Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν ειναι πολυ του γουστου μου οι αφρατες.αλλα σαν κατι εναλλακτικο καλο μου φανηκε.στις φωτογραφιες ειναι ενα κλικ παραπανω απο γεμευσιμη.αλλα για να λες μπαζολα κατι θα ξερεις.θα παω μονο και μονο να την δω.ευχαριστω για την ενημερωση
μην περιμενεις καμια μοντελα...μια γηινη ελληνιδα μιλφ ειναι με παχακια....αλλα γαμιεται φιλοτιμα και απο χρονο και απο υπηρεσιες.....αν θες να γαμησεις την μιλφ γειτονισσα σου πηγαινε για μια φορα να δεις....ασε τις φωτο ολες εχουν το φωτοσοπ τους παντα

εντιτ η κωλαρα παντως προσομοιαζει αρκετα με τις φωτο.....

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Με τη λιστα-Karaman ανα χειρας, και με το θερμομετρο να χτυπαει 30+ εκανα μια εκπεδευτικη βολτα χωρις καταθεση πριν λιγο.
Βασικα σκοπευα να παω μονο στο τσιρκο να δω την καινουρια, κι η Πάολα δηλ να ηταν, ακομα καλυτερα, αλλα ηταν κλειστο.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ. Νυν Αφροδίτη, πρωην Τζεσσικα, γνωστη απο la femme και Φριξου 14. Με καινουρια, πλαστικα μεμε :)

ΦΡΙΞΟΥ 15. Μια πολυ αδυνατη, νοστιμουλα, ξανθια...ισως η Χριστίνα που ειχα παρει παλιοτερα. Αν ειναι αυτη αδυνατησε πολυ!

ΤΡΙΔΥΜΑ 1. Μαυρα μαλια,, πλουσιο και καμαρωτο στηθος, λιγα κιλα παραπανω. Δεν ξερω ονομα. Στα υπ οψιν για μενα

ΤΡΙΔΥΜΑ 2. Ελενα απο Ουκρανία. Μαλλον αυτη που περιεγραψε ο Karaman στο 1. Μολις ειχε ερθει.

ΤΡΙΔΥΜΑ 3. Η τεραστια Αντζελικα, με αλλο ονομα. Τζουλη θαρρω...

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50. Η Ουκρανη Τινα. Πολύ γλυκο προσωπο. Ισως πρεπει να ξαναπαω καποια φορα

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.  Μια.συμπαθητικη ξανθια. Ισως ειναι η Τζούλια απ το διπλα, το 50

LA FEMME. Η Μαρια η Τσεχα, τηλεφωνικα

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 Αννα Ρωσσιδα ειπε η τσατσα. Ξανθια με πολυ μεγαλη περιφερεια, μιλοσε τα ελληνικα καλυτερα απ την τσατσα :)

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24. Η Ζωή που ειπε κι ο Karaman, μολις ειχε ερθει. Πρεπει να την εχω πετυχει σε ολα τα μαγαζια αυτη. Στο τελος με το δικιο της θα μου την πει

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16. Η Ντανιέλα. Μεγαλο απωθημενο μου! Πριν κανα χρονο ηταν μπιμπελο σκετο αλλα με εντελώς απαραδεκτη συμπεριφορα που μ εκανε να φυγω τοτε. Εχει βαλει κιλα κι εχει γεμισει το σωμα της τατου. Το προσωπο της παραμενει ωραιο.

ΑΝ ΓΕΩΡΓΊΟΥ 4. Η Μονικα. Ξανθο κοντο μαλι, κανονικο σωμα, γυρω στα 25, δεν μου εκανε κλικ ομως...

ΜΈΛΙΣΣΕΣ. ....δεν θυμαμαι ονομα...πρωτη φορα την εβλεπα. Μετριο σωμα αλλα ωραιο πρόσωπο. Θα την ξαναδω...
ΚΩΛΕΤΤΗ. Η Ιζαμπέλα, σερι απ το βραδυ απ οτι φαίνεται. Σωμα αδιαφορο, αλλα διαθεση πολυ καλη πριν κατι μηνες που πηγα. Αν περνουσα σημερα σε καποια, αυτη θα ηταν.

ΚΑΤΕΧΑΚΗ. Η Βίκυ, που ενω αλλες φορες μου φαινοταν ψιλομυτα, σημερα ηταν πολυ χαριτωμενη. Αν ηταν σε αλλο χωρο θα περνουσα.

Ενα γενικοτερο σχολιο. Με το ουσιαστικο κλεισιμο του Βαρδάρη φαινεται οτι χασαμε τις Ρουμανες. Απ τις οποιες μεσα στην πολυ σαβουρα, ποτε ποτε εβγαιναν και αληθινα διαμαντια! Με χαρακτηριστικοτερες εκπροσώπους την διασημη Σιμόνα και την λιγοτερο διασημη αλλα υψηλότερου επιπεδου για μενα Τζοαννα!
Αντιθετα φαίνεται να αυξανονται οι Ουκρανες, τελειως διαφορετικη σχολη, αλλα δυο που γνωρισα τελευταια, Αντζελα και Πάολα, ηταν υψηλού επιπεδου!!!

Υ.Γ Οποιοσδηποτε συναδελφος η μαγαζάτορας, μου δωσει πληροφοριες για την Σονια,
θα...αμοιφθει!! :)

Καλη Ανάσταση σε ολους και ολες...
βικυ τι ωρες κανει?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μαλλον μεχρι τις 7 το απογευμα...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εύχομαι σε όλους σας Χρόνια Πολλά και να έχετε μια όμορφη Πασχαλινή μέρα με αυτούς που αγαπάτε, και να περάσετε πολύ καλά  :)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Προς αναζητηση κορασιδας για πασχαλινη επενδυση. Τοσες λιγες οι επιλογες :-(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εύχομαι σε όλους σας Χρόνια Πολλά και να έχετε μια όμορφη Πασχαλινή μέρα με αυτούς που αγαπάτε, και να περάσετε πολύ καλά  :)
Χρόνια Πολλά γκειμοβερ και καλη ανασταση σε ολα τα παιδια του φορουμ.Να περάσετε ολοι καλα σημερα

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους!!!

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Χριστός ανέστη. Να περνάτε καλά και εύχομαι σε
όλους πάνω από όλα υγεία και μετά καλά  :fuck1:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Δεν αφηνετε τα χρονια πολλα, να μας πειτε για κανα πιπινι? Εγω λεω να χτυπησω και σημερα Λαρα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χρονια πολλα κα καλα και Χριστος Ανεστη

Djole_7

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια!Ξερετε τιποτα για την Ελισα αν εφυγε η αν θα δουλεψει μεσα στην εβδομαδα ?
Ευχαριστω..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ο Χριστος Ανεστη...χρονια πολλα σε ολους με υγεια.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Χριστος Ανέστη και χρονια πολλα σε ολους!
Επισκεψη πριν λιγο στη Γιουλη στο Τσίρκο.
Εμφανισιακα απλα πιανει την βαση, αλλα, με κίνδυνο να κατηγορηθω για προμοτορας του μαγαζιου, να πω οτι κι αυτη παιρνει πολυ υψηλο βαθμο απο μενα, οπως και η Πάολα!
Νομιζω οτι χτυπησε διανα το μαγαζι με τις δυο Ουκρανες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom