Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
που σουνα νιοτη μ που δειχνες πως θα γινομουν αλλος;

γενικα πως χαλασε ετσι αυτη η κοπελα;ειδικα απο συμπεριφορα τελειως κωλοχαρακτηρας εγινε τον τελευταιο καιρο......δεν καταλαβαινει οτι μονο με καλους τροπους μεσα και εξω μπορει να ξανακερδισει πελατεια;

παντα ηταν κωλοχαρακτηρας.
μαζι της εχω κανει το χειροτερο σεξ( πρεπει να εχω γραψει και κριτικη αν θυμαμαι καλα γιατι με ειχε κανει εντυπωση το ποσο χαλια ειχα περασει μαι της..)
το θεμα ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν αυτες οι παλιες που ειναι τοσο καιρο στη πιατσα να παρουν ποδι μπας και δουμε μια ασπρη μερα και εμεις..αν και δε νομιζω οτι ειναι δικο τους θεμα αλλα του αφεντικου που εχει το μαγαζι..

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

και μια φορα που δεν ειχα περασει μεσα αρχισε να μουρμουραει στα γυφτορουμανικα διαφορες μ@λ@κιες,την ρωταω τι ειπες και αυτη συνεχιζε..

επιπλεον νευριαζω αφάνταστα οταν στο δικο μου το κρατος ο καθε μεταναστης εχει ενα απιστευτο τουπέ.τις προαλλες στο Παπανικολαου σκανε μυτη κατι Αλβανοι με κατι Ρωσσους και βριζανε τους παντες,το κρατος τους γιατρους ,δεν περιμενανε στη σειρα τους και οταν βγηκε ο γιατρος τους βαρεσε και προσοχη.μου γυρισανε τα μυαλα!αν ηξερα καμια πολεμικη τεχνη θα τους γ@μουσα τα μπρεκια..δεν ειμαι ρατσιστης ,εχω φιλους ξενους αλλα εχουμε δωσει παρα πολυ αερα σε κατι παλιομαλακες του κωλου.
Σορυ αν χαλασα το θρεντ και ειμαι οφ τοπικ αλλα τετοιες καταστασεις με εξοργιζουν.ερχεσε ρε σκατοφατσα στο κρατος μου σε φιλοξενω σε ταιζω,ζεις με τα δικα μου τα λεφτα και με βριζεις κιολας?οχι ρε μεγαλε

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανενας τιποτα για νινα ή αννα απο μαντζαρου;αν και ποτε δουλευουν;
Στοχευμενη καταθεση σε ναντια πηγα να κανω για αλλη μια φορα.αλλα ελειπε οπως μου πε το μαρινακι.
(Πολυ καλη κι αυτη....αλλα απ την ξενερα εφυγα και δεν μπηκα πουθενα αλλου)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παψηνομαι για νταρντανα σημερα. μιλαμε για ψηλη με παραπανισια κιλα. εχει κανεις κατι υποψιν του??

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αυτη η Μιχαελα στο villa erotica πως ειναι εμφανισιακα γιατι δεν εχει φωτο στο site ξερει κανεις?Καπου διαβασα οτι ειναι η αντριαννα η κομοδινοπουλου με αλλο ονομα ισχυει?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
gl η μαρια η τσεχα ποια ειναι την ξερω ονομαστικα αλλα δεν την δοκιμασα ποτε οπως επισης καντυ και καρμεν. Κανουν γλωσσοφιλα κτλ αυτες?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl η μαρια η τσεχα ποια ειναι την ξερω ονομαστικα αλλα δεν την δοκιμασα ποτε οπως επισης καντυ και καρμεν. Κανουν γλωσσοφιλα κτλ αυτες?
η μαρια ειναι πολυ παλια ρε....την θυμαμαι τουλαχιστον απο το 2006 απο ανδρεου γεωργιου 4....ξανθια μεγαλο βυζι ωριμο φρουτο πια.....ειπα καλη μεσα με οσους γουσταρει η ιδια ομως.....ιδιαιτερος χαρακτηρας και φαση....μπορει να βγαλει καλα γουστα.....εχει τυχει να γλωσσοφιληθουμε,εχει τυχει να το αποφευγει κιολας σε αλλη φαση ή να με ζαλιζει να μην της πιεζω πολυ το στηθος....κυκλοθυμικη καπως
εχει τυχει να την κανω και να χυσει απο γλειφομουνι....αμα γουσταρει ειναι καλη και δυνατη

με την καρμεν γλωσσοφιλα καναμε....δεν μπορω να ξερω τι κανει με τον καθενα,εγω προσωπικη εμπειρια καταθετω.....το ιδιο και με καντυ

Μπιανκα στο Μινώταυρο, με μετριες επιδοσεις ομως
προσθετω και σανταλ ....οχι τοσο στο χοντρο-νταρντανε στυλ αλλα ψηλη,πληθωρικη κοπελαρα

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Α ρε Candy,άνω-κάτω με έκανες πάλι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
και μια φορα που δεν ειχα περασει μεσα αρχισε να μουρμουραει στα γυφτορουμανικα διαφορες μ@λ@κιες,την ρωταω τι ειπες και αυτη συνεχιζε..

επιπλεον νευριαζω αφάνταστα οταν στο δικο μου το κρατος ο καθε μεταναστης εχει ενα απιστευτο τουπέ.τις προαλλες στο Παπανικολαου σκανε μυτη κατι Αλβανοι με κατι Ρωσσους και βριζανε τους παντες,το κρατος τους γιατρους ,δεν περιμενανε στη σειρα τους και οταν βγηκε ο γιατρος τους βαρεσε και προσοχη.μου γυρισανε τα μυαλα!αν ηξερα καμια πολεμικη τεχνη θα τους γ@μουσα τα μπρεκια..δεν ειμαι ρατσιστης ,εχω φιλους ξενους αλλα εχουμε δωσει παρα πολυ αερα σε κατι παλιομαλακες του κωλου.
Σορυ αν χαλασα το θρεντ και ειμαι οφ τοπικ αλλα τετοιες καταστασεις με εξοργιζουν.ερχεσε ρε σκατοφατσα στο κρατος μου σε φιλοξενω σε ταιζω,ζεις με τα δικα μου τα λεφτα και με βριζεις κιολας?οχι ρε μεγαλε

έτσι ακριβώς είναι φίλε
όποιος δε γουστάρει την Ελλάδα και τους Έλληνες να σηκωθεί να πάει εκεί που θεωρεί ότι είναι καλύτερα και να μας αδειάσει τη γωνιά, δε θα λείψει σε κανέναν
αφού εδώ όλα είναι τόσο χάλια ας πάνε πίσω στην πατρίδα τους να κάνουν τις μαγκιές τους και να μας δείξουν πόσο άξιοι είναι
sorry για το  :offtopic:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Σόρρυ που συνεχίζω το off topic, αλλά αν οι αλβανοί και οι ρώσοι ήταν 3 Κριτικοί και 2 Μανιάτες δεν θα είχες πρόβλημα, σωστά? Αντιθέτως θα ήταν και μάγκες και παληκάρια!

Η συμπεριφορά που περιγράφεις την έχουν οι 8 στους 10 στην Ελλάδα παντός γένους... Το συναντάω καθημερινά στον φούρνο, στο σουπερ μάρκετ, στην οδήγηση και γενικά παντού.

Έτσι μάθανε ότι κάνεις τη δουλειά σου στην Ελλάδα, έτσι κάνουν κι αυτοί.

Δεν έχει να κάνει με τη φυλή. Δυστυχώς αυτή είναι αλήθεια και δεν έχει να κάνει ούτε με ρασιστές, αντιρατσιστές, κουμμουνιστές και χρυσαυγίτες.

Όλα τα παραπάνω είναι ταμπέλες που σκοπό μόνο έχουν να διχάσουν τους ανθρώπους. "Διαιρεί και Βασίλευε", το αρχαιότερο κόλπο στην ιστορία.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως δεν φταίνε μόνο οι ξένοι για την εικόνα αυτή αλλά το ίδιο το σύστημα-πολίτικο είτε αριστερό ,κεντρώο, δεξιό-που κατέστρεψε έναν φορέα-ΕΣΥ,ΙΚΑ-για τον οποίο  ένας και μόνο άξιος άνθρωπος οραματίστηκε αλλά χάθηκε λόγο του στόχου του-όταν βάζεις στόχους γίνεσαι ο ίδιος στόχος-.
Τώρα για του αλλοδαπούς-πχ Ρώσους, Αλβανούς –που έχουν έρθει χιλιάδες στην χώρα μην πάτε μακριά διότι αυτοί στις χώρες τους πριν την κατάρρευση του κομουνισμού είχαν μάθει σε διαφορετικό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας με αποτέλεσμα στην Ελλάδα του 2000 και βαλε να ξεσαλώνουν και να χρησιμοποιούν το μεσογειακό στυλ αντίδρασης.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Έκανα βραδυνη τσάρκα κι απογοητεύτηκα τελείως...

Να φανταστείτε είχα τρελές κάβλες και με αυτά που είδα δε μου έκανε κούκου και δεν κατέθεσα πουθενά.

Ξεκίνησα για Μάρα που μου έχει μπει στο μυαλό τελευταίες μέρες, αλλά το Αν. Γεωργίου 52 που δουλεύει τελευταία ήταν κλειστό.

Πέτρου Ερημίτη : Βανέσσα Ρωσίδα... Καινούρια κοπέλα 105 Kg, την βλέπει ο Φραγκεστάιν κι αλλάζει δρόμο. Απορώ που πάνε και τις βρίσκουν..
Αν. Γεωργίου 34 : Λάρα, η πιο καλή από τις μέτριες... Στραβοκάνα με εμφανή σημάδια κυτταρίτιδας. Προσωπικά δεν μου βγάζει τίποτα η συγκεκριμένη.
Αν. Γεωργίου 32 : Ανίτα, με χαμόγελο που σκοτώνει και κυτταρίτιδα να κάνει πάρτυ κι εδώ
Αν. Γεωργίου 24 : Η milf Ζωή. Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Πως τη βάζετε στα μαγαζιά αυτήν ρε άνθρωποι. Ουτε Λάτζα σε ουζερί δεν την έπαιρνα. Μ' αρέσει που μου έκανε και πέσιμο
βρωμούσε το στόμα της τσίπουρο και listerine. Τρομακτικός συνδυασμός! Εκεί σηχάθηκα τελείως την ώρα και τη στιγμή που βγήκα βόλτα.
Αν. Γεωργίου 16 : Ντανιέλα, βυζιά-κοιλιά που λέει κι ένα φίλος μου. Γεμάτη κυτταρίτιδα κι αυτή. Κάντε λίγο gym ρε πούστη μου, τι επαγγελματίες είστε?
Αν. Γεωργίου 4 : η Ρενάτα, το ίχνος γυναίκας... 1.50 με τα χέρια στην ανάταση. Εδώ η τσατσά μουτζωνε τη κάμερα που έχει στο σαλόνι... Να την έχουν υπ' όψη οι παντρεμένοι-δεσμευμένοι. Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.

Στις βίλλες δεν μπήκα καθώς Κάντυ και Σάρα τις έχω δοκιμάσει κι ήθελα κάτι καινούριο. Άσε που το 40άρι για τη 2η το θεωρώ επιεικώς υπερβολικό.
Στο Φρίξου 15 επίσης δεν μπήκα γιατί τελευταία πετυχαίνω τη Μόνικα που τη βλέπω και τρομάζω. Μου θυμίζει εκείνο το ζώο από την ταινία "Η εποχή των Παγετώνων"

Κοινώς μια ψηλή, με ωραίο σώμα γκόμενα χωρίς κυτταρρίτιδες άξια να πηδήξεις δεν είδα. Εντάξει για πρόσωπο ας μην το συζητήσουμε καν.
Σαν αυτές που βλέπω συνέχεια στα banner των αθηναϊκών στούντιο είναι πλεονασμός αν αξιωθούν να φέρουν 2-3 και προς τα εδώ.

Τέσπα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
+1 στην αναφορα του βασιλι, η κατασταση ειναι απελπιστικη, εκανα και εγω μια γυρα συμερα το βραδυ, συνολικα 21 σπιτια στον μυλο, αυτην την στιγμη ανοιχτα, μπηκαμε στα 18 απο αυτα, και 4 ανοιχτα μπουρδελακια στον βαρδαρη, ενα βαρδαρη εριπωμενο που με εκανε να νοσταλγισω τις παλιες καλες νυχτες που γινοταν χαμος...

...καληνυχτα για τωρα, αυριο πρωι θα σχολιασω και θα συμπληρωσω την αναφορα του βασιλι, οποτε αυριο πρωι κερναω καφε.!!  :dancing:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Στις βίλλες δεν μπήκα καθώς Κάντυ και Σάρα τις έχω δοκιμάσει κι ήθελα κάτι καινούριο. Άσε που το 40άρι για τη 2η το θεωρώ επιεικώς υπερβολικό.

Τέσπα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Αποχη απο τις βιλλες,μακρια κι αγαπημενοι!!!
ΕΛΕΟΣ ME TA 40e μινιμουμ,βαλτε επιτελους μυαλο(σε ολους το λεω)ο κοσμος πειναειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom