Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (3 μέλη και 66 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ποιεί την γραφουν την ιστορία...  τα λαμόγια???ποια Έφη ρε παιδιά,μην τρελαθούμε κιόλας... επειδή κάθεται μια ώρα στο δωμάτιο  :think: :think:  η επειδή δεν κάνει καθόλου  προγράμματα??? δεν είναι της κλάσης της Κάντυ,Νταϊάνας,Αφρούλας,Μιρέλας,Νικόλ..

Ελα Τακη καλα πας, 4 μηνηματα στα 2 αναφερεσε στην ιδια κοπελα και το 3 σχετιζετε με αυτην...καλα πας...συνεχισε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποιεί την γραφουν την ιστορία...  τα λαμόγια???ποια Έφη ρε παιδιά,μην τρελαθούμε κιόλας... επειδή κάθεται μια ώρα στο δωμάτιο  :think: :think:  η επειδή δεν κάνει καθόλου  προγράμματα??? δεν είναι της κλάσης της Κάντυ,Νταϊάνας,Αφρούλας,Μιρέλας,Νικόλ..
την ιστορια μαν την γραφουν οι νικητες....και οι πολεμιστες της ζωης.....κατα πρωτον .....και οι ιστορικοι...και σιγουρα οχι οι γκαιμπελισκοι ολων των εποχων και οι διαττοντες αστερες

πατησα να διαβασω τις κριτικες σου και τι εκπληξη....ξερεις τι μου βγαλε;0.....ζιρο...τιποτα...κενο.....δεν βρεθηκαν κριτικες....

για να γραψεις κι εσυ την δικια σου ιστορια πρεπει καταρχας να γραψεις.....και να καθιερωθεις....και να μεινεις με τον χρονο καταξιωμενος μεσα στην διαδικτυακη αυτη συντροφια

διαφωνω με αυτο που λες αλλα θα υπερασπιστω το δικαιωμα σου να το λες μεχρι θανατου

πχ με το εκλεκτο μελος baby cool.....θα μπορουσε να ειμαστε καλα φιλαρακια αν γνωριζομασταν...μπουρδελικα δεν ταιριαζουμε και οι γνωμες μας για κοπελες ειναι πολλες φορες διαμετρικα αντιθετες,φανηκε αυτο και χτες.....δεν σημαινει οτι απαραιτητα κανει καποιος λαθος απο τους δυο μας ή οτι ειμαστε λαμογια....γουστα ειναι αυτα.....

ο στελιος77 πχ εχει απαξιωσει το 80-90 % απο τα κοριτσια....ειναι μια διαφορετικη φωνη στο φορουμ αλλα τον θελουμε και τον παμε κι αυτον...λεει την δικη του αληθεια οπως αυτος την αντιλαμβανεται

μιλας για κλασεις ..συγκρινεις την εφη πχ με την νταιανα κλπ.....δλδ επειδη βγηκε ο μεσι και ο ροναλντο επεσε σε κλαση ο μαραντονα και ο πελε;καθενας εχει την ιστορια και την προσφορα του....

εγω θα χαρω πολυ να μας γραψεις αυριο μια αναφορα σαν του πατσινο και του καραμαν ή μια κριτικη εστω για οποια εσυ μπεις και γουσταρεις και αυτη θα ειναι η ιστορια μεσα απο το δικο σου βλεμμα,το δικο σου point of view

τωρα αν λαμογιο ειμαι εγω ή καποιος απο τους προαναφερθεντες ή ο τζο που βαζει λιγο χρωμα στο φορουμ ή ο πορνορεπορτερ μπιγκ μποι που εχει κανει ποιοτικη φωτογραφικη συλλογη απο τους οικους και ολοι οι τιμημενοι και παλιοι που συμφωνουν οτι η γη δεν γυριζει.....ε τι να πω;εσυ εισαι ο γαλιλαιος και μεις ολοι η ιερα εξεταση :grin: :grin:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
με συγχωρείς που το χαλάω  την εικόνα του δεσμού  σας με την Έφη  :2funny: :2funny: :2funny:  :fart-in-bed:  απλά εξέφρασα την άποψη μου από τις εμπειρίες μου  :rockon:

Συνεχίζεις κι εκτίθεσαι μεγάλε.

Ούτε προμοτάρω την Έφη ούτε δεσμό έχω μαζί της. Την έχω τιμήσει τη κοπέλα πολλές φορές στα τρια χρόνια που τη γνωρίζω, μου έχει φερθεί άψογα και συνεχίζω να περνάω υπέροχα κάθε φορά που τη συναντάω όπως και πολλοί άλλοι συναθλητές εδώ μέσα.

Δείξε σεβασμό σε κάποια κορίτσια που αναφέρεις, εάν δεν έχεις προσωπική εικόνα για τα κορίτσια.

Θα δεχόμουν την άποψη σου πολύ ευχαρίστως αλλά με τα γραφόμενα σου, αντιλαμβάνομαι ότι είσαι σφήνα από κάποια κακιασμένη ανταγωνίστρια των κοριτσιών.

Επισκέπτης
πόσες εμπειρίες δλδ έχεις ? γιατί από όσο ξέρω άντε το πολύ δύο φορές πάει καπιος άντρας σε μια ιερόδουλη αν δεν περάσει καλά ... εκτός αν δεν είσαι άντρας κ απλά μια ζηλιάρα ανταγωνίστρια  :think:

γιατί σόρι βρε αγόρια αλλά σαν να μπήκανε πολλά κiνουρία ( αγοράκια ) κ θάβουν της παλιές κοπέλες .. τυχαίο ?
καλησπερα Ζωιτσα!διαβαζα καποια σχολια τα οποια φωτογραφιζουν εσενα σε μια τετοια περιπτωση εννοειται οτι δεν ξανα πας για δευτερη φορα.σε ξερω επειδη προσφατα περασα σε σενα.εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο στην συνευρεση μας.σε οποια μου κανει κεφι θα την τιμησω ξανα και ξανα.απορω πως και εσυ μπαινεις σε τετοιο τριπακι.... δεν ειμαι παιδακι να παρασυρθω απο καμια πουτανα,απλος τις εμπειριες λεει ο καθενας μας,εννοειται και κανενα καλαμπουρι κανουμε χωρις σκοπο να θαβουμε καμια ;)

Επισκέπτης
Συνεχίζεις κι εκτίθεσαι μεγάλε.

Ούτε προμοτάρω την Έφη ούτε δεσμό έχω μαζί της. Την έχω τιμήσει τη κοπέλα πολλές φορές στα τρια χρόνια που τη γνωρίζω, μου έχει φερθεί άψογα και συνεχίζω να περνάω υπέροχα κάθε φορά που τη συναντάω όπως και πολλοί άλλοι συναθλητές εδώ μέσα.

Δείξε σεβασμό σε κάποια κορίτσια που αναφέρεις, εάν δεν έχεις προσωπική εικόνα για τα κορίτσια.

Θα δεχόμουν την άποψη σου πολύ ευχαρίστως αλλά με τα γραφόμενα σου, αντιλαμβάνομαι ότι είσαι σφήνα από κάποια κακιασμένη ανταγωνίστρια των κοριτσιών.
φαινεσαι ρε φιλε μου gabetsos  :think: :think: ολο Εφη και Εφη εισαι  :think: :think: θα το παντρεψεις το κοριτσι τελικα ??  :2funny: :2funny: :2funny:  απαντησα στην Ζωιτσα "La Femme"  οσο αφορα αν ειμαι λαμογιο  :dancing:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καλησπερα Ζωιτσα!διαβαζα καποια σχολια τα οποια φωτογραφιζουν εσενα σε μια τετοια περιπτωση εννοειται οτι δεν ξανα πας για δευτερη φορα.σε ξερω επειδη προσφατα περασα σε σενα.εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο στην συνευρεση μας.σε οποια μου κανει κεφι θα την τιμησω ξανα και ξανα.απορω πως και εσυ μπαινεις σε τετοιο τριπακι.... δεν ειμαι παιδακι να παρασυρθω απο καμια πουτανα,απλος τις εμπειριες λεει ο καθενας μας,εννοειται και κανενα καλαμπουρι κανουμε χωρις σκοπο να θαβουμε καμια ;)

Πως φενετε οτι δεν ειδαι αντρας...και οταν λεω αντρας καθοριζω το φυλο, γιατι ετσι πως ''μηλας'' σε μια γυναικα μαλλον ή για πουστη σε κωβω ή για καποια κακιασμενη πουτανα...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

χαχαχα είσαι απαιχτη... αφού πέρασες μαζί μου κ με ξέρεις για πες μου τη σημάδι έχω στην πλάτη ? κ το καλύτερο έλα από το μαγαζί να τα πούμε κ αν είσαι άντρας θα περάσεις με οπία θέλεις τσάμπα ( καλή προσβορα μη το χάσεις )

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
χαχαχα είσαι απαιχτη... αφού πέρασες μαζί μου κ με ξέρεις για πες μου τη σημάδι έχω στην πλάτη ? κ το καλύτερο έλα από το μαγαζί να τα πούμε κ αν είσαι άντρας θα περάσεις με οπία θέλεις τσάμπα ( καλή προσβορα μη το χάσεις )

χο,χο,χο Ζωή σε παραδέχομαι !!! τέτοια προσφορά είναι μπερεκέτι μιλάμε. Αχτύπητη.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
φαινεσαι ρε φιλε μου gabetsos  :think: :think: ολο Εφη και Εφη εισαι  :think: :think: θα το παντρεψεις το κοριτσι τελικα ??  :2funny: :2funny: :2funny:  απαντησα στην Ζωιτσα "La Femme"  οσο αφορα αν ειμαι λαμογιο  :dancing:
ε όχι την κεράτωσε και αρκετές φορές μαζί μου !!! gabetso  άρα κάνω για κουμπάρα xaxaxaxa

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
:2funny: :2funny:....α ρε Αννουλα εισαι τερας ευφυιας :rolleyes:...τον στριμωξες για τα καλα τωρα :2funny:
Ουτε εγω θυμαμαι τι σημαδι εχεις :birdman: :birdman:

Για την Εφη εχω να πω κι εγω απ'οσο θυμαμαι μιας και την εχω παρει 2 φορες και η τελευταια πριν 2,5 χρονια οτι ηταν το αντιπαλον δεος της Βερονικας οπως την ειχα αξιολογησει τοτε μιας και αυτη κινειται στο ιδιο στυλ με τη Βερονικα χωρις εξτρα προγραμματα αλλα σουπερ αποτελεσμα.Βεβαια εμφανισιακα τελευταια φορα που την ειδα ειχε μπαζεψει αρκετα και ζητουσε και 40ε ακομα
Βεβαια μεσα σε 2,5 χρονια πολλα μπορει να αλλαξαν αλλα θεωρητικα αν την πετυχω θα την ξανατιμησω καποια φορα αν και με την παροδο του χρονου κατεταξα τη Βερονικα οπωσδηποτε ενα κλικ παραπανω

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
ε όχι την κεράτωσε και αρκετές φορές μαζί μου !!! gabetso  άρα κάνω για κουμπάρα xaxaxaxa

κρύβε λόγια Ζωή , χα,χα,χα θα με μαλώσει η Έφη !!! Για κουμπάρα είσαι σπέσιαλ εννοείται !!! Τυχερός θα είμαι με τέτοια κουμπάρα.  ;)

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017

ταπαααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• κατάλογος1.jpg
    κατάλογος1.jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
μου βάζεις δύσκολα  :think: :think:  :2funny: μπορώ όμως να σου απαντήσω πως μυρίζει η αδέσποτη κλανιά σου  :2funny: :2funny: :2funny:
να φανταστώ οτι έφαγες φασολάδα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μου βάζεις δύσκολα  :think: :think:  :2funny: μπορώ όμως να σου απαντήσω πως μυρίζει η αδέσποτη κλανιά σου  :2funny: :2funny: :2funny:
να φανταστώ οτι έφαγες φασολάδα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχα εμ  βλέπεις ακόμα κ η κλανιά της ζωίτσας πληρώνεται

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
sari N..κ επειδη τώρα πλέον σε σκέπασα και κάνει μπαμ ότι είσαι γυναίκα ,γιατί μόνο μια γυναίκα μπόρι να είναι πουτάνα στην ψυχή άντε να πας για νάνι γιατί αυριο δουλευεις κ σταματά να γράφεις μαλακίες εδώ μέσα έτσι μόνο χάνεις κ κιτα το μουνάκι κ το κολαράκι σου κ μη ζοριζεσε για της αλες

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
sari N..κ επειδη τώρα πλέον σε σκέπασα και κάνει μπαμ ότι είσαι γυναίκα ,γιατί μόνο μια γυναίκα μπόρι να είναι πουτάνα στην ψυχή άντε να πας για νάνι γιατί αυριο δουλευεις κ σταματά να γράφεις μαλακίες εδώ μέσα έτσι μόνο χάνεις κ κιτα το μουνάκι κ το κολαράκι σου κ μη ζοριζεσε για της αλες

Συνημμένα

• σερλοκ χολμς.jpg
    σερλοκ χολμς.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 15

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
πολλους επισκεπτες εχουμε ξαφνικα  :think:

Stories