Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ειναι η καλυτερη εμπειρια που ειχα ποτε σε ρδελο.Και την προηγουμενη φορα ηταν αναλογη αλλα οχι τοσο οσο προχθες.Βαλε και την ελευθερια χρονου και τις 2 φορες και καταλαβαινεις...

Επισκέπτης
Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ειναι η καλυτερη εμπειρια που ειχα ποτε σε ρδελο.Και την προηγουμενη φορα ηταν αναλογη αλλα οχι τοσο οσο προχθες.Βαλε και την ελευθερια χρονου και τις 2 φορες και καταλαβαινεις...
H Εφη έρχεται και στο σπίτι!!! :boobies:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Το μπουρδέλο της οδου Ιωανν.Κωλεττη ειναι εκεινο μετα τις ραγες των τρενων?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Nai, πιο είναι αυτό στην Κολλέτη? έχετε τηλ απο έφη με π.μ.?την έχει πάρει κανείς σπίτι?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δυστυχως η τιμη ανεβηκε στα 35 ευρω και πιστευω πως συντομα θα είναι 40.Η τσατσα λοιπον ελεγε μαλακιες και ψεματα ότι θα μεινει στα 30 το συγκεκριμενο ρδελο θαβωντας την πολιτικη των σπιτιων στο Μυλο.

xaxaxaxaxa.καλο αστειο.σιγα μην εμενε η ιδια τιμη.οχι μονο δεν εμεινε η ιδια αλλα θα ανεβει και αλλο.αλλα ειμαστε κοροιδα εμεις που παμε.ανοιξα εγω ενα θεμα για τις τιμες των ρδελων  αλλα δεν του δινετε σημασια.μπουρδελα θεσσαλονικης (πολυ ακριβα)θελω να δω τι θα κανετε οταν διωξουν ολα τα ρδελα απο το βαρδαρη και πανε ολα στο μυλο.που θα γινει αυτο σε λιγο καιρο.αυτο παει να γινει  εδω και καιρο.θα δινουμε 50αρια  για να πηδαμε για 5 λεπτα.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως, εμένα μου έμεινε η απορία ποιο είναι αυτό στην κολέτη?φαντάζομαι δεν εννοείται αυτό μετά τις γραμμές?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Παιδια το πιο περιεργο της υποθεσης ειναι πως στο review δεν ανεφερα καν τι εγινε με την Εφη απλα οτι εζησα την καλυτερη πορνοεμπειρια μεχρι στιγμης και ολοι μιλατε για την Εφη χαχαχα.
Δεν σημαινει πως θα εχει την ιδια συμπεριφορα απεναντι σε ολους.Σαν παραδειγμα σας φερνω το γαμησι που εκανε ο psaxnw με την Μαρια και αυτο που εκανα εγω.Τα δυο ακρα...Εγω μονο που δεν την ειχα σπασει στο ξυλο.
Για σχολιαστε λιγο παρακαλω και τις αλλες κοπελες.Ιδιως αυτη την καινουργια την Ουγγαρεζα που δεν ηξερε μαλλον τι ειναι γαμησι ΛΟΛ.

Greeklove αυτο εννοουμε,μετα τις γραμμες.

vardarotsarkas

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εκανα ένα search στο Google κ έπεσα σε αυτό το φοβερό site... :o
Ούτε που το φανταζόμουν!!
Γειά σας λειπόν συνάδελφοι μπουρδελιάρηδες της Θεααολονίκης!
Συμφωνώ με ενα φίλο που λέει πως μας κοροιδευουν Θεσσαλονικη.
Το κατάλαβα έντονα οταν κατέβηκα Αθήνα για κάτι δουλειές κ το Οκτώβριο που έκανα μια εκδρομή Αμστερνταμ(απο 20 τα μετρια εως πολύ καλά κ 50 ευρώ τα μοντέλα...τα οποία διαλεγεις)
Ετσι πιστευω πως η μόνη λύση είναι μια μέτρια αν είσαι τυχερός κ να σε ξεφραγγιάσει.
Εχω βαρεθεί όμως κ θέλω αν είναι να τα στάξω να βάλω ένα "πολύ καλό".Οπότε μένει η επιλογή της βίζιτας αν κ ένα φιλαρακι που πήρε μου είπε του στείλανε μια χοντρή κ κάπως ξενέρωσα.
Εχει κανένας κάνα τηλ απο κάνα εγγυημένο??
personal message plz...
και καλή τύχη μαγγες.. :boobies:

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στην περιοχη του μυλου εχει καμμια κοπελα που να κανει"μασαζ" με τα ποδια της αν της το ζητησεις? (με το προγραμμα των 40 ευρω)
το σαβατο περασα μια βολτα απο την περιοχη αλλα ειχε πολλα αυτοκινητα και κοσμο που πηγαινε στα κεντρα διασκεδασης και εκνευριστηκα και εφυγα

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
SOS............

Μακρια απο την Αφροδιτη που δουλευει στο αλουμινατο φοβερη ξενερα....

Ερχεται μεσα 30 δευτερα πιπα,της λεω ελα απο πανω μου λεει οχι,γιατι της λεω ΕΤΣΙ μου λεει.(ακου θρασος)Μετα αρχισε τα μη μου πιανεις τα στηθη, μη μου ανοιγεις τα ποδια και διαφορα τετοια, την εβαλα στα 4 και εχυσα.

Ξεγελαει η εμφανιση της που ειναι πολυ καλη.

Τιμη 40.Οταν μου το ειπε η τσατσα της λεω τι εγινε το 30αρι?Μου λεει αυτη ειναι η τιμη.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Κυριακή βράδυ γύρω στις 11.. Πίσω από το μύλο, δίπλα στις γραμμές, δούλευε η Έφη..Όσα γράφτηκαν γι αυτό το αστέρι λίγα είναι..Η κοπέλλα είναι απίστευτη..Εκτός από την ομορφιά και το σώμα είναι από τις καλύτερες που έχω γνωρίσει σε αυτό το χώρο..Και για να το εξηγήσω..Αν και ήμουνα παλιά θαμώνας των μπουρδέλων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, είχα τουλάχιστον δυο δεκαετίες να κάνω επίσκεψη προτιμώντας άλλες μορφές άθλησης πιο prive..Από τις περιγραφές όμως που έγιναν για κάποια κορίτσια σκέφτηκα να κάνω μια προσπάθεια..Ένιωθα λοιπόν σαν πρωτάρης και με πολύ άγχος..Η Εφούλα το κατάλαβε, με χαλάρωσε και με απίστευτα παιχνίδια που τα κάνεις συνήθως με την γκόμενα σου και κυρίως με πολύ υπομονή, με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και να σκοράρω δυο φορές μάλιστα..Το κάθε ημίχρονο κράτησε μαζί με τις καθυστερήσεις, περίπου 20΄.. Νομίζω πως θα γίνω fan της.. Το μόνο που την αδικεί είναι ο χώρος που εργάζεται ο οποίος κατά την άποψη μου είναι απαράδεκτος.. Και απο ότι φαίνεται πρέπει να είναι μέτοχος γιατί μου διαφήμιζε και τις υπόλοιπες κοπέλες που εργάζονται εκεί..Τώρα το ωράριο εργασίας της είναι για όλη την εβδομάδα, 19:00-04:00 και το κόστος είναι 35 Ευρόπουλα..Πάνω στο τραπεζάκι έχει καρτούλες με το τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανόνες του site να το δώσω..

Kαλησπερα φιλε,εαν μπορεις να μου στειλεις με ΡΜ το τηλ της Εφουλας να παω να βαλω κανενα γκολ... :dancing:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Kαλησπερα φιλε misterbigjohn,εαν μπορεις να μου στειλεις με ΡΜ το τηλ της Εφουλας να παω να βαλω κανενα γκολ... Dancing Smiley

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ε οχι και να καθιερωθει 40 ευρω σε απλο προγραμμα στον βαρδαρη :headbang: :headbang: για μ@λακες μας εχουν εδω πανω? η νομιζουν οτι ειμαστε ολοι βιομηχανοι???
στην αθηνα σε παρομοιες συνθηκες ειναι 15-20 ευρω και εδω 40 πανε καλα ρε??

τρελο αγορι περιμενω κινοιτοποιησεις κατεβασε το λαο σε μπουρδελοαπεργεια μεχρι να πεσουν οι τιμες
θα νικησουμε! :rockon:

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Τιμη 40.Οταν μου το ειπε η τσατσα της λεω τι εγινε το 30αρι?Μου λεει αυτη ειναι η τιμη.

ρε 40 ευρό για 6-7 λεπτά δεν βγάζει ούτε ο κόκκαλης ρε παιδιά....
απλά εκμεταλεύοντε τον πόνο μας .... και να μου πεις ότι προσφέρουν κάτι που να ανταποκρίνεται της τιμής άντε να παεί αλλά...........
πρέπει να κάνουμε κάτι δεν γίνετε άλλο... αλλά τι ???

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
kανένα σχόλιο για τα μπουρδελάκια σήμερα?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και να σκοράρω δυο φορές μάλιστα..Το κάθε ημίχρονο κράτησε μαζί με τις καθυστερήσεις, περίπου 20΄.. Νομίζω πως θα γίνω fan της..
Φίλε δηλαδή σε κράτησε περίπου 40 λεπτά με 35 ευρώ ή έκανες λάθος στη διατύπωση και εννοούσες συνολικά 20 λεπτά κι όχι το ημίχρονο;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πήγα στο αλουμινάτο να δώ τι παίζει και αρχισε να λεει η τσατσα 40 ευρω το απλο και 80 το γλυφομούνι ενω η κοπέλα δεν ηταν τιποτα το ιδιαίτερο οπότε έφυγα γρήγορα. Ψάχνωντας βρήκα μία ψηλή γερμανίδα μοντέλο που έχει το καλύτερο σώμα που έχω δει. ήταν στο χαμηλότερο σπιτάκι στην προμηθέως νομιζω, και το καλύτερο ήταν οτι μου είπε μην αγχώνεσαι θα κάτσω μέχρι να τελειώσεις. Είναι τρέλα. Πολύ καλη συμπεριφορα και της υποδοχής. Μου φαίνεται οτι μετά το ανδρ. Γεωργ. 4 θα αρχίσω να καταθετω εκει. Δεν μπορω να βγάλω τα πόδια της απο το μυαλό μου ακόμη και τώρα. :P

bprd

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χθες μεσημέρι Μαρινα δίπλα από το αλουμινάτο.Πρωτη φορά εκεί και πραγματικά πέρασα πολύ καλά.
Πήρα το SEX Show (60..πολλά :- αλλά είπα να δοκιμάσω)και έκατσε κανά 25λεπτο γεμάτο με πολλά κολπάκια(μου είπε να της βάλω δαχτυλάκι στο κώλαράκι για να χύσει..) :dancing:
Γενικά πολύ καλή και είπε ότι φεύγει σε μια εβδομάδα για Πολωνία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom