Με τη λιστα-Karaman ανα χειρας, και με το θερμομετρο να χτυπαει 30+ εκανα μια εκπεδευτικη βολτα χωρις καταθεση πριν λιγο.
Βασικα σκοπευα να παω μονο στο τσιρκο να δω την καινουρια, κι η Πάολα δηλ να ηταν, ακομα καλυτερα, αλλα ηταν κλειστο.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ. Νυν Αφροδίτη, πρωην Τζεσσικα, γνωστη απο la femme και Φριξου 14. Με καινουρια, πλαστικα μεμε
ΦΡΙΞΟΥ 15. Μια πολυ αδυνατη, νοστιμουλα, ξανθια...ισως η Χριστίνα που ειχα παρει παλιοτερα. Αν ειναι αυτη αδυνατησε πολυ!
ΤΡΙΔΥΜΑ 1. Μαυρα μαλια,, πλουσιο και καμαρωτο στηθος, λιγα κιλα παραπανω. Δεν ξερω ονομα. Στα υπ οψιν για μενα
ΤΡΙΔΥΜΑ 2. Ελενα απο Ουκρανία. Μαλλον αυτη που περιεγραψε ο Karaman στο 1. Μολις ειχε ερθει.
ΤΡΙΔΥΜΑ 3. Η τεραστια Αντζελικα, με αλλο ονομα. Τζουλη θαρρω...
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50. Η Ουκρανη Τινα. Πολύ γλυκο προσωπο. Ισως πρεπει να ξαναπαω καποια φορα
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ. Μια.συμπαθητικη ξανθια. Ισως ειναι η Τζούλια απ το διπλα, το 50
LA FEMME. Η Μαρια η Τσεχα, τηλεφωνικα
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 Αννα Ρωσσιδα ειπε η τσατσα. Ξανθια με πολυ μεγαλη περιφερεια, μιλοσε τα ελληνικα καλυτερα απ την τσατσα
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24. Η Ζωή που ειπε κι ο Karaman, μολις ειχε ερθει. Πρεπει να την εχω πετυχει σε ολα τα μαγαζια αυτη. Στο τελος με το δικιο της θα μου την πει
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16. Η Ντανιέλα. Μεγαλο απωθημενο μου! Πριν κανα χρονο ηταν μπιμπελο σκετο αλλα με εντελώς απαραδεκτη συμπεριφορα που μ εκανε να φυγω τοτε. Εχει βαλει κιλα κι εχει γεμισει το σωμα της τατου. Το προσωπο της παραμενει ωραιο.
ΑΝ ΓΕΩΡΓΊΟΥ 4. Η Μονικα. Ξανθο κοντο μαλι, κανονικο σωμα, γυρω στα 25, δεν μου εκανε κλικ ομως...
ΜΈΛΙΣΣΕΣ. ....δεν θυμαμαι ονομα...πρωτη φορα την εβλεπα. Μετριο σωμα αλλα ωραιο πρόσωπο. Θα την ξαναδω...
ΚΩΛΕΤΤΗ. Η Ιζαμπέλα, σερι απ το βραδυ απ οτι φαίνεται. Σωμα αδιαφορο, αλλα διαθεση πολυ καλη πριν κατι μηνες που πηγα. Αν περνουσα σημερα σε καποια, αυτη θα ηταν.
ΚΑΤΕΧΑΚΗ. Η Βίκυ, που ενω αλλες φορες μου φαινοταν ψιλομυτα, σημερα ηταν πολυ χαριτωμενη. Αν ηταν σε αλλο χωρο θα περνουσα.
Ενα γενικοτερο σχολιο. Με το ουσιαστικο κλεισιμο του Βαρδάρη φαινεται οτι χασαμε τις Ρουμανες. Απ τις οποιες μεσα στην πολυ σαβουρα, ποτε ποτε εβγαιναν και αληθινα διαμαντια! Με χαρακτηριστικοτερες εκπροσώπους την διασημη Σιμόνα και την λιγοτερο διασημη αλλα υψηλότερου επιπεδου για μενα Τζοαννα!
Αντιθετα φαίνεται να αυξανονται οι Ουκρανες, τελειως διαφορετικη σχολη, αλλα δυο που γνωρισα τελευταια, Αντζελα και Πάολα, ηταν υψηλού επιπεδου!!!
Υ.Γ Οποιοσδηποτε συναδελφος η μαγαζάτορας, μου δωσει πληροφοριες για την Σονια,
θα...αμοιφθει!!
Καλη Ανάσταση σε ολους και ολες...