Έκανα βραδυνη τσάρκα κι απογοητεύτηκα τελείως...
Να φανταστείτε είχα τρελές κάβλες και με αυτά που είδα δε μου έκανε κούκου και δεν κατέθεσα πουθενά.
Ξεκίνησα για Μάρα που μου έχει μπει στο μυαλό τελευταίες μέρες, αλλά το Αν. Γεωργίου 52 που δουλεύει τελευταία ήταν κλειστό.
Πέτρου Ερημίτη : Βανέσσα Ρωσίδα... Καινούρια κοπέλα 105 Kg, την βλέπει ο Φραγκεστάιν κι αλλάζει δρόμο. Απορώ που πάνε και τις βρίσκουν..
Αν. Γεωργίου 34 : Λάρα, η πιο καλή από τις μέτριες... Στραβοκάνα με εμφανή σημάδια κυτταρίτιδας. Προσωπικά δεν μου βγάζει τίποτα η συγκεκριμένη.
Αν. Γεωργίου 32 : Ανίτα, με χαμόγελο που σκοτώνει και κυτταρίτιδα να κάνει πάρτυ κι εδώ
Αν. Γεωργίου 24 : Η milf Ζωή. Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Πως τη βάζετε στα μαγαζιά αυτήν ρε άνθρωποι. Ουτε Λάτζα σε ουζερί δεν την έπαιρνα. Μ' αρέσει που μου έκανε και πέσιμο
βρωμούσε το στόμα της τσίπουρο και listerine. Τρομακτικός συνδυασμός! Εκεί σηχάθηκα τελείως την ώρα και τη στιγμή που βγήκα βόλτα.
Αν. Γεωργίου 16 : Ντανιέλα, βυζιά-κοιλιά που λέει κι ένα φίλος μου. Γεμάτη κυτταρίτιδα κι αυτή. Κάντε λίγο gym ρε πούστη μου, τι επαγγελματίες είστε?
Αν. Γεωργίου 4 : η Ρενάτα, το ίχνος γυναίκας... 1.50 με τα χέρια στην ανάταση. Εδώ η τσατσά μουτζωνε τη κάμερα που έχει στο σαλόνι... Να την έχουν υπ' όψη οι παντρεμένοι-δεσμευμένοι. Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.
Στις βίλλες δεν μπήκα καθώς Κάντυ και Σάρα τις έχω δοκιμάσει κι ήθελα κάτι καινούριο. Άσε που το 40άρι για τη 2η το θεωρώ επιεικώς υπερβολικό.
Στο Φρίξου 15 επίσης δεν μπήκα γιατί τελευταία πετυχαίνω τη Μόνικα που τη βλέπω και τρομάζω. Μου θυμίζει εκείνο το ζώο από την ταινία "Η εποχή των Παγετώνων"
Κοινώς μια ψηλή, με ωραίο σώμα γκόμενα χωρίς κυτταρρίτιδες άξια να πηδήξεις δεν είδα. Εντάξει για πρόσωπο ας μην το συζητήσουμε καν.
Σαν αυτές που βλέπω συνέχεια στα banner των αθηναϊκών στούντιο είναι πλεονασμός αν αξιωθούν να φέρουν 2-3 και προς τα εδώ.
Τέσπα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!