Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ρε παιδια θα ηθελα να δοκιμασω την τζαστιν αλλα τα 40 πολλα δεν ειναι με 30 θα δεχοταν λετε? το δοκιμασε κανενας?

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια θα ηθελα να δοκιμασω την τζαστιν αλλα τα 40 πολλα δεν ειναι με 30 θα δεχοταν λετε? το δοκιμασε κανενας?
40 λέει για περισσότερο χρόνο ? :2funny:  έτσι και αλλιώς σχεδόν  όλες κάθονται και σου αφιερώνουν χρόνο στα 30 ευρώ

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Kατάθεση το πρωί στην Γκρέτα ἐκ Βουλγαρίας μέτρια εμφάνιση γύρω στα 25 που δουλεύει Ι.Κωλέττη 17.Επέλεξα το απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ.Σε γενικές γραμμές μέτρια πράγματα.Θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία για την προσπάθεια της να με κερδίσει  :thumbsup:

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
να είστε σίγουροι παιδιά ότι από τις υπάρχοντες κοπέλες,για απλό πρόγραμμα να δώσετε πάνω από τα 30€,είναι κοροϊδία!!!πάλι καλά να λέμε γιατί στην Αθήνα ή τιμή για στούντιο ξεφεύγει αρκετά

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι αλλο ομως αποψε... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εμεις εχουμε εξυμνησει πολλακις εδω στη Θεσσαλονικη την πιο διασημη Μολδαβεζα και ισως το πιο σπουδαιο εξαγωγιμο προϊον που εβγαλε ποτε αυτη η χωρα  :grin: :grin:....και αυτες οι πουσταρες δε μας ψηφισαν καθολου στη Γιουροβιζιον  :ak: :ak:
Αισχος....
άραγε τι πρέπει να λέμε για την Μάντυ τη Γερμανίδα,της αξίζει πολύ  :pipa1: :pipa2: ???  :grin:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Χθεσινη μεταμεσονυκτια Βαρδαροτσαρκα-studioτσαρκα κατα τις 12:40+μμ,χωρις καταθεση πουθενα και η κατασταση ειχε ως εξεις:
-Για Βαρδαρη:
-Προμηθεως 5:Μια Νταρια ψιλη ξανθια με αρκετα κιλα πανω της.
-Προμηθεως 11:Η Ελενα αλλα δεν την ειδα γιατι εκανε πολη ωρα μεσα στο δωματιο.
-Τα αλλα μαγαζια της Προμηθεως κλειστα.
-Σαπφως 5:Μια Βικη ηταν ψιλη,ξανθια και με ενα tattoo στην μεση της,αλλα ηταν η ποιο ακριβη απο ολες εκει γυρω, αυτη ξεκινουσε στα 30€.
-Σαπφως 7:Η Καρινα ενα μελαχρινο με πολλα πιασιματα και κωλαρα.
-Σαπφως 8:Μια Μιικαελα αρκετα κιλα οχι ομορφο προσωπο και οχι πολλα υποσχωμενη απο το σαλονι.Σαπφως 20 πανω κλειστο.
-Τανταλου 9:Η Μαγια γνωστη απο Σαπφως 8 που δουλευε ποιο παλια,ολα τα αλλα μαγαζια απο Τανταλου κλειστα επισεις,γενικα αυτα απο Βαρδαρη.

-Για Μυλο:
-Ανδρεου Γεωργιου 4:Μια gilf με πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της,ονομα δεν συγκρατησα.
-Ανδρεου Γεωργιου 34:Η Λαρα η ξυπολητη που ηρθε μεχρι το σαλονι.
-Ανδρεου Γεωργιου 50:Κλασσικα η Βερονικα που βγενει 1'' στο σαλονι και   ξανα μεσα :dunno: ποτε δεν το καταλαβα αυτο το,το ιδιο και στον Βαρδαρη εκανε τελος παντων.
-Ανδρεου Γεωργιου 32:Η Μαξιμ καλη εμφανιση αλλα η κριτικες της αλλα λενε, η τσατσα πολυ σιγουρη ειναι οτι οποιος περναει με  Μαξιμ περναει τελεια και τετοια  :jerking: :jerking: αλλα δεν φταιει και αυτη ετσι της λενε να λεει, εεε ''αστην να λεει'' οπως λεει και ο Billaρας ο μαυρος ο σκυλος :sunglasses: :sunglasses:
-Ανδρεου Γεωργιου 21:Εκει ειχαμε την πρωτη αντιπαραθεση της βολτας,η κοπελα δεν ηρθε να την δουμε γιατι η μαλακισμενη η τσατσα αρνηθηκε να την καλεση γιατι λεει οτι κανουμε μονο βολτες και ματι,γραφει πουθενα σε καμια ταμπελα οτι οταν μπαινει καποιος σε ενα μπουρδελο ειναι υποχρεωτικο να περασει???? :think: :think: μας την εσπασε και φυγαμε, βλαμενη τσατσα συνεχισε ετσι, και πολυ συντομα θα βρεθεις κρεμασμενη αναποδα απο το δεντρο του μπουρδελου μπροστα που εχει ΚΑΙ ΕΣΥ,αμα δεν γουσταρεις καντηνα γαμω την πρασινη καρτα σου, εισαι ''υποχρεωμενη'' να εισαι ποιο ευγενικη με τους πελατες σου, και οποιον μπαινει μεσα στο μαγαζι ουυυυυστ!!!!!! μαυρο ΧΧΧΧΧΧΧ :birdman: :birdman:
-Κοροβαγκου 5:Εκει ειχαμε την Σαρα ομορφο κοριτσι ομολογουμενος βγαλμενο απο solarium ''αλλα'' για 40€ απλο προγραμμα δεν ειναι,κατι μου ελεγε οτι δεν ηταν τις κατηγοριας gfe η κοπελα αυτη,παρολα αυτα να σημειωσω να πω η τσατσα ευγενεστατη 1000!!!!! μπραβο στην γυναικα επαγγελματιας του χωρου και ''ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΕΡΑΣΗ Η ΟΧΙ'' οχι σαν κατι αλλες πουτανογριες κακια ωρα :birdman: :birdman:
-Μινωταυρου 16:Εδω ειχαμε την ''Καρλααααααα''!!!! θνητοι μην αγγιζεται βγαινει με υφος και τουπε κανει μια γυρα στην κολονα και μπαινει παλι μεσα,πριν μπει ομως το φιλαρακι μου διπλα την ρωτα απο που εισαι?? και του απανταει απαξιωτικα απο Ισπανια ''ΚΑΛΑ ΝΑΙ''!!!! :2funny: :2funny: και εγω ειμαι βεδουινος παστωρας ''ξεκαβαλα μικρη'' παμε παρακατω.
-Νικηφορου Ουρανου 1Α:Η Αντζελα η μικροκαμωμενη απο Βαρδαρη,δουλευε Σαπφους 8 και αυτη.
-Πετρου Ερημιτη 2:Η τσατσα ειπε οτι ειχε την Μαρινα,λεω μεσα μου κανε πλακα να ειναι το Μαρινακη απο Βαρδαρη σκεψη απατιλη πολυ θα ηθελα, αλλα δυστιχως ηξερα οτι αυτο δεν γινεται(ψευδαισθησεις),η Μαρινα που ειδα ηταν μια ευγενεστατη 45αρα+ (στα ματια μου) με πολυ χαλαρο σωμα αλλα δεν ανταποκρινωνταν στα δικα μου γουστα.
-Φριξου 13:Η Εμμανουελα καλη μου φανηκε,προσεχως καταθεση καποια στιγμη ελπιζω να μην το μετανιωσω :headbang: :headbang:....
-Φριξου 9:Μια Καρμεν μελαχρινη πολυ ευγενικη στο σαλονι,ακομα ποιο ευγενικη η τσατσα μπραβο και στις δυο, ''αλλα'' 40€ για απλο δεν δινω :sunglasses:
-Case D'Amore 1:Η milfo Ζωη :rockon: :rockon: απο Ανδρεου Γεωργιου 4 στην λιστα και αυτη  :knockinb: :knockinb: αναδιαφισβητητα.
-Case D'Amore 2:Η Τζουλη απο Βαρδαρη οποιος την ξερει με αυτο το ονομα,ειναι μια ''νταρντανα'' μελαχρινη με τσιμπουκοχειλαρες οπου στο γυμνο :pipa1: εχει δαφνες.
-Case D'Amore 3:Η Αννα απο Βαρδαρη και αυτη απο Προμηθεως 25,καλη εμφανιση αλλα αυτη η γλυκαναλατη ψυχραδα που βγαζει στο σαλονι,με αποτρεπει παντα γιατι δεν την κοβω πολυ gfe και πολλα υποσχωμενη,αποψη μου ομως αλλοι μπορει να περνανε τζαμι μαζι της :dunno:
-26ης Οκτωμβριου 35Α:Και τελος το κερασακι στη τουρτα,η δευτερη αντιπαραθεση της βραδιας οπου η τσατσα αυτο το αγενες μοσχαρι απο την πορτα ηταν αγαμητη και ξυνη,την ψηλιαστηκα απο την αρχη εγω και καθως μπηκαμε στο μπουρδελο τις ερωτησεις που τις καναμε οπως:ποσο ξεκιναει το απλο,πως την λενε την κοπελα κλπ,απαντουσε με νευρικοτητα,αποτομα και αγενια,λες και πηγαμε να τις κλεισουμε το μαγαζι της μαλακος ουτε αυτη αφησε να δουμε την κοπελα με δικαιολογια οτι μονο βολτες κανουμε και ματι και αρχιδια, λες και ηταν συνενοημενη με την αλλη τσατσα της Ανδρεου Γεωργιου, μας εκανε ολοκληρο σκηνικο και καυγα,την βρησαμε και φυγαμε στην τελικη σε βλεπω και σενα παρεα μαζι με την αλλη απο Ανδρεου Γεωργιου 21 κρεμασμενες αναποδα,μαγαζατορες των μαγαζιων Ανδρεου Γεωργιου 21 και 26ης Οκτωμβριου αυτες της αρκουδες που εχεται για τσατσαδες διωχνουν κοσμο απο τα μαγαζια σας με πολυ ασχημο τροπο, αλαξτε της και βαλτε ποιο ευγενικες κυριες ετσι ωστε οταν καποιος δεν εχει λεφτα εκεινη την ωρα να ξαναπερασει απο αυτα τα μαγαζια οταν θα εχει,γιατι ''η ευγενεια υποχρεωνει'' εγω προσωπικα μαυρο και στα δυο μαγαζια οσπου να εχει ενα κλημα ευγενειας καλυτερο,στην τελικη εσεις χανεται οχι εμεις ;) εχει και αλλου πορτοκαλιες....απαισια,χοντρη,αγαμητη και αγενεστατη τσατσα αυτου του μαγαζιου  μαζι με την αλλη καρακαξα τις Ανδρεου Γεωργιου 21,αμα σπαζεσται να κοπητε να αλλαξετε δουλεια δεν φταιει ο καθενας περαστικος να ακουει τα σπασμενα σας,ευχωμαι να βρεθει καποιος ποιο τρελος απο μενα και να σας κρεμασει απο το δεντρο παρεακι  :s&m_1: :s&m_1: ;).
Αυτα ειχε η βολτα τα ξημερωματα Σαββατου προς Κυριακη 19/8.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
@Death_zone88
ωραια αναφορα φιλε... :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χθεσινη μεταμεσονυκτια Βαρδαροτσαρκα-studioτσαρκα κατα τις 12:40+μμ,χωρις καταθεση πουθενα και η κατασταση ειχε ως εξεις:
-Για Βαρδαρη:
-Προμηθεως 11:Η Ελενα αλλα δεν την ειδα γιατι εκανε πολη ωρα μεσα στο δωματιο.
-Τα αλλα μαγαζια της Προμηθεως κλειστα.
-Σαπφως 5:Μια Βικη ηταν ψιλη,ξανθια και με ενα tattoo στην μεση της,αλλα ηταν η ποιο ακριβη απο ολες εκει γυρω, αυτη ξεκινουσε στα 30€.
-Σαπφως 7:Η Καρινα ενα μελαχρινο με πολλα πιασιματα και κωλαρα.
-Σαπφως 8:Μια Μιικαελα αρκετα κιλα οχι ομορφο προσωπο και οχι πολλα υποσχωμενη απο το σαλονι.Σαπφως 20 πανω κλειστο.
-Τανταλου 9:Η Μαγια γνωστη απο Σαπφως 8 που δουλευε ποιο παλια,ολα τα αλλα μαγαζια απο Τανταλου κλειστα επισεις,γενικα αυτα απο Βαρδαρη.

-Για Μυλο:
-Ανδρεου Γεωργιου 4:Μια gilf με πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της,ονομα δεν συγκρατησα.
-Ανδρεου Γεωργιου 34:Η Λαρα η ξυπολητη που ηρθε μεχρι το σαλονι.
-Ανδρεου Γεωργιου 50:Κλασσικα η Βερονικα που βγενει 1'' στο σαλονι και   ξανα μεσα :dunno: ποτε δεν το καταλαβα αυτο το,το ιδιο και στον Βαρδαρη εκανε τελος παντων.
-Ανδρεου Γεωργιου 32:Η Μαξιμ καλη εμφανιση αλλα η κριτικες της αλλα λενε, η τσατσα πολυ σιγουρη ειναι οτι οποιος περναει με  Μαξιμ περναει τελεια και τετοια  :jerking: :jerking: αλλα δεν φταιει και αυτη ετσι της λενε να λεει, εεε ''αστην να λεει'' οπως λεει και ο Billaρας ο μαυρος ο σκυλος :sunglasses: :sunglasses:
-Ανδρεου Γεωργιου 21:Εκει ειχαμε την πρωτη αντιπαραθεση της βολτας,η κοπελα δεν ηρθε να την δουμε γιατι η μαλακισμενη η τσατσα αρνιθηκε να την καλεση γιατι λεει οτι κανουμε μονο βολτες και ματι,γραφει πουθενα σε καμια ταμπελα οτι οταν μπαινει καποιος σε ενα μπουρδελο ειναι υποχρεωτικο να περασει???? :think: :think: μας την εσπασε και φυγαμε, βλαμενη τσατσα συνεχισε ετσι, και πολυ συντομα θα βρεθεις κρεμασμενη αναποδα απο το δεντρο του μπουρδελου μπροστα που εχει ΚΑΙ ΕΣΥ,αμα δεν γουσταρεις καντηνα γαμω την πρασινη καρτα σου, εισαι ''υποχρεωμενη'' να εισαι ποιο ευγενικη με τους πελατες σου, και οποιον μπαινει μεσα στο μαγαζι ουυυυυστ!!!!!! μαυρο ΧΧΧΧΧΧΧ :birdman: :birdman:
-Κοροβαγκου 5:Εκει ειχαμε την Σαρα ομορφο κοριτσι ομολογουμενος βγαλμενο απο solarium ''αλλα'' για 40€ απλο προγραμμα δεν ειναι,κατι μου ελεγε οτι δεν ηταν τις κατηγοριας gfe η κοπελα αυτη,παρολα αυτα να σημειωσω να πω η τσατσα ευγενεστατη 1000!!!!! μπραβο στην γυναικα επαγγελματιας του χωρου και ''ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΕΡΑΣΗ Η ΟΧΙ'' οχι σαν κατι αλλες πουτανογριες κακια ωρα :birdman: :birdman:
-Μινωταυρου 16:Εδω ειχαμε την ''Καρλααααααα''!!!! θνητοι μην αγγιζεται βγαινει με υφος και τουπε κανει μια γυρα στην κολονα και μπαινει παλι μεσα,πριν μπει ομως το φιλαρακι μου διπλα την ρωτα απο που εισαι?? και του απανταει απαξιωτικα απο Ισπανια ''ΚΑΛΑ ΝΑΙ''!!!! :2funny: :2funny: και εγω ειμαι βεδουινος παστωρας ''ξεκαβαλα μικρη'' παμε παρακατω.
-Νικηφορου Ουρανου 1Α:Η Αντζελα η μικροκαμωμενη απο Βαρδαρη,δουλευε Σαπφους 8 και αυτη.
-Πετρου Ερημιτη 2:Η τσατσα ειπε οτι ειχε την Μαρινα,λεω μεσα μου κανε πλακα να ειναι το Μαρινακη απο Βαρδαρη σκεψη απατιλη πολυ θα ηθελα, αλλα δυστιχως ηξερα οτι αυτο δεν γινεται(ψευδαισθησεις),η Μαρινα που ειδα ηταν μια ευγενεστατη 45αρα+ (στα ματια μου) με πολυ χαλαρο σωμα αλλα δεν ανταποκρινωνταν στα δικα μου γουστα.
-Φριξου 13:Η Εμμανουελα καλη μου φανηκε,προσεχως καταθεση καποια στιγμη ελπιζω να μην το μετανιωσω :headbang: :headbang:....
-Φριξου 9:Μια Καρμεν μελαχρινη πολυ ευγενικη στο σαλονι,ακομα ποιο ευγενικη η τσατσα μπραβο και στις δυο, ''αλλα'' 40€ για απλο δεν δινω :sunglasses:
-Case D'Amore 1:Η milfo Ζωη :rockon: :rockon: απο Ανδρεου Γεωργιου 4 στην λιστα και αυτη  :knockinb: :knockinb: αναδιαφισβητητα.
-Case D'Amore 2:Η Τζουλη απο Βαρδαρη οποιος την ξερει με αυτο το ονομα,ειναι μια ''νταρντανα'' μελαχρινη με τσιμπουκοχειλαρες οπου στο γυμνο :pipa1: εχει δαφνες.
-Case D'Amore 3:Η Αννα απο Βαρδαρη και αυτη απο Προμηθεως 25,καλη εμφανιση αλλα αυτη η γλυκαναλατη ψυχραδα που βγαζει στο σαλονι,με αποτρεπει παντα γιατι δεν την κοβω πολυ gfe και πολλα υποσχωμενη,αποψη μου ομως αλλοι μπορει να περνανε τζαμι μαζι της :dunno:
-26ης Οκτωμβριου 35Α:Και τελος το κερασακι στη τουρτα,η δευτερη αντιπαραθεση της βραδιας οπου η τσατσα αυτο το αγενες μοσχαρι απο την πορτα ηταν αγαμητη και ξυνη,την ψηλιαστηκα απο την αρχη εγω και καθως μπηκαμε στο μπουρδελο τις ερωτησεις που τις καναμε οπως:ποσο ξεκιναει το απλο,πως την λενε την κοπελα κλπ,απαντουσε με νευρικοτητα,αποτομα και αγενια,λες και πηγαμε να τις κλεισουμε το μαγαζι της μαλακος ουτε αυτη αφησε να δουμε την κοπελα με δικαιολογια οτι μονο βολτες κανουμε και ματι και αρχιδια, λες και ηταν συνενοημενη με την αλλη τσατσα της Ανδρεου Γεωργιου, μας εκανε ολοκληρο σκηνικο και καυγα,την βρησαμε και φυγαμε στην τελικη σε βλεπω και σενα παρεα μαζι με την αλλη απο Ανδρεου Γεωργιου 21 κρεμασμενες αναποδα,μαγαζατορες των μαγαζιων Ανδρεου Γεωργιου 21 και 26ης Οκτωμβριου αυτες της αρκουδες που εχεται για τσατσαδες διωχνουν κοσμο απο τα μαγαζια σας με πολυ ασχημο τροπο, αλαξτε της και βαλτε ποιο ευγενικες κυριες ετσι ωστε οταν καποιος δεν εχει λεφτα εκεινη την ωρα να ξαναπερασει απο αυτα τα μαγαζια οταν θα εχει,γιατι ''η ευγενεια υποχρεωνει'' εγω προσωπικα μαυρο και στα δυο μαγαζια οσπου να εχει ενα κλημα ευγενειας καλυτερο,στην τελικη εσεις χανεται οχι εμεις ;) εχει και αλλου πορτοκαλιες....απαισια,χοντρη,αγαμητη και αγενεστατη τσατσα αυτου του μαγαζιου  μαζι με την αλλη καρακαξα τις Ανδρεου Γεωργιου 21,αμα σπαζεσται να κοπητε να αλλαξετε δουλεια δεν φταιει ο καθενας περαστικος να ακουει τα σπασμενα σας,ευχωμαι να βρεθει καποιος ποιο τρελος απο μενα και να σας κρεμασει απο το δεντρο παρεακι  :s&m_1: :s&m_1: ;).
Αυτα ειχε η βολτα τα ξημερωματα Σαββατου προς Κυριακη 19/8.

Γαματος.!!  :rockon: ...αυτη ειναι τσαρκαααα.!! :thumbsup:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Η αλήθεια ρε death είναι ότι μόνο βόλτα έκανες...αλλά να πάνε να γαμηθούνε που θα τους δώσουμε και αναφορά τι θα κάνουμε

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Η αλήθεια ρε death είναι ότι μόνο βόλτα έκανες...αλλά να πάνε να γαμηθούνε που θα τους δώσουμε και αναφορά τι θα κάνουμε
Μηπως θα ηταν καλυτερα να λετε απο την αρχη οτι θελετε να ενημερωσετε κοσμο στο ιντερνετ,κατι σαν διαφημιση για να μην εχετε τετοια αντιμετωπιση?

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Μηπως θα ηταν καλυτερα να λετε απο την αρχη οτι θελετε να ενημερωσετε κοσμο στο ιντερνετ,κατι σαν διαφημιση για να μην εχετε τετοια αντιμετωπιση?
Αν ηταν να ξερανε οτι ειμασται απο το site,δεν κανουμε δουλεια ετσι μεγαλε ;)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216

« Απάντηση #34216 στις: σήμερα στις 21:54 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------

Παράθεση από: Death_zone88 στις σήμερα στις 21:42

-Για Βαρδαρη:

Έχει και φώτο η συγκεκριμένη:
ταρα ταρα ταρα!!!!!
:2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν χρειαζεται να πεις το σαιτ.Στο ιντερνετ γενικα αν πεις,δεν θα σε ανακρινουν.
καλα μη το λες αυτο...το Φλεβαρη στο Προμηθεως 25 η τσατσα με ρωταγε επιμονα εαν διαβαζω το ιντερνετ ή αν γραφω εδω στο σαΐτ...της ειπα οχι,αλλα δεν με πιστεψε κ μετα με πλακωσε σε ερωτησεις ποιο μελος ειμαι κτλ,κτλ...ειδα την κοπελα κ παρολο που ψηνομουν να καταθεσω εκει,σηκωθηκα κ εφυγα χωρις να της απαντησω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom