Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Moλις γυρισα απο στοχευμενη καταθεση στη Μαγια στο Σαπφους 8 που θεωρητικα την εψαχνα και καιρο επειδη ειχα περασει πολυ καλα μαζι της πριν ενα χρονο.
Τζιφος η δουλεια ομως  >:( >:(
Καμια σχεση η περσινη Μαγια με τη φετινη,εχει κανει απο 3 σωσιβια στον κωλο και στην κοιλια αλλα το κυριοτερο ειναι η διαθεση της.Πολυ ψυχρη και απομακρη,απεριποιητη,σχεδον μηδεν προκαταρκτικα αλλα κατα ενα περιεργο τροπο επειδη συνεχιζει να μ'αρεσει η φατσα της καυλωσα στο φουλ και τη γαμησα κανονικα.

Μαλλον ηταν και η τελευταια φορα και επειδη τωρα τελευταια με ρωτησαν καποιοι σε πμ ποια να προτιμησουν απο τις πρωινες του Βαρδαρη εγω τους ελεγα τη Μαγια και μια ακομα :rolleyes: :rolleyes:...δε θα πω ποια ηταν η αλλη μη με πιεζετε,αλλα τελοσπαντων αναθεωρω και τους λεω τη Μαγια να την αφησουν καλυτερα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αδερφια μου αλητες πουλια επεστρεψα μετα απο παρα πολυ καιρο στα αγαπημενα μας λημερια
επειδη εχω χασει παρα μα παρα πολλα,μηπως μπορει να μου πει καποιος εν συντομια τι παιζει γιατι δεν μπορω να ψαχνω 100 σελιδες να βγαλω λαβρακι?

Επισκέπτης
αδερφια μου αλητες πουλια επεστρεψα μετα απο παρα πολυ καιρο στα αγαπημενα μας λημερια
επειδη εχω χασει παρα μα παρα πολλα,μηπως μπορει να μου πει καποιος εν συντομια τι παιζει γιατι δεν μπορω να ψαχνω 100 σελιδες να βγαλω λαβρακι?
Εαν εισαι φαν της εμμα, να ξερεις οτι εφυγε οριστικα.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
καλωσήρθες deker.
οσο για Εμμα χτες που περασα απο φριξου η τσατσα μ ειπε οτι θα επιστρεψει σε ενα μηνα!

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
:dancing: :dancing:ειχε κ σκουλαρικακι κατω απο το χειλος φιλε μου!!σορυ μιλαω για την ξανθουλα στο σαπφους 5

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:dancing: :dancing:ειχε κ σκουλαρικακι κατω απο το χειλος φιλε μου!!σορυ μιλαω για την ξανθουλα στο σαπφους 5
μπαμπη μας βαζεις φωτιες.....αν ειχε και πιρσινγκ στην κοιλια ειναι σιγουρα αυτη.....καραμαν μεγαλε πορνοληξιαρχε που εισαι;θελουμε βοηθεια για πορνοανιχνευση εξαφανισθεισας κορασσιδος εμμανουελας......και ο θησεας αν ακουει

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
φιλε gl ειχε και ενα γαματο τατουαζ στο γοφο αλλα δεν θυμαμαι τι ηταν γιατι ημουν ψιλοζαντα!!παντως πιπα για σεμιναριο!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε gl ειχε και ενα γαματο τατουαζ στο γοφο αλλα δεν θυμαμαι τι ηταν γιατι ημουν ψιλοζαντα!!παντως πιπα για σεμιναριο!!
στο τσιμπουκι ειναι μαστορισσα πραγματι

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
δεν πας ξανα καμια βολτα να μαθουμε κι εμεις μην μεινουμε με την απορια;

Αδερφε δεν βολευει!αν παει καποιος ομως ας ενημερωσει!!εγραψα κριτικη μολις εγκριθει θ ανεβει!!θα γραψω κι αλλη γιατι μετα πηγα στην milf χριστινα στο πρασινο το γωνιακο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αδερφε δεν βολευει!αν παει καποιος ομως ας ενημερωσει!!εγραψα κριτικη μολις εγκριθει θ ανεβει!!θα γραψω κι αλλη γιατι μετα πηγα στην milf χριστινα στο πρασινο το γωνιακο!
την παλια λες την αλβανιδα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
μπαμπη μας βαζεις φωτιες.....αν ειχε και πιρσινγκ στην κοιλια ειναι σιγουρα αυτη.....καραμαν μεγαλε πορνοληξιαρχε που εισαι;θελουμε βοηθεια για πορνοανιχνευση εξαφανισθεισας κορασσιδος εμμανουελας......και ο θησεας αν ακουει

Κωλυομαι.!!  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Βόλτα στον Βαρδάρη μετά από πολύ καιρό (κανά δυό μήνες) κατά τις 4 το βράδυ.

-Προμηθέους 25. Λουίζα, μελαχρινή μπαμπάτσικη ελαφρώς με όμορφο έξυπνο πρόσωπο.
-Ταντάλου 14. Η όμορφη Νάσια με τις χάλια κριτικές.
-Ταντάλου 9. Κλειστό (όχι ότι θα έμπαινα αν ήταν ανοικτό).
-Ταντάλου 8. Μελαχρινή ονόματι Ελένη, μέση φάση.
-Ταντάλου κ Σαπφούς. Και άλλη μελαχρινή, Χριστίνα, ελκυστική, σαν την Μιρέλλα πέντε χρόνια μεγαλύτερη ένα πράγμα.
-Σαπφούς 8. Δεν μπήκα.
-Σαπφούς 7. Η Εμμανουέλα που λέτε συστήνεται ως Βίκυ τώρα. Κοντή ξανθιά με χαρακτηριστικό τατού πλαγίως, μιλάει ελληνικά με τρόπο που δείχνει ότι έχει μεγαλώσει Ελλάδα, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον. Μόνο ένα πρόγραμμα στα 30. Καλή εμφανισιακά, αλλά κάπου δεν ψήθηκα να μπω.
-Σαπφούς 5. Δεν μπήκα, φαντάζομαι η Μιρέλλα.
-Προμηθέους 19. Βίκυ.
-Προμηθέους 14. Αντζέλικα.
-Προμηθέους 11. Η μελαχρινή Νατάσα με το αγαλματένιο κορμάκι.
-Προμηθέους 5. Κλειστό.
-Προμηθέους 20. Η Βερόνικα αρκετά αδυνατισμένη όπου κατέθεσα για ακόοομη μια φορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom