Εμπλοκή στο Σαπφούς 8 εχτές... Σικάγο γίναμε!
Τσατσά και Νικόλ φάγανε "μάπες" από συναθλητή που ζητούσε τα λεφτά του πίσω!
Ο Al άνοιξε μάλλον τους ασκούς του Αιόλου...
Γενικά μια από τα ίδια στον
Βαρδάρη :
Σαπφούς 5: Μιρέλλα
Σαπφούς 8 : Νικόλ
Προμηθέως 19: Σόνια
Προμηθέως 11: Νατάσσα
Προμηθέως 5: Αλεξάνδρα
Ταντάλου 9: Μια χοντρούλα με μικρό στήθος, την έχω ξαναπετύχει εκεί. Όνομα δεν θυμάμαι
Ταντάλου 14: Νάσια
Και κάποιες καινούριες παρουσίες που εγώ δεν είχα ξαναδεί.
Ταντάλου 8: Μια μιλφ (τύπου Ζωή κι αυτή). Απορώ από που πάει και ψωνίζει αυτό το ντέλο?
Σαπφούς-Ταντάλου: Ένα κοντοκαβλίδιο με καλό σωματάκι και μέτριο πρόσωπο. Όνομα δεν συγκράτησα!
Σαπφούς 7: Μια κοντούλα με ξανθό αγορέ μαλλί.
Προμηθέως 25 : Λουίζα η Τσέχα, την είχα πετύχει και Νικηφόρου Ουρανού 26 πριν από καμιά βδομάδα. Ωραίο πρόσωπο και φαίνεται και ευχάριστη κοπέλα. Μάλλον θα δοκιμαστεί.
Στουντιότσαρκα:
Κοροβάγκου: Η Κάρμεν. Δεν την είχα ξαναδεί και δεν με ενθουσίασε. Πάντως με διαφορά οι Villes έχουν τις καλύτερες τσατσάδες. Ευγενικές, πρόσχαρες κι όλες Ελληνίδες (όχι ότι παίζει κάνα ρόλο, στατιστικά το αναφέρω). Δεν ξέρω για άλλους, αλλά για μένα μετράει αυτό ακόμα και για να περάσω στο δωμάτιο.
Νικηφόρου Ουρανού 26: Η Μάρα ξανθιά... Κάποιος είπε αδυνατισμένη, εμένα στα ίδια μου φάνηκε.
Μινωταύρου: Ρωξάνα, πολύ κάτω του μετρίου σε σχέση και με το μαγαζί.
Φρίξου 9: Κάντυ
Φρίξου 15: Μόνικα με ζαρτιέρες
Φρίξου 14 : Δεν μπήκα (εμπάρκο κι έτσι...)
Φρίξου 13: Έμμα, όπου και πέρασα. Πέρασα καλά αλλά το μετάνιωσα τελικά γιατί ήμουν κι ανάμεσα σε Κάντυ που δεν την ξαναδοκιμάσει. Γενικά κατατάσσω τον εαυτό μου στο είδος "συλλέκτη εμπειριών". Κλασσική Έμμα πάντως, να τη γαμάς και να σου λέει για ζώδια! Την τρίτη φεύγει, όποιος πρόλαβε,πρόλαβε. Αλλά εγώ ωομίζω ότι θα ξανάρθει. Έτσι κατάλβα.