You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)
Ναι φιλε μου Blastbeat208big boy επειδη δεν θυμαμαι καλα εσυ εισαι που ειχες παρει ενα κυροπηγιο απο το μπουρδελο της Χριστινας?
ειχα παρει (για την ακριβεια το εκλεψα) ενα μικρο κηροπηγιο απο το κομοδινο του δωματιου του σπιτιου της οδου Κεφαλληνιας. Στις 4-6-2007. Ετσι για σουβενιρ!
Το εχω ακομα στο κομοδινο διπλα στο δικο μου κρεβατι.
Πολλες φορες παιρνω (κρυφα) κατι μικρο απο τα μπουρδελα.Για λαφυρο,για σουβενιρ!!Συλλογη ολοκληρη εχω.
Γιατι ρωτας.Μηπως το ψαχνουν ; Πες τους ο big boy σας το πηρε. Ή μηπως βαλαν κατι καλυτερο ;Να ξερω αν θα ξαναπαω.
Ξεκιναμε την επανασταση απο αυτη την στιγμη! Εγω θα γραψω τον θουριο..ρε 40 ευρό για 6-7 λεπτά δεν βγάζει ούτε ο κόκκαλης ρε παιδιά....
απλά εκμεταλεύοντε τον πόνο μας .... και να μου πεις ότι προσφέρουν κάτι που να ανταποκρίνεται της τιμής άντε να παεί αλλά...........
πρέπει να κάνουμε κάτι δεν γίνετε άλλο... αλλά τι ???
Ως ποτε παλικαρια θα μας τρωνε τα λεφτα,
απλο γαμησι 30 ευρω κι αυτο για 10 λεπτα.
Τωρα περα απο την πλακα. Η μοναδικη μας απαντηση σ αυτου του ειδους την εκμεταλλευση ειναι η αποχη.Και μαλιστα μαζικη αποχη. Κατι τετοιο ομως ειναι απιθανο να συμβει.Ακριβως σ αυτο πονταρουν αυτοι που καθοριζουν τις τιμες.
Στην αδυναμια μας και στην αναγκη μας.Οποτε.....
Εγω φοβαμαι οτι οχι 30 αλλα και 50 να ζηταν θα τα δινουμε.
Εναλλακτικες λυσεις;
1.Οταν δεν μας αρεσει η κοπελα να μην δειχνουμε οτι φευγουμε γι αυτον τον λογο αλλα να λεμε φευγουμε γιατι ειναι ακριβα.
2.Επιλεγουμε παντα το φτηνοτερο προγραμμα.
3.Να ψιλογκρινιαζουμε (οχι να τσακωνομαστε).Να γκρινιαζουμε μονο εδω στο site δεν ωφελει.Να δυσανασχετουμε.Να δειχνουμε οτι μας ενοχλει αυτο που ακουμε.
4.Ενημερωση.Να εκμεταλλευτουμε την παρουσια μας σ αυτο εδω το site.Να ενημερωνομαστε.Ολοι οσοι εχουν οποιαδηποτε εμπειρια σε μπουρδελα να γραφουν εδω κατι.Ποια κοπελα βρηκαν ,το προγραμμα της και την συμπεριφορα της.Για να ξερουμε και οι αλλοι. Μην η κοπελα που πετυχαμε ειναι κουκλα αλλα στο δωματιο αποδειχτει πανουκλα! Τα δινουμε που τα δινουμε τουλαχιστον να περασουμε καλα.
Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικες μου αποψεις.Ιδεες ισως και καθολου αποτελεσματικες.Αλλα ας δοκιμασουμε και κατι αλλο.
Αν παλι δεν αλλαξει κατι (το πιο πιθανο) Ευχηθειτε τους αυτα που κερδιζουν να τα φανε σε γιατρους και σε φαρμακα.(καλα δεν ειμαι κακος πλακα κανω).
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Γιατι ρωτας.Μηπως το ψαχνουν ; Πες τους ο big boy σας το πηρε. Ή μηπως βαλαν κατι καλυτερο ;Να ξερω αν θα ξαναπαω.
Που να ξερω εγω αν το ψαχνουν η αν βαλαν κατι καλυτερο.
Ειπαμε τριγυρναω στα ρδελα οταν εχω χρονο αλλα δεν ειμαι και 24/7 διπλα απο τους νταβαδες και τις πουτανες.
Να υποθεσω πως αν μπορουσες θα "σηκωνες" και το πυθαρι ε?
Καλο απογευμα φιλε.Να υποθεσω πως αν μπορουσες θα "σηκωνες" και το πυθαρι ε?
Τα περι πυθαριου για πλακα τα εγραψα.Για να δειξω οτι αυτο με εντυπωσιασε περισσοτερο απο την συγκεκριμενη κοπελα.
Εμενα τωρα αλλο με καιει.Που και ποτε θα βρω την Μαρινα.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ok θα το παρω εγω την αλλη φορα.Εγω περιμενα να βρω χρονο να κανω μια πρωινη τσαρκα να πετυχω την Μαρινα αλλα για καλη μου τυχη την πετυχα πολυ αργα το βραδυ.
aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Γεια σας φιλοι μου, λέω να πάω στο πρώτο ανεβαίνοντας στν προμηθέως όπου και μπάνισα ένα ξανθό μωρό σκέτη κάυλα, εντυπώσεις κανείς?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
τελικα ποιο ρδελο ειναι αυτο που πηγα απεναντι ακριβως απο την πινακιδα του κλαμπ μπουτικ μεσα σε ενα στενακι...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Φιλε τετσυο μια φορα εχω παει σε αυτο το ρδελο πριν 1.5 μηνα περιπου.Τοτε ειχα πετυχει μετρια γκομενα ξανθια.
Το Ιωαν.Κωλετη 17 ειναι πισω απο τις ραγες του τρενου καθως φευγεις απο τον Μυλο.Εχει κοκκινα φωτα πανω και φαινεται απο αρκετα μακρυα.
Συγκεκριμενα αν βγεις στον παραλληλο δρομο της Κεφαληνιας-τον αριστερο- θα το δεις στο βαθος.
Κεφαληνιας ειναι η οδος αριστερα απο τον Μυλο.
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα χειροτερα.
Το Ιωαν.Κωλετη 17 ειναι πισω απο τις ραγες του τρενου καθως φευγεις απο τον Μυλο.Εχει κοκκινα φωτα πανω και φαινεται απο αρκετα μακρυα.
Συγκεκριμενα αν βγεις στον παραλληλο δρομο της Κεφαληνιας-τον αριστερο- θα το δεις στο βαθος.
Κεφαληνιας ειναι η οδος αριστερα απο τον Μυλο.
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα χειροτερα.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Εννοειται πως και εγω δεν το βρηκα αμεσως.Χρειαστηκε η συμβολη του τρελου αγοριου για να το βρω.
Btw που εισαι τρελο αγορι?Θα επιστρεψεις δυναμικα οπως τον παλιο καλο καιρο?
Btw που εισαι τρελο αγορι?Θα επιστρεψεις δυναμικα οπως τον παλιο καλο καιρο?
aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
καλησπερα συναδελφοι!θελω καποιες πληροφοριες για την κοπελα στην σαπφους απεναντι απο ανορθογραφο(μαυρομαλλα ναζιαρα) και σε αυτο πεναντι απο το ερως με την ξανθια!
Η ναζιαρα μαυρομάλα μεσα στο δωμάτιο δε λέει μια, μην πας. Για την αλλη δεν ξερω
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Gio19 κανε λιγο υπομονη.Οποιος ξερει θα σε ενημερωσει.Προσωπικα δεν εχω καταθεσει στις κοπελες που αναφερεις οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.
ύστερα από χρόνια είπα να κάνω μια μίνι γύρα.1η στάση απέναντι από τζάμπο,χάλια η κοπέλα και μια αντιπαθέστατη και αγενής τσαυσά.έφυγα.2η στάση δεξιά από μύλο.χώρος καλός ,κοπέλα Τάνια καλή τσατσά τυπική.ζητούσε για μισή ώρα με μπανάκι 150E !!!δυστυχώς δεν έφυγα κι έκλαψα τα50Ε.
paraksenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικα μηπως πρεπει να ξεκινησουμε να δινουμε οδηγιες και σε τουριστριες που ειναι ο λευκος πυργος?Η θα βρεθει καποιος να το ρωτησει και αυτο?
big_boy αν και δεν ειμαι δικηγορος θα κανω τον συνηγορο του διαβολου .
Για να ανοιξεις ενα οικο ανοχης χρειαζεσαι καταρχην ενα χωρο με τα εξης χαρακτηριστηκα : αποσταση 200 μ απο ναους , σχολεια , ξενοδοχεια κτλ και 50 μ απο αλλους οικους . Για να μην κουραζεσαι η μονη διαθεσιμη περιοχη ειναι στο Φιξ - Μυλο .
Μετα θες μια επαγγελματια εκδιδομενη γυναικα με αδεια εργασιας , για να βγει η αδεια στο ονομα της , γιατι στο ονομα σου απαγορευεται να βγει .
Τελος θες τουλαχιστον 20 χιλιαρικα για την ομαδα δικηγορων-μηχανικων που διεκπεραιωσει την υποθεση .
Η αδεια ισχυει για 2 χρονια και μετα ξανα απο την αρχη .
Παρολα αυτα , κανενας δεν μπορει να σε διαβεβαιωσει οτι θα βγει η αδεια ή δεν θα ανακληθει μεσα στο χρονικο διαστημα των 2 ετων .
Γιαυτο υπαρχουν τοσα λιγα "σπιτια" και το πιο πιθανο ειναι να μειωθουν παρα να αυξηθουν .
Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Αρα η περιοχη του Βαρδαρη ειναι ακρως παρανομη ε?
Κριμα παντως που θα φυγουν τα σπιτια απο 'κει.Ηταν πολυ cult μερος.
misterbiggerjohn εννοεις το προγραμμα των 120 ευρω?Btw απο την περιγραφη νομιζω ηταν το ρδελο στην Ανδρ.Γεωργ.4
Κριμα παντως που θα φυγουν τα σπιτια απο 'κει.Ηταν πολυ cult μερος.
και πέτυχα την Εμμανουέλα, Ελληνίδα ξανθιά σεξοβόμβα..Πήρα το πιο ακριβό προγραμματάκι και δεν το μετάνιωσα καθόλου..Σε κάνει να νιώθεις Θεός..Απίστευτο μωρό που την αδικεί το γήπεδο που κάνει παιχνίδι..
misterbiggerjohn εννοεις το προγραμμα των 120 ευρω?Btw απο την περιγραφη νομιζω ηταν το ρδελο στην Ανδρ.Γεωργ.4
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Εχει ξαναναφερθει αυτο
πιστευω οτι γινετε για το μετρο που κατασκευαζεται εκει κοντα και θα αποχτησει μεγαλυτερη αξια η περιοχη τριγυρω και σπευδουν τα κορακια να διωξουν τα μπουρδελα για να τσεπωσουν το χρημα
τι τζαμπο και μαμπο και στις γραμμες τους τραινου παραδιπλα ειναι αυτα σε λιγο θα χρειαζετε και χαρτι για να μαμησουμε στην θεσσαλονικη
πιστευω οτι γινετε για το μετρο που κατασκευαζεται εκει κοντα και θα αποχτησει μεγαλυτερη αξια η περιοχη τριγυρω και σπευδουν τα κορακια να διωξουν τα μπουρδελα για να τσεπωσουν το χρημα
τι τζαμπο και μαμπο και στις γραμμες τους τραινου παραδιπλα ειναι αυτα σε λιγο θα χρειαζετε και χαρτι για να μαμησουμε στην θεσσαλονικη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις