Τα λαμογια του ΟΤΕ μου ειχαν κοψει την συνδεση και σημερα ενεργοποιηθηκε παλι.Σας παραθετω την τσαρκα της δευτερας.
3/3 Ωρα.01.00 - 05.30
ΦΙΞ
Ανδρ.Γωργ.4. H Μαρια.Κανενα σχολιο περι εμφανισης.Απλα μουναρα.Ειχα πει πως ηθελα να δοκιμασω τη Μαρια οπωσδηποτε οποτε περασα.35 ευρω.Εδω θελω να σας πω πως η κακια εμπειρια που ειχα παλιοτερα ηταν απλα τυχαια.Η κοπελα ηταν πολύ καλη αυτή τη φορα με καλη συμμετοχη και συμπεριφορα.Την εβαλα στα 4 και εχυσα –τι κωλαρα θεε μου-.Κατα τη διαρκεια του γαμησιου εφαγε αρκετα κωλοσκαμπιλα(δεν μπορουσα να αντισταθω).Πολυ καλη,εννοειται πως εγινε must πλεον.
La femme- Μετριας εμφανισης μελαχρινη.Μετριο βυζι και κωλος και ξενερωτη φατσα που σου λεει δεν γουσταρω να γαμηθω με τπτ.Ουτε εμεις μαζι σου.40 ευρω ξεκιναγε
Δεξια απο τον Μυλο.Μελαχρινη γκομενα γυρω στο 1.70.Ηλικια30+,μετριο πεσμενο βυζι και κωλος.Το μονο καλο που ειχε ηταν ένα φυσικο ανοιγμα στα ποδια που ελεγε «ελα παρε με και σκισε με» αλλα εννοειται πως δεν την εσκισε κανενας.40 ευρω
Αριστερα απο τον Μυλο.Η Χριστινα.No comment.Γκομεναρα με πολύ καλες επιδοσεις,τα εχω ξαναπει.Περαστε χωρις δεευτερη σκεψη.40 ευρω.
26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ξανθια γκομενα πανω από 35.Οσο περναει ο καιρος μου φαινεται ότι χειροτερευει ακομα πιο πολύ σε εμφανιση.Εχει και παρτουζα από 50 ευρω το ατομο.
Ιωαν.Κωλετη 17.Η Ιλονα.Μελαχρινη,1.65,μικρο στητο βυζι και αρκετα καλος κωλος.Την ειχα παρει παλιοτερα απεναντι από το ανορθογραφο και ειχε αποδειχτει παγοκολωνα.Μακρυα.
ΒΑΡΔΑΡΗΣ
(Αρκετα σπιτια ηταν κλειστα εκεινη την ωρα οποτε υπαρχει μικρη αναφορα)
Τανταλου.
Αλουμινατο.Μελαχρινη γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Ειχε ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαγε καθολου.Μεχαλασε όμως το 40αρι.Η τσατσα λεει πως με 50 ευρω εχεις περισσοτερο χρονο.Πριν ένα μηνα ηταν 30 το βασικο και 40 αυτό με τον περισσοτερο χρονο.Αν είναι δυνατον.
Ερος-Κλειστο
Απεναντι.Η Μαρινα!!!YEAH.30 ευρωΑμεση εισοδος.Περιμενα αρκετη ωρα στο δωματιο οποτε ηρθε η Μαρινα.Την ρωτησα γιατι αργησε τοσο και μου ειπε ότι είναι ολοι μεθυσμενοι και αργουν να χυσουν.ΛΟΛ.Στον γαμηστερο τομεα τωρα.
Αρχικα ξαπλωσε διπλα μου και μονο που δεν την πηρε ο υπνος.Χουφτωσα λιγο την κωλαρα της και μετα μου εβαλε προφυλακτικο και αρχισε πιπα.Αρκετα καλη αν και δεν τον επαιρνε βαθεια.Ταυτοχρονα εβγαζε φωνες τσοντας-εννοειται ψευτικες-που εκαναν το ολο σκηνικο πιο ωραιο.Η Μαρινα συνεχιζε την πιπα και φαινοταν πως αν δεν της ελεγα να σταματησει δεν θα το εκανε.Της λεω να ερθει από πανω,Τον επαιρνε αργα και βασανιστικα,χουφτωνα βυζαρες και κωλαρα ελευθερα.Μετα της λεω να γυρισει στα 4.Δυσκολευομαι πολύ σ’αυτή τη σταση με κοντες γκομενες λογω υψους οποτε την βαζω μπρουμυτα και την καρφωσα γερα.Εχυσα σ’αυτή τη σταση.Μετα μολις «βγηκα» η Μαρινα γυρισε και τοτε αποκοιμηθηκε.Χαχαχα.Πεταξα καποτες μαλακιες και τετοια και ακομη κοιμοταν.Την ξυπνησα και της λεω να παει για δουλεια γιατι την περιμενουν Lol.
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι.H Γιαννα.Καστανοξανθη,1.70,βυζαρες και ωραιος κωλος.Εχει και αυτή 2-3 κιλα παραπανω αλλα δεν την χαλανε καθολου.Ειχα καταθεσει παλιοτερα με πολύ καλες εμπειριες.30 ευρω
Σαπφους.
Το ανορθογραφο κλειστο.
Απεναντι .Μελαχρινη,1.60,Μετριου μεγεθους βυζια,μετριος κωλος και φατσα ψυχασθενους ατομου.30 ευρω.Δεν ξερω για πιο λογο αλλα μου εφερε εμετο.
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. Καστανη γκομενα.1.70,Ωραιο σφιχτο σωμα,βυζι αλλα …ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΑΤΣΑ…Αυτή τη φορα βγηκε χαμογελαστη-πως το επαθε-αλλα και παλι δεν με τραβηξε για καταθεση.
Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε-Κλειστο
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου καστανοξανθη γκομενα,1.75,ωραιο σωμα-βυζι και κωλος.Ειχε ξενερωτο βλεμμα όταν βγηκε οποτε δεν περασα,αλλιως θα εμπαινα σιγουρα.30 ΕΥΡΩΜετα σε μια σκεψη που εκανα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση πως ηταν η Λαουρα.
Μπορει καποιος συναγωνιστης να με διαφωτισει?
ΥΓ1.Επιτελους μετα από πολύ καιρο καταφερα να παρω την Μαρινα.
ΥΓ2.Τελικα η Μαρια είναι φοβερη.Σκεφτομαι να παρω καποια στιγμη το προγραμμα των 120 ευρω.Το εχει δοκιμασει κανεις?Εντυπωσεις?