Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νινα η Αννα απο μαντζαρου.ξερει κανεις αν δουλευουν και ποια βαρδια;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλημερες...χτεσινη βολτα και συμπληρωνω την αναφορα του βασιλι.

26ης Οκτωβρη 35Α. Το πολυσηζιτημενο τελευταια πιπινι η Παολα, μαυρομαλα, με κοκκαλακι στα μαλλια, σχετικα ψιλη πανω στα ψιλοτακουνα, με ελαφρια ποιασηματακια, βυζι μικρο, φατσουλα ομορφη ωραιο χαμογελακι, σωμα κοινο, γενικα ειναι ενα κοριτσακι που θες να το σκισεις.
Τσουκαλα. Μονο το ενα το πρωτο ηταν ανοιχτο, μεσα μια μαυρομαλα Ελενη, μπαστυ γκομενακι κοντουλα, ομορφο προσωπο, πρεπει να δουλευε ενα φεγγαρι στο Α.Γεωργιου 30, αν δεν κανω λαθος.
Α.Γεωργιου 4. Ανοιχτο, αλλα δεν ανεβηκα μιας και ο jo, μου ειπε απο πριν οτι θα διωχνει πελατες η Ρενατα η μιλφαρα...δεν εκανα το κοπο να ανεβω να την δω και συμφωνα με τον βασιλι δεν εχασα και τιποτα.
Α.Γεωργιου 21. Μαυρομαλλα και εδω, με παραπανησια κιλα, αλλα φενοταν σφιχτοκορμη, με πολλα αξεσουαρ πανω της δυχτια, φουλαρια, γιατι αραγε??  :think: :2funny: απο προσωπο καλουτσικο, με κλικαρισε θα ελεγα, εχω καιρο να παω με ψιλομπαζακι, απο την Τζουλια την χοντρη στο βαρδαρη θυμαμαι  :headbang:
Α.Γεωργιου 24. Λεει η τσατσα εχω νοστιμη κοπελα.!! και βγενει μια μιλφαρα Ζωη.!!  :headbang: :headbang: :headbang: να γαμισουμε ηρθαμε οχι να την φαμε. Ζωη μιλφ μαυρομαλα με ατσουμπαλο σωμα, μονο για μιλφακιδες με μυωπια.!  :2funny:
Α.Γεωργιου 32. Το καινουριο μπουρδελακι με ονομα Μελισες.! :S μεσα ο χωρος υποδοχης καλουτσικος, και η κοπελα οντως η Ανιτα η Ιταλιδα, με αλαγμενο μαλι, η περηφερεια της ξεχωριζε αρκετα.
Α.Γεωργιου 34. Η πιπινα Λαρα, βγηκε απο το δωματιο αλαφιασμενη, πρεπει να ταρακουνηθηκε αρκετα μεσα στο δωματιο απο καπιον συναθλητη, γυαλιζε το ματι της... :fuck1:
Α.Γεωργιου 50. Ανοιχτη η πορτα κατω και πανω πριν μπεις στο αχανες χωρο, βαλανε κατι φιμε τζαμοπορτες, στο σαλονακι πεσανε λεφτα, με συνθεση απεναντι απο το καναπε, χωρις τν αλλα με ραδιοσιντι technics, ποιος το ξεστοκαρισε αυτο.??  :think: η κοπελα ακουει στο ονομα Αντζελα και ειναι μια μαυρομαλα με ψιλοφουντοτο μαλι, σχετικα ανορεξικο κοριτσακι που νωμιζεις θα σπασει στα δυο. Μετριο συνολο.
Αχελωου. Ξανθια ομορφοπροσωπη με καρε ξανθο μαλι ανοιχτο, καυλοφατσα θα ελεγα, αλλα απο σωμα ψιλομπαζεβε οπως κατεβαζες το βλεμα σου προς τα κατω.
Κωλετη. Η πιπινα Ισαβελα, κοντουλα, μαθητριουλα, καστανο μαλι, σωμα οχι τιποτα το ιδιαιτερο, βυζι δεν φενετε να εχει, γενικα δεν μου κανει κλικ, αν και εχει καλα σχολια.
Κεφαληνιας. Το μαγαζι ανοιχτο με σαλονακι υποδιαληση, και βαση της κοπελας που ειδα παει να τα παιξει χοντρα στο παιχνιδι...ΒΕΡΟΝΙΚΑ.!!  :rockon: :rockon: :rockon: Η Βασιλισσα του βαρδαρη παιζει μπαλα εδω, για ποσο ποιος ξερει, αδυνατησμενη, αλαγμενη στο προσωπο, ειχα καιρο να την δω, ξανθο μαλι σχετικα μακρυ  :cum: αλλα δεν μπηκα κακως.!! :headbang:
Μαντζαρου 10. Το μπαζο της βραδυας.!! Η καρμεν φυσικα μεσα σε μαυρο νεγκλιζε...τι την κρατανε απορω... :think:
Μινοταυρου. Μοσχομυρηζε το μπουρδελακι, καθως περημενα να αναψει ο στυλος και να σαλοναριστει η κοπελια, παρατηρησα το ενυδριο στα δεξια οπως κοιτας την εξοδο,  αλλα και το φιδι που πηρανε στα αριστερα σε γυαλινο πλαισιο...εχει και κολπακια το μενου με φιδι.??? :think: :think: :2funny: μολις αναψε το φως στο στυλο, βγηκε ενα ξανθο γαμευσιμο κοριτσακι, με μπουκλωτο μαλακι, αφρατο κωλαρακι, προσωπακι καλο, θα εμπενα με χιλια, αλλα δεν....
Ν.Ουρανου 1Β. Μπενω μεσα βλεπω την μπιτζοτσατσα...αλαξε μαλι το ισιαξε.! μολις την ειδα με το ζορι κρατιομουνα να μην  :2funny: κοπελα η Ρουμανα Καρινα απο βαρδαρη, εχει ενα σωμα που μου αρεσει, με πεταχτη περηφερεια και μεση που ξεχωριζει, καστανοξανθο μαλι, βαμενο προσωπο, αλλα κριτικες μετριες, και λεφτα για δοκιμες γιοκ.
Ν.Ουρανου 26. Αλαγμενο μαλι η Αλινα που τραγουδουσε Φριξου 13, πολυ δραστηρια στην υποδοχη, στο δωματιο μπαλονι, απο σωμα μετριο, φατσα καλη, αλλα δεν τραβαει...
Πετρου ερημιτη. Μπαζολα Βανεσα, ξανθια Ρωσιδα, ποιος το γαμαει αυτο το πραμα.??  :headbang: αυτη πρεπει να σε πληρωνει για να δει χαρα στα σκελια της...
Φριξου 15. Χριστινα στο ονομα, ψιλη μελαχρινη κοινη κοπελα, αδυνατη για το υψος της, μετριο προσωπακι, μονο σε στιγμες απελπισιας.
Φριξου 14. Η Γιασμιν η ξανθια, εχει ριζωσει σε αυτο το μαγαζι, αλλα και εχει αδυνατισει αρκετα, πατιετε μαλον.?? :think: ξανθο μαλι ισιο μακρυ, μουνεψε αρκετα.!  :cum: σιλικονατο βυζι πετρα, τουρλωσε την σκινι κωλαρα της κλασικα, αλλα δεν ξανακανω το ιδιο λαθος, αν και ετοιμος ημουν να το κανω, ισως η καλυτερη παρουσια χτες βραδυ...
Φριξου 13. Η Εμμανουελα στο ποστο της, το ιδιο μαλι που ειχε και τα Χριστουγεννα που ειχαμε βρεθει  :knockinb:, αλλα για Πασχα δεν ειχα σκοπο να κανουμε μαζι.!  :2funny: ανταλαξαμε ευχες και αποχωρησα, την αφηνω για αλλη φορα... ΥΓ.Εμμα, βαλε κανα κιλακι τωρα το πασχα να φουσκωσει λιγο η βυζαρα.! :tits: γινε λιγακι μπαστυ γκομενακι.!! ;)
Φριξου 9. Το γκρις λειντις ελεγε Καρμεν, οπου και θα πηγαινα στο τελος της βολτας, ομως δεν πηγα, ΜΕΓΑ λαθος μου, και οποτε δεν μπηκα να δω...
Κοροβαγκου. Επισης το γκρις ελεγε για Καντυ, ουτε και εδω μπηκα να επιβαιβεωσω, μιας και δεν ηθελα να με δει να φευγω η καυλαααα.!!

οποιο στουντιακι δεν αναφερθηκε την ωρα που βολταρα, ηταν ερμιτικα κλειστο, οπως και το Πηγασου που τελευταια στιγμη το πηρα πρεφα, ειχε αναμενα φωτακια, αλλα λουκετο απο εξω.

και εγινε και μια γυρα στον βαρδαρη, η ποιο φαστ που εχω κανει ποτε μου, μιας και μονο 4 μαγαζια ηταν ανοιχτα χτες βραδυ.

Προμηθεους 25. Μια χοντρουλα μπαζακι, μαυρομαλα.
Σαμφως 7. Κοντο πιπινακι, με ωραιο προσωπακι, με παραπανισια κιλακια για το υψος της, μαυρα μαλια.
Σαμφως 8. Η καμουφλαρισμενη Τζουλια ταχα ισπανιδα, αλαξε μαλι, αλαξε ρουχα, τροπαριο ομως οχι...
Σαμφως 5. Η ανορεξικια Μιρελα, εχει ποδαρα της το καταλογιζω, αλλα πολυ αδυνατη πως να την πιασεις να μην σπασει.?? βυζι.?? αλφαδι.!!

αυταααα...καλο Πασχα και η Ανασταση του κυριου να μας φερει κανα καλο μουνι, γιατι σκουρα τα πραγματα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Άννα θα λείπει για αρκετούς μήνες, για την άλλη δεν ξέρω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για να κανουμε και μια συγγριση με το προγραμμα του γκρις λειντις, που τελευταια καπιος επηχηρησε να κανει ενημερωση απο εκει, οπως ειχε γινει και παλαιοτερα απο ενα αλλο μελος, δεν του την λεω του ανθρωπου, αλλα η πραγματικοτητα με του να καψεις βενζινη, να λιωσεις παπουτσια και θερμιδες στο περπατημα, να καταναλωσεις μοναδες στο τηλεφωνο, για να γραψεις μια αναφορα για το ποιες κοπελες δουλευουν-δουλεψαν χτες, απεχει αρκετα απο μια αντιγραφη σε μια ιστοσελιδα, που δεν ευθηνετε αυτη αλλα τα μαγαζια που κανουν αλαγες χωρις ενημερωση.

Οποτε το γκρις ελεγε....

Α.Γεωργιου 16. Ελεγε Κασανδρα και συμφωνα με την αναφορα του βασιλι, γιατι οταν περασα εγω ηταν κλειστο ηταν η Ντανιελα, αν δεν κανω λαθος ειναι μια ξανθια με τατουαζ καπου στα βυζια
Α.Γεωργιου 21. Ελεγε Αλεξανδρα μεξικανα, και βρηκα την χοντρουλα μαυρομαλα.
Α.Γεωργιου 32. Ελεγε Ανιτα και οντως Ανιτα βρηκα.
Κωλετη. Ελεγε Ισαβελα και Ισαβελα βρηκα.
Κεφαληνιας. Ελεγε για μια Ελενη και βρηκα την Βερονικα. Θαυμα.!
Μαντζαρου 10. Ελεγε για Λορυ και ηταν η μπαζολα Καρμεν.
Ν.Ουρανου 1Β. Ελεγε για Αντζελα, αλλα ηταν η Καρινα, δεν ξερω αν αλαξε το ονομα της η Καρινα σε Αντζελα.
Ν.Ουρανου 26. Ελεγε για Ειρηνη μαλλον μιλφ, και ηταν η Αλινα.
Φριξου 13. Ελεγε για Μιραμπελα και ηταν η Εμμανουελα.
Φριξου 9. Ελεγε για Καρμεν, δεν μπηκα, μαλλον Καρμεν θα ηταν, γιατι εγινε αλαγη στο προγραμμα τριτη την εβλεπα πρωινη και τεταρτη την βαλανε βραδυνη, αλλα ποτε δεν ξες.
Κοροβαγκου. Ελεγε Καντυ, αλλα επισης δεν μπηκα.

11 μαγαζια μονο τα 2 ηταν εγγυρα και τα αλλα 2 που δεν μπηκα με ερωτηματικο, με τα βιας 4 να πουμε ηταν εγγυρα ουτε τα μισα μαγαζια σωστα...

Οποτε το γκρις λειντις δεν ειναι αξιοπιστο για ενημερωση προγραμματος, μονο για οφθαλμολουτρο.  :grin:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Καλημέρα σε όλους.
Σκιάχτηκα με τις βραδυνες αναφορές... Έλεγα σήμερα να κάνω μια τσάρκα μετά από πολύ καιρό, αλλά το ξανασκέφτομαι. Λέτε να έβαλε ο Ανθιμος το χεράκι του για να κρατήσουμε τη νυστεία;

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Καλημερες...χτεσινη βολτα και συμπληρωνω την αναφορα του βασιλι.

26ης Οκτωβρη 35Α. Το πολυσηζιτημενο τελευταια πιπινι η Παολα, μαυρομαλα, με κοκκαλακι στα μαλλια, σχετικα ψιλη πανω στα ψιλοτακουνα, με ελαφρια ποιασηματακια, βυζι μικρο, φατσουλα ομορφη ωραιο χαμογελακι, σωμα κοινο, γενικα ειναι ενα κοριτσακι που θες να το σκισεις.
Τσουκαλα. Μονο το ενα το πρωτο ηταν ανοιχτο, μεσα μια μαυρομαλα Ελενη, μπαστυ γκομενακι κοντουλα, ομορφο προσωπο, πρεπει να δουλευε ενα φεγγαρι στο Α.Γεωργιου 30, αν δεν κανω λαθος.
Α.Γεωργιου 4. Ανοιχτο, αλλα δεν ανεβηκα μιας και ο jo, μου ειπε απο πριν οτι θα διωχνει πελατες η Ρενατα η μιλφαρα...δεν εκανα το κοπο να ανεβω να την δω και συμφωνα με τον βασιλι δεν εχασα και τιποτα.
Α.Γεωργιου 21. Μαυρομαλλα και εδω, με παραπανησια κιλα, αλλα φενοταν σφιχτοκορμη, με πολλα αξεσουαρ πανω της δυχτια, φουλαρια, γιατι αραγε??  :think: :2funny: απο προσωπο καλουτσικο, με κλικαρισε θα ελεγα, εχω καιρο να παω με ψιλομπαζακι, απο την Τζουλια την χοντρη στο βαρδαρη θυμαμαι  :headbang:
Α.Γεωργιου 24. Λεει η τσατσα εχω νοστιμη κοπελα.!! και βγενει μια μιλφαρα Ζωη.!!  :headbang: :headbang: :headbang: να γαμισουμε ηρθαμε οχι να την φαμε. Ζωη μιλφ μαυρομαλα με ατσουμπαλο σωμα, μονο για μιλφακιδες με μυωπια.!  :2funny:
Α.Γεωργιου 32. Το καινουριο μπουρδελακι με ονομα Μελισες.! :S μεσα ο χωρος υποδοχης καλουτσικος, και η κοπελα οντως η Ανιτα η Ιταλιδα, με αλαγμενο μαλι, η περηφερεια της ξεχωριζε αρκετα.
Α.Γεωργιου 34. Η πιπινα Λαρα, βγηκε απο το δωματιο αλαφιασμενη, πρεπει να ταρακουνηθηκε αρκετα μεσα στο δωματιο απο καπιον συναθλητη, γυαλιζε το ματι της... :fuck1:
Α.Γεωργιου 50. Ανοιχτη η πορτα κατω και πανω πριν μπεις στο αχανες χωρο, βαλανε κατι φιμε τζαμοπορτες, στο σαλονακι πεσανε λεφτα, με συνθεση απεναντι απο το καναπε, χωρις τν αλλα με ραδιοσιντι technics, ποιος το ξεστοκαρισε αυτο.??  :think: η κοπελα ακουει στο ονομα Αντζελα και ειναι μια μαυρομαλα με ψιλοφουντοτο μαλι, σχετικα ανορεξικο κοριτσακι που νωμιζεις θα σπασει στα δυο. Μετριο συνολο.
Αχελωου. Ξανθια ομορφοπροσωπη με καρε ξανθο μαλι ανοιχτο, καυλοφατσα θα ελεγα, αλλα απο σωμα ψιλομπαζεβε οπως κατεβαζες το βλεμα σου προς τα κατω.
Κωλετη. Η πιπινα Ισαβελα, κοντουλα, μαθητριουλα, καστανο μαλι, σωμα οχι τιποτα το ιδιαιτερο, βυζι δεν φενετε να εχει, γενικα δεν μου κανει κλικ, αν και εχει καλα σχολια.
Κεφαληνιας. Το μαγαζι ανοιχτο με σαλονακι υποδιαληση, και βαση της κοπελας που ειδα παει να τα παιξει χοντρα στο παιχνιδι...ΒΕΡΟΝΙΚΑ.!!  :rockon: :rockon: :rockon: Η Βασιλισσα του βαρδαρη παιζει μπαλα εδω, για ποσο ποιος ξερει, αδυνατησμενη, αλαγμενη στο προσωπο, ειχα καιρο να την δω, ξανθο μαλι σχετικα μακρυ  :cum: αλλα δεν μπηκα κακως.!! :headbang:
Μαντζαρου 10. Το μπαζο της βραδυας.!! Η καρμεν φυσικα μεσα σε μαυρο νεγκλιζε...τι την κρατανε απορω... :think:
Μινοταυρου. Μοσχομυρηζε το μπουρδελακι, καθως περημενα να αναψει ο στυλος και να σαλοναριστει η κοπελια, παρατηρησα το ενυδριο στα δεξια οπως κοιτας την εξοδο,  αλλα και το φιδι που πηρανε στα αριστερα σε γυαλινο πλαισιο...εχει και κολπακια το μενου με φιδι.??? :think: :think: :2funny: μολις αναψε το φως στο στυλο, βγηκε ενα ξανθο γαμευσιμο κοριτσακι, με μπουκλωτο μαλακι, αφρατο κωλαρακι, προσωπακι καλο, θα εμπενα με χιλια, αλλα δεν....
Ν.Ουρανου 1Β. Μπενω μεσα βλεπω την μπιτζοτσατσα...αλαξε μαλι το ισιαξε.! μολις την ειδα με το ζορι κρατιομουνα να μην  :2funny: κοπελα η Ρουμανα Καρινα απο βαρδαρη, εχει ενα σωμα που μου αρεσει, με πεταχτη περηφερεια και μεση που ξεχωριζει, καστανοξανθο μαλι, βαμενο προσωπο, αλλα κριτικες μετριες, και λεφτα για δοκιμες γιοκ.
Ν.Ουρανου 26. Αλαγμενο μαλι η Αλινα που τραγουδουσε Φριξου 13, πολυ δραστηρια στην υποδοχη, στο δωματιο μπαλονι, απο σωμα μετριο, φατσα καλη, αλλα δεν τραβαει...
Πετρου ερημιτη. Μπαζολα Βανεσα, ξανθια Ρωσιδα, ποιος το γαμαει αυτο το πραμα.??  :headbang: αυτη πρεπει να σε πληρωνει για να δει χαρα στα σκελια της...
Φριξου 15. Χριστινα στο ονομα, ψιλη μελαχρινη κοινη κοπελα, αδυνατη για το υψος της, μετριο προσωπακι, μονο σε στιγμες απελπισιας.
Φριξου 14. Η Γιασμιν η ξανθια, εχει ριζωσει σε αυτο το μαγαζι, αλλα και εχει αδυνατισει αρκετα, πατιετε μαλον.?? :think: ξανθο μαλι ισιο μακρυ, μουνεψε αρκετα.!  :cum: σιλικονατο βυζι πετρα, τουρλωσε την σκινι κωλαρα της κλασικα, αλλα δεν ξανακανω το ιδιο λαθος, αν και ετοιμος ημουν να το κανω, ισως η καλυτερη παρουσια χτες βραδυ...
Φριξου 13. Η Εμμανουελα στο ποστο της, το ιδιο μαλι που ειχε και τα Χριστουγεννα που ειχαμε βρεθει  :knockinb:, αλλα για Πασχα δεν ειχα σκοπο να κανουμε μαζι.!  :2funny: ανταλαξαμε ευχες και αποχωρησα, την αφηνω για αλλη φορα... ΥΓ.Εμμα, βαλε κανα κιλακι τωρα το πασχα να φουσκωσει λιγο η βυζαρα.! :tits: γινε λιγακι μπαστυ γκομενακι.!! ;)
Φριξου 9. Το γκρις λειντις ελεγε Καρμεν, οπου και θα πηγαινα στο τελος της βολτας, ομως δεν πηγα, ΜΕΓΑ λαθος μου, και οποτε δεν μπηκα να δω...
Κοροβαγκου. Επισης το γκρις ελεγε για Καντυ, ουτε και εδω μπηκα να επιβαιβεωσω, μιας και δεν ηθελα να με δει να φευγω η καυλαααα.!!

οποιο στουντιακι δεν αναφερθηκε την ωρα που βολταρα, ηταν ερμιτικα κλειστο, οπως και το Πηγασου που τελευταια στιγμη το πηρα πρεφα, ειχε αναμενα φωτακια, αλλα λουκετο απο εξω.

και εγινε και μια γυρα στον βαρδαρη, η ποιο φαστ που εχω κανει ποτε μου, μιας και μονο 4 μαγαζια ηταν ανοιχτα χτες βραδυ.

Προμηθεους 25. Μια χοντρουλα μπαζακι, μαυρομαλα.
Σαμφως 7. Κοντο πιπινακι, με ωραιο προσωπακι, με παραπανισια κιλακια για το υψος της, μαυρα μαλια.
Σαμφως 8. Η καμουφλαρισμενη Τζουλια ταχα ισπανιδα, αλαξε μαλι, αλαξε ρουχα, τροπαριο ομως οχι...
Σαμφως 5. Η ανορεξικια Μιρελα, εχει ποδαρα της το καταλογιζω, αλλα πολυ αδυνατη πως να την πιασεις να μην σπασει.?? βυζι.?? αλφαδι.!!

αυταααα...καλο Πασχα και η Ανασταση του κυριου να μας φερει κανα καλο μουνι, γιατι σκουρα τα πραγματα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Κατι ειπωθηκε για μια bmw, αναφορικα και η ελιζα 320 καινουριο οδηγαει και να πω οτι ειναι και καμια τοπ σε αυτο που κανει...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Με τη λιστα-Karaman ανα χειρας, και με το θερμομετρο να χτυπαει 30+ εκανα μια εκπεδευτικη βολτα χωρις καταθεση πριν λιγο.
Βασικα σκοπευα να παω μονο στο τσιρκο να δω την καινουρια, κι η Πάολα δηλ να ηταν, ακομα καλυτερα, αλλα ηταν κλειστο.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ. Νυν Αφροδίτη, πρωην Τζεσσικα, γνωστη απο la femme και Φριξου 14. Με καινουρια, πλαστικα μεμε :)

ΦΡΙΞΟΥ 15. Μια πολυ αδυνατη, νοστιμουλα, ξανθια...ισως η Χριστίνα που ειχα παρει παλιοτερα. Αν ειναι αυτη αδυνατησε πολυ!

ΤΡΙΔΥΜΑ 1. Μαυρα μαλια,, πλουσιο και καμαρωτο στηθος, λιγα κιλα παραπανω. Δεν ξερω ονομα. Στα υπ οψιν για μενα

ΤΡΙΔΥΜΑ 2. Ελενα απο Ουκρανία. Μαλλον αυτη που περιεγραψε ο Karaman στο 1. Μολις ειχε ερθει.

ΤΡΙΔΥΜΑ 3. Η τεραστια Αντζελικα, με αλλο ονομα. Τζουλη θαρρω...

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50. Η Ουκρανη Τινα. Πολύ γλυκο προσωπο. Ισως πρεπει να ξαναπαω καποια φορα

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.  Μια.συμπαθητικη ξανθια. Ισως ειναι η Τζούλια απ το διπλα, το 50

LA FEMME. Η Μαρια η Τσεχα, τηλεφωνικα

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 Αννα Ρωσσιδα ειπε η τσατσα. Ξανθια με πολυ μεγαλη περιφερεια, μιλοσε τα ελληνικα καλυτερα απ την τσατσα :)

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24. Η Ζωή που ειπε κι ο Karaman, μολις ειχε ερθει. Πρεπει να την εχω πετυχει σε ολα τα μαγαζια αυτη. Στο τελος με το δικιο της θα μου την πει

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16. Η Ντανιέλα. Μεγαλο απωθημενο μου! Πριν κανα χρονο ηταν μπιμπελο σκετο αλλα με εντελώς απαραδεκτη συμπεριφορα που μ εκανε να φυγω τοτε. Εχει βαλει κιλα κι εχει γεμισει το σωμα της τατου. Το προσωπο της παραμενει ωραιο.

ΑΝ ΓΕΩΡΓΊΟΥ 4. Η Μονικα. Ξανθο κοντο μαλι, κανονικο σωμα, γυρω στα 25, δεν μου εκανε κλικ ομως...

ΜΈΛΙΣΣΕΣ. ....δεν θυμαμαι ονομα...πρωτη φορα την εβλεπα. Μετριο σωμα αλλα ωραιο πρόσωπο. Θα την ξαναδω...
ΚΩΛΕΤΤΗ. Η Ιζαμπέλα, σερι απ το βραδυ απ οτι φαίνεται. Σωμα αδιαφορο, αλλα διαθεση πολυ καλη πριν κατι μηνες που πηγα. Αν περνουσα σημερα σε καποια, αυτη θα ηταν.

ΚΑΤΕΧΑΚΗ. Η Βίκυ, που ενω αλλες φορες μου φαινοταν ψιλομυτα, σημερα ηταν πολυ χαριτωμενη. Αν ηταν σε αλλο χωρο θα περνουσα.

Ενα γενικοτερο σχολιο. Με το ουσιαστικο κλεισιμο του Βαρδάρη φαινεται οτι χασαμε τις Ρουμανες. Απ τις οποιες μεσα στην πολυ σαβουρα, ποτε ποτε εβγαιναν και αληθινα διαμαντια! Με χαρακτηριστικοτερες εκπροσώπους την διασημη Σιμόνα και την λιγοτερο διασημη αλλα υψηλότερου επιπεδου για μενα Τζοαννα!
Αντιθετα φαίνεται να αυξανονται οι Ουκρανες, τελειως διαφορετικη σχολη, αλλα δυο που γνωρισα τελευταια, Αντζελα και Πάολα, ηταν υψηλού επιπεδου!!!

Υ.Γ Οποιοσδηποτε συναδελφος η μαγαζάτορας, μου δωσει πληροφοριες για την Σονια,
θα...αμοιφθει!! :)

Καλη Ανάσταση σε ολους και ολες...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Και κατι ακομα...
Ειχα σκοπο να μγν ξαναγραψω αναφορα, μετα τις απυθμενες ανοησιες που γραφτηκαν τον τεκευταιο καιρο εδω μεσα. Και που δεν ξερω ποια, αν εμεις, ή οι νταβαδες, ή οι κοπέλες οοι διαβαζουν ειναι οι περισσοτεροι.
Εγραψα, τιμης ενεκεν στον παλιοτερο Karaman και στον νεωτερο Zaitsef που αποφασισαν να μοιραστουν και μαζι μου τα μιζαρισματα και τον χρονο τους...

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε οτι τα πρώην μέλη  giannis-556 και andreas.london  μας αποχαιρέτησαν  και έγιναν επισκέπτες.
                                                                                              Αιωνία η Μνήμη τους  :priest: 

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πριν από λίγο έκανα κατάθεση στην όμορφη και ευγενέστατη Βίκυ,Αχελώου 10.στην όλη την διάρκεια έδειξε καλή συμμετοχή και έδειχνε να το απολαμβάνει.αξίζει και δεύτερη επίσκεψη  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πριν από λίγο έκανα κατάθεση στην όμορφη και ευγενέστατη Βίκυ,Αχελώου 10.στην όλη την διάρκεια έδειξε καλή συμμετοχή και έδειχνε να το απολαμβάνει.αξίζει και δεύτερη επίσκεψη  :rockon:
δεν ειναι λιγο ψιλοξεπετα ρε μαν;

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Βραδυνή τσάρκα μια από τα ίδια με τα χτεσινά...Ήθελα να τεστάρω κάποια από τα λεγόμενα του Καραμαν. Πολύ ερημιά, ότι πρέπει μέρα για κατάθεση
Γύρευα την επικυρηγμένη από τον Hagem Σόνια μπας και πάρω την αμοιβή και φάω λίγο κατσικάκι το πάσχα!

Παίζει να έκατσα 40λεπτο στο δωμάτιο και δεν ακουστηκε κιχ, ούτε από τσατσά ούτε από πελάτη!

Τρίδυμα: Πάλι το ενα ανοιχτο, πάλι με Ελένη... Κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω!
Α.Γεωργιου 21: Όντως καβλιάρα , αλλά πολύ μπαζάκι... Δεν το κάνω το ψυχικό δυστυχώς.
Αχελωου 10: Είναι η γνωστή Βικυ από το μπλε στο Βαρδάρη. (Προμηθέως 19). Κι εμένα μου βγάζει μια κρυάδα γενικά. Υπάρχουν και κριτικές για την εν λόγω αρκετά μέτριες.
Κεφαληνιας 8: Μια ξανθιά Τζούλια μου την είπε η τσατσα 20 χρονών από Ουκρανία. Γαμεύσιμη. Ωραίο προσωπάκι με πιασίματα και επιτέλους χωρίς κυτταρίτιδα. (Εμφανή τουλάχιστον)
Μινωταύρου 1:Όντως ένα ωραίο ξανθούλι μπάστυ μωρό που έφερε και σβούρα από τον στύλο. Με 30 το απλό κι εδώ. Απορώ με τις βίλλες ρε παιδιά :huh:
Ν.Ουρανου 26: Η Αλίνα με κόκκινο μαλλάκι...
Φριξου 15: Χριστινα ψηλή μελαχροινή... Την έχω πετύχει και στα τρίδυμα...Εντάξει δεν την θεωρώ και τόσο μπάζο, έχω δει πολύ χειρότερες. Σίγουρα όμως είναι κατηγορία milf για τους λάτρεις του είδους!
Φριξου 9: Το γκρις λειντις ελεγε Λάρα, αλλά δεν είδα το Οπελ. Μάλλον Κάντυ πρέπει να είχε!
Κοροβαγκου 5: Έλεγε Σάρα στο γκρις λειντις η οποία έχει και νέες φωτο με πρόσωπο.. Καλά το phpotoshop που έχει πέσει δεν λέγεται..

... θα πέσει να σε πλακώσει!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εκανα μια βολτα πριν λιγο...

-Προμηθεως 25.η Λουιζα
-Προμηθεως 11.η Ελενα ή Αλεξανδρα ή Ροναλντινιο...με ψιλοεφτιαξε στο σαλονι παιζοντας μου τον πουτσο αλλα εκοψε το κωλαρακι λεει  >:( >:(
-Τανταλου 9.η Τζουλια η Ρουμανα η γυφτοπουλα
-Σαπφους 5.νεαρο,κοντοχοντρο,μελαχρινο μπαζακι

Μονα αυτα τα 4 σπιτια ανοιχτα στο Βαρδαρη πλεον,το σκηνικο ηταν ερημο και λιγακι τρομαχτικο θα ελεγα

-Τριδυμα 1.η Ελενη η οποια ειναι μπαζακι κι αυτη,γεματουλα και γυφτοφατσα
-Φριξου 14.Γιασμιν
-Φριξου 15.η Χριστινα η ψηλη ξεδοντιαρα απο Βαρδαρη την οποια περιμενα μιση ωρα για να δω και ηταν και σε απλο προγραμμα
-Φριξου 13.η Εμμα με την απαραδεκτη τσατσα τη χτικιαρα με τα γυαλια απο Βαρδαρη που σπαει αρχιδια.Αυτη που δουλευε νυχτα στο Τανταλου 9 εννοω...Θελω να πιστευω οτι ειναι απλα περαστικη λογω των ημερων
-Φριξου 9.η Λαρα πρωην Μαντυ,ειχα καμια 2ετια να την δω αλλα παραμενει αγγουρι οπως ηταν και τοτε
-Αν.Γεωργιου 50.η Βερονικα αλλα δε την ειδα
-Αν.Γεωργιου 21.η Μικαελα απο Βαρδαρη που δουλευε πρωινη στο Τανταλου 9.Χοντρουλα προμιλφ με βυζαρες και πολυ ωραια ματια.Κι εδω το βαρεσε το μισαωρο της στο δωματιο και πακετο μαζι της η γυφτοτσατσα απο το πρασινο του Βαρδαρη
-Αν.Γεωργιου 30. :o :o ενα απιστευτο χοντρο μπαζο με ατελειωτη κυτταριτιδα και τεραστιο κωλο και ξανθια χαζη περουκα.Ρε μηπως αυτη ηταν στην Ερημιτη που λετε?Γιατι πηγα κι εκει για την χοντρη αλλα ηταν κλειστο
-Κωλεττη.Ισαβελα

Για αλλη μια βραδια Κατεχακη και τα 2 σπιτια της Μαντζαρου ηταν κλειστα

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πιστεύω ότι η κριτική σου..της έκανε καλό,σε μένα έδειξε τον καλύτερό της εαυτό!το εν λόγω στούντιο έχει αρώμα Μολδαβίας.Η Μολδαβία έχει απίστευτες γυναίκες και δεν ξέρω αν συμφωνείς  :thumbsup: .πέρασα εξίσου τέλεια και με την πρωινή Νταιάνα.το στούντιο φαίνεται να δίνει πολύ βάση στην επιλογή προσωπικού όπως πολύ σωστά και η Βίλλα με τις Γερμανίδες.δυνατοί οι Γερμανοί αλλά στη Ρωσία έχασαν τον πόλεμο :).στο φινάλε γούστα είναι αυτά και ότι δεν πρέπει να συνφωνουμε όλοι με τις γνώμες των άλλων

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Βραδυνή τσάρκα μια από τα ίδια με τα χτεσινά...Ήθελα να τεστάρω κάποια από τα λεγόμενα του Καραμαν. Πολύ ερημιά, ότι πρέπει μέρα για κατάθεση
Γύρευα την επικυρηγμένη από τον Hagem Σόνια μπας και πάρω την αμοιβή και φάω λίγο κατσικάκι το πάσχα!

Παίζει να έκατσα 40λεπτο στο δωμάτιο και δεν ακουστηκε κιχ, ούτε από τσατσά ούτε από πελάτη!
Που βρε ???

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Πολλές αναφορές, λίγες καταθέσεις βλέπω ://

tsondovoloC

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
την πατησα με ronaldihnio Τ__Τ

πηγαινα lockarismenos για κωλαρακι,η τσατσα δεν το ανεφερε στο προγραμμα,οταν την ρωτησα ποσο για κωλαρακι μου λεει δεν κανει αλλα οπως περνουσε μπροστα απο το δωματιο ο ronaldihnio με ακουσε κ ειπε 60(απο 50 το πηγε 60) . δεν ειχα διαθεση για παζαρια να το κατεβασς 40-50 οποτε πηρα το απλο με 25Ε. μεσα ηταν τερμα απατη μηχανικα ολα και με διαθεση να με τελιωσει γρηγορα, ουτε φιλια ουτε τριπσιματα, πιπα βιαστικη κ μετα καβαλημα με αθλιο ρυθμο. αν και πριν ηθελα να την στησω στα 4αρα να δω ποσο την εχουν ανοιξει απο πισο μου εφυγε ι διαθεση.
ειχα καιρο να το νιωσιω οτι πρεπει να τελιωσω γρηγορα γιατι σπαταλαω τον χρονο μου ανουσια.

στην αναφορες που διαβασα στο site ,ειδα οτι και αλλοι ειχαν την ιδια βαρετη αντιμετωπηση. μαλλον οι τσατσαδες κ οι κοπελες (ειδικα τετοιεσ μετριες επαγγελματιες) ξερουν τις φατρσες που κοβουν βολτες βαρδαρη συχνα και στο δωματιο δινουν περισσοτερα (για να τους εχουν οσο πιο συχνα πελατες μπορουν η για καμια καλη κριτικη

εναν να σωσω απο το να σπαταλισει τα λεφτα του καλο θα εχω κανει.
μαλλον την επομενη φορα σε οποια κοπελα και να παω θα αναφερω οτι εμαθα για αυτην απο εδω περα μπας και αποφυγω τουλαχιστον παρομοια βαρεμαρα απο μερος της ;p

ps: για NIcol εχοθμε νεα? μου φaiνετε αν ειναι να την δουμε θα ειναι μετα τον σεπτεμβριο ;/

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την πατησα με ronaldihnio Τ__Τ

πηγαινα lockarismenos για κωλαρακι,η τσατσα δεν το ανεφερε στο προγραμμα,οταν την ρωτησα ποσο για κωλαρακι μου λεει δεν κανει αλλα οπως περνουσε μπροστα απο το δωματιο ο ronaldihnio με ακουσε κ ειπε 60(απο 50 το πηγε 60) . δεν ειχα διαθεση για παζαρια να το κατεβασς 40-50 οποτε πηρα το απλο με 25Ε. μεσα ηταν τερμα απατη μηχανικα ολα και με διαθεση να με τελιωσει γρηγορα, ουτε φιλια ουτε τριπσιματα, πιπα βιαστικη κ μετα καβαλημα με αθλιο ρυθμο. αν και πριν ηθελα να την στησω στα 4αρα να δω ποσο την εχουν ανοιξει απο πισο μου εφυγε ι διαθεση.
ειχα καιρο να το νιωσιω οτι πρεπει να τελιωσω γρηγορα γιατι σπαταλαω τον χρονο μου ανουσια.

στην αναφορες που διαβασα στο site ,ειδα οτι και αλλοι ειχαν την ιδια βαρετη αντιμετωπηση. μαλλον οι τσατσαδες κ οι κοπελες (ειδικα τετοιεσ μετριες επαγγελματιες) ξερουν τις φατρσες που κοβουν βολτες βαρδαρη συχνα και στο δωματιο δινουν περισσοτερα (για να τους εχουν οσο πιο συχνα πελατες μπορουν η για καμια καλη κριτικη

εναν να σωσω απο το να σπαταλισει τα λεφτα του καλο θα εχω κανει.
μαλλον την επομενη φορα σε οποια κοπελα και να παω θα αναφερω οτι εμαθα για αυτην απο εδω περα μπας και αποφυγω τουλαχιστον παρομοια βαρεμαρα απο μερος της ;p

ps: για NIcol εχοθμε νεα? μου φaiνετε αν ειναι να την δουμε θα ειναι μετα τον σεπτεμβριο ;/
για αλεξαντρα προσωπικα με 50αρι βεβαια ειχα τελεια αντιμετωπιση και συμμετοχη.....ισως στα πιο φτηνα προγραμματα να ειναι κομοδινο αλλα εγω και με πρωκτικο περασα καλα.....δεν θα την ελεγα σπαταλη χρηματος

αυτη η Νικολ ποσο καιρο εχει να φανει φιλε;προσωπικα και τοτε λιγο κρυα την ειχα βρει....λιγο περιεργη και η διεισδυση στο μουνι,ποναγε κιολας και απο κωλο,δεν μου κατσε καλα αν και ειχαμε ανεση καθως την ειχα παρει σε στουντιο και οχι στο μπουρδελακι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom