Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε   κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του  από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου με αυτα που εχεις γραψει και αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια...Με καποιες κοπελες αλλοι περνανε καλα και αλλοι οχι,πιστευω ειναι και στο χερι της καθε κοπελας στο αν προτιμα να σου βγαλει τα γουστα τα οποια εσυ ζητας .

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
οι εμπειρίες που μεταφέρουμε όλοι μας θέλοντας να φανώ καλοπροαίρετος είναι αληθινές και πραγματικές, αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε   κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του  από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.
επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα (δις ) σε ποστ που εκανα σημερα σε αλλο θρεντ,χρωσταω μια απαντηση:θα σημειωσω οτι δεν υπαρχουν κατα αρχην ουτε ψιθυροι,ουτε κραυγες απο κανεναν....Υπαρχει ενα ποστ κ ενα σχολιο που αναρτηθηκε απο μενα δημοσια με σκοπο να διαβαστει.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Αυτο δεν ειναι κραυγη,ουτε ψιθυρος.

Οσον αφορα τις εμπειριες κ οτι το σεξ δεν μπαινει σε καλουπια,οσον κ αν θα σου φανει περιεργο συμφωνω,αλλα δεν ειναι απαντηση στο αρχικο ποστ μου...εγω αναφερομαι σε κατι αλλο...το χω παρατηρησει να γινεται συστηματικα σε οποια κριτικη κ να γραψω (θετικη-αρνητικη) για Θεσ/κη,ειδικα απο καποιο χρονικο σημειο κ μετα, αφου επηλθε η αντιδικια μου με γνωστο μελος εδω μεσα...ξερετε ολοι ποιον λεω κ ξερω κ την κλικα του...κ οταν λεω κλικα,εννοω τα προσφιλη σε αυτον ατομα που εχουν νικς κ γραφουν κ ειναι ενεργοι...δεν ειναι τυχαιο αυτο που αναφερω...μαλιστα δυο μελη σε τυχαιο χρονο,μου το επισημαναν με π.μ κ τοτε αρχησα να το προσεχω το μαυρισμα...κ δυστηχως ειχαν δικιο....

Το μαυρισμα στις κριτικες, δεν εχει να κανει μονο με το αν συμφωνει καποιος ή οχι με την δικη μου εμπειρια  στα τεκταινομενα που λαμβανουν χωρο μεσα στο δωματιο...ουτε αν τον βοηθησα με αυτα που εγραψα ή οχι για καποια κοπελα///δικαιωμα του να με μαυρισει αν νομιζει οτι λεω μαλακιες...Αλλα ας αφησουμε τις μαλακιες στην ακρη κ ας λεμε αληθειες....το συστηματικο μαυρισμα σε κριτικες μου στην Θεσ/κη (που καποτε δεν γινοτανε) δειχνει οτι καποιοι εχουν εμπαθεια με το νικνεΐμ μου κ δεν στεκονται/ουτε δινουν σημασια στο τι θα γραψω στο κειμενο,απλα τους ικανοποιει να πατανε το κουμπι της αρνησης.Επειδη την κριτικη τυχαινει να την γραφει ο dimmits....Αυτο δεν ειναι τυχαιο κ δεν εχει να κανει με το πως βιωσα εγω την εμπειρια κ πως την μετεφερα σε μπουρδελοκριτικη.Καποιοι δεν γουσταρουν να γραφω κ το αποδεικνυουν με αυτον τον τροπο.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
δεν νομιζω να τους τα χρωσταμε τα λεφτα που κλαψαμε. Αν δεν κανεις τουλαχιστον τα βασικα θα σε κραξω κ εκει επι τοπου κ στο φορουμ. Ενα μειον που εχουμε σαν λαος... Εχουμε συνηθησει να μας γαμανε και δεν λεμε και τιποτα. Αν δεν κανει η κοπελα η αν καποτε εκανε κ τωρα δεν ... Λος πουλος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
δεν νομιζω να τους τα χρωσταμε τα λεφτα που κλαψαμε. Αν δεν κανεις τουλαχιστον τα βασικα θα σε κραξω κ εκει επι τοπου κ στο φορουμ. Ενα μειον που εχουμε σαν λαος... Εχουμε συνηθησει να μας γαμανε και δεν λεμε και τιποτα. Αν δεν κανει η κοπελα η αν καποτε εκανε κ τωρα δεν ... Λος πουλος.
@vourvou
ρε συ δεν εχει να κανει με το αν γραφω καλα λογια ή οχι για μια κοπελα...καποιοι το χουν συστημα να μαυριζουν καποιους αλλους επειδη δεν υπαρχει συμπαθεια για τον χ,ψ,ω λογο...εχω φαει 8 μαυρα (μεχρι τωρα)στην τελευταια μου κριτικη///τυχαιο?δεν νομιζω...κατσε να δεις που θα χτυπησει το κοντερ....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα (δις ) σε ποστ που εκανα σημερα σε αλλο θρεντ,χρωσταω μια απαντηση:θα σημειωσω οτι δεν υπαρχουν κατα αρχην ουτε ψιθυροι,ουτε κραυγες απο κανεναν....Υπαρχει ενα ποστ κ ενα σχολιο που αναρτηθηκε απο μενα δημοσια με σκοπο να διαβαστει.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Αυτο δεν ειναι κραγη,ουτε ψιθυρος.

Ότι γράφω αναφέρεται σε όλους, εσύ απλά μου έδωσες βήμα σε ευχαριστώ για αυτό, και μη το εκλάβεις ειρωνικά  ;)

,ειδικα απο καποιο χρονικο σημειο κ μετα, αφου επηλθε η αντιδικια μου με γνωστο μελος εδω μεσα...ξερετε ολοι ποιον λεω κ ξερω κ την κλικα του...κ οταν λεω κλικα,εννοω τα προσφιλη σε αυτον ατομα που εχουν νικς κ γραφουν κ ειναι ενεργοι...δεν ειναι τυχαιο αυτο που αναφερω...μαλιστα δυο μελη σε τυχαιο χρονο,μου το επισημαναν με π.μ κ τοτε αρχησα να το προσεχω το μαυρισμα...κ δυστηχως ειχαν δικιο....

Όταν κάποιος ασχολείται μαζί σου χωρίς να σε ξέρει κάν, τότε κάτι κάνεις καλά... :sunglasses:

Καποιοι δεν γουσταρουν να γραφω κ το αποδεικνυουν με αυτον τον τροπο.

...κρύβουμε τόσο καλά τα συναισθήματα μας που στο τέλος ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα βρούμε... :rolleyes:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Ότι γράφω αναφέρεται σε όλους, εσύ απλά μου έδωσες βήμα σε ευχαριστώ για αυτό, και μη το εκλάβεις ειρωνικά  ;)

Όταν κάποιος ασχολείται μαζί σου χωρίς να σε ξέρει κάν, τότε κάτι κάνεις καλά... :sunglasses:

...κρύβουμε τόσο καλά τα συναισθήματα μας που στο τέλος ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα βρούμε... :rolleyes:
οτι εγραψες το εγραψες με αφορμη το ποστ μου.Μη κρυβομαστε πισω απο δαχτυλο μας...ειναι ασκοπο κ ανουσιο.
το μαυρισμα σε κριτικες (οχι μονο δικες μου,αλλα κ αλλων) μονο εις βαρος της ενημερωσης κ πληροφορησης  μπορει να εισελθει...Το πολυ-πολυ να σταματησουμε να γραφουμε,εαν τοσο ενοχλει η διαφορετικη ή η επιπλεον αποψη για τις υπηρεσιες μιας εκδιδομενης....
Θα ηταν πιο τιμιο να βγουν αυτοι οι 8 για παραδειγμα κ να πουν:dimmits δε σε γουσταρουμε κ θα σε παμε πιπα-κωλο εμπλοκη στο μαυρισμα...επειδη ετσι γουσταρουμε κ μπορουμε να το κανουμε...τουλαχιστον θα ειχαν τα Αρχιδια να το πουν δημοσια εδω στο φορουμ.... ;) ...αρεσκονται ομως σαν ποντικοι να μαυριζουν...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
η δευτερη παραγραφος δεν παει προσωπικα στον gameover, παει προς πασα εμπλεκομενο...περιμενω αυτους που καταψηφιζουν στις κριτικες να βγουν κ να ποσταρουν...ξερω οτι διαβαζουν το φορουμ..μην κρυβεστε,βγειτε κ μιληστε....αλλιως ειστε κοτες δειλες....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
οτι εγραψες το εγραψες με αφορμη το ποστ μου.Μη κρυβομαστε πισω απο δαχτυλο μας...ειναι ασκοπο κ ανουσιο.
δεν θα διαφωνήσω, μου έδωσες βημα, το είπα εξάλλου, και σκοπος μεσα απο αυτη τη κουβεντα είναι να βγει το συμπερασμα πως οι κριτικές δεν ειναι πανάκεια, απλά δείχνουν ένα δρόμο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
πως οι κριτικές δεν ειναι πανάκεια, απλά δείχνουν ένα δρόμο
σαφως...αρκει ομως να διαβαζονται κ να αξιολογουνται τα γραφομενα κ οχι αν την γραφω εγω ή εσυ ή καποιος αλλος κ να μαυριζεται αναλογως τον συγγραφεα...αλλιως δεν υπαρχει καν νοημα γραψιματος κ αναρτησης της κριτικης.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
απο βδομαδα κατα πασα πιθανοτητα ανοιγει το καινουργιο στουντιο μελισσες  :s&m_3: :s&m_1:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
595
Πόντοι
7.135
Για αυτήν την Αλίνα, ναι είχε κόκκινα μαλλιά βαμμένα. Τώρα αν είναι η ίδια με αυτήν που ήταν Ν. Ουρανού 26 και Φρίξου 13 δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω καιρό να την δω (από καλοκαίρι τουλάχιστον).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια η Εφη βρησκετε σημερα στο ποστο της (φριξου 15) για οποιον ενδιαφερετε... :grin:

Μια μιση ωρα περημενα να συναντηθω με την Εφαρα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Πρεπει να το κοιταξουνε τα αφεντικα αυτο, τουλαχιστων μεσα στα δωματια να βαλουν καμια τηλεωραση κανα φλιπερακι εστω να περναει ευχαριστα η ωρα της αναμονης... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια μιση ωρα περημενα να συναντηθω με την Εφαρα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Πρεπει να το κοιταξουνε τα αφεντικα αυτο, τουλαχιστων μεσα στα δωματια να βαλουν καμια τηλεωραση κανα φλιπερακι εστω να περναει ευχαριστα η ωρα της αναμονης... :2funny:
δεν εριχνες καναν υπνο ρε μαν;πανω στο κρεβατι.....που να περιμενες και στο σαλονι της κωλετη που μια φορα ειχε κοιμηθει ενας μισομεθυσμενος συναγωνιστης :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν εριχνες καναν υπνο ρε μαν;πανω στο κρεβατι.....που να περιμενες και στο σαλονι της κωλετη που μια φορα ειχε κοιμηθει ενας μισομεθυσμενος συναγωνιστης :grin:
Εδώ κοιμήθηκε ο Μοσκοβισί περιμένοντας το Eurogroup...  :2funny: :headbang:

Παρακαλώ όχι παραλληλισμοί  :grin:

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Η Εφη ξεκιναει ακομα απο 40Ε?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
36
η ζωη μιλφ που δουλευε στο λα φαμ τωρα δουλευει στα τριδυμα? αν ναι ποιες ωρες και τι μερες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom