Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φωτογραφιες της Μαξιμ και της Τζαστιν εχουν μπει στο αλλο σαΪτ και τις δινει και τις 2 στο Αν.Γεωργιου 4.Η Τζαστιν πρωινη και η Μαξιμ βραδυνη
o mpotofilos πρεπει να επεσε ξερος.....  :P πρεπει να κανουμε ενα repeat επειγοντως,αν τις φοραει τις μποτες και στο μαγαζι..... :lheel: :cum:

ελπιζω να διαβαζει το σαιτ και να καθιερωσει αυτες τις φετιχιστικες εμφανισεις και εκει

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον χθες τη νυχτα συνεβη το απιθανο...ολα τα σπιτια του Βαρδαρη μα ΟΛΑ ηταν κλειστα.Και τωρα αναρωτιεμαι αν κλεισουν οριστικα τελικα οι κατοικοι του τετραγωνου θα νιωθουν υποτιθεται πιο ασφαλεις??Με το αμαξι εκανα τον κυκλο εκει περα και τρομαξα...

και επειδη στεναχωρεθηκα απο την εικονα πηγα σε γνωστο σκυλαδικο της πολης και ηπια 4 ουισκακια οποτε μετα δεν ημουν σε θεση να συνουσιαστω και δεν επεκταθηκα στην περιοχη του Μυλου ...ΑΛΛΑ ποιος ηταν αραχτος στο πρωτο τραπεζι αγκαλιτσα σχεδον με ολες τις αοιδους του μαγαζιου  :rolleyes: :rolleyes:
Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.... :2funny: :2funny: :2funny:
όλες για πάρτη του της είχε ο ερωτιάρης  :dancing:  έλα πες το γιατί θα σκάσω  ;)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ΦΙΛΟΣ ΕΧΘΕς ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΜ.5 ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΤΑΤΟΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Δωρεάν ΣΕΞ μέχρι 25/5/13 προσφέρει γνωστό μπουρδέλο της πόλης.

Αυτό και αν είναι πρωτοποριακή ιδέα για διαφήμιση...
Καινούργιος οίκος ανοχής άνοιξε στο κέντρο τις Θεσσαλονίκης με όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ, αν και μάθαμε αργά τα νέα πληροφορηθήκαμε ότι άνοιξε στις 1/5/13 και παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του μέχρι τις 25 του Μάη. 4 κορίτσια από τα οποία οι 3 είναι αλλοδαπές μας ενημερώνουν ότι οι δουλειά τους δεν είναι καθόλου εύκολη, προσπαθούν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες δίνοντας το καλύτερο εαυτό τους αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κάνουν με το ζόρι, "Το κάνουμε από ευχαρίστηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά" δήλωσαν στον τύπο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Δωρεάν ΣΕΞ μέχρι 25/5/13 προσφέρει γνωστό μπουρδέλο της πόλης.

Αυτό και αν είναι πρωτοποριακή ιδέα για διαφήμιση...
Καινούργιος οίκος ανοχής άνοιξε στο κέντρο τις Θεσσαλονίκης με όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ, αν και μάθαμε αργά τα νέα πληροφορηθήκαμε ότι άνοιξε στις 1/5/13 και παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του μέχρι τις 25 του Μάη. 4 κορίτσια από τα οποία οι 3 είναι αλλοδαπές μας ενημερώνουν ότι οι δουλειά τους δεν είναι καθόλου εύκολη, προσπαθούν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες δίνοντας το καλύτερο εαυτό τους αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κάνουν με το ζόρι, "Το κάνουμε από ευχαρίστηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά" δήλωσαν στον τύπο.

Μουφα φενετε...ο ρεπορτερ μεγαλος κουβαρντας, ακου 25 μερες δωρεαν υπηρεσιες...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Τι ειχε παθει ο κικας.? ειχε γινει στρατηγος.? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είχε ανησυχίες,περίμενε τα αποτελέσματα του από ιατρικές εξετάσεις.με κάποια βρωμιάρα πήγε  :s&m_1:
εσυ ξερεις πολλα για νεος αλλα δεν τα θυμασαι καλα

;)
  ας τα θυμηθουμε ψυχραιμα

αυτη η ρεμπεκα μας παιρνει αρχικα πιπα χωρις καποτα ολους?

με εγλυψε γαμωτη χωρις να την προλαβω ακαποτα στο πουτσοκεφαλο και να με πηγε τωρα μην κωλησα τιποτα βλενοροιες η χλαμυδια..
ασε που με την ιδεα και μόνο εχω ενα τσουξιμο απο τωρα...
ρε λετε να εχει τιποτα και να μας το κάνει επίτηδες?
σιγουρα τις ελεγχουν εβδομαδιαιως?
μαγκες προσοχη με την ρεββεκα γιατι νομιζω πως αρπαξα κατι με το ακαποτο.
εγραψα και στο αλλο θριτ με την υγεια.
θα σας ενημερωσω.
ελπιζω να ειναι ψεμα και να ειναι ιδεα μου.
μαγκες αυριο περνω αποτελεσματα - θα σας ενημερώσω.
ελα ρε μαν.....περασαν χρονια....τι νεα απο τις εξετασεις;ολα καλα;

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ξερεις πολλα για νεος αλλα δεν τα θυμασαι καλα

;)
  ας τα θυμηθουμε ψυχραιμα

ελα ρε μαν.....περασαν χρονια....τι νεα απο τις εξετασεις;ολα καλα;
έτσι φαίνεται να είμαι νέος  ;) αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για την Ρεμπέκα τη Ρωσίδα που δούλευε πρωινά 26ης Οκτωβρίου 52 και μετά Φρίξου 14  με την ξανθιά τσατσά που δουλεύει τώρα Μινωταύρου 16 ???

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ρε παιδια η νινα απο μαντζαρου 14 τι εγινε μεταθεση σε καποιο αλλο η εφυγε για τα καλα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
έτσι φαίνεται να είμαι νέος  ;) αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για την Ρεμπέκα τη Ρωσίδα που δούλευε πρωινά 26ης Οκτωβρίου 52 και μετά Φρίξου 14  με την ξανθιά τσατσά που δουλεύει τώρα Μινωταύρου 16 ???
καλα τα θυμασαι αλλα υποψιαζομαι στην αλιακμωνος πρεπει να εγινε η ζημια....εκει την ειχα παρει εγω παντως...απο τα βαθια λαρυγγια η κοπελα :pipa1:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
περασα απο την αλισα στο νικ ουρανου αλλα σε αντιθεση με τις αλλες φορες που ηταν πολυ σεξυ και γκαυλιαρα,τωρα ηταν αμακυγιαριστη και με πολλα σπυρια στο μετωπο.με ξενερωσε η εικονα της και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
με προβληματιζει που συναγωνιστες κανουν ολοκληρη γυρα σε ολα τα μαγαζια και φευγουν απραγοι μετα απο ποδαροδρομο 10 χιλιομετρων...εχω λιγο καιρο να παω στα στεκια και αναρωτιεμαι αν πραγματικα ειναι τοσο χαλια οι κοπελες ωστε να γυρισεις 20 μαγαζια και να μη μπεις πουθενα..παντως στοι αλλο σαιτ στις φωτο βλεπω πολυ αξιολογες φωτο..τωρα κατα ποσο αντικατοπτριζουν την πραγαματικοτητα μονο ο γυμνος οφθαλμος μπορει να το διαπιστωσει...
Αλλα επισης χαιρομε που βλεπω οτι παλιες αντιδικιες εχουν ξεπεραστει και το φορουμ εχει βρει το παλιο καλο του εαυτο με πληρεις αναφορες-κριτικες..παιδια πιστεψτε με δεν αξιζει να μαλωνετε για γυναικες και ποσο μαλλον για πουτ@νες..αυτες μας πουλανε και μας αγοραζουν σε ενα δευτερολεπτο..εχω βγει για ποτο με πουτανα και αφου εγινε λιαρδα μου ειπε οτι το μονο που τις νοιαζει ειναι τα λεφτα και οτι μας βλεπουν μονο για αυτο το σκοπο..και τα ναζακια-χαδακια ειναι θεμα μαρκετινγκ,απλα κανουν πολυ καλα καποιες την δουλεια τους..οποτε δεν αξιζει με την καμια να μαλωνετε για αυτες..νομιζω ειμαστε εξυπνοτεροι απο αυτες απλα πολλες φορες μας υπερνικαει το κατω κεφαλι μας ..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.672
Πόντοι
7.095
εχω βγει για ποτο με πουτανα και αφου εγινε λιαρδα μου ειπε οτι το μονο που τις νοιαζει ειναι τα λεφτα και οτι μας βλεπουν μονο για αυτο το σκοπο..και τα ναζακια-χαδακια ειναι θεμα μαρκετινγκ,απλα κανουν πολυ καλα καποιες την δουλεια τους..
αλλιώς δεν το ήξερες?????

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
περασα απο την αλισα στο νικ ουρανου αλλα σε αντιθεση με τις αλλες φορες που ηταν πολυ σεξυ και γκαυλιαρα,τωρα ηταν αμακυγιαριστη και με πολλα σπυρια στο μετωπο.με ξενερωσε η εικονα της και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.

ναι εχει σπυρακια, αλλα και ωραιο βυζι..και το ματι κολαει στο δευτερο..

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
αλλιώς δεν το ήξερες?????

θα σου πω φιλε μου.νομιζα οτι το ηξερα..αλλα ειχα μπλεξει με μια πουτ@να με την οποια εκανα σεξ λες και ηταν η κοπελα μου.βασικα αυτο εγινε στα πρωτα βηματα μου ως μπουρδελιαρης και για αυτο ξεγελαστηκα.ειχα παει με αρκετες μεχρι τοτε και δεν ειχε τυχει να φιλισω η να με φιλισει καμια..με αυτην μολις περασα μεσα για 1η φοραα με πλακωσε στα γλωσσοφιλα,με εκανε γυμνο τσιμπουκι και το καναμε 2 φορες τουτεστην ημουν μεσα καμια ωρα και ολα αυτα με απλο προγραμμα 30 ευρω..εγω στο σεξ εχω πολυ ψηλα το φιλι,οταν φιλαω τη γκομενα ειναι σαν να κανω ερωτα με την κοπελα μου και με αυτην ετσι ενοιωθα..την ρωτησα α φιλαει αλλους.μου ορκιστηκε πως οχι..οκ την πιστεψα επειδη και σε εμενα δεν ειχε τυχει να με φιλισει αλλη πουτανα...αυτο πηγε για κανα χρονο σχεδον...απλα μετα ανακαλυψα πως οχι μονο γλωσσοφιλουσε  τη μιση Σαλονικη αλλα επινε και τα χυσια απο την υπολοιπη μιση...οποτε εκει αναθεωρησα τις αποψεις μου και καταλαβα πως μερικες απλα ειναι πιο κολπαδορες και πιο επαγγελματιες απο καποιες αλλες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom