ποιεί την γραφουν την ιστορία... τα λαμόγια???ποια Έφη ρε παιδιά,μην τρελαθούμε κιόλας... επειδή κάθεται μια ώρα στο δωμάτιο
η επειδή δεν κάνει καθόλου προγράμματα??? δεν είναι της κλάσης της Κάντυ,Νταϊάνας,Αφρούλας,Μιρέλας,Νικόλ..
την ιστορια μαν την γραφουν οι νικητες....και οι πολεμιστες της ζωης.....κατα πρωτον .....και οι ιστορικοι...και σιγουρα οχι οι γκαιμπελισκοι ολων των εποχων και οι διαττοντες αστερες
πατησα να διαβασω τις κριτικες σου και τι εκπληξη....ξερεις τι μου βγαλε;0.....ζιρο...τιποτα...κενο.....δεν βρεθηκαν κριτικες....
για να γραψεις κι εσυ την δικια σου ιστορια πρεπει καταρχας να γραψεις.....και να καθιερωθεις....και να μεινεις με τον χρονο καταξιωμενος μεσα στην διαδικτυακη αυτη συντροφια
διαφωνω με αυτο που λες αλλα θα υπερασπιστω το δικαιωμα σου να το λες μεχρι θανατου
πχ με το εκλεκτο μελος baby cool.....θα μπορουσε να ειμαστε καλα φιλαρακια αν γνωριζομασταν...μπουρδελικα δεν ταιριαζουμε και οι γνωμες μας για κοπελες ειναι πολλες φορες διαμετρικα αντιθετες,φανηκε αυτο και χτες.....δεν σημαινει οτι απαραιτητα κανει καποιος λαθος απο τους δυο μας ή οτι ειμαστε λαμογια....γουστα ειναι αυτα.....
ο στελιος77 πχ εχει απαξιωσει το 80-90 % απο τα κοριτσια....ειναι μια διαφορετικη φωνη στο φορουμ αλλα τον θελουμε και τον παμε κι αυτον...λεει την δικη του αληθεια οπως αυτος την αντιλαμβανεται
μιλας για κλασεις ..συγκρινεις την εφη πχ με την νταιανα κλπ.....δλδ επειδη βγηκε ο μεσι και ο ροναλντο επεσε σε κλαση ο μαραντονα και ο πελε;καθενας εχει την ιστορια και την προσφορα του....
εγω θα χαρω πολυ να μας γραψεις αυριο μια αναφορα σαν του πατσινο και του καραμαν ή μια κριτικη εστω για οποια εσυ μπεις και γουσταρεις και αυτη θα ειναι η ιστορια μεσα απο το δικο σου βλεμμα,το δικο σου point of view
τωρα αν λαμογιο ειμαι εγω ή καποιος απο τους προαναφερθεντες ή ο τζο που βαζει λιγο χρωμα στο φορουμ ή ο πορνορεπορτερ μπιγκ μποι που εχει κανει ποιοτικη φωτογραφικη συλλογη απο τους οικους και ολοι οι τιμημενοι και παλιοι που συμφωνουν οτι η γη δεν γυριζει.....ε τι να πω;εσυ εισαι ο γαλιλαιος και μεις ολοι η ιερα εξεταση