Villa Erotica;
Αξέχαστες στιγμές με Κάρμεν και Κάντυ!!
Villa EroticaVilla Erotica;
Αξέχαστες στιγμές με Κάρμεν και Κάντυ!!
αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου με αυτα που εχεις γραψει και αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια...Με καποιες κοπελες αλλοι περνανε καλα και αλλοι οχι,πιστευω ειναι και στο χερι της καθε κοπελας στο αν προτιμα να σου βγαλει τα γουστα τα οποια εσυ ζητας .
επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα (δις ) σε ποστ που εκανα σημερα σε αλλο θρεντ,χρωσταω μια απαντηση:θα σημειωσω οτι δεν υπαρχουν κατα αρχην ουτε ψιθυροι,ουτε κραυγες απο κανεναν....Υπαρχει ενα ποστ κ ενα σχολιο που αναρτηθηκε απο μενα δημοσια με σκοπο να διαβαστει.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Αυτο δεν ειναι κραυγη,ουτε ψιθυρος.οι εμπειρίες που μεταφέρουμε όλοι μας θέλοντας να φανώ καλοπροαίρετος είναι αληθινές και πραγματικές, αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.
@vourvouδεν νομιζω να τους τα χρωσταμε τα λεφτα που κλαψαμε. Αν δεν κανεις τουλαχιστον τα βασικα θα σε κραξω κ εκει επι τοπου κ στο φορουμ. Ενα μειον που εχουμε σαν λαος... Εχουμε συνηθησει να μας γαμανε και δεν λεμε και τιποτα. Αν δεν κανει η κοπελα η αν καποτε εκανε κ τωρα δεν ... Λος πουλος.
επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα (δις ) σε ποστ που εκανα σημερα σε αλλο θρεντ,χρωσταω μια απαντηση:θα σημειωσω οτι δεν υπαρχουν κατα αρχην ουτε ψιθυροι,ουτε κραυγες απο κανεναν....Υπαρχει ενα ποστ κ ενα σχολιο που αναρτηθηκε απο μενα δημοσια με σκοπο να διαβαστει.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Αυτο δεν ειναι κραγη,ουτε ψιθυρος.
,ειδικα απο καποιο χρονικο σημειο κ μετα, αφου επηλθε η αντιδικια μου με γνωστο μελος εδω μεσα...ξερετε ολοι ποιον λεω κ ξερω κ την κλικα του...κ οταν λεω κλικα,εννοω τα προσφιλη σε αυτον ατομα που εχουν νικς κ γραφουν κ ειναι ενεργοι...δεν ειναι τυχαιο αυτο που αναφερω...μαλιστα δυο μελη σε τυχαιο χρονο,μου το επισημαναν με π.μ κ τοτε αρχησα να το προσεχω το μαυρισμα...κ δυστηχως ειχαν δικιο....
Καποιοι δεν γουσταρουν να γραφω κ το αποδεικνυουν με αυτον τον τροπο.
οτι εγραψες το εγραψες με αφορμη το ποστ μου.Μη κρυβομαστε πισω απο δαχτυλο μας...ειναι ασκοπο κ ανουσιο.Ότι γράφω αναφέρεται σε όλους, εσύ απλά μου έδωσες βήμα σε ευχαριστώ για αυτό, και μη το εκλάβεις ειρωνικά ;)
Όταν κάποιος ασχολείται μαζί σου χωρίς να σε ξέρει κάν, τότε κάτι κάνεις καλά...
...κρύβουμε τόσο καλά τα συναισθήματα μας που στο τέλος ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα βρούμε...
η αντριανα κομοδινοπουλου που μετακομισε? δεν ειναι αλλο στα τριδυμα. Ξερει κανεις??
δεν θα διαφωνήσω, μου έδωσες βημα, το είπα εξάλλου, και σκοπος μεσα απο αυτη τη κουβεντα είναι να βγει το συμπερασμα πως οι κριτικές δεν ειναι πανάκεια, απλά δείχνουν ένα δρόμοοτι εγραψες το εγραψες με αφορμη το ποστ μου.Μη κρυβομαστε πισω απο δαχτυλο μας...ειναι ασκοπο κ ανουσιο.
σαφως...αρκει ομως να διαβαζονται κ να αξιολογουνται τα γραφομενα κ οχι αν την γραφω εγω ή εσυ ή καποιος αλλος κ να μαυριζεται αναλογως τον συγγραφεα...αλλιως δεν υπαρχει καν νοημα γραψιματος κ αναρτησης της κριτικης.πως οι κριτικές δεν ειναι πανάκεια, απλά δείχνουν ένα δρόμο
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια η Εφη βρησκετε σημερα στο ποστο της (φριξου 15) για οποιον ενδιαφερετε...
δεν εριχνες καναν υπνο ρε μαν;πανω στο κρεβατι.....που να περιμενες και στο σαλονι της κωλετη που μια φορα ειχε κοιμηθει ενας μισομεθυσμενος συναγωνιστηςΜια μιση ωρα περημενα να συναντηθω με την Εφαρα...
Πρεπει να το κοιταξουνε τα αφεντικα αυτο, τουλαχιστων μεσα στα δωματια να βαλουν καμια τηλεωραση κανα φλιπερακι εστω να περναει ευχαριστα η ωρα της αναμονης...
Εδώ κοιμήθηκε ο Μοσκοβισί περιμένοντας το Eurogroup...δεν εριχνες καναν υπνο ρε μαν;πανω στο κρεβατι.....που να περιμενες και στο σαλονι της κωλετη που μια φορα ειχε κοιμηθει ενας μισομεθυσμενος συναγωνιστης
Η Εφη ξεκιναει ακομα απο 40Ε?Μια μιση ωρα περημενα να συναντηθω με την Εφαρα...
Πρεπει να το κοιταξουνε τα αφεντικα αυτο, τουλαχιστων μεσα στα δωματια να βαλουν καμια τηλεωραση κανα φλιπερακι εστω να περναει ευχαριστα η ωρα της αναμονης...
Η Εφη ξεκιναει ακομα απο 40Ε?