Κυριακή βράδυ γύρω στις 11.. Πίσω από το μύλο, δίπλα στις γραμμές, δούλευε η Έφη..Όσα γράφτηκαν γι αυτό το αστέρι λίγα είναι..Η κοπέλλα είναι απίστευτη..Εκτός από την ομορφιά και το σώμα είναι από τις καλύτερες που έχω γνωρίσει σε αυτό το χώρο..Και για να το εξηγήσω..Αν και ήμουνα παλιά θαμώνας των μπουρδέλων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, είχα τουλάχιστον δυο δεκαετίες να κάνω επίσκεψη προτιμώντας άλλες μορφές άθλησης πιο prive..Από τις περιγραφές όμως που έγιναν για κάποια κορίτσια σκέφτηκα να κάνω μια προσπάθεια..Ένιωθα λοιπόν σαν πρωτάρης και με πολύ άγχος..Η Εφούλα το κατάλαβε, με χαλάρωσε και με απίστευτα παιχνίδια που τα κάνεις συνήθως με την γκόμενα σου και κυρίως με πολύ υπομονή, με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και να σκοράρω δυο φορές μάλιστα..Το κάθε ημίχρονο κράτησε μαζί με τις καθυστερήσεις, περίπου 20΄.. Νομίζω πως θα γίνω fan της.. Το μόνο που την αδικεί είναι ο χώρος που εργάζεται ο οποίος κατά την άποψη μου είναι απαράδεκτος.. Και απο ότι φαίνεται πρέπει να είναι μέτοχος γιατί μου διαφήμιζε και τις υπόλοιπες κοπέλες που εργάζονται εκεί..Τώρα το ωράριο εργασίας της είναι για όλη την εβδομάδα, 19:00-04:00 και το κόστος είναι 35 Ευρόπουλα..Πάνω στο τραπεζάκι έχει καρτούλες με το τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανόνες του site να το δώσω..
Kαλησπερα φιλε,εαν μπορεις να μου στειλεις με ΡΜ το τηλ της Εφουλας να παω να βαλω κανενα γκολ...