Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
δεν αντιλέγω για τις κοπέλες αυτές γιατί είχα πολλές καλές εμπειρίες.για όλους μας τους άλλους δηλαδή μας συστήνεις οφθαλμίατρο .... :jerking:
Δεν θα το εξαντλησω το θεμα. Ειμαι 29 και για μενα και την ηλικια μου πιστεψε με μπαζο θα την θεωρουσαν οι πιο πολλοι. Τωρα για αυτους που ειναι ανω των 50 ισως να υπαρχει αλλο κριτηριο. Αυτα απο μενα και κλεινω εδω. Οποιος θελει ας παει να την δει και να μας πει αν ειναι γκομεναρα η θεα.

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα το εξαντλησω το θεμα. Ειμαι 29 και για μενα και την ηλικια μου πιστεψε με μπαζο θα την θεωρουσαν οι πιο πολλοι. Τωρα για αυτους που ειναι ανω των 50 ισως να υπαρχει αλλο κριτηριο. Αυτα απο μενα και κλεινω εδω. Οποιος θελει ας παει να την δει και να μας πει αν ειναι γκομεναρα η θεα
τώρα σε κατάλαβα ρε μούτρο,λέω κι εγώ αν τα εννοεί...  ;) έτσι είναι,πρέπει να πάνε να την δουν  :thumbsup:

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ψήνομαι για την Χριστίνα τη ψιλή ρουμάνα  με τις μεγάλες βυζάρες  :tits: Φρίξου 14.κάνει και γαμώ τα τσιμπούκια λέμε  :pipa1:   είναι στο πρόγραμμα μου σήμερα μια κατάθεση για μια ακόμη φορά στη ναζιάρα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
και αργησαμε κιολας....ο τετσουο το κανε ηδη το βημα ;)
Καλα ρε μουργο, ολοκληρη ιστορια εκανα για αλλαγη του νικ και εσυ με δινεις ετσι στεγνα. Θα σε μαλωσο! Χαχαχα

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω πάντως πώς όλοι γκρινιάζουμε που δεν φέρνουν καινούργιες κοπέλες, οι πιό πολλες είναι μπάζα κτλ. Η Μαξίμ δούλευε Αθήνα κ είναι αντικειμένικα μουνάρα, ήρθε να δουλέψει θεσσαλονική κ ένας άνθρωπος που έγραψε, έγραψε ότι δεν του άρεσε προσωπικά. :P

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ ξέρω πάντως πώς όλοι γκρινιάζουμε που δεν φέρνουν καινούργιες κοπέλες, οι πιό πολλες είναι μπάζα κτλ. Η Μαξίμ δούλευε Αθήνα κ είναι αντικειμένικα μουνάρα, ήρθε να δουλέψει θεσσαλονική κ ένας άνθρωπος που έγραψε, έγραψε ότι δεν του άρεσε προσωπικά. :P

μοντελοπνιχτες οι βορειοι μαν.... ;) :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μοντελοπνιχτες οι βορειοι μαν.... ;) :grin:
παιδια αντικειμενικα δεν εχουμε πολλες ωραιες κοπελες...δηλαδη για μενα στο 9αρι στη βαθμολογια μονο η Μιρελα και η Βικυ το πιανουν

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

Τι να το κανεις ρε φιλε Maanes αν η κοπελα ειναι ομορφη,αλλα μεσα στο δωματιο ειναι αερα-πατερα  :dunno: :dunno: προσωπικα για μενα μετραει η ομορφια,αλλα δεν το βαζω σαν πρωτο κριτηριο για να περασω στο δωματιο,υπαρχουν και αλλα κριτηρια να δεις....

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Την πρωτη φορα που πηγα μαζι της ηταν λιγο κρυοκωλη,απο την δευτερη φορα και μετα ομως ηταν πολυ σουπερ το μωρο,θυμαμαι ειμουν εκει οταν αυτη και το αφεντικο ειχαν καυγαδισει μια φορα στο σαλονι και μετα απο λιγο καιρο εξαφανιστηκε. Κριμα. Αα ξεχασα κιαλλες ομορφες κοπελες απλα εβαλα αυτες που περνουσα καλα.
Αν δεν κανω λαθος συμφωνα με την περιγραφη σου,πετυχα προσφατα σε μια τσαρκα μου αυτη την Σαρα στην Κοροβαγκου 5(Villa Prive),αντικειμενικα πολυ καλη εμφανιση,αλλα κατι μου ελεγε δεν ειναι πολυ του ''gfe'' και επισεις δεν ειναι για 40€ απλο προγραμμα που ελεγε η τσατσα, και δεν το κατεβαζε με τιποτα!!!!επισεις οι κριτικες της γραφουν οτι δεν ειναι και τοσο θερμη μεσα στο δωματιο,επομενως ''δεν νομιζω Τακη'' 40€ για ενα στα γρηγορα ''ΜΕΓΑ ΑΚΥΡΟ'' να κατεβασουν την τιμη και να ανεβασουν την υπηρεσια,αλλιως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες....παει περασαν οι καλες εποχες που τα διναμε ετσι για πλακα,πρεπει να το καταλαβουν αυτο μερικοι ''επιχειρηματιες''....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για σαρα εγω δεν συμφωνω....περασα πολυ καλα και δεν μου βγαλε ξεπετοσυμπεριφορα....απλα ειναι λιγο τυπικη ισως ηταν και πρωτη καταθεση

γενικα ομως χαιρεσαι να την γαμας τετοια ωραια κοπελα.....μαυρισμενη,ωραιο σωματακι,καθαρη ,περιποιημενη,ωραιο βαμμενο νυχακι ποδιου,ωραιο μουνακι ξυρισμενο.....τα παντα ολα
(σαρα κοροβαγκου)

εντιτ  death ο getyoubarbara  μιλαει για την παλια τσεχα σαρα της κωλετη με το κοντο μαυρο μαλλακι,την ειχαν και φωτογραφια στις κοπελες του μαγαζιου στην καρτα τους ενα φεγγαρι,καμια σχεση με την σαρα της κοροβαγκου.......

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
πέρασα απο τζάστιν την παλιά Αν.Γεωργίου4 και μου είπε για την πολονέζα την Μαξιμ.......Εντάξει εγω δεν ξετρελάθηκα μαζί της( με την Τζαστιν εννοω) αλλά όπως λέω γουστα είναι αυτά.....αλλά για 40 δεν λέει..... :rolleyes:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
πέρασα απο τζάστιν την παλιά Αν.Γεωργίου4 και μου είπε για την πολονέζα την Μαξιμ.......Εντάξει εγω δεν ξετρελάθηκα μαζί της( με την Τζαστιν εννοω) αλλά όπως λέω γουστα είναι αυτά.....αλλά για 40 δεν λέει..... :rolleyes:
ZEI O KIKAS REEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: το πιο καλό νέο του μήνα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom