gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχιΤζεσικα = Τζεσυ που δουλευε στην Villa?
οχιΤζεσικα = Τζεσυ που δουλευε στην Villa?
να πας.....ωραιο μωρο,γαματο κορμι,ωραιο μαυρισμα....μοντελε.....εγω καλογαμησα αν και δεν ηταν και σουπερΦιλε gl, τι προτεινεις για αποψε? Το στανταρακι μου και η αδυναμια μου λειπει Λες να παω Σαρα?
καλα κλασικα.....οταν φευγουν ή αλλαζουν μαγαζι τοτε τις σερνουν τα εξ αμαξης.....μερικες τις διαβαλλουν κιολας.....το χουμε δει το εργο....οταν ειναι εκει και φερνουν τον παρα τουμπεκακαι εγω πηγα λαρα σημερα στο λαφαμ. Συγκλονιστηκα νεα η ΛΙΛΗ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΔΙ <3. Επιασαν τοπο οι προσευχες μου. Η τσατσα μου ελεγε οτι το κοριτσι ειναι καθυστερημενο και εχει ψυχολογικα προβληματα.
Ανταλλασω την λυση με καποια λιτρα βενζινη
Περα απ την πλακα. Ειναι η Αντριαννα.com, η οποια δεν εχει και τα καλυτερα σχολια, ασχετα αν εγω εχω αλλη αποψη.
Ειναι μια bmw ασπρη σειρα 1;
παιδιά,σήμερα το βράδυ..?
Τζεσικα = Τζεσυ που δουλευε στην Villa?
ποία ήταν στην θέση της ξέρεις να μας πείς? γιατι τελεύταια λες κάτι ακύρα σιγά μη σου είπε η τσατσά ετσί μάλλον απ το μυαλό σου τα βγαζέις οπως και με το ξενοδόχειο που σε φώναζαν και καλά εκτος αν την είδες αστείατορας . οτι θα φύγει θα φύγεο πάντως γιατι παντρεβέται ενας δικός της. αφτό είναι ενημέρωση οχι οι χαζόμαρες που λένε μερικοικαι εγω πηγα λαρα σημερα στο λαφαμ. Συγκλονιστηκα νεα η ΛΙΛΗ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΔΙ <3. Επιασαν τοπο οι προσευχες μου. Η τσατσα μου ελεγε οτι το κοριτσι ειναι καθυστερημενο και εχει ψυχολογικα προβληματα.
Μια αρκετα μεγαλη τσαρκα εχθες το βραδυ, που τελικα κατεληξε σε πατατα καταθεση :-
Αυτα απο μενα παιδια, σας ευχομαι καλο πασχα.
Μίνι πέρασμα σήμερα κατα τις 21.30 από Μύλο
Μεσημεριανο περασμα με πολυ ζεστη και υπερβολικη ορεξη για καταθεση :
ΠΡΩΙΝΗ ΤΣΑΡΚΑ...με πετυχημενη καταθεση στη Μαρια la famme...Πηγα τελικα Λαρα, στο Λα Φαμ, πολυ καλη η μικρη.
ποιες κανουν πρωκτικο αυτη την στιγμη ρε αδερφε???? μεινανε λιγες και το παιζουν παρθενες...
Η Ναντια δεν κανει....μονο δαχτυλο δεχεται
ολα τα αλλα σωστα
νατασσα στανταρ.....ναντια σαφως οπως ειπε και ο κασιμπασαre paidia kamia kali pou na dinei pono kai na deixnei gf katastaseis tipou glosofila paixnidakia kai tetoia ?
χα χα αυτη με το σκυλακι ειναι η Μιραμπελα..μακρια, τζαμπα τα λεφτα σου,ασε που μπορει να σε βρισει κιολας..Μεσημεριανο περασμα με πολυ ζεστη και υπερβολικη ορεξη για καταθεση :
κατεχακη : βικυ,ξανθια ουκρανεζα πολυ ωραιο κορμι.στους μελλοντικους στοχους...
Μαντζαρου 14 : φλωρη,μικροκαμωμενη ρουμανιτσα...εχει δοκιμαστει χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο...
Μαντζαρου 1 : καρμεν,μεγαλουλα σε ηλικια,τιποτα το ιδιαιτερο...
κωλετη : χριστινα,συμπαθητικια ξανθουλα..
Νικ. Ουρανου : εκλλησια και παρεκλησι κλειστα οπως και το 26..
Ερημιτη : μεγαλη σε ηλικια,παντα ευγενικη με ωραια βυζακια
Μινωταυρου 16 : αφροδιτη,μελαχρινη με κωλαρα...στο τσακ ημουν να μπω...λεει τιποτα μεσα??
Φριξου 15 : κλειστο
Φριξου 13 : δε θυμαμαι ονομα..ιδιο στυλακι με την εμα μου φανηκε...το κλου ηταν οτι ειχε βγαλει το σκυλακι της εξω στο δρομο να παρει αερα
Στα τριδυμα : τζουλια,μελαχρινη τιποτα το ιδιαιτερο
κεφαλληνιας : χριστινα,γνωστη απο το πρασινο αν θυμαμαι καλα...μελαχρινη, λεπτη και αρκετα ψηλη
Αν. Γεωργιου 52 : κλειστο
Αν. Γεωργιου 50 : Τζουλια απο ουκρανια,ξανθια,πιασιματακια με κοντο μαλλακι
Αν. Γεωργιου 21 : ταυλανδεζα,ωραιο κορμι
Λα φαμ : Μαρια η τσεχα η οποια δε με συγκινει πλεον...ας την πει καποιος να μη βγαινει με τις παντοφλες...δεν ειναι και πολυ ωραιο το θεαμα
Μελισσες : Τζεσικα γνωστη απο το παρεκκλησι,πολυ ωραιο κορμι,μελαχρινη αλλα εχει δοκιμαστει και δεν...
Eros : Ρενατα (νομιζω) μελαχρινο,λεπτο ρουμανακι
Τσιρκο : ενας μπογος που δε ρωτησα ουτε ονομα..
Villa prive και erotica κλειστα
Η καταθεση εγινε στη φριξου 14 με χριστινα.
που σουνα νιοτη μ που δειχνες πως θα γινομουν αλλος;χα χα αυτη με το σκυλακι ειναι η Μιραμπελα..μακρια, τζαμπα τα λεφτα σου,ασε που μπορει να σε βρισει κιολας..
σε ποιο πηγε η κομοδινοπουλου και με ποιο ονομα?αφτές που θυμάμαι σιγουρα είναι η Εβελίνα η Αντριάνα η Ισπανίδα απο Villa Erotica που ομώς η τσατσα λέι οτι σταμάτησε δε ξέρει για πόσο μπορει να πήγα να κοινωνίσει κάνει η άλλη Αντριάννα ομως αφτη που πήγε τωρα με άλλο όνομα η κομοδόπουλου η ειρηνη στο νικήφορου 26 η μάντη και η κάντη η τσαρίνα ποιο κάτω μια ιζαβελα στην κωλέτη και η οπως και η Χριστινα η ρουμάνα στο φριξου 14. νομιζω κανουν και στο Ερημητη η Ναντια και η Μαρίνα είναι άλλες αλλα δε θυμάμαι.
Ερχεται η Βασίλισα Βερόνια για όποιον την περιμένει ;) ;) ;) ;) ααφτα μάγκες καλα να γαμάμε και να μη σταματάμε την ενημερώσει
που σουνα νιοτη μ που δειχνες πως θα γινομουν αλλος;
γενικα πως χαλασε ετσι αυτη η κοπελα;ειδικα απο συμπεριφορα τελειως κωλοχαρακτηρας εγινε τον τελευταιο καιρο......δεν καταλαβαινει οτι μονο με καλους τροπους μεσα και εξω μπορει να ξανακερδισει πελατεια;