Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (2 μέλη και 79 επισκέπτες)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καινούρια είδηση,νομίζω κάποιος άλλος ανέβασε λίγες μέρες πριν το λινκ για την ίδια περίπτωση.σήμερα στο Βαρδάρη τα εξής μαγαζιά ήταν ανοιχτά
1)Ταντάλου 9
2)Σαπφώς 7
3)Σαπφώς 8
4)Προμηθέως 5
5)Προμηθέως 25

δεν μπήκα επειδή κάπως δεν αισθάνομαι χαλαρά μην τυχόν έχω επισκέπτες  :police:

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι εχει πεσει σε αυτην την κατασταση ο Βαρδαρης...?????  θα το αφησουμε να παει ετσι..?? ο προβληματισμος μου αφορα στο γεγονος οτι με το κλεισιμο του βαρδαρη ( χωρις να θελω να κανω συζητηση περι ποιοτητας-σε αυτο εχετε ολοι δικιο με το "καλα να παθουν" ) δε θα υπαρχει φτηνος χωρος για απλες "εκτονωσεις" ...  Δηλαδη θα πρεπει να τα σκανε ολοι σε studio (και με αυτους τους καιρους) , χωροι οι οποιοι εγιναν με το σκοπο καλυτερης περιποιησης για τους απαιτητικους( αν δεν κανω λαθος) μιας και υπηρχαν ηδη μπουρδελα...  καταστρεφεται το σκαλακι ετσι....  Η Αθηνα ειναι πολυ μπροστα τελικα σε κατι που θα μπορουσε και η θεσσαλονικη στα δικα της μετρα παντα.. Στην Αθηνα εχει και τα studio εχει τα μπουρδελα τα οποια με 10-15e σου προσφερουν υπηρεσια που μπορει να σε καλυψει αρκετες φορες χωρις να πας παρακατω... Εδω πλεον παμε σε μια κατασταση μονο studio αφηνοντας ενα "κενο" ....  :idiot:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Γιατι εχει πεσει σε αυτην την κατασταση ο Βαρδαρης...?????  θα το αφησουμε να παει ετσι..?? ο προβληματισμος μου αφορα στο γεγονος οτι με το κλεισιμο του βαρδαρη ( χωρις να θελω να κανω συζητηση περι ποιοτητας-σε αυτο εχετε ολοι δικιο με το "καλα να παθουν" ) δε θα υπαρχει φτηνος χωρος για απλες "εκτονωσεις" ...  Δηλαδη θα πρεπει να τα σκανε ολοι σε studio (και με αυτους τους καιρους) , χωροι οι οποιοι εγιναν με το σκοπο καλυτερης περιποιησης για τους απαιτητικους( αν δεν κανω λαθος) μιας και υπηρχαν ηδη μπουρδελα...  καταστρεφεται το σκαλακι ετσι....  Η Αθηνα ειναι πολυ μπροστα τελικα σε κατι που θα μπορουσε και η θεσσαλονικη στα δικα της μετρα παντα.. Στην Αθηνα εχει και τα studio εχει τα μπουρδελα τα οποια με 10-15e σου προσφερουν υπηρεσια που μπορει να σε καλυψει αρκετες φορες χωρις να πας παρακατω... Εδω πλεον παμε σε μια κατασταση μονο studio αφηνοντας ενα "κενο" ....   :idiot:
η Σαλονικη ετσι οπως το παει,θα παιζει σολο στουντιο μονο...οποιος εχει 30-40 αρι θα πηδαει,οι υπολοιποι χειροκινητο.... :jerking: :jerking:
Πορνομεταναστευση στην Αθηνα τυπε....εδω κ τωρα. :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω ολη τη νυχτα εβλεπα στον υπνο μου τη Νταϊανα  :smitten: :smitten: :smitten:  :bigdick: :kissass: :kissass: :tits: :tits:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
η Σαλονικη ετσι οπως το παει,θα παιζει σολο στουντιο μονο...οποιος εχει 30-40 αρι θα πηδαει,οι υπολοιποι χειροκινητο.... :jerking: :jerking:
Πορνομεταναστευση στην Αθηνα τυπε....εδω κ τωρα. :grin:

Και αμα κλησεις και απο νωρις με τον Οσε, με 18€ πας και ερχεσε... :rockon:

Athens by filis.! :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κανενας δεν πηγε στην Μιχαελα ακα Αντριανα την κομοδινα, να μας πει αν εστρωσε.?? :think:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Για το σκάνδαλο ΠΑΜΕΛΑ από Σερβία κορμάρα μουνάρα κανείς δεν λέει τίποτα? Που είναι η Παμελα οεοο? Έγινε Αντριανα ακα Μιχαελα?  :2funny:
ΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Η ΠΑΜΕΛΑ  :2funny:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι εχει πεσει σε αυτην την κατασταση ο Βαρδαρης...?????  θα το αφησουμε να παει ετσι..?? ο προβληματισμος μου αφορα στο γεγονος οτι με το κλεισιμο του βαρδαρη ( χωρις να θελω να κανω συζητηση περι ποιοτητας-σε αυτο εχετε ολοι δικιο με το "καλα να παθουν" ) δε θα υπαρχει φτηνος χωρος για απλες "εκτονωσεις" ...  Δηλαδη θα πρεπει να τα σκανε ολοι σε studio (και με αυτους τους καιρους) , χωροι οι οποιοι εγιναν με το σκοπο καλυτερης περιποιησης για τους απαιτητικους( αν δεν κανω λαθος) μιας και υπηρχαν ηδη μπουρδελα...  καταστρεφεται το σκαλακι ετσι....  Η Αθηνα ειναι πολυ μπροστα τελικα σε κατι που θα μπορουσε και η θεσσαλονικη στα δικα της μετρα παντα.. Στην Αθηνα εχει και τα studio εχει τα μπουρδελα τα οποια με 10-15e σου προσφερουν υπηρεσια που μπορει να σε καλυψει αρκετες φορες χωρις να πας παρακατω... Εδω πλεον παμε σε μια κατασταση μονο studio αφηνοντας ενα "κενο" ....   :idiot:
γιατί τα λες έτσι... στο χέρι μας είναι αν θα τα αφήσουν ανοιχτά?? με την κρίση που υπάρχει μόλις κλείσει ο Βαρδάρης οι τιμές θα παίζουν 20,25 ευρώ και πολλά τους είναι με την γυφταριό που επικρατεί.ή μήπως κάνω λάθος ότι και τώρα παίζουν αυτές οι τιμές στα στούντιο..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Και αμα κλησεις και απο νωρις με τον Οσε, με 18€ πας και ερχεσε... :rockon:

Athens by filis.! :rockon:
:thumbsup: :thumbsup:
ειδικα η περιοχη Φυλης-Λιοσιων-Βεργας-Τροφωνιου κ περιξ την γυρναει καποιος πολυ ευκολα με τα ποδια... ;)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω ολη τη νυχτα εβλεπα στον υπνο μου τη Νταϊανα  :smitten: :smitten: :smitten:  :bigdick: :kissass: :kissass: :tits: :tits:
κάτι καινούργιο στο πρόγραμμα πρόσθετη από μόνη της ...συνεχεία η πουτάνα  :smitten: και όταν κάνω την γύρα μου πάλι σε αυτήν επιστρέφω.ε δεν είναι και η μοναδική που αξίζει και περνάω ωραία αλλά η Νταϊάνα συμπεριφέρεται έξυπνα και τις βγάζω το καπέλο  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
την Νταΐανα την Μολδαβη λες?απλα υπεροχη για μενα... :rockon:
ειναι η μονη που ξεχωρισε στις τελευταιες μου καταθεσεις που ειχα κανει Σαλονικα...κ παρουσιαστικο σουπερ (τουλαχιστον για μενα) κ υπηρεσιες δεν το συζητω... :rockon:
Στον Βαρδαρη ηταν σαν την μυγα μεσ το γαλα.... :rolleyes:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
την Νταΐανα την Μολδαβη λες?απλα υπεροχη για μενα... :rockon:
ειναι η μονη που ξεχωρισε στις τελευταιες μου καταθεσεις που ειχα κανει Σαλονικα...κ παρουσιαστικο σουπερ (τουλαχιστον για μενα) κ υπηρεσιες δεν το συζητω... :rockon:
Στον Βαρδαρη ηταν σαν την μυγα μεσ το γαλα.... :rolleyes:
ναι αυτήν εννοώ πού δουλεύει Αχελώου 10.η γάτα έχει και facebook και μιλάς μαζί της :thumbsup: ]  

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Κανενας δεν πηγε στην Μιχαελα ακα Αντριανα την κομοδινα, να μας πει αν εστρωσε.?? :think:
ελα καντο...αφου σε τρωει  :2funny: αλλωστε σου βγαινουν τα κασκαντεριλικια με πρωην κομοδινα

Τωρα για το Βαρδαρη που λεμε,αν κι εγω τον προτιμουσα σαν παραδοση και σαν βολτα,ε δεν ειχε και καμια φοβερη διαφορα στις τιμες που λεμε για να κλαιμε κιολας.Λαμβανοντας υποψιν και την αθλιοτητα των χωρων δηλαδη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ελα καντο...αφου σε τρωει  :2funny: αλλωστε σου βγαινουν τα κασκαντεριλικια με πρωην κομοδινα

Τωρα για το Βαρδαρη που λεμε,αν κι εγω τον προτιμουσα σαν παραδοση και σαν βολτα,ε δεν ειχε και καμια φοβερη διαφορα στις τιμες που λεμε για να κλαιμε κιολας.Λαμβανοντας υποψιν και την αθλιοτητα των χωρων δηλαδη...

Μπααα δεν παιζει τετοιο σεναριο, αν δεν δωσει αλλος πιστωποιηση, δεν υπαρχει περιπτωση...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Πάντως σήμερα το απόγευμα λίγο πιό πριν, 6 μαγαζιά  ήταν ανοικτά, με τα λαμπιόνια τους να φωτίζουν, δεν θα τον κλείσουν έτσι εύκολα, είναι η τελευταία εναπομήνουσα πιάτσα αυτή από τις παλιές, ανθίσταται σθεναρά μιλάμε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
γιατί τα λες έτσι... στο χέρι μας είναι αν θα τα αφήσουν ανοιχτά?? με την κρίση που υπάρχει μόλις κλείσει ο Βαρδάρης οι τιμές θα παίζουν 20,25 ευρώ και πολλά τους είναι με την γυφταριό που επικρατεί.ή μήπως κάνω λάθος ότι και τώρα παίζουν αυτές οι τιμές στα στούντιο..

25 παίζει σε στούντιο, σε ορισμένα όμως και μετά από παζαράκι, με 20 δεν μου έχει τύχει ούτε όμως το προσπάθησα, στο βαρδάρη μόνο και αυτό σε 4 περιπτώσεις μούκατσε το 20αρικο.  :-

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πάντως σήμερα το απόγευμα λίγο πιό πριν, 6 μαγαζιά  ήταν ανοικτά, με τα λαμπιόνια τους να φωτίζουν, δεν θα τον κλείσουν έτσι εύκολα, είναι η τελευταία εναπομήνουσα πιάτσα αυτή από τις παλιές, ανθίσταται σθεναρά μιλάμε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin:
και ποιες δουλευουν ειδες καθολου?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
και ποιες δουλευουν ειδες καθολου?

Μόνο εξωτερική περιπολία έκανα με το αυτοκίνητο, έτσι για τη βόλτα, αλλά μαντεύω ότι θα είναι καμιά μαγια, η τζούλια η ρουμανα η μελαχρινή, η ροναλτινα, η πιπινα η καρίνα η στρουμπουλη που πηρα προχθες στο σα 7, αυτες μουρχονται στο μυαλό ετσι στα προχειρα.... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom