αυτες οι φημες με απωθησαν και εμενα την τελευταια φορα απο το να την δοκιμασω..και μεγαλι ξεπετα απο οτι λενε.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
εμ τη νομιζες οτι μονο εσενα γλωσοφιλουσε η εμμα....εδω οταν η τσατσα λεει τα προγραμματα της εμμας λεει οτι τελειωνεις οπου θελεις.ειναι μεγα μαλακια και το θεωρει οτι ειναι στα συν αυτο ενω επρεπε να ειναι τελειως αρνητικο.ακου εκει οπου θες χυνεις την κοπελαθα σου πω φιλε μου.νομιζα οτι το ηξερα..αλλα ειχα μπλεξει με μια πουτ@να με την οποια εκανα σεξ λες και ηταν η κοπελα μου.βασικα αυτο εγινε στα πρωτα βηματα μου ως μπουρδελιαρης και για αυτο ξεγελαστηκα.ειχα παει με αρκετες μεχρι τοτε και δεν ειχε τυχει να φιλισω η να με φιλισει καμια..με αυτην μολις περασα μεσα για 1η φοραα με πλακωσε στα γλωσσοφιλα,με εκανε γυμνο τσιμπουκι και το καναμε 2 φορες τουτεστην ημουν μεσα καμια ωρα και ολα αυτα με απλο προγραμμα 30 ευρω..εγω στο σεξ εχω πολυ ψηλα το φιλι,οταν φιλαω τη γκομενα ειναι σαν να κανω ερωτα με την κοπελα μου και με αυτην ετσι ενοιωθα..την ρωτησα α φιλαει αλλους.μου ορκιστηκε πως οχι..οκ την πιστεψα επειδη και σε εμενα δεν ειχε τυχει να με φιλισει αλλη πουτανα...αυτο πηγε για κανα χρονο σχεδον...απλα μετα ανακαλυψα πως οχι μονο γλωσσοφιλουσε τη μιση Σαλονικη αλλα επινε και τα χυσια απο την υπολοιπη μιση...οποτε εκει αναθεωρησα τις αποψεις μου και καταλαβα πως μερικες απλα ειναι πιο κολπαδορες και πιο επαγγελματιες απο καποιες αλλες..
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
και μεγαλι ξεπετα απο οτι λενε.....
Ξεπετα δε τη λες,ειναι πως θα της καρφωθει με τον πελατη,προσωπικα εχω περασει ομορφα μαζι της...Tωρα,βραδυνο ταχυτατο περασμα απο τα στουντιο με σκοπο να δω τη νεα παρουσια Μαξιμ,την πετυχα στο Α.Γεωργιου 4 , αυτο με τις σκαλες διπλα στις γραμμες τρενου για οσους μπερδευονται με τα νουμερα στην περιοχη.Μπαζακι για τα γουστα μου,αν ηταν Ελληνιδα θα ηταν σιγουρα απο το Κορδελιο ή τη Μενεμενη ,μη παρεξηγηθει κανα πιθηκι κι εγω Δυτικος ειμαι γεννημα θρεμμα .Στο θεμα μας,ξανθια σχετικα ψηλη πανω στα τακουνια της,βγηκε με τα βυζια εξω,μωβ μπραζιλ βρακι και μωβ καλτσοδετες...Παλι πετυχα καινουρια με καλτσοδετες,μαλλον μας διαβαζουν αρκετοι ρουφιανοι εδω .Ατσουμπαλο περπατημα και γενικα μια μετριοτατη παρουσια στα ματια μου.Δεν κανει γυμνο τσιμπουκι και δεν δινει κωλο οπως ειπε η υπηρεσια και η τιμη ειναι 35 ευρω.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Ξεπετα δε τη λες,ειναι πως θα της καρφωθει με τον πελατη,προσωπικα εχω περασει ομορφα μαζι της...Tωρα,βραδυνο ταχυτατο περασμα απο τα στουντιο με σκοπο να δω τη νεα παρουσια Μαξιμ,την πετυχα στο Α.Γεωργιου 4 , αυτο με τις σκαλες διπλα στις γραμμες τρενου για οσους μπερδευονται με τα νουμερα στην περιοχη.Μπαζακι για τα γουστα μου,αν ηταν Ελληνιδα θα ηταν σιγουρα απο το Κορδελιο ή τη Μενεμενη ,μη παρεξηγηθει κανα πιθηκι κι εγω Δυτικος ειμαι γεννημα θρεμμα .Στο θεμα μας,ξανθια σχετικα ψηλη πανω στα τακουνια της,βγηκε με τα βυζια εξω,μωβ μπραζιλ βρακι και μωβ καλτσοδετες...Παλι πετυχα καινουρια με καλτσοδετες,μαλλον μας διαβαζουν αρκετοι ρουφιανοι εδω .Ατσουμπαλο περπατημα και γενικα μια μετριοτατη παρουσια στα ματια μου.Δεν κανει γυμνο τσιμπουκι και δεν δινει κωλο οπως ειπε η υπηρεσια και η τιμη ειναι 35 ευρω.
Τι ειναι αυτο καινουριο ανεγδοτο.??
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Και για να μη ξεχασω,να αναφερω για τους λατρεις των ιεροδουλων του πεζοδρομιου,σημερα το βραδυ στη γιαννιτσων γινοταν απλα ενας πανικος.Μετα απο παρα πολλα χρονια ειδα τοσες πολλες μαζεμενες,ασπρες-μαυρες-χοντρες-αδυνατες-ομορφες-ασχημες,οτι γουσταρει ο καθενας...
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Τι ειναι αυτο καινουριο ανεγδοτο.??
Κι εγω αυτο ειπα την τσατσα και μου απανταει οτι 30 παιρνουν οι αλλες οι τελεωμενες στα αλλα και οτι η Μαξιμ ειναι μικρο κοριτσι...
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Πες της τσατσας αυτης ενα ''ΜΕΓΑ ΑΚΥΡΟ'' γιατι για μαλακες ψαχνει ,μου φενεται οτι θελει να κανει παρεα τις αλλες δυο ζαβοτσατσαδες κρεμασμενες και οι τρεις απο το δεντρο,μεγαλωνει η παρεαΚι εγω αυτο ειπα την τσατσα και μου απανταει οτι 30 παιρνουν οι αλλες οι τελεωμενες στα αλλα και οτι η Μαξιμ ειναι μικρο κοριτσι...
tsondovoloC
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η εμμα , ξερει κανεις τι ςρα ξεκιναει της υπηρεσιες της? (πληροφορια για φιλαρακι)
ps: απο νικολ τιποτα νεα? ;p
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
η εμμα , ξερει κανεις τι ςρα ξεκιναει της υπηρεσιες της? (πληροφορια για φιλαρακι)
Απο τις 20:00 κι επειτα ο φιλος σου θα τη βρει,συνωθως βραδυνη δουλευει αυτη.Φριξου 13
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.περασα στην μολδαβη νταιανα που πολλοι την εχουν αποθεωσει. Σορρυ ρε παιδες αλλα ενα μπαζο το καλυτερο γαμησι να κανει παραμενει ενα μπαζο. Και σιγα το τι κανει μεσα...ισως ειχα ακουσει πολλα καλα και περιμενα περισσοτερα. Παντως ειναι καλη κοπελα και ευγενικη κ κανει οτι της πεις χωρις βιασυνες.
Παλι πετυχες καλτσοδετα ρε ???? χαχαχαχαχαχχ τι στο καλο πια??? λειπω και απ την πολη ρε γμτ.. εχω ηδη σημειωσει τα 2 προηγουμενα μερη, τωρα σημειωνω και αυτο
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Και για να μη ξεχασω,να αναφερω για τους λατρεις των ιεροδουλων του πεζοδρομιου,σημερα το βραδυ στη γιαννιτσων γινοταν απλα ενας πανικος.Μετα απο παρα πολλα χρονια ειδα τοσες πολλες μαζεμενες,ασπρες-μαυρες-χοντρες-αδυνατες-ομορφες-ασχημες,οτι γουσταρει ο καθενας...
Τι ώρα βγηκες Αλ...? Εγω βγήκα 23.30 με 00.30 και δεν είχε πολύ θέμα... Είχε όγκο, ποιότητα δεν είχε...! Ένα ήταν όμορφο και αυτό ήταν άμπαλο, ευτυχώς το πλήρωσα μόνο ένα 20αρικο...
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.περασα στην μολδαβη νταιανα που πολλοι την εχουν αποθεωσει. Σορρυ ρε παιδες αλλα ενα μπαζο το καλυτερο γαμησι να κανει παραμενει ενα μπαζο. Και σιγα το τι κανει μεσα...ισως ειχα ακουσει πολλα καλα και περιμενα περισσοτερα. Παντως ειναι καλη κοπελα και ευγενικη κ κανει οτι της πεις χωρις βιασυνες.
+10000000000
mixalisspa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
όχι και μπάζο την Νταιάνα ρε φίλε.όλες αυτές οι καλές κριτικές δεν γράφτηκαν από ασκετους.να μην είναι στα γούστα σου το δέχομαι,αλλά για τόση κακία.. ήμαρτον!!!! για πες μας εσύ ποια αξίζει να πάμε που δεν είναι μπάζο .. ;)Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.περασα στην μολδαβη νταιανα που πολλοι την εχουν αποθεωσει. Σορρυ ρε παιδες αλλα ενα μπαζο το καλυτερο γαμησι να κανει παραμενει ενα μπαζο. Και σιγα το τι κανει μεσα...ισως ειχα ακουσει πολλα καλα και περιμενα περισσοτερα. Παντως ειναι καλη κοπελα και ευγενικη κ κανει οτι της πεις χωρις βιασυνες.
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
[quote author=arisk link=topi c=125.msg4563773#msg4563773 date=1369126414]
Τι ώρα βγηκες Αλ...? Εγω βγήκα 23.30 με 00.30 και δεν είχε πολύ θέμα... Είχε όγκο, ποιότητα δεν είχε...! Ένα ήταν όμορφο και αυτό ήταν άμπαλο, ευτυχώς το πλήρωσα μόνο ένα 20αρικο...
[/quote]
κι εγω εκεινη την ωρα πανω κατω περασα ισως και κανα μισαωρο νωριτερα ,δε σταματησα να δω καμια συγκεκριμενη ομως γιατι πολυ απλα γινοταν πανικος,ειχε αμετρητες,παντως δεν εχει τυχει να παρω ποτε καμια τετοια του πεζοδρομιου , δεν ξερω αν μπορεσω ποτε να το κανω.
[/quote]
κι εγω εκεινη την ωρα πανω κατω περασα ισως και κανα μισαωρο νωριτερα ,δε σταματησα να δω καμια συγκεκριμενη ομως γιατι πολυ απλα γινοταν πανικος,ειχε αμετρητες,παντως δεν εχει τυχει να παρω ποτε καμια τετοια του πεζοδρομιου , δεν ξερω αν μπορεσω ποτε να το κανω.
mixalisspa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προσωπικά φοβάμαι να πηγαίνω με αυτές λόγω κινδύνους απο αρρώστιες όπως καλά διάβαζα στα προηγούμενα ποστ για ένα φίλο μας.από τιμές τι παίζει εκεί?Και για να μη ξεχασω,να αναφερω για τους λατρεις των ιεροδουλων του πεζοδρομιου,σημερα το βραδυ στη γιαννιτσων γινοταν απλα ενας πανικος.Μετα απο παρα πολλα χρονια ειδα τοσες πολλες μαζεμενες,ασπρες-μαυρες-χοντρες-αδυνατες-ομορφες-ασχημες,οτι γουσταρει ο καθενας...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Αφροόχι και μπάζο την Νταιάνα ρε φίλε.όλες αυτές οι καλές κριτικές δεν γράφτηκαν από ασκετους.να μην είναι στα γούστα σου το δέχομαι,αλλά για τόση κακία.. ήμαρτον!!!! για πες μας εσύ ποια αξίζει να πάμε που δεν είναι μπάζο .. ;)
Σαρα
Τζεσυ
Αντριανα ισπανιδα
Και μια σαρα νομοζω που δουλευε ενα φεγγαρι κωλετη.μαυρισμενη μελαχροινη αδυνατη με ωραιο μικρο στητο φυσικο βυζι.
Και δεν εβγαλα καμια κακια... Αν θες να σου προτεινω οφθαλμιατρο παντως. Η κοπελα εχει χαλια σωμα,ειναι χοντρη, βυζια απαισια, και σκυλοφατσα με φουλ κραγιον που σορρυ που ειμαι περιεργος αλλα τα σιχαινομαι. Δεν εχω δει ποτε μου κοπελα σε ρδελο με κραγιον
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Αφρο
Σαρα
Τζεσυ
Αντριανα ισπανιδα
Και μια σαρα νομοζω που δουλευε ενα φεγγαρι κωλετη.μαυρισμενη μελαχροινη αδυνατη με ωραιο μικρο στητο φυσικο βυζι.
Και δεν εβγαλα καμια κακια... Αν θες να σου προτεινω οφθαλμιατρο παντως. Η κοπελα εχει χαλια σωμα,ειναι χοντρη, βυζια απαισια, και σκυλοφατσα με φουλ κραγιον που σορρυ που ειμαι περιεργος αλλα τα σιχαινομαι. Δεν εχω δει ποτε μου κοπελα σε ρδελο με κραγιον
Ωρεεεε που το θυμηθηκες αυτο το μωρακι.!!! ισα ισα ειχα προλαβει στις αρχες τις καριερας μου και την επισκεφτηκα 2 φορες...
mixalisspa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν αντιλέγω για τις κοπέλες αυτές γιατί είχα πολλές καλές εμπειρίες.για όλους μας τους άλλους δηλαδή μας συστήνεις οφθαλμίατρο ....Αφρο
Σαρα
Τζεσυ
Αντριανα ισπανιδα
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Την πρωτη φορα που πηγα μαζι της ηταν λιγο κρυοκωλη,απο την δευτερη φορα και μετα ομως ηταν πολυ σουπερ το μωρο,θυμαμαι ειμουν εκει οταν αυτη και το αφεντικο ειχαν καυγαδισει μια φορα στο σαλονι και μετα απο λιγο καιρο εξαφανιστηκε. Κριμα. Αα ξεχασα κιαλλες ομορφες κοπελες απλα εβαλα αυτες που περνουσα καλα.Ωρεεεε που το θυμηθηκες αυτο το μωρακι.!!! ισα ισα ειχα προλαβει στις αρχες τις καριερας μου και την επισκεφτηκα 2 φορες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις