Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ανδρ.Γεωργιου 4 ωρα 20.00 απο Μολδαβια ,μαυρα μαλια ,ονομα δεν ξερω αλλα ηταν χαλια μαυρα.πηρα με μασαζ(50 γιουρια).τετοιο μασαζ(εντριβη)δεν πετυχα πουθενα.αν αρρωστησω θα παω ξανα αλλα θα παρω και βιξ .τετοιο χαλι και ξεπετα δεν κανει αλλη.ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αυτο το σπιτι που λετε οτι εργαζεται η Εφουλα πισω απ το μυλο ειναι αυτο της Κοροβαγκου???

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αυτο το σπιτι που λετε οτι εργαζεται η Εφουλα πισω απ το μυλο ειναι αυτο της Κοροβαγκου???

η εφη εργαζεται στο νεο ρδελο μετα τις γραμμες απεναντι απο το city gate ποιο αναλυτικα......διπλα στις νεοχτηστες οικοδομες που εχει απεναντι απο το city gate!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Διευθυνση Ιωανν.Κωλετη 17.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Misterbiggerjohnη τιμη πλεον στο συγκεκριμενο μπουρδελο ανεβηκε στα 40

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Τα λαμογια του ΟΤΕ μου ειχαν κοψει την συνδεση και σημερα ενεργοποιηθηκε παλι.Σας παραθετω την τσαρκα της δευτερας.

3/3 Ωρα.01.00 - 05.30

ΦΙΞ

Ανδρ.Γωργ.4. H Μαρια.Κανενα σχολιο περι εμφανισης.Απλα μουναρα.Ειχα πει πως ηθελα να δοκιμασω τη Μαρια οπωσδηποτε οποτε περασα.35 ευρω.Εδω θελω να σας πω πως η κακια εμπειρια που ειχα παλιοτερα ηταν απλα τυχαια.Η κοπελα ηταν πολύ καλη αυτή τη φορα με καλη συμμετοχη και συμπεριφορα.Την εβαλα στα 4 και εχυσα –τι κωλαρα θεε  μου-.Κατα τη διαρκεια του γαμησιου εφαγε αρκετα κωλοσκαμπιλα(δεν μπορουσα να αντισταθω).Πολυ καλη,εννοειται πως εγινε must πλεον.

La femme- Μετριας εμφανισης μελαχρινη.Μετριο βυζι και κωλος και ξενερωτη φατσα που σου λεει δεν γουσταρω να γαμηθω με τπτ.Ουτε εμεις μαζι σου.40 ευρω ξεκιναγε

Δεξια απο τον Μυλο.Μελαχρινη γκομενα γυρω στο 1.70.Ηλικια30+,μετριο πεσμενο βυζι και κωλος.Το μονο καλο που ειχε ηταν ένα φυσικο ανοιγμα στα ποδια που ελεγε «ελα παρε με και σκισε με» αλλα εννοειται πως δεν την εσκισε κανενας.40 ευρω

Αριστερα απο τον Μυλο.Η Χριστινα.No comment.Γκομεναρα με πολύ καλες επιδοσεις,τα εχω ξαναπει.Περαστε χωρις δεευτερη σκεψη.40 ευρω.

26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ξανθια γκομενα πανω από 35.Οσο περναει ο  καιρος μου φαινεται ότι χειροτερευει ακομα πιο πολύ σε εμφανιση.Εχει και παρτουζα από 50 ευρω το ατομο.

Ιωαν.Κωλετη 17.Η Ιλονα.Μελαχρινη,1.65,μικρο στητο βυζι και αρκετα καλος κωλος.Την ειχα παρει παλιοτερα απεναντι από το ανορθογραφο και ειχε αποδειχτει παγοκολωνα.Μακρυα.

ΒΑΡΔΑΡΗΣ
(Αρκετα σπιτια ηταν κλειστα εκεινη την ωρα οποτε υπαρχει μικρη αναφορα)

Τανταλου.

Αλουμινατο.Μελαχρινη γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Ειχε ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαγε καθολου.Μεχαλασε όμως το 40αρι.Η τσατσα λεει πως με 50 ευρω εχεις περισσοτερο χρονο.Πριν ένα μηνα ηταν 30 το βασικο και 40 αυτό με τον περισσοτερο χρονο.Αν είναι δυνατον.

Ερος-Κλειστο

Απεναντι.Η Μαρινα!!!YEAH.30 ευρωΑμεση εισοδος.Περιμενα αρκετη ωρα στο δωματιο οποτε ηρθε η Μαρινα.Την ρωτησα γιατι αργησε τοσο και μου ειπε ότι είναι ολοι μεθυσμενοι και αργουν να χυσουν.ΛΟΛ.Στον γαμηστερο τομεα τωρα.
Αρχικα ξαπλωσε διπλα μου και μονο που δεν την πηρε ο υπνος.Χουφτωσα λιγο την κωλαρα της και μετα μου εβαλε προφυλακτικο και αρχισε πιπα.Αρκετα καλη αν και δεν τον επαιρνε βαθεια.Ταυτοχρονα εβγαζε φωνες τσοντας-εννοειται ψευτικες-που εκαναν το ολο σκηνικο πιο ωραιο.Η Μαρινα συνεχιζε την πιπα και φαινοταν πως αν δεν της ελεγα να σταματησει δεν θα το εκανε.Της λεω να ερθει από πανω,Τον επαιρνε αργα και βασανιστικα,χουφτωνα βυζαρες και κωλαρα ελευθερα.Μετα της λεω να γυρισει στα 4.Δυσκολευομαι πολύ σ’αυτή τη σταση με κοντες γκομενες λογω υψους οποτε την βαζω μπρουμυτα και την καρφωσα γερα.Εχυσα σ’αυτή τη σταση.Μετα μολις «βγηκα» η Μαρινα γυρισε και τοτε αποκοιμηθηκε.Χαχαχα.Πεταξα καποτες μαλακιες και τετοια και ακομη κοιμοταν.Την ξυπνησα και της λεω να παει για δουλεια γιατι την περιμενουν Lol.

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι.H Γιαννα.Καστανοξανθη,1.70,βυζαρες και ωραιος κωλος.Εχει και αυτή 2-3 κιλα παραπανω αλλα δεν την χαλανε καθολου.Ειχα καταθεσει παλιοτερα με πολύ καλες εμπειριες.30 ευρω

Σαπφους.
Το ανορθογραφο κλειστο.

Απεναντι .Μελαχρινη,1.60,Μετριου μεγεθους βυζια,μετριος κωλος και φατσα ψυχασθενους ατομου.30 ευρω.Δεν ξερω για πιο λογο αλλα μου εφερε εμετο.

Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. Καστανη γκομενα.1.70,Ωραιο σφιχτο σωμα,βυζι αλλα …ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΑΤΣΑ…Αυτή τη φορα βγηκε χαμογελαστη-πως το επαθε-αλλα και παλι δεν με τραβηξε για καταθεση.

Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε-Κλειστο

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου καστανοξανθη γκομενα,1.75,ωραιο σωμα-βυζι και κωλος.Ειχε ξενερωτο βλεμμα όταν βγηκε οποτε δεν περασα,αλλιως θα εμπαινα σιγουρα.30 ΕΥΡΩΜετα σε μια σκεψη που εκανα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση πως ηταν η Λαουρα.
Μπορει καποιος συναγωνιστης να με διαφωτισει?

ΥΓ1.Επιτελους μετα από πολύ καιρο καταφερα να παρω την Μαρινα.

ΥΓ2.Τελικα η Μαρια είναι φοβερη.Σκεφτομαι να παρω καποια στιγμη το προγραμμα των 120 ευρω.Το εχει δοκιμασει κανεις?Εντυπωσεις?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΥΓ2.Τελικα η Μαρια είναι φοβερη.Σκεφτομαι να παρω καποια στιγμη το προγραμμα των 120 ευρω.Το εχει δοκιμασει κανεις?Εντυπωσεις?
Είδες το καλοκαίρι όταν την έψαχνα μου έλεγες άλλα.Πάντως είναι αλήθεια πως με κάποιους ήταν σαν κομοδίνο, τώρα όμως την εκπαιδεύσαμε και 'εχει γίνει πολύ γκαυλιάρα με όλους.Αμα βαριέται λίγο τιμώρησε την στα 4 και θα γουστάρει.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
λοιπον για να συνοψισουμε ποιες κοπελες φορανε μποτες στην πολη μας?
αυτη η εφη φοραει μποτες?
μπορει καποιος να πει?

8α σας ειμαι υποχρεος!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Είδες το καλοκαίρι όταν την έψαχνα μου έλεγες άλλα.Πάντως είναι αλήθεια πως με κάποιους ήταν σαν κομοδίνο, τώρα όμως την εκπαιδεύσαμε και 'εχει γίνει πολύ γκαυλιάρα με όλους.Αμα βαριέται λίγο τιμώρησε την στα 4 και θα γουστάρει.

Eιχα πολυ ασχημη πρωτη εμπειρια με την Μαρια οποτε οποιος με ρωταγε αυτο του ελεγα.Διαβαζοντας ομως τις συνεχομενες καλες κριτικες ειπα να δοκιμασω αλλη μια φορα,η οποια ηταν πολυ καλη.

αυτη η εφη φοραει μποτες?
μπορει καποιος να πει?

8α σας ειμαι υποχρεος!

Η Εφη τουλαχιστον οταν την πηρα εγω δεν φορουσε μποτες.
Στο review που εκανα μποτες φορουσε αυτη(Λαουρα?) στο τελευταιο σπιτι πριν την Μοναστηριου.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
λες για μια που φοραει ασπρες μποτες?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Μαυρες ειχε οταν περασα εγω.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ποιες ωρες δουλευει αυτη ξερουμε?
εσυ τι ωρα την πετυχες?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Χαχαχαχα και γαμω τις φασεις.
Κατα τις 05.00 την πετυχα,λιγο πριν το τελος της τσαρκας.Λογικα θα ηταν απο τις 7 εκει(απογευμα) αλλιως απο τις 11(βραδυ)σιγουρα.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Τα σεβη μου σε ολη την παρεα.
Τριτη αγωνηστικη του μπουρδελο leagoue.Κυριακη και ο μηνας εχει 9.
Ο αγωνας λοιπον ειναι  κυριακη  9-3-08 λιγο μετα τις 10 το πρωι.Πρωτη μου επιλογη οδος Τανταλου και αναζητω ποια αλλη; Την Μαρινα.Παλι δεν την βρηκα εκει.Αντ αυτης ηταν μια μαυρουλα με μακρι ισιο τρικολορ μαλλι.Δεν ειμαι ρατσιστης και θελω να δοκιμασω και με μαυρουλα αλλα εκεινη την στιγμη ειχα αλλο στο μυαλο μου.Γλυκια μαυρουλα αλλη φορα.
Παω στην Προμηθεως στο πρωτο ανεβαινοντας αριστερα, εναντι του εμπορικου..Εξω ακριβως βρισκοταν ο γνωστος τσατσος.Βγηκε να παρει λιγο αερα.Εκεινη την στιγμη μιλουσε με εναν σκυλο!! Του ελεγε "Αρη στις ομορφιες σου εισαι σημερα" !!! Ναι το κομπλιμεντο αυτο ηταν για τον σκυλο.
Μπαινοντας στο σπιτακι μπηκε κι αυτος μαζι μου λεγοντας μου, γεια σου αγορι μου.Θες να γαμησεις; Μολις μπηκαμε αμεσως φωναξε την κοπελα.Ευα ελα εξω της ειπε.Και πραγματι ηρθε η Ευα.
Λοιπον. Πανυψηλο σεντερ.Υψος πανω απο 1.80.(και χωρις τακουνια).ξανθο μαλλι μετριου μηκους. Βυζια-αεροσακοι!  Λεκανη λιγο φαρδυα.Ειχε και ενα τατουαζ στο αριστερο της μπρατσο.Την ωρα που την εβλεπα ο τσατσος ελεγε τι προσφερει.30 ευρω με : τσιμπουκι,ισπανικο,πισωκολητο,ερχεται κι απο πανω.Μου αρεσε η κοπελα με δελεασε και ο τσαστος με τα λεγομενα του και αποφασησα να μπω.
Ο αγωνας φαινοταν ντερμπυ.Πολυ επιθετικος ο αντιπαλος.Μολις ειχα ξεντυθει και το κοριτσι ηρθε στο δωματιο.Με πετυχε ακομα ορθιο.Ωρα 10:27.
Ξαπλωσα ανασκελα.Ξεντυθηκε και γονατησε διπλα μου. Αρχικα ετριψε τα χερια της για να τα ζεστανει λεγοντας οτι κανει κρυο.Ακουμπισε ελαφρα την παλαμη της στο μπουτι μου ρωτοντας με αν ειναι κρυο.Μια χαρα ειναι, της ειπα.Το ντερμπυ ομως ηταν στημενο! Και εξηγω αμεσως γιατι.Μου χαιδεψε  το καυλι και το επαιξε για λιγο.Μολις αρχισε να σηκωνεται εβαλε το προφυλακτικο.Εσκυψε το πηρε στο στομα και ξεκινησε την πιπα αργα και ρουφηχτα.Ουτε ενα λεπτο  δεν ειχε περασει !, σηκωνεται,ξαπλωνει ανασκελα, ανοιγει διαπλατα τα μπουτια της και μου λεει ελα ! Εμεινα παγωτο εγω.Τι εγινε ρε παιδια;Ολη κι ολη η πιπα αυτη ηταν;Και καλα η πιπα.Το ισπανικο,το πισωκολητο και το απο πανω που μου ειπαν που πηγαν;
Ο αγωνας ηταν χαμενος.Προσπαθησα τουλαχιστον να τον παω στην παραταση.
Πηγα απο πανω της και της το εβαλα.Πηγαινα οσο μπορουσα πιο αργα.Αφου αυτο μου ετυχε  ας το παρατηνω  και ας το απολαυσω οσο περισσοτερο μπορω.Μπαινοβγαινα πολυ αργα.Αυτη μονο βογκουσε.
Ο αντιπαλος ομως αγωνιζεται βρωμικα και αντιαθλητικα.Βλεποντας οτι αργω με πιανει με τα δυο της χερια απο την μεση.Με τραβαει μεσα της.Με κραταει με τα χερια της εκει σφιχτα για να μην μπορω να βγω και αρχιζει να κουναει δυνατα και γρηγορα την λεκανη της για να με τελειωσει γρηγορα.Δεν μπορεσα να κρατηθω ο καημενος.Εχυσα και ηταν το μονο που ευχαριστηθηκα σε ολη την ιστορια.Ντυθηκε, μου ειπε "have a nice day" (απο μεσα μου της ευχυθηκα να μην σταυρωσει αλλο πελατη) και εφυγε .Ωρα  10:33.Ναι 6 ολοκληρα λεπτα.
Τελικο αποτελεσμα. Ευα - big boy  1-0.
Εντυπωσεις: κακιστη επιλογη.
Τα αρνητικα..Υποσχεται ισπανικο,πισοκωλητο,απο πανω αλλα απ ολα αυτα δεν εκανε τιποτα , ουτε για δειγμα.
Βιαζεται υπερβολικα και να φανταστητε ηταν πρωι και δεν ειχε καθολου κοσμο.
Τα θετικα..Στον διαδρομο εξω απο τα δωματια εχει ενα πυθαρι για διακοσμηση. Πολυ μου αρεσε  αυτο το πυθαρι !!!
Και η συμβουλη μου.
Την λενε Ευα.(ετσι την φωναξε ο τσατσος)Διαβαστε ξανα την περιγραφη μου για την εμφανιση της και τον νου σας.Αν την πετυχετε στο συγκεκριμενο σπιτι ή καπου αλλου..αμεσως μεταβολη και  τροχαδην. Μακρια.
Σας χαιρετω ολους.

Υ.Γ. Που ειναι η Μαρινααααααααα; Ειναι αληθεια αυτο που διαβασα παραπανω οτι επιστρεφει στην πατριδα της;

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6

Φιλε εγω πετυχα μια την Αντζελα  (στις 24 φεβρουαριου βραδυ) στο τελευταιο πριν την Μονστηριου.Για περισσοτερες λεπτομερειες ριξε μια ματια πιο πανω...
Απάντηση #1121 στις: 25/02/08

Και κατι που σε ενδιαφερει.Πανε στο...
Forum > Sex > Συλλογές (+18) > Η φωτογραφία της ημέρας 
Απάντηση #4317 στις: 09/03/08 στις 16:54
Ελπιζω να σου αρεσει

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
big boy επειδη δεν θυμαμαι καλα εσυ εισαι που ειχες παρει ενα κυροπηγιο απο το μπουρδελο της Χριστινας?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
μαυρη; που ρε στην Τανταλου; βαζω παντελονι και παω

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.407
Πόντοι
32.165
Ειμουν αποφασισμενος να παω να κατα8εσω και εγω σε αυτην την εφη στην Ιωαννου Κωλετη 17. Πηρα τον χαρτη που εχω στο αυτοκινητο και βουρ. παω εκει πετυχαινω την τσατσα εξω (μια ξαν8ια να μιλαει με εναν μπαρμπα) ανοιγω παραθυρο και την ρωταο. Η εφαρα δουλευει σημερα. Οχι μου απανταει και μου λεει. εχω μια πολυ καλυτερη μοντελο. ελα να την δεις. Ο μαλακας ψαχνοντας την κωλετη 17 ειχα στριψει πιο πριν και στο μπουτικ το κλαμπ διαπιστωσα ενα ρδελο απεναντι ακριβως. διευ8ινση δν κρατησα αλλα ηταν ροζ απεξω εκανε μπαμ. Μπενω μεσα ειχε μια μουναρα ΑΛΛΑ ως κλασικος μαλακας. δν πηρα το απλο με τα 30 η 35 ητανε και πηγα για το 70αρι με ακαποτο. ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ειμαι! μπενει μεσα η τυπισα ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ. Πλυσου μου λεει. με σαπουνι και νερο να σε βλεπω. ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ναζι μ θυμισε αφου μ εφυγε η ορεξη ρε παιδες. τεσπα απο εμφανιση ηταν το κατι αλλο παντως, ειχε και τατουαζ κοντα στον αφαλο! καλο μουνι αλλα επομενη φορα θα παω εφη και οποιος παει ας ρωτησει να ξερω ποτε θα ειναι εκει σιγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom