω την τσατσα δε με νοιζει ποια κοπελα ειναι,εχω 25€ δεχεσαι; Μου λεει κατσε να ρωτησω την κοπελα.την ρωταει και για κακη μου τυχη δεχτηκε.ισως οτι πιο ασχημο εχω γαμησει τα τελευταια δεκα χρονια.ψηλη ρουμανα κακασχημη,ηταν σαν να χε δυο κορομηλα αβτι για στηθος.
Και αλλη μια δε θυμαμαι παλι ονομα,στο βαρδαρη μια ξεδωντιαρα μαυρη με αφανα. Εννοειται δεν το ξαναεπιχειρησα.
Χρονια πολλα μαγκες

Συνηθως πρεπει να τριτωσει το κακο... οποτε μπορεις σημερα να ξαναδοκιμασεις 10.00-20.00 βιλα πριβε, νεα κοπελα του κουτιου θα σου πει η τσατσα... :grin:

Alexakis192

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά επειδη ειμαι νέος εδω για πείτε μου μιασ και εχω σκοπό να κατέβω αυτες τις μερες προς Βαρδάρη και και δεν θέλω να την πατήσω ασχημα σε ποιά θα μου προτείνατε να παω για κατάθεση?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
11 μαιου λενε για Παμελα. Θα παει κανεις?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδιά επειδη ειμαι νέος εδω για πείτε μου μιασ και εχω σκοπό να κατέβω αυτες τις μερες προς Βαρδάρη και και δεν θέλω να την πατήσω ασχημα σε ποιά θα μου προτείνατε να παω για κατάθεση?
μην πας βαρδαρη ειδικα σαν νεος καταθετης,ασε που τα περισσοτερα κλεισαν

πηγαινε σε ενα αξιοπρεπες μαγαζι απο τα της περιοχης βιλκας και περιξ

συνιστωνται αφροδιτη στην κωλετη,εφη στην φριξου 15,ντιανα ανδρεου γεωργιου 21,νταιανα στην αχελωου,καντυ στην βιλα εροτικα,ναντια αν ειναι πισω στις νταλικες οδο ερημιτου....γενικα αυτες για πρωταρη για να σε καθοδηγησουν καλα και αν γυρισει και καμια νατασα στο ερως16 αργοτερα....συνδυαζουν καλη συμπεριφορα και διακριτικη συναμα,περιποιηση και εμπειρια στο στοματικο.....η ναντια λιγο μπορει να σε πρηξει απο πολυλογια αλλα κλαιν μαιν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οπαααα.!!! δηλωσεις.!!  :rockon:

εσυ σαν παλιος θυμασαι οτι πριν τεσσερα χρονια εγραψα την πρωτη της κριτικη σαν κομοδινο στην εκκλησια τοτε....ε εγω θα την αποκαταστησω λοιπον..... :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εσυ σαν παλιος θυμασαι οτι πριν τεσσερα χρονια εγραψα την πρωτη της κριτικη σαν κομοδινο στην εκκλησια τοτε....ε εγω θα την αποκαταστησω λοιπον..... :sunglasses:

Θα πρεπει να την παρεις ομως στο απλο προγραμμα, αν της δωσεις παραπανω ισως γλυκαθει και σου κανει χαρουλες... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα πρεπει να την παρεις ομως στο απλο προγραμμα, αν της δωσεις παραπανω ισως γλυκαθει και σου κανει χαρουλες... ;)
θα παω με μπλουζακι γλομπεου ρε μαν με σταμπα.....δεν την παταω αυτην την φορα ;)

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
... και επειδή είδα και απόειδα ότι κανένας δεν έκανα το κασκαντεριλίκι ... είπα να δώσω εγώ το καλό παράδειγμα ... και ως ένας από τους νεότερους ίσως  :2funny: :2funny: :2funny: σε αυτή την παρέα (και όχι δυστυχώς στην ηλικία) ... όπερ και εγένετο ... σήμερα λοιπόν πρωινή επίσκεψη στο κοροβάγκου ... κριτική αναρτάται άμεσα.

Υ.Γ.: Βρε Κάραμαν γιατί δεν το έγραψες αυτο το τελευταίο νωρίτερα ... πήρα 69 γυμνό στα 60€ ... και δεν πέρασα άσχημα ... υπάχουν εμφανώς συμπτώματα ψεπέτας - άκρατου επαγκελματισμού - κομοδινοπούλευσης ... αλλά υπήρχαν γλυκές χαρούλες και υπομονή και δουλειά ... την μούσκεψε αρκετά την φανέλα ... τα περαιτέρω άμεσα στην κριτική.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
θα παω με μπλουζακι γλομπεου ρε μαν με σταμπα.....δεν την παταω αυτην την φορα ;)

μην νωμιζει οτι εισαι απο την ΔΕΗ μονο..!!  :2funny:

... και επειδή είδα και απόειδα ότι κανένας δεν έκανα το κασκαντεριλίκι ... είπα να δώσω εγώ το καλό παράδειγμα ... και ως ένας από τους νεότερους ίσως  :2funny: :2funny: :2funny: σε αυτή την παρέα (και όχι δυστυχώς στην ηλικία) ... όπερ και εγένετο ... σήμερα λοιπόν πρωινή επίσκεψη στο κοροβάγκου ... κριτική αναρτάται άμεσα.

Υ.Γ.: Βρε Κάραμαν γιατί δεν το έγραψες αυτο το τελευταίο νωρίτερα ... πήρα 69 γυμνό στα 60€ ... και δεν πέρασα άσχημα ... υπάχουν εμφανώς συμπτώματα ψεπέτας - άκρατου επαγκελματισμού - κομοδινοπούλευσης ... αλλά υπήρχαν γλυκές χαρούλες και υπομονή και δουλειά ... την μούσκεψε αρκετά την φανέλα ... τα περαιτέρω άμεσα στην κριτική.

Νατος ο Ηρωας.!!  :rockon: αντε περιμενουμε κριτικη...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ω ρε μανα μου οι νεες φωτο της Καρμεν... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Συνημμένα

• pic_10211368111991112011lathen.jpg
    pic_10211368111991112011lathen.jpg
    229 KB · Εμφανίσεις: 26
  • pic_1021136811199182011lathen.jpg
    pic_1021136811199182011lathen.jpg
    215,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δε γνωριζω αν οντως παιζουν τιμες στο 25αρι η και 20αρι στα studio... αληθεια???  εστω για τα απλα προγραμματα μιλαμε... Αλλα δε πρεπει να χαθει αυτο το "σκαλακι"...  Στο κατω κατω τα μπουρδελα ειχαν παντα ενα "ταβανι" που στηριζες την ευχαριστιση σου ενω στο studio αν περασεις με απλο η κοπελια  μπορει να στο βγαλει και ξινο...
Πολυ κουβεντα βλεπω ρε μαγκες για την Νταιανα που πηγε στο Αχελωου το καινουργιο.. εγω σε εκεινο μονο με την αλλη την ξανθια με το κοντο μαλλι την Βικυ εχω ασχοληθει και αυτο γιατι την ηξερα οταν δουλευε Προμηθεως..μου δωσε και διαφημιστικο οταν θα πηγαινε στο καινουργιο.. :P ! Αξιζει οντως η Νταιανα??  μακαρι να ξεραμε και τις Βαρδιες τους.. γιατι δεν κανουν κανενα site...??????  Και δω πισω ειμαστε!!!! :P  :headbang:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Αλπατσίνο πράγματι αβεσαστικές οι νέες φωτό της εν λόγω κυρίας ... δεν την έχω δει από κοντά ... οπότε πρέπει να "δοκιμάσωμεν" ...

Σήμερα βόλτα πρωινή ... goldenstars κλειστό ... χαρτάκι από έξω έγραφε "ανοίγουμε στις 18:00" ... οπότε θα υπάρχει βραδινή βάρδια, μετά δεν είδα άλλο σπιτάκι μιας και πήγαινα στοχευμένα για το "κασκαντεριλίκι" που λέγαμε ... ανέβασα κριτική και περιμένω έγκριση για να την διαβάσετε.
Όσο για την νταιάνα billikaros είναι πάντα πρωινή και ... ναι ... τα σχόλια αναποκρίνονται στην πραγματικότητα ... ο ορισμός της επαγγελματίας ιερόδουλου με την καλύτερη έννοια που μπορώ να το πω... Δεν θα σε αφήσει να φύγεις αν δεν ικανοποιηθείς το καλύτερο δυνατόν... Εκτός βέβαια από την εμφάνιση που είναι πολύ υποκειμενική για τον καθένα. Αν και εμένα δεν μου έκανε τρελό "κλικ" από έξω, μέσα ήταν άψογη.

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
σόρρυ ... "ανεβαστικές" ήθελα να πω ... αλλά ας ώψεται η εικόνα και η τρεμούλα που οδήγησε τα χέρια στο πληκτρολόγιο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δε γνωριζω αν οντως παιζουν τιμες στο 25αρι η και 20αρι στα studio... αληθεια???  εστω για τα απλα προγραμματα μιλαμε... Αλλα δε πρεπει να χαθει αυτο το "σκαλακι"...   Στο κατω κατω τα μπουρδελα ειχαν παντα ενα "ταβανι" που στηριζες την ευχαριστιση σου ενω στο studio αν περασεις με απλο η κοπελια  μπορει να στο βγαλει και ξινο...
Πολυ κουβεντα βλεπω ρε μαγκες για την Νταιανα που πηγε στο Αχελωου το καινουργιο.. εγω σε εκεινο μονο με την αλλη την ξανθια με το κοντο μαλλι την Βικυ εχω ασχοληθει και αυτο γιατι την ηξερα οταν δουλευε Προμηθεως..μου δωσε και διαφημιστικο οταν θα πηγαινε στο καινουργιο.. :P ! Αξιζει οντως η Νταιανα??  μακαρι να ξεραμε και τις Βαρδιες τους.. γιατι δεν κανουν κανενα site...??????   Και δω πισω ειμαστε!!!! :P  :headbang:
κατεμε πιο πολυ αξιζει η νταιανα απο την βικυ αλλα γουστα ειναι παλι αυτα

συνηθως ειναι πρωι η νταιανα και βραδυ η βικυ αλλα παιζει κιολας οποτε παρε κανα τηλεφωνο
(οταν ελειπε λογω περιοδου η νταιανα εκανε η βικυ και πρωινη)
τα τηλεφωνα ειναι στο αλλο θρεντ

οσο για το θεμα τιμων 20 και 25 σε στουντιο στουντιο δεν νομιζω να δουμε....απλα πολλα απο τα νεα σπιτακια που μεταφερθηκαν στον μυλο και τριγυρω μπορει να στεγαζονται σε καινουρια προκατ και να εχουν σαφως μια καλυτερη εξωτερικη και εσωτερικη εμφανιση,διακοσμηση,επιπλωση κλπ αλλα αφου διατηρουν ιδιο με τον βαρδαρη ροστερ λογικα θα το παιξουν μπουρδελα και οχι στουντιο σε τιμες τουλαχιστον απλου.....απλα θα εντασσουν και καποια προγραμματακια που μονο οι εχοντες θα παιρνουν.....δλδ ολο και λιγοτεροι προφανως

μ αλλα λογια θα εχουμε κι εδω μαγαζια α και β κατηγοριας καπως....τωρα τι αντανακλα στην πραξη αυτο;τιποτα θα ελεγα ως επι το πλειστον....εμεις θα συνεχιζουμε να γαμαμε εκει που περναμε καλα

συμφωνω με προλαλησαντα οτι απο την πολη λειπει η πολυ φτηνη εκτονωση επιπεδου μεταξουργειου ας πουμε αλλα τετοια δεν ειχαμε και πριν με βαρδαρη κι ουτε θα εχουμε ποτε λογω λιγων μαγαζιων -νομος προσφορας ζητησης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom