Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Ναι αλλα με το να μπαινεις εδω μεσα και να ρωτας 10 φορες τη μερα ενω ξερεις οτι καθε βραδυ ειναι εκει δεν εχει κανενα νοημα.
Στην τελικη γαμα την καθε μερα μεχρι να φυγει να την χορτασεις.

Αλλα κατι αλλο παιζει αυτες τις μερες εδω μεσα...
Τωρα το πιασατε το νοημα.Γι αυτο ολο λεει οτι θα φυγει.Για να πηγαινουν ολοι για τελευταια φορα συνεχεια.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Ναι αλλα με το να μπαινεις εδω μεσα και να ρωτας 10 φορες τη μερα ενω ξερεις οτι καθε βραδυ ειναι εκει δεν εχει κανενα νοημα.
Στην τελικη γαμα την καθε μερα μεχρι να φυγει να την χορτασεις.

δεν το ξερω ρε μαν οτι ειναι καθε μερα εκει γιατι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη,γιαυτο ρωτησα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το σαιτ παρουσιαζει φαινομενα σηψης και εκφυλισμου απο παρεισφρηση των μαγαζατορων και των αντιπροσωπων των μαγαζιων γενικα.....τα παλια και αναγνωρισμενα αδιαφθορα μελη οφειλουν να επαγρυπνουν ωστε μαζι με την διοικηση να το κραταμε καθαρο και ανεπηρεαστο απο τους νταβαδες....γιατι στην τελικη εμεις χτισαμε και το φορουμ αυτο και την πορνοενημερωση και την κραταμε ακομη με προσωπικο κοπο και εξοδα καθαρη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
το σαιτ παρουσιαζει φαινομενα σηψης και εκφυλισμου απο παρεισφρηση των μαγαζατορων και των αντιπροσωπων των μαγαζιων γενικα.....τα παλια και αναγνωρισμενα αδιαφθορα μελη οφειλουν να επαγρυπνουν ωστε μαζι με την διοικηση να το κραταμε καθαρο και ανεπηρεαστο απο τους νταβαδες....γιατι στην τελικη εμεις χτισαμε και το φορουμ αυτο και την πορνοενημερωση και την κραταμε ακομη με προσωπικο κοπο και εξοδα καθαρη
όχι ρε gl γιατί το λες...τύποι με λίγα ποστς και όλα ίδιου τύπου...μας περνάνε και για "νούμερα"...τι κρίμα που δεν θα υπάρχουν σε λίγο είτε για να καταγγείλουν άρρωστες,είτε για να προμοτάρουν,είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο

Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι δεν την αφηνουν να φυγει, τους φερνει πολλα λεφτα και ειναι δυσκολο να την αποχωρηστουν  :grin:
Μπορει να της εδωσαν ελπιδες για να ανεβει λιγο ;) δεν ξερω υποθεσεις κανω.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Μπα έβαλε το μικαχακινεν να τη βγαλει αρρωστιαρα ωστε να μην πηγαινει κανεις και να την κοπανησει...τι μαλακιες ακουμε τελευταια ρε μαφιοζε

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Χθεσινή πρωινή στουντιότσαρκα
φριξου 15 κλειστό
εκκλησια ουρανου 1β η αναστασια (όπου έγινε η πρώτη αποτυχημένη κατάθεση)
κοροβαγκου η  σαρα -μουνάρα αλλά ψυγείο για μένα
κωλετη  χριστινα
ερως 16 η κασσανδρα αδιάφορη από εμφάνιση
Ανδ.γεωργίου 21 μια ξανθιά βικτώρια χαμογελαστή
Φρίξου 9 η Μάντυ που άλλαξε μαλλί ξανθό που δεν της πάει καθόλου
Φρίξου 14 η άννα δεν μου έκανε κλίκ αλλά λόγω έλλειψης χρόνου εκεί έγινε η δεύτερη κατάθεση
Φρίξου 13 η Μιραμπέλα
Όταν ήμουνα ανάμεσα στο Ερότικα και στο Κοροβάγκου κόντεψα να πάθω ψύξη από τη μια φυσούσε το Γερμανικό ψυγείο και από την άλλη το Σλοβάκικο
Δεν ξέρω αν φταίω εγώ που έχω υψηλές απαιτήσεις αλλά το επίπεδο των κοριτσιών το βρήκα πολύ χαμηλό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οτι το επιπεδο εχει πεσει γενικα θα συμφωνησω αλλα για σαρα ειδικα θα διαφωνησω.....εγω την βρηκα και πολυ μουναρο αλλα και η συμμετοχη της στο σεξ ηταν πολυ δυνατη......και σαν εμφανιση σκιζει,ειναι βεβαια και ο τυπος μου(μελαχρινη κλπ)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
:kissass:
οτι το επιπεδο εχει πεσει γενικα θα συμφωνησω αλλα για σαρα ειδικα θα διαφωνησω.....εγω την βρηκα και πολυ μουναρο αλλα και η συμμετοχη της στο σεξ ηταν πολυ δυνατη......και σαν εμφανιση σκιζει,ειναι βεβαια και ο τυπος μου(μελαχρινη κλπ)
Φίλε gl ίσως την σάρα να την πέτυχα σε άσχημη μέρα μία φορά που πήγα μαζί της αλλά η αναστασία δεν παίζεται με τίποτα τι κοπλιμέντα της έκανα για να σπάσω λίγο τον πάγο τίποτα. Διαφωνώ μαζί σου και για την αγαπημένη σου Δανάη κι αυτή ήταν πολύ ψυχρή.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Δεν ξέρω ποιά τι είναι σωστό να πηγαίνεις συνέχεια σε στανταράκια (Τσαρίνα,Αντριάννα,Χριστίνα ΡΟ)που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά ή να δοκιμάζεις και καινούριες με πιθανότητες να αποτύχεις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν ξέρω ποιά τι είναι σωστό να πηγαίνεις συνέχεια σε στανταράκια (Τσαρίνα,Αντριάννα,Χριστίνα ΡΟ)που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά ή να δοκιμάζεις και καινούριες με πιθανότητες να αποτύχεις?
η ουσια του σπορ ειναι να δοκιμαζεις βασικα....αλλα με μερικες υπαρχει χημεια ειτε εξαρχης ειτε σταδιακα αναπτυσσεται....οποτε θες να πηγαινεις ξανα και ξανα.....

σαν τον καψουρη με την εμμα ας πουμε ενα πραμα :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πχ η δαναη μιας και το ανεφερες ειναι χημεια για μενα  :tits:

απο την αλλη η σαρα θα ελεγα οτι ηταν love at first sight αν και μου εβγαλε και θυμησες απο το αλλο πουλεν του παρελθοντος την αννα μαρια που δουλέυε στο ιδιο σπιτι(παραπλησιος σωματοτυπος τοτε,μαυρο μαλλι,μαυρισμενο ερωτικο σωμα κλπ)

η αναστασια γενικα εχει ριξει λιγο αποδοση σε σχεση με πριν καποιους μηνες που την πηρα....ισως φταινει κι οι διπλοβαρδιες μεταξυ εκκλησιας και σααλ.....

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
η ουσια του σπορ ειναι να δοκιμαζεις βασικα....αλλα με μερικες υπαρχει χημεια ειτε εξαρχης ειτε σταδιακα αναπτυσσεται....οποτε θες να πηγαινεις ξανα και ξανα.....

σαν τον καψουρη με την εμμα ας πουμε ενα πραμα :grin: :grin:
δεν κολησα μονο με την εμμα.και με την αντριαννα απο βιλα εροτικα ειχα πολλες και καλες καταθεσεις.με την αλεξανδρα την μεξικανα,την εμμανουελα την κυπρια,με την λαουρα που δουλευει στο πρασινο,την μαρια την τσεχα,μια αντριανα που πρωτα δουλευε στο τσιρκο και μετα στο πρασινο.ειναι καμποσες και δεν ερχονται ολες στο μυαλο μου.ειμαι παλιος στο αθλημα αλλα καινουριος στο forum.

Επισκέπτης
σωστα τα λες ρε αδερφε!!!αυτο κανουμε,δοκιμαζουμε εμπειριες.σε καποια ....εχουμε και αδυναμια επειδη τη βρισκουμε καλυτερα.καποτε καποιοι με παρεξηγησατε επειδη την υπερασπιστηκα γιατι λεγανε ανακριβειες.αλλο τα γουστα (που δεν ειναι ιδια..)και αλλο ανακριβειες.και δεν ειχα ποτε σκοπο να διαφημιζω καμια,εξαλλου δεν εχω πει σε καμια οτι γραφω στο site αυτο για να εκφραζομαι ελευθερα εδω.καλη συνεχεια να εχουμε  :knockinb: :fuck2: :fuck2:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Εμπλοκή στο Σαπφούς 8 εχτές... Σικάγο γίναμε!
Τσατσά και Νικόλ φάγανε "μάπες" από συναθλητή που ζητούσε τα λεφτά του πίσω!
Ο Al άνοιξε μάλλον τους ασκούς του Αιόλου...  :grin:

Γενικά μια από τα ίδια στον Βαρδάρη :
Σαπφούς 5: Μιρέλλα
Σαπφούς 8 : Νικόλ
Προμηθέως 19: Σόνια
Προμηθέως 11: Νατάσσα
Προμηθέως 5: Αλεξάνδρα
Ταντάλου 9: Μια χοντρούλα με μικρό στήθος, την έχω ξαναπετύχει εκεί. Όνομα δεν θυμάμαι
Ταντάλου 14: Νάσια

Και κάποιες καινούριες παρουσίες που εγώ δεν είχα ξαναδεί.
Ταντάλου 8: Μια μιλφ (τύπου Ζωή κι αυτή). Απορώ από που πάει και ψωνίζει αυτό το ντέλο?
Σαπφούς-Ταντάλου: Ένα κοντοκαβλίδιο με καλό σωματάκι και μέτριο πρόσωπο. Όνομα δεν συγκράτησα!
Σαπφούς 7: Μια κοντούλα με ξανθό αγορέ μαλλί.
Προμηθέως 25 : Λουίζα η Τσέχα, την είχα πετύχει και Νικηφόρου Ουρανού 26 πριν από καμιά βδομάδα. Ωραίο πρόσωπο και φαίνεται και ευχάριστη κοπέλα. Μάλλον θα δοκιμαστεί.

Στουντιότσαρκα:
Κοροβάγκου: Η Κάρμεν. Δεν την είχα ξαναδεί και δεν με ενθουσίασε. Πάντως με διαφορά οι Villes έχουν τις καλύτερες τσατσάδες. Ευγενικές, πρόσχαρες κι όλες Ελληνίδες (όχι ότι παίζει κάνα ρόλο, στατιστικά το αναφέρω). Δεν ξέρω για άλλους, αλλά για μένα μετράει αυτό ακόμα και για να περάσω στο δωμάτιο.
Νικηφόρου Ουρανού 26: Η Μάρα ξανθιά... Κάποιος είπε αδυνατισμένη, εμένα στα ίδια μου φάνηκε.
Μινωταύρου: Ρωξάνα, πολύ κάτω του μετρίου σε σχέση και με το μαγαζί.
Φρίξου 9: Κάντυ
Φρίξου 15: Μόνικα με ζαρτιέρες
Φρίξου 14 : Δεν μπήκα (εμπάρκο κι έτσι...)
Φρίξου 13: Έμμα, όπου και πέρασα. Πέρασα καλά αλλά το μετάνιωσα τελικά γιατί ήμουν κι ανάμεσα σε Κάντυ που δεν την ξαναδοκιμάσει. Γενικά κατατάσσω τον εαυτό μου στο είδος "συλλέκτη εμπειριών". Κλασσική Έμμα πάντως, να τη γαμάς και να σου λέει για ζώδια! Την τρίτη φεύγει, όποιος πρόλαβε,πρόλαβε. Αλλά εγώ ωομίζω ότι θα ξανάρθει. Έτσι κατάλβα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν κολησα μονο με την εμμα.και με την αντριαννα απο βιλα εροτικα ειχα πολλες και καλες καταθεσεις.με την αλεξανδρα την μεξικανα,την εμμανουελα την κυπρια,με την λαουρα που δουλευει στο πρασινο,την μαρια την τσεχα,μια αντριανα που πρωτα δουλευε στο τσιρκο και μετα στο πρασινο.ειναι καμποσες και δεν ερχονται ολες στο μυαλο μου.ειμαι παλιος στο αθλημα αλλα καινουριος στο forum.
φαινεται μαν....δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου....απλα επειδη εισαι καινουριος στον κοσμο του ιντερνετ οπως ημουν κι εγω οταν μπηκα με λιγο ρεγουλο τα ερωτηματα

μακαρι να μας δωσεις ενημερωσεις απο εδω και μπρος και να ανταλλασουμε εμπειριες και αποψεις
Νικηφόρου Ουρανού 26: Η Μάρα ξανθιά... Κάποιος είπε αδυνατισμένη, εμένα στα ίδια μου φάνηκε.
εννουσα σε σχεση με την παλια μαρα που ηταν λιγο παχουλη ατσουμπαλη και αφτιαχτη γενικως βασιλη.....με τον καιρο ολες μολις βγαλουν και λιγα λεφτα και αποκτησουν ονομα και πελατεια σουλουπωνονται και ανεβαζουν τα στανταρς(γυμναστηρια,διατροφες,κομμωτηρια κλπ)

εξαλλου η πουτανια θελει φτιασιδια καλως ή κακως και εμεις οι αντρες ψηνομαστε απο μια καλη εμφανιση.....η γυναικα θελει στολισμα

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
η τελευταια μου καταθεσει ηταν στη Εφη,Φριξου 15 πριν ημερων.μετρια πραγματα,δεν ξετρελαθηκα.παντος η κοπελα προσπαθει

Η Έφη είναι αρκετά καλή... Αλλά εντάξει δεν είναι και Νταϊάνα!

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Η Έφη είναι αρκετά καλή... Αλλά εντάξει δεν είναι και Νταϊάνα!
ειχα παει πριν κανα 3μηνο με την εφη.οντος λιγα πραγματα,ενολιγης γλαστρα  μεσα στο δωματιο η γκομενα.σημερα σκεφτομαι να παω στην καντυ,την εχω δει αρκετες φορες αλλα δεν περασα.διαβασα κριτικες και οι περισσοτερες ηταν καλες και θα την τιμησω σημερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom