Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Φιλε gl, τι προτεινεις για αποψε? Το στανταρακι μου και η αδυναμια μου λειπει :( Λες να παω Σαρα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φιλε gl, τι προτεινεις για αποψε? Το στανταρακι μου και η αδυναμια μου λειπει :( Λες να παω Σαρα?
να πας.....ωραιο μωρο,γαματο κορμι,ωραιο μαυρισμα....μοντελε.....εγω καλογαμησα αν και δεν ηταν και σουπερ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Πηγα τελικα Λαρα, στο Λα Φαμ, πολυ καλη η μικρη.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
και εγω πηγα λαρα σημερα στο λαφαμ. Συγκλονιστηκα νεα η ΛΙΛΗ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΔΙ <3. Επιασαν τοπο οι προσευχες μου. Η τσατσα μου ελεγε οτι το κοριτσι ειναι καθυστερημενο και εχει ψυχολογικα προβληματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και εγω πηγα λαρα σημερα στο λαφαμ. Συγκλονιστηκα νεα η ΛΙΛΗ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΔΙ <3. Επιασαν τοπο οι προσευχες μου. Η τσατσα μου ελεγε οτι το κοριτσι ειναι καθυστερημενο και εχει ψυχολογικα προβληματα.
καλα κλασικα.....οταν φευγουν ή αλλαζουν μαγαζι τοτε τις σερνουν τα εξ αμαξης.....μερικες τις διαβαλλουν κιολας.....το χουμε δει το εργο....οταν ειναι εκει και φερνουν τον παρα τουμπεκα

το σχολιο βεβαια δεν εχει να κανει ειδικα με την λιλη που μαλλον αρνητικο προσημο της βαλατε ολοι και οχι αδικα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
κοιτα ηταν ωραιο μουνι αλλα μεσα απαραδεκτη

Επισκέπτης
Ανταλλασω την λυση με καποια λιτρα βενζινη :grin:

Περα απ την πλακα. Ειναι η Αντριαννα.com, η οποια δεν εχει και τα καλυτερα σχολια, ασχετα αν εγω εχω αλλη αποψη.

γιάτι το είπες ρε φίλε αφου δεν είναι καινούργια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι μια bmw ασπρη σειρα 1;

σκούρη  ;) ;) ;) ;) ;)

παιδιά,σήμερα το βράδυ..?

εσυ ρε φίλε  πήγες πουθενα ολα αφτά τα χρόνια εδω μέσα ή μόνο ρώτας κάθε βράδυ ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

Τζεσικα = Τζεσυ που δουλευε στην Villa?

η jessica simpsons είναι σε περιμένει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποία ήταν στην θέση της ξέρεις να μας πείς? γιατι τελεύταια λες κάτι ακύρα  :jerking: σιγά μη σου είπε η τσατσά ετσί μάλλον απ το μυαλό σου τα βγαζέις οπως και με το ξενοδόχειο που σε φώναζαν και καλά εκτος αν την είδες αστείατορας . οτι θα φύγει θα φύγεο πάντως γιατι παντρεβέται ενας δικός της. αφτό είναι ενημέρωση οχι οι χαζόμαρες που λένε μερικοι

Επισκέπτης

Μια αρκετα μεγαλη τσαρκα εχθες το βραδυ, που τελικα κατεληξε σε πατατα καταθεση  :-

Αυτα απο μενα παιδια, σας ευχομαι καλο πασχα.

Μίνι πέρασμα σήμερα κατα τις 21.30 από Μύλο

Μεσημεριανο περασμα με πολυ ζεστη και υπερβολικη ορεξη για καταθεση :

ΠΡΩΙΝΗ ΤΣΑΡΚΑ...με πετυχημενη καταθεση στη Μαρια la famme...
Πηγα τελικα Λαρα, στο Λα Φαμ, πολυ καλη η μικρη.

Μπράβο παίδια επίτελους λιγή ουσία εδω μέσα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: η ενημέρωσει ειναί που μετράει  ;) ;) ;) άξιοι

Επισκέπτης
ποιες κανουν πρωκτικο αυτη την στιγμη ρε αδερφε???? μεινανε λιγες και το παιζουν παρθενες...

αφτές που θυμάμαι σιγουρα είναι η Εβελίνα η Αντριάνα η Ισπανίδα απο Villa Erotica που ομώς η τσατσα λέι οτι σταμάτησε δε ξέρει για πόσο μπορει να πήγα να κοινωνίσει  :pipa1: κάνει η άλλη Αντριάννα ομως αφτη που πήγε τωρα με άλλο όνομα η κομοδόπουλου η ειρηνη στο νικήφορου 26 η μάντη και η κάντη η τσαρίνα ποιο κάτω μια ιζαβελα στην κωλέτη και η οπως και η Χριστινα η ρουμάνα στο φριξου 14. νομιζω κανουν και στο Ερημητη η Ναντια  και η Μαρίνα είναι άλλες αλλα δε θυμάμαι.
Ερχεται η Βασίλισα Βερόνια για όποιον την περιμένει  ;) ;) ;) ;) ααφτα μάγκες καλα να γαμάμε και να μη σταματάμε την ενημερώσει  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Ναντια δεν κανει....μονο δαχτυλο δεχεται

ολα τα αλλα σωστα

Επισκέπτης
re paidia kamia kali pou na dinei pono kai na deixnei gf katastaseis tipou glosofila paixnidakia kai tetoia ?

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι εννοεις να δινει πονο;
Για γλωσσοφιλα παντως ναντια.
Καλα για gf καταστασεις δε το συζητω.
Μεχρι και για καφε πατε μαζι αν ειναι κοντα στο σχολασμα.
Τα κανει βεβαια αντιθετα μερικα πραγματα.
Αντι να σε καβλωσει να πρηστουν τα αρχιδια σου και να την ξεσκισεις.
Πρωτα την πηδας και μετα σου πρηζει τα αρχιδια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
re paidia kamia kali pou na dinei pono kai na deixnei gf katastaseis tipou glosofila paixnidakia kai tetoia ?
νατασσα στανταρ.....ναντια σαφως οπως ειπε και ο κασιμπασα

καντυ επισης αλλα και μαρια τσεχα εκει που γουσταρει αυτη ομως μονο.....και οπωσδηποτε να φας καρμεν τωρα που παιζει επιπεδο τσαμπιονς λιγκ πριν τυχον καει κι αυτη...βγαζει καυλα

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Μεσημεριανο περασμα με πολυ ζεστη και υπερβολικη ορεξη για καταθεση :

κατεχακη : βικυ,ξανθια ουκρανεζα πολυ ωραιο κορμι.στους μελλοντικους στοχους...
Μαντζαρου 14 : φλωρη,μικροκαμωμενη ρουμανιτσα...εχει δοκιμαστει χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο...
Μαντζαρου 1 : καρμεν,μεγαλουλα σε ηλικια,τιποτα το ιδιαιτερο...
κωλετη : χριστινα,συμπαθητικια ξανθουλα..
Νικ. Ουρανου : εκλλησια και παρεκλησι κλειστα οπως και το 26..
Ερημιτη : μεγαλη σε ηλικια,παντα ευγενικη με ωραια βυζακια
Μινωταυρου 16 : αφροδιτη,μελαχρινη με κωλαρα...στο τσακ ημουν να μπω...λεει τιποτα μεσα??
Φριξου 15 : κλειστο
Φριξου 13 : δε θυμαμαι ονομα..ιδιο στυλακι με την εμα μου φανηκε...το κλου ηταν οτι ειχε βγαλει το σκυλακι της εξω στο δρομο να παρει αερα
Στα τριδυμα : τζουλια,μελαχρινη τιποτα το ιδιαιτερο
κεφαλληνιας : χριστινα,γνωστη απο το πρασινο αν θυμαμαι καλα...μελαχρινη, λεπτη και αρκετα ψηλη
Αν. Γεωργιου 52 : κλειστο
Αν. Γεωργιου 50 : Τζουλια απο ουκρανια,ξανθια,πιασιματακια με κοντο μαλλακι
Αν. Γεωργιου 21 : ταυλανδεζα,ωραιο κορμι
Λα φαμ : Μαρια η τσεχα η οποια δε με συγκινει πλεον...ας την πει καποιος να μη βγαινει με τις παντοφλες...δεν ειναι και πολυ ωραιο το θεαμα  :)
Μελισσες : Τζεσικα γνωστη απο το παρεκκλησι,πολυ ωραιο κορμι,μελαχρινη αλλα εχει δοκιμαστει και δεν...
Eros : Ρενατα (νομιζω) μελαχρινο,λεπτο ρουμανακι
Τσιρκο : ενας μπογος που δε ρωτησα ουτε ονομα..
Villa prive και erotica κλειστα
Η καταθεση εγινε στη φριξου 14  με χριστινα.
χα χα αυτη με το σκυλακι ειναι η Μιραμπελα..μακρια, τζαμπα τα λεφτα σου,ασε που μπορει να σε βρισει κιολας..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χα χα αυτη με το σκυλακι ειναι η Μιραμπελα..μακρια, τζαμπα τα λεφτα σου,ασε που μπορει να σε βρισει κιολας..
που σουνα νιοτη μ που δειχνες πως θα γινομουν αλλος;

γενικα πως χαλασε ετσι αυτη η κοπελα;ειδικα απο συμπεριφορα τελειως κωλοχαρακτηρας εγινε τον τελευταιο καιρο......δεν καταλαβαινει οτι μονο με καλους τροπους μεσα και εξω μπορει να ξανακερδισει πελατεια;

ithan

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αφτές που θυμάμαι σιγουρα είναι η Εβελίνα η Αντριάνα η Ισπανίδα απο Villa Erotica που ομώς η τσατσα λέι οτι σταμάτησε δε ξέρει για πόσο μπορει να πήγα να κοινωνίσει  :pipa1: κάνει η άλλη Αντριάννα ομως αφτη που πήγε τωρα με άλλο όνομα η κομοδόπουλου η ειρηνη στο νικήφορου 26 η μάντη και η κάντη η τσαρίνα ποιο κάτω μια ιζαβελα στην κωλέτη και η οπως και η Χριστινα η ρουμάνα στο φριξου 14. νομιζω κανουν και στο Ερημητη η Ναντια  και η Μαρίνα είναι άλλες αλλα δε θυμάμαι.
Ερχεται η Βασίλισα Βερόνια για όποιον την περιμένει  ;) ;) ;) ;) ααφτα μάγκες καλα να γαμάμε και να μη σταματάμε την ενημερώσει  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
σε ποιο πηγε η κομοδινοπουλου και με ποιο ονομα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.852
Πόντοι
11.585
που σουνα νιοτη μ που δειχνες πως θα γινομουν αλλος;

γενικα πως χαλασε ετσι αυτη η κοπελα;ειδικα απο συμπεριφορα τελειως κωλοχαρακτηρας εγινε τον τελευταιο καιρο......δεν καταλαβαινει οτι μονο με καλους τροπους μεσα και εξω μπορει να ξανακερδισει πελατεια;

Κωλοχαρακτηρας ηταν παντα, μονο μεσα στο δωματιο σιαζει λιγο, ειχε χαλασει και εμφανησιακα ενα διαστημα οταν ειχε ανοιξει το φριξου 13, τωρα εχω καιρο να την δω...ισως την πετυχω αυριο βραδακι..!! ;)

ΥΓ. Κυριακη εκανε βολτα ενα φιλαρακι, αυτο που μου ειπε, και τον εκανε να απελπιστει, ειναι οτι η ποιοτητα εμφανησιακα ειναι κατω του μετριου σε ολα τα μαγαζια, μου ειπε μονο για Καντυ αξιζε εμφανησιακα και Λαρα στο λαφαμ που μπηκε  :knockinb: αλλα την βρηκε πολυ κρυα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom