Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (4 μέλη και 64 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για χτες βραδυ μιλαει...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
χαμος στο καινουργιο στο βιλα πριβε
1 ωρα αναμονη
η γκομενα αρκετα καλη για μεσα δεν ξερω επιδοσεις

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για χτες βραδυ μιλαει...
Α πάλι καλά είπα μήπως δεν έβλεπα καλά...

Μια παρατήρηση σήμερα κατά τις 20:05 ερχόμενος προς κέντρο βλέπω στα φανάρια του Media Markt την Αντριάνα να περιμένει να περάσει απέναντι προς στις γραμμές, μάλλον για εργασία πήγαινε.Δεν ξέρω εγώ τη λέτε οι περισσότεροι αλλα ήταν σαν την Barbie, λουλουδάτο κολάν, ροζ μπλούζα και το μαλλάκι στην τρίχα. Πολύ μωρό...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Μα καλα ολοι πηγατε τσαρκα και δεν περασατε να δειτε Παμελα? Εμενα παντως ο φιλος μου προτιμησε να μπει Βερονικα και του αρεσε παρα πολυ. Επισης ΓΙΩΡΓΟΣ παρλαβαντζας, προσεχε λιγο με τα μηνυματα που γραφεις. εχεις 4 ποστς το ενα μετα το αλλο. υπαρχει και η Προεπισκοπηση απο κατω πριν πατησεις Αποστολη.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Μα καλα ολοι πηγατε τσαρκα και δεν περασατε να δειτε Παμελα? Εμενα παντως ο φιλος μου προτιμησε να μπει Βερονικα και του αρεσε παρα πολυ. Επισης ΓΙΩΡΓΟΣ παρλαβαντζας, προσεχε λιγο με τα μηνυματα που γραφεις. εχεις 4 ποστς το ενα μετα το αλλο. υπαρχει και η Προεπισκοπηση απο κατω πριν πατησεις Αποστολη.
Μαλλον δεν ξερει να κανει πολλαπλο quote και απαντα στον καθενα ξεχωριστα αλλα δεν βαριεσαι. Πριν λιγο περασα απο βαρδαρη νεκρα.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
kaποιος σε μια περιγραφη της τσαρκας παραπανω  σκεφτονταν να  :fuck2: την  αννιτα  την ντεμεκ ελληνοιταλιδα. την ειχα παρει στο βαρδαρη κανα δυο φορες  πριν χρονια. ξεπετα μεγαλη  σταφυδιασμενη  και φουλ στη κυταριτιδα.α βουλγαρα ειναι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Και η Βερονικα ειναι must.!  :rockon: θα πρωταγωνιστει δυνατα στην περιοχη...

Μετα απο Παολα 26ης οκτωβρη, την Μ.Τεταρτη, οπου περασα μετρια, μετα την Βερονικα την Δευτερα που μας περασε που περασα τελεια, τρωγομουνα και αλλο, οποτε πηγα χτες αργα το βραδυ και καρμεν θελοντας να περασω θεικα, τελικα δεν ηταν οπως τα περημενα, η καρμεν ειχε διαθεση αλλα καπου δεν μου εβγενε, και εφαγα τα μουτρα μου θα ελεγα φευγοντας απογοητευμενος, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν μου βγενει να πηγαινω πολες φορες στα κοντα στην ιδια κοπελα, οποτε ενα διαλημμα με την Καρμεν επιβαλετε, μια Καρμεν που ηταν πολυ ευδιαθετη χτες, την προηγουμενη φορα που πηγα μαζι της σαν να την ειδα αδυνατησμενη, αλλα χτες μου φανηκε οτι πηρε κανα κιλακι ακομα, κατι που με χαλασε, το μαυρο μαλι να πω την αληθεια δεν με εντυπωσιασε, την προτιμω ξανθια γιατι το ξανθο της παει περισοτερο και κατα δευτερο...ξανθο μουνι τρελο γαμισι.!

Πρωτη φορα στην Φριξου μετα την ψιλοανακαινηση που κανανε, σημαζεματα μου φανηκανε, τα πατωματα στα δωματια τριζουν σαν τρελα, η διαρυθμιση που εγινε στο δωματιο ποιο πολυ αναβαθμιστηκε αισθητικα, λειτουργικα μου φανηκε λιγο σκορποχωρι, σκορπια τα πραγματα απο εδω και απο εκει, το θετικο με τα 2 μαγαζια ειναι η πετσετα για ντουζακι που την κανανε στανταρ και προσφερετε-ειναι στο δωματιο, ανεξαρτητως προγραμματος.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
χαμος στο καινουργιο στο βιλα πριβε
1 ωρα αναμονη
η γκομενα αρκετα καλη για μεσα δεν ξερω επιδοσεις

Απο προσωπο πως την ειδες.? απο σωμα ανταποκρινετε στις φωτογραφιες δηλαδη.?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μαλλον δεν ξερει να κανει πολλαπλο quote και απαντα στον καθενα ξεχωριστα αλλα δεν βαριεσαι. Πριν λιγο περασα απο βαρδαρη νεκρα.
Sorry, η αλήθεια είναι πως το παραπάνω δεν το ήξερα και δεν το είχα στα υπόψη μου αλλά  θα χρησιμοποιήσω τα λεγόμενα του Σωκράτη : «Γηράσκω αεί διδασκόμενος.»

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Απο προσωπο πως την ειδες.? απο σωμα ανταποκρινετε στις φωτογραφιες δηλαδη.?
εχει πεσει φωτοσοπι μεν αλλα ανταποκρινεται
ο κωλος ειναι μετριος
αλλα το βυζι ΒΥΖΑΡΑ δεν ξερω αν ειναι πλαστικ

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Και χρειαστηκαν καμια πενηνταρια p.m. για να το παρεις πρεφα αυτο???
Τοσο βρωμικα οσο και τα σημερινα σου, δημοσια επιτελους!!
Τα κραταω, σαν μνημειο βλακειας!!!
Και 15 φορες για να καταλαβεις οτι η Νατασσα ηταν χαλια??  :2funny: :2funny:

Αισθανομαι πολυ ασχημα που αγγιξαμε τις ιδιες γυναικες...
Εχε χαρη που ειμαι σε warned,o antisthenis διεγραψε την απαντησει μου σε αυτο το post που σου γραφω τωρα,''ελπιζω'' να μην ξανασυνατηθουν οι γνωμες μας εδω μεσα γιατι δυστηχως υπαρχουν και τα report....αλλα εξω (αμα τυχη ποτε) και βρεθουμε σε κανα κοινο μερος,τα πραγματα θα ειναι ποιο αξιοκρατικα.....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Φυσικα δεν μπορω να συνεχισω να μοιραζομαι πληροφοριες στον ιδιο χωρο με τυπους σαν τον Death_zone88.
Γεια σας!

Φιλτατε Hagem, παρόλο που έχω διαπιστώσει ότι έχουμε ίσως εκ διαμέτρου αντίθετα γούστα σε θέματα κορασίδων και υπηρεσιών δεν παύω να σέβομαι
κι εσένα και τις απόψεις σου γιατί πολύ απλά σε θεωρώ μια αντικειμένική κι έγκυρη "φωνή" του φόρουμ.

Δικαίωμα σου η παραπάνω επιλογή και τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ και θα εξηγήσω και το γιατί.

Καταρχάς να πω ότι μου έχει περάσει κι εμένα από το μυαλό η παραπάνω θέση σου. Αλλά το σκέφτηκα καλύτερα
κι αποφάσισα ότι δε θα κάνω τη χάρη στις τάνες, τους νταβάδες και τους προμότορες.. Καταρχάς γιατί θα χάσω κι ίδιος
σε βάθος χρόνου αν μείνουν μόνο αυτοί και δεν έχω να ενημερώνομαι και κατά 2ον γιατί σέβομαι παιδιά που διαβάζουν το φόρουμ που
μπορεί να μην συμμετέχουν ενεργά, αλλά μαζεύουν κομποδεμα και χαρτζιλίκια για να κάνουν μια κατάθεση(π.χ. φοιτητές, μαθητές, άνεργους).
Υπήρξα σε αυτήν την κατηγορία παλιότερα και καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να έχουν μια αντικειμενική πληροφόρηση κυρίως
με γεγονότα και κατόπιν και μιας προσωπικής άποψης, εννοείται μη δεσμευτικής.  Τώρα που έχω τη δυνατότητα να είμαι πιο τακτικός και
να ρισκάρω και κάποιες καταθέσεις το θεωρώ υποχρέωση μου να αποδόσω τη βοήθεια που κάποτε εισέπραξα. Δεν μου στοιχίζει απολύτως τπτ
έκτος από τον χρόνο που ίσα ίσα περνάει κι ευχάριστα μοιράζοντας τις εμπειρίες μου.

Έτσι λοιπόν δε θα κάνω τη χάρη σε κανένα προμότορα, κλώνο και ψευδοπροφιλάκια...

"Γαμάμε και τα λέμε... Γαμάμε και τα λέμε, λέμε"

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Φιλτατε Hagem, παρόλο που έχω διαπιστώσει ότι έχουμε ίσως εκ διαμέτρου αντίθετα γούστα σε θέματα κορασίδων και υπηρεσιών δεν παύω να σέβομαι
κι εσένα και τις απόψεις σου γιατί πολύ απλά σε θεωρώ μια αντικειμένική κι έγκυρη "φωνή" του φόρουμ.

Δικαίωμα σου η παραπάνω επιλογή και τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ και θα εξηγήσω και το γιατί.

Καταρχάς να πω ότι μου έχει περάσει κι εμένα από το μυαλό η παραπάνω θέση σου. Αλλά το σκέφτηκα καλύτερα
κι αποφάσισα ότι δε θα κάνω τη χάρη στις τάνες, τους νταβάδες και τους προμότορες.. Καταρχάς γιατί θα χάσω κι ίδιος
σε βάθος χρόνου αν μείνουν μόνο αυτοί και δεν έχω να ενημερώνομαι και κατά 2ον γιατί σέβομαι παιδιά που διαβάζουν το φόρουμ που
μπορεί να μην συμμετέχουν ενεργά, αλλά μαζεύουν κομποδεμα και χαρτζιλίκια για να κάνουν μια κατάθεση(π.χ. φοιτητές, μαθητές, άνεργους).
Υπήρξα σε αυτήν την κατηγορία παλιότερα και καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να έχουν μια αντικειμενική πληροφόρηση κυρίως
με γεγονότα και κατόπιν και μιας προσωπικής άποψης, εννοείται μη δεσμευτικής.  Τώρα που έχω τη δυνατότητα να είμαι πιο τακτικός και
να ρισκάρω και κάποιες καταθέσεις το θεωρώ υποχρέωση μου να αποδόσω τη βοήθεια που κάποτε εισέπραξα. Δεν μου στοιχίζει απολύτως τπτ
έκτος από τον χρόνο που ίσα ίσα περνάει κι ευχάριστα μοιράζοντας τις εμπειρίες μου.

Έτσι λοιπόν δε θα κάνω τη χάρη σε κανένα προμότορα, κλώνο και ψευδοπροφιλάκια...

:2funny:

στα αλλα... +1000

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

με γεγονότα και κατόπιν και μιας προσωπικής άποψης, εννοείται μη δεσμευτικής.  Τώρα που έχω τη δυνατότητα να είμαι πιο τακτικός και

Ρε τυπε, αν πετας υπονοουμενα οτι ειμαι νταβας,προμοτορας κλπ,κλπ....γιατι λες στα παραπανω:''Καταρχάς να πω ότι μου έχει περάσει κι εμένα από το μυαλό η παραπάνω θέση σου'' κλπ,κλπ  ε τι να σε πω και σενα???? κουνια που σε κουναγιε....δηλαδη οποιος διαφωνει εδω μεσα με κλικες,πηγαδακια ειναι νταβας,κλωνος,προμοτορας και βαλε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.... ''ΓΤΠ'' ειναι μερικοι εδω μεσα..... :jerking: :jerking:

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινη μεσημεριανοαπογευματινη βολτα βαρδαρη για να δουμε τι γινεται και οδηγησε και σε καταθεση :P
Ανοιχτα ηταν : Τανταλου 9  - μια ψηλη βυζαρου με καμπυλες(παραπανω κιλα) η οποια ισως κααατι να λεγε...
              Σαπφους 5 , Σαπφους 7 , Σαπφους 8     - μπαζα ειχαν ειναι δυνατον να πιστευουν οτι μπορει καποιος να πληρωσει για να παει μαζι τους?
Προμηθεως 25  ιδια γευση με Σαπφους
επισης Κατεχακη 13 μια μουναρα ξανθια και λιγο πιο κατω στριβοντας αριστερα σε ενα αλλο σπιτακι(περιποιημενο μεσα) μια αλλη ψηλη πληθωρικη μελαχρινη μουναρα αλλα αρχιζαν απο 30 αυτα τα δυο ηθελα να δοκιμασω κατι πιο οικονομικο..
Προμηθεως  5 μια κοπελα μελαχρινη , ψηλη κορμαρα!!! ομορφη γλυκια που μου ειπε οτι ειναι Ελληνιδα( ? αν θελουμε το πιστευουμε) παντως μιλουσε πολυυυ καλα τα ελληνικα... περασα πολυ ομορφα και ετσι εδειξε και αυτη επισης!! παρα πολυ καλη με ενα 25αρι! :) :)   :fuck2:   για αυτο λεω να μην διαλυθει ο βαρδαρης οσο μπορει να δινει και τετοια κολπα
Συγχωρεστε με που δε ξερω ονοματα.. αυτη η κοπελα βεβαια μου το πε αλλα δε το θυμαμαι καλα οποτε για να μη γραψω βλακεια δεν το αναφερω..

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Κατα αρχας να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που αθελα μου προκαλεσα αυτες τις μερες.
Εχω ζητήσει ηδη τη διαγραφη του λογαριασμου μου.
Επιτρεψτε μου να κανω μερικες παρατηρήσεις:
Γραφτηκα σ αυτο το φορουμ, μια εποχη που τα πραγματα ηταν πολυ αγνα.
Πεντε τυποι, με επικεφαλής το Τρελό Αγορι, καναν την πλακα τους μ αξιοπρεπεια και σεβασμο σε ολους!
Δυστυχως οι καιροι αλλαξαν, τα συμφεροντα μυρηστικαν λεφτα, και το φορουμ μας γεμισε νταβαδες, ιερόδουλες  , κικαι κι ενα σωρο αλλους ωτακουστες, που εκμεταλευονται ή και καθοδηγουν, τα λεγομενα μας!
Δυστυχως αυτον τον κοσμο εγω δεν τον ξερω, και δεν θελω να τον μαθω!! Φτασαμε να δεχομαι και δημοσια απειλες!!
Πριν τρια χρονια, μια πολυ αγαπημενη μου κοπελα του χωρου, μου ειπε: "μην μπαινεις εκει μεσα, ειναι βρωμικα".
Δυστυχως, τωρα μπαινει αυτη...

Φιλε Βασιλι. Για τους λογους που πολυ σωστα αναφερεις, ειχα μπει κι εγω!
Νομιζω ομως οτι αυτοι που εχουν αναγκη την πληροφορηση, ειναι λιγοτεροι απ αυτους πλεον, που την εκμεταλλεύονται άνομα!

Η γωνια αυτη για να ξαναβρει την γοητεια της, χρειάζεται οπωσδηποτε εκκαθάριση, κι εναν αξιοπιστο διαχειριστή.
Φυσικα εχω στο μυαλο μου εναν, αλλα δεν θα ηθελα να τον καψω αναφεροντας τον.
Αυτα τα δυο βράδια, μετρησα αυτους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο κ εμενα, και δυστυχως τους βρηκα λιγους :(
Τους ευχαριστω!
Θα κλεισω με τα λογια ενος φιλου, με μηδεν μηνύματα, που ομως καταλαβε τι εγινε, και ειχετην καλοσύνη να μου κοινοποιήσει την αποψη του με μηνυμα::
                "Στη ζωή, να σέβεστε και τις πετρες"

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Για την Παμελα ουτε φωνη ουτε ακροαση και ας ειχε μια ωρα αναμουνη !!!
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κατα αρχας να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που αθελα μου προκαλεσα αυτες τις μερες.
Εχω ζητήσει ηδη τη διαγραφη του λογαριασμου μου.
Επιτρεψτε μου να κανω μερικες παρατηρήσεις:
Γραφτηκα σ αυτο το φορουμ, μια εποχη που τα πραγματα ηταν πολυ αγνα.
Πεντε τυποι, με επικεφαλής το Τρελό Αγορι, καναν την πλακα τους μ αξιοπρεπεια και σεβασμο σε ολους!
Δυστυχως οι καιροι αλλαξαν, τα συμφεροντα μυρηστικαν λεφτα, και το φορουμ μας γεμισε νταβαδες, ιερόδουλες  , κικαι κι ενα σωρο αλλους ωτακουστες, που εκμεταλευονται ή και καθοδηγουν, τα λεγομενα μας!
Δυστυχως αυτον τον κοσμο εγω δεν τον ξερω, και δεν θελω να τον μαθω!! Φτασαμε να δεχομαι και δημοσια απειλες!!
Πριν τρια χρονια, μια πολυ αγαπημενη μου κοπελα του χωρου, μου ειπε: "μην μπαινεις εκει μεσα, ειναι βρωμικα".
Δυστυχως, τωρα μπαινει αυτη...

Φιλε Βασιλι. Για τους λογους που πολυ σωστα αναφερεις, ειχα μπει κι εγω!
Νομιζω ομως οτι αυτοι που εχουν αναγκη την πληροφορηση, ειναι λιγοτεροι απ αυτους πλεον, που την εκμεταλλεύονται άνομα!

Η γωνια αυτη για να ξαναβρει την γοητεια της, χρειάζεται οπωσδηποτε εκκαθάριση, κι εναν αξιοπιστο διαχειριστή.
Φυσικα εχω στο μυαλο μου εναν, αλλα δεν θα ηθελα να τον καψω αναφεροντας τον.
Αυτα τα δυο βράδια, μετρησα αυτους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο κ εμενα, και δυστυχως τους βρηκα λιγους :(
Τους ευχαριστω!
Θα κλεισω με τα λογια ενος φιλου, με μηδεν μηνύματα, που ομως καταλαβε τι εγινε, και ειχετην καλοσύνη να μου κοινοποιήσει την αποψη του με μηνυμα::
                 "Στη ζωή, να σέβεστε και τις πετρες"

Αρε κοψε τα χαζα, ειπατε και μια κουβεντα παρα πανω δεν θα διαγραφεις για αυτο...σε θελουμε ΕΔΩ.!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μη κανετε καμια βλακεια και σβησετε τον hagem...του στελνω πμ και δε το δεχεται τωρα

Επαναφερτε τον αμεσως :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
hagem κι εγω σε καλω να αναθεωρησεις.....μπορεις να παρεις τον χρονο σου να σκεφτεις καποια πραγματα,ολοι εχουμε περασει φασεις απογοητευσης στο σαιτ,αλλα δεν υπαρχει λογος να διαγραφεις βιαστικα και ανεξηγητα....στην τελικη αν εχεις εχθρους ή αντιπαλους που σε απειλουν(δεν νομιζω ο ντεθ να ειναι τετοιος) κατηγγειλε τους και εμεις μαζι σου  να τους αντιμετωπισουμε

δεν εχω καταλαβει να υπαρχει και κατι σοβαρο ρε παιδια στην μεταξυ σας κοντρα,μαλλον αμοιβαιες παρεξηγησεις και παρανοησεις....δωστε τοπο στην οργη ,καντε delete τις αντιπαραθεσεις και καντε μια νεα αρχη κι οι δυο

αμα φευγει ο ενας κι ο αλλος ετσι τοτε οντως θα μεινουν οι νταβαδες και οι προμοτορες και στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom