Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λάθος κάνεις, εδώ η τσατσά με την κοπέλα πανε για πταίσμα......
ναι αλλα το θεμα ειναι να εχεις τελειωσει τη δουλιτσα σου,μη δωσεις κανα 50αρικο και σε κοψουν στη μεση

Παντως πριν λιγα βραδια συζητουσαμε με μια τσατσα ποσο γαϊδουρια ειναι καποια αφεντικα στο Βαρδαρη που ενω ξερουν οτι θα τους την πεσει η αστυνομια στελνουν κατι τσατσουλες 70 χρονων να ανοιξουν το σπιτι και ο,τι αρπαξουν.Και τελικα να περασουν τη νυχτα τους στο τμημα σαν υπευθυνες του οικου...και φυσικα δε μπορουν να αρνηθουν γιατι θα παρουν ποδι αλλιως

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
πασο δεν ξερω, παντως μια φορα που ενας τυπος ψωνισε μια απο γιαννιτσων τον σταματησε η ασφαλεια και τον μαζεψε,
μπορει να ειχε καμια εκρεμοτητα
Αλεξη αλλο να ψωνισεις τανα απο το δρομο και αλλο να σε πιασουν σε παρανομο οικο.Λογικο ειναι να μην ξερεις αν το δελο ειναι
παρανομο η οχι.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι αλλα το θεμα ειναι να εχεις τελειωσει τη δουλιτσα σου,μη δωσεις κανα 50αρικο και σε κοψουν στη μεση

Παντως πριν λιγα βραδια συζητουσαμε με μια τσατσα ποσο γαϊδουρια ειναι καποια αφεντικα στο Βαρδαρη που ενω ξερουν οτι θα τους την πεσει η αστυνομια στελνουν κατι τσατσουλες 70 χρονων να ανοιξουν το σπιτι και ο,τι αρπαξουν.Και τελικα να περασουν τη νυχτα τους στο τμημα σαν υπευθυνες του οικου...και φυσικα δε μπορουν να αρνηθουν γιατι θα παρουν ποδι αλλιως

Ναι εκεί υπάρχει θέμα  :grin: :grin: :grin:

Πάντως αν και εμενα προσωπικά το κλεισιμο του βαρδάρη με λειπεί γιατί εκεί μεγαλώσαμε, από την άλλη βλεπω υπάρχει θεληση να τον κλείσουν με συνεχεις ελέχγους κπλ, που σημαινει ότι το κρατος επιτελους λειτουργει, και αφού βρέθηκε λύση στο κατω κατω ίσως ειναι μάταιη η επιμονή τους να ανοιγοκλεινουν τα μαγαζια και να παιζουν το κρυφτουλι  :jerking:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ίσως ειναι μάταιη η επιμονή τους να ανοιγοκλεινουν τα μαγαζια και να παιζουν το κρυφτουλι  :jerking:
μα απ'τη στιγμη που εφυγαν ολες οι φιρμες του Βαρδαρη,ακομα και η Βερονικα,και απ΄τη στιγμη που ολοι μαλλον εχουν παραμαγαζα στο Μυλο δεν εχει νοημα αυτο το κρυφτουλι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μα απ'τη στιγμη που εφυγαν ολες οι φιρμες του Βαρδαρη,ακομα και η Βερονικα,και απ΄τη στιγμη που ολοι μαλλον εχουν παραμαγαζα στο Μυλο δεν εχει νοημα αυτο το κρυφτουλι

Το μόνο νοημα που έχει η παραμονη των καταστηματων ειναι στη μερίδα του κοσμου που αγνοει την υπαρξη του μυλου, σε αυτους που ειναι απο επαρχια και δεν ξερουν τα κατατοπια, ηλικιωμενους, συνταξιουχους κλπ. είναι μια αγορά που θα λείψει από την πίτα για ενα διάστημα.......

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
καλα ρε ο αλλος ανοιξε καινουργιο μαγαζι και με εχει μεσα τιν Ανιτα τιν ιταλιδα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4533571#msg4533571 date=1367865124]
καλα ρε ο αλλος ανοιξε καινουργιο μαγαζι και με εχει μεσα τιν Ανιτα τιν ιταλιδα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[/quote]
Αμα δε βρηκε αλλη τι να κανει? Να κατσει ο ιδιος? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Αμα δε βρηκε αλλη τι να κανει? Να κατσει ο ιδιος? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πλακα κανεις ? ανοιγεις ενα καινουργιο για να εχεις κατι διαφορετικο δεν βαζεις κοπελα που δουλευει 2 χρονια εκει κατω και που δεν εχει και καλες κριτικες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4533608#msg4533608 date=1367865506]
πλακα κανεις ? ανοιγεις ενα καινουργιο για να εχεις κατι διαφορετικο δεν βαζεις κοπελα που δουλευει 2 χρονια εκει κατω και που δεν εχει και καλες κριτικες
[/quote]
Το θεμα ειναι τα φραγκα.Αμα τα βγαζει, καρφι δε του καιγεται.Αμα δεν αφηνει αρκετα θα τη σουταρει.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά,στην πιάτσα που είναι τα στούντιο στη Νικηφόρου Ουρανού έχω δει έναν ξανθό τραβέλι να τριγυρνάει στα πόδια και στο χέρι κρατάει ένα φραπεδάκι  :2funny: το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι πάντα μαζί του μπρος η πίσω είναι ένας καραφλός φουσκωτός που και αυτός κρατάει επίσης το φραπεδάκι στο χέρι του και ένα μακρύ κομπολόι :2funny: :2funny:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι τα φραγκα.Αμα τα βγαζει, καρφι δε του καιγεται.Αμα δεν αφηνει αρκετα θα τη σουταρει.
έχουν μείνει λίγες κοπέλες και δεν τους παίρνει να της σταματήσουνε γιατί αλλιώς θα κλείσουν και τα έξοδα θα τρεχουν...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα αποψε τη νυχτα...

Καταρχην στο Βαρδαρη ολα κλειστα  :o :o,ναι ειναι γεγονος,με υποψια κρυφολειτουργιας τα Σαπφους 8 και Προμηθεως 25.Ειχανε απο ενα μικρο φωτισμο διακριτικο απ'εξω  :rolleyes:

-Νικ.Ουρανου 26.Αλινα
-Φριξου 13.Εμμα
-Κωλετη.η Ισαβελα η οποια μαλλον ηταν φορτωμενη στη μαστουρα.Ενω ηταν να μπει σε δωματιο κι εγω ψιλομιλουσα με την τσατσα σταθηκε μπροστα μας και κολλησε με απλανες βλεμμα.Η τσατσα αρχισε να της φωναζει μπες μεσα αλλα αυτη παλι ηταν αλλου...
-Αν,Γεωργιου 21.η συμπαθητικη Γκρετα.Μονο 50ε το γυμνο αλλα για μενα η γυφτοτσατσα το αφηνε στα 40ε  :o :o
-Λαφαμ.Ειδα επιτελους τη Λαρα...ε σιγα τη γκομενα μωρε.Οσο προλαβα να δω δηλαδη διοτι εκτος οτι ηταν 50μ πιο μακρυα στο σαλονι,εμφανιστηκε ολο κι ολο για κανα 2 δευτερολεπτα
-Μελισσες.Η Τζεσικα μελαχρινη γυφτοφατσα αδιαφορη σαν συνολο.Νομιζω ειναι ιδια που ειδα προ ημερων στο Μινωταυρου
-Αν.Γεωργιου 24.Εδω εχουμε μια ωραια εκπληξη διοτι η μοντελαρα η Μιρελα ηρθε για να μεινει οπως ειπε

Θεωρητικα ηθελα καπου να μπω αλλα δε μου εκανε κατι ιδιαιτερο κλικ,δε μου'γινε και καμια καλη προσφορα οποτε και εφυγα απραγος

Και παλι αποψε κλειστα τα Μαντζαρου και Κατεχακη,οπως και Ερημιτη,Αχελωου,Εκκλησια και παρεκκλησι,Αν.Γεωργιου 52-4

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
η ευχάριστη έκπληξη ήταν για μένα η Μιρέλα ,αλλα δεν ξέρω δεν τρελάθηκα να μπώ....Χθές...

Να συμπληρώσω Φρίξου 14 πρέπει να ηταν η παλιά Καρίνα αλλαγμένη με ξανθο ράστα μαλλί....ωραίο μελαχρινό κορμί.....ωραίο κωλαράκι αλλά δεν μου έκανε κλικ.

Φρίξου 15 η Χριστίνα της Κώλέτη....
Μινωταύρου η Αφροδίτη ...Πριν ΚΑΝΈΝΑ ΧΡΌΝΟ Τζέσικα απο Λαφάμ και Φρίξου 15
ανανεωμένη με σιλικόνάτα ......

Ανδ.Γεωργίου 52 με τις σκαλες  Βερόνικα....
Κεφαλληνίας μια Ελένη που δούλεψε πριν κανένα μηνα εκεί που ειναι η Βερόνικα Τώρα.....γεματο κώλαράκι....και καλή διάθεση...

Αυτά και απο μένα ...και εγω αν και γεμάτος δεν είχα καλές επιλογές....

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει κανα νεο για νατασα απο ερως κατι ακουστηκε οτι δεν θα ξαναρθει

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπέρα ... για καμιά βυζαρού για βράδυ τι προτείνετε ;;; Σκέφτομαι για ρενάτα, αξίζει ;

Παρεπιπτώντος δοκίμασα την Ντιάνα την Ταϋλανδή από το Αγ. Γεωργίου 21 πρωινή, και αξίζει μνεία για την πολύ καλή της περιποίηση ... Γέλασα με την τσατσά, μου λέει : "σα μάνα σου προτείνω να πηδήξεις Ταϋλανδή " ... δεν θα μπορούσα να φανταστώ την μάνα μου να μου προτείνει κάτι τέτοιο ...

giannisfos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ... για καμιά βυζαρού για βράδυ τι προτείνετε ;;; Σκέφτομαι για ρενάτα, αξίζει ;

Παρεπιπτώντος δοκίμασα την Ντιάνα την Ταϋλανδή από το Αγ. Γεωργίου 21 πρωινή, και αξίζει μνεία για την πολύ καλή της περιποίηση ... Γέλασα με την τσατσά, μου λέει : "σα μάνα σου προτείνω να πηδήξεις Ταϋλανδή " ... δεν θα μπορούσα να φανταστώ την μάνα μου να μου προτείνει κάτι τέτοιο ...
σήμερα πήγα πρώτη φορά και δοκίμαζα την Νταϊάνα στο στούντιο GODIVA.περίμενα μέχρι τώρα για να ανέβει η κριτική μου  :) για αυτό είμαι ακόμα εδώ στο σάιτ.νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις φίλε,το μόνο που έχει ωράριο 9-19

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Χθές το βραδυ καταθεσα στη Λάρα στο λαφαμ. Το μικρό έχει φτιαξει απιστευτο πιπινατο σωμα. Τα δωματια φουλ και περιμενε κοσμος και εξω στο σαλονι για να μπει. Αν και τη πρωτη φορα που την πηρα δεν με εντυπωσιασε, χθες πηγα προετοιμασμενος. Το μωρο θελει καθοδηγηση απλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom