Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εμπλοκή στο Σαπφούς 8 εχτές... Σικάγο γίναμε!
Τσατσά και Νικόλ φάγανε "μάπες" από συναθλητή που ζητούσε τα λεφτά του πίσω!
Ο Al άνοιξε μάλλον τους ασκούς του Αιόλου...  :grin:

Ε πες κατι παραπανω...δεν μπηκες αναμεσα τους ως αλλος Γ.Παπαδακης.???  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ειχα παει πριν κανα 3μηνο με την εφη.οντος λιγα πραγματα,ενολιγης γλαστρα  μεσα στο δωματιο η γκομενα.σημερα σκεφτομαι να παω στην καντυ,την εχω δει αρκετες φορες αλλα δεν περασα.διαβασα κριτικες και οι περισσοτερες ηταν καλες και θα την τιμησω σημερα.

ΤΙ ΑΛΛΟ θα διαβασουμε εδω μεσα...............

Μην πας καντυ, κομοδινο και αυτην τζαμπα λεφτα θα δωσεις...

Τυπε δεν μας λες απο την αρχη ποια ειναι καλη να πηγαινουμε να μην κουραζομαστε, λεω εγω τωρα...

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ΤΙ ΑΛΛΟ θα διαβασουμε εδω μεσα...............

Μην πας καντυ, κομοδινο και αυτην τζαμπα λεφτα θα δωσεις...

Τυπε δεν μας λες απο την αρχη ποια ειναι καλη να πηγαινουμε να μην κουραζομαστε, λεω εγω τωρα...
εγω αλλα διαβασα στις κριτικες που γιναν για την καντυ.εχεις φαει ξεπετα απο καντυ μηπως και γιαυτο εισαι αρνητικος?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
δε σε πιανω αδερφε  :think:

Απλά σε ειρωνεύεται...  :2funny:

Να πω την αλήθεια δεν ήθελα να μπω στην μέση. Το έπαιζα Προκόπης. Αλλά να λες την Έφη κομοδίνο είναι λίγο ιεροσυλία αδερφέ. Αυτή, η Άφρο και μερικές ακόμα έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους χρόνια τώρα και έχουν περάσει τις εξετάσεις με άριστα...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Ε πες κατι παραπανω...δεν μπηκες αναμεσα τους ως αλλος Γ.Παπαδακης.???  :2funny:

Σύστημα Προκόπης κι εγώ... Απλά κάτι άκουσα ότι είχε και όπλο ο τύπος και την έκανα κατευθείαν... Πάντως στην έξοδο έφαγε κανονικά μπουνίδια η τσατσα και τον φώναζε Γιομπανι,Γιομπανι και κάτι άλλα τέτοια.
Ο τύπος πάντως ήταν πολύ ώρα μέσα και έκανε χοντρή φασαρία. Ευτυχώς τον μάζεψε ο φίλος του.
Αυτός βέβαια απειλούσε θεούς και δαίμονες κι ότι θα ξαναεπιστρέψει!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειχα παει πριν κανα 3μηνο με την εφη.οντος λιγα πραγματα,ενολιγης γλαστρα  μεσα στο δωματιο η γκομενα.σημερα σκεφτομαι να παω στην καντυ,την εχω δει αρκετες φορες αλλα δεν περασα.διαβασα κριτικες και οι περισσοτερες ηταν καλες και θα την τιμησω σημερα.
σεβασμο σε εφη και αφρουλα.....πριν πεντε-εξι  χρονια γραφαν ιστορια στην πολη.....τωρα ειναι πλεον βετερανες και ειναι λογικο και επομενο να εχει πεσει και λιγο η αποδοση τους.....ειδικα η εφη καποτε εκανε κατι γαμησια κατσε καλα και παρολο που δεν ειχε το μενου γλειφομουνια και τετοια που εμενα μ αρεσουν αλλα ειχε τον τροπο της να σε κανει πυραυλο.... :bigdick:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Απλά σε ειρωνεύεται...  :2funny:

Να πω την αλήθεια δεν ήθελα να μπω στην μέση. Το έπαιζα Προκόπης. Αλλά να λες την Έφη κομοδίνο είναι λίγο ιεροσυλία αδερφέ. Αυτή, η Άφρο και μερικές ακόμα έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους χρόνια τώρα και έχουν περάσει τις εξετάσεις με άριστα...

Κρυβε λογια ρεσυ.!! :grin:

Μην μιλησουμε για αφροδιτη, αλλλλο φρουτο απο εκει.....πεταμενα λεφτα...απαπαπαπαπα...μακρια.! μακρια.!

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Χο,χο,χο αφήστε τον τύπο (ή όποια νίτσα κρύβεται πίσω από τον τύπο) να εκτεθεί κι άλλο.

Και ξέχασε να αναφέρει και τη Βερόνικα ,,, τρελό κομοδίνο κι αυτή λέμε. Μην πάς σε αυτές τύπε τζάμπα λεφτά...

Θα χάσω με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα και τα λιγοστά μαλλάκια που μου έχουν απομείνει ...

Αν μή τι άλλο Έφη, Άφρο και κάποια άλλα κορίτσια έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε αρκετούς συναθλητές εδώ και χρόνια.

Οπότε πριν γράφουμε κάτι καλόν είναι να σκεφτόμαστε και λίγο.

Επισκέπτης
Χο,χο,χο αφήστε τον τύπο (ή όποια νίτσα κρύβεται πίσω από τον τύπο) να εκτεθεί κι άλλο.

Και ξέχασε να αναφέρει και τη Βερόνικα ,,, τρελό κομοδίνο κι αυτή λέμε. Μην πάς σε αυτές τύπε τζάμπα λεφτά...

Θα χάσω με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα και τα λιγοστά μαλλάκια που μου έχουν απομείνει ...

Αν μή τι άλλο Έφη, Άφρο και κάποια άλλα κορίτσια έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε αρκετούς συναθλητές εδώ και χρόνια.

Οπότε πριν γράφουμε κάτι καλόν είναι να σκεφτόμαστε και λίγο.
ποιεί την γραφουν την ιστορία...  τα λαμόγια???ποια Έφη ρε παιδιά,μην τρελαθούμε κιόλας... επειδή κάθεται μια ώρα στο δωμάτιο  :think: :think:  η επειδή δεν κάνει καθόλου  προγράμματα??? δεν είναι της κλάσης της Κάντυ,Νταϊάνας,Αφρούλας,Μιρέλας,Νικόλ..

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
ποιεί την γραφουν την ιστορία...  τα λαμόγια???ποια Έφη ρε παιδιά,μην τρελαθούμε κιόλας... επειδή κάθεται μια ώρα στο δωμάτιο  :think: :think:  η επειδή δεν κάνει καθόλου  προγράμματα??? δεν είναι της κλάσης της Κάντυ,Νταϊάνας,Αφρούλας,Μιρέλας,Νικόλ..

Γούστα για μια φούστα είναι αυτά.

Υπάρχει αρκετός κόσμος, μέσα σε αυτούς κι εγώ, που είμαστε τακτικοί πελάτες της Έφης. Τί να κάνουμε τώρα δηλαδή; Εσύ μπορεί να δοκίμασες και να μη γούσταρες μαζί της. Δικαίωμα σου να εκφέρεις άποψη. Το ρεπερτόριο και το νάζι της ¨Εφης μακάρι να το είχαν κι άλλες.

Όσο για τα προγράμματα που αναφέρεις , θεωρώ μεγάλη μαγκιά καποιων κοριτσιών (π.χ Άφρο, Έφη, Βερόνικα) που αν και δεν κάνουν γυμνά πιπέτα και δε δίνουν κωλαράκι προσφέρουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες σε σχέση με άλλα κορίτσια που κάνουν τέτοιου είδους προγράμματα.

Άποψη προσωπική και από τη προσωπική μου εμπειρία με τα προαναφερθέντα κορίτσια.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Ώπα...κάποιες έχουν όντως μπει στο τοπ....κι εμένα για παράδειγμα η Βερόνικα μου φάνηκε απλά καλή αλλά όταν την υμνεί όλο το μπου πάω πάσο.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΜΟΔΙΝΟ Η ΕΦΗ.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Μάλλον δεν πάνε και πολύ καλά οι δουλείες τελευταία και υπάρχει πόλεμος για τα ευρώπουλα
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
και εγω μια φορα που πηγα με την βερονικα ηταν απλα καλη....σε σχεση με τους πιο πολλους που την υμνουν.

Επισκέπτης
Γούστα για μια φούστα είναι αυτά.

Υπάρχει αρκετός κόσμος, μέσα σε αυτούς κι εγώ, που είμαστε τακτικοί πελάτες της Έφης. Τί να κάνουμε τώρα δηλαδή; Εσύ μπορεί να δοκίμασες και να μη γούσταρες μαζί της. Δικαίωμα σου να εκφέρεις άποψη. Το ρεπερτόριο και το νάζι της ¨Εφης μακάρι να το είχαν κι άλλες.

Όσο για τα προγράμματα που αναφέρεις , θεωρώ μεγάλη μαγκιά καποιων κοριτσιών (π.χ Άφρο, Έφη, Βερόνικα) που αν και δεν κάνουν γυμνά πιπέτα και δε δίνουν κωλαράκι προσφέρουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες σε σχέση με άλλα κορίτσια που κάνουν τέτοιου είδους προγράμματα.

Άποψη προσωπική και από τη προσωπική μου εμπειρία με τα προαναφερθέντα κορίτσια.
με συγχωρείς που το χαλάω  την εικόνα του δεσμού  σας με την Έφη  :2funny: :2funny: :2funny:  :fart-in-bed:  απλά εξέφρασα την άποψη μου από τις εμπειρίες μου  :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
με συγχωρείς που το χαλάω  την εικόνα του δεσμού  σας με την Έφη  :2funny: :2funny: :2funny:  :fart-in-bed:  απλά εξέφρασα την άποψη μου από τις εμπειρίες μου  :rockon:
πόσες εμπειρίες δλδ έχεις ? γιατί από όσο ξέρω άντε το πολύ δύο φορές πάει καπιος άντρας σε μια ιερόδουλη αν δεν περάσει καλά ... εκτός αν δεν είσαι άντρας κ απλά μια ζηλιάρα ανταγωνίστρια  :think:

γιατί σόρι βρε αγόρια αλλά σαν να μπήκανε πολλά κiνουρία ( αγοράκια ) κ θάβουν της παλιές κοπέλες .. τυχαίο ?

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εχοντας βρεθει και εγω απιρες φορες με την εφη εχω να πω οτι ειναι με διαφορα η πιο θερμη και αποδοτικη υπηρεσια που εχω παρει και μετα ερχεται η αφρουλα κατ εμε την διαθεση και την αποδοτικοτητα της εφης δεν την εχω συναντησει αλλου οποτε λιγο σεβασμος σε ενα κοριτσι που σεβεται τα λεφτα που παιρνει και με το παραπανω μαλιστα δεν βλαπτει

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
σορυ παιδια στο φριξου 15 εχω παει με την τανια και οχι την εφη.η εφη ειναι πρωινη.απλως μπερδευτηκα.μετρια η τανια,για την εφη δεν εχω αποψη

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
και τι σε καίει εσένα το πως δουλεύει αυτή ?μπορεί να την  γουστάρουν απλά για το βερνίκι τον νυχιών της !!!
δεν σου αρέσει οκ πας σε άλλη πορτοκάλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom