Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Μάλιστα....Ροζ σπιτάκια...βγαίνουν κάτι γριες έξω απ'αυτά και τις είδε ο φίλος....άλλος μπερδεύει το sex shop με το μπουρδέλο....Φίλοι και συνάδελφοι,σίγουρα ασχολείστε με μπουρδέλα ή είσαστε 15 χρονών και ψάχνετε ακόμα τις περιοχές της πόλης?Ώρες ώρες παραγίνεται κουραστικό το forum.Όποιος λοιπόν δεν μπορεί να βρει 3 δρόμους με μπουρδέλα -ένα τετράγωνο είναι όλο κιόλο το ρημάδι!-καλύτερα να απευθύνεται με pm σε όποιον θέλει να κάνει το GPS για να μη διαβάζουν οι υπόλοιποι σελίδες επί σελίδων με άσχετα πράγματα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάντως στους συναδέλφους που κάνουν τον κόπο και μας δίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις όπως και τις απολογίες μου για τη "σιωπή" μου για τη Θεσνίκη αφού έχω περισσότερο από 2 μήνες να την επισκεφθώ

Επισκέπτης
Χθες αργά βγήκα μια βόλτα να δω τι παίζει, Γιαννιτσών δεν υπήρχε τίποτα, ούτε μία για δείγμα που στο διάολο ήταν δεν ξέρω, πέρασα μια βόλτα απο βαρδάρη Μόνο στο eros άξιζε η γκόμενα αλλά ήταν πήχτρα και βαριόμουν να περιμένω, ουτε καν έκανα τον κόπο να περάσω απο περιοχή μύλου επειδή λογικά πήχτρα θα ήταν και εκεί!
Συμπέρασματα:
1ον Δεν φτάνουν οι πουτάνες στην πόλη! :helpplea:
2ον Το ΠΣΚ δεν λέει να βγαίνεις βόλτα το βράδυ γιατί γίνεται χαμός :tickedoff:
3ον Οσοι παίρνεται απο Γιαννιτσών εμπόρευμα μην είστε μονοχοφάιδες αφήστε να γαμήσει και κανένας άλλος! :grin:
4ον Πάλι με το πουλί στο χέρι μείναμε! :jerking:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
λοιπον ουτε "ροζ" ειναι τα σπιτια(Εκτος απο το ερος στην τανταλου!)
ουτε "κοκκινα φωτακια εχουν" (εχουν βαλει ασπρα!)
ουτε γριες υπαρχουν(αν υπηρχαν γριες δεν θα "κατεθετε" κανεις  και θα κλειναν μετα απο μια μερα οι περισσοτερες κοπελες που "δουλευουν" εκει ειναι αρκετα αξιο-αγα(μ)πητες)!

μετα αυτο το συντομο διαφημιστικο διαλλειμα ας συνεχισει το κανονικο θεμα :grin:

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Η καταθεση του big_boy πρεπει Να ειναι η Ευγενια(τρελλη καυλα).
Ναι αυτη ειναι ! Τωρα το ξερω.
Φιλε  rastafari2008 μολις διαβασα το σχολιο σου αμεσως ανοιξα το τεφτερι με τις σημειωσεις μου. (εχω ενα τεφτερι στο οποιο γραφω σχολια-κριτικες απο οσα διαβαζω εδω για ολα τα κοριτσια). Πηγα στο Ε. Πραγματι ειχα καταχωριση για καποια Ευγενια.Οσα ειχα γραμμενα συμφωνουσαν απολυτα με την πραγματικοτητα οπως την βιωσα εκεινο το πρωι. Αρα σιγουρα προκειται για την Ευγενια. Ετσι εμαθα και πως την λενε.
Ευγε εμπειρε μπουρελιαρη ! Εσυ εβαλες τον τιτλο στο ρεπορταζ μου,για την καλυτερη ενημερωση ολων.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
αννα μαρια διπλα στο μυλο αν και ειχε ξεκινησει με καλες προδιαγραφες εχει καταντησει απαραδεκτη ειδικα στο προγραμμα των 40.τωρα τελευταια φοραει και ενα διχτυωτο κορμακι σαν αραχνη, που ουτε καν μπαινει τον κοπο να βγαλει. δεν αφηνει να αγγιξεις το ελαχιστο βυζι της. πιπα 30 δευτερολεπτων, σχεδον καθολου συμμετοχη. με λιγα λογια απαραδεκτη στο δωματιο, χασιμο χρονου και χρηματων.μακρυα...............

+1 (δυστυχώς!!!)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μάλιστα....Ροζ σπιτάκια...βγαίνουν κάτι γριες έξω απ'αυτά και τις είδε ο φίλος....άλλος μπερδεύει το sex shop με το μπουρδέλο....Φίλοι και συνάδελφοι,σίγουρα ασχολείστε με μπουρδέλα ή είσαστε 15 χρονών και ψάχνετε ακόμα τις περιοχές της πόλης?Ώρες ώρες παραγίνεται κουραστικό το forum.Όποιος λοιπόν δεν μπορεί να βρει 3 δρόμους με μπουρδέλα -ένα τετράγωνο είναι όλο κιόλο το ρημάδι!-καλύτερα να απευθύνεται με pm σε όποιον θέλει να κάνει το GPS για να μη διαβάζουν οι υπόλοιποι σελίδες επί σελίδων με άσχετα πράγματα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάντως στους συναδέλφους που κάνουν τον κόπο και μας δίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις

+999999

Αν είναι δυνατον ρε παιδιά να μη μπορείτε να βρείτε το σπίτι με την αλουμινένια πόρτα και τα αλουμινένια σκαλοπάτια στην είσοδο (γιατί το λέμε αλουμινάτο άλλωστε???) επί της Ταντάλου!!! Όλα κι όλα 4 σπίτια έχει ο συγκεκριμένος δρόμος από τα 11 που έχει όλη η περιοχή!!!

Ήμαρτον :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
ohi 10 eimai re filaraki pou ta perneis kai mas th les ,an hmoun eidimon sto thema ,de tha erhomoun edo.xero kala tous dromous ekeI(tantalou,promitheos ,sapfous) ,den ehei tihei na pao se kanena ,se poio ehei tis pio gavles na mamiso rotisa(proti fora se mpourdelo).kai kanenas den apantise

Αφού γνωρίζεις την περιοχή λοιπόν, σου προτείνω να μπεις σε όλα τα σπιτάκια και να ''επενδύσεις'' στην κοπέλα που ταιριάζει πιο πολύ στο γούστο σου! Κανένα σπίτι δεν πρόκειται να σε κρατήσει με το ζόρι! Είναι κοινή πρακτική να κάνεις μια βόλτα (μπουρδελότσαρκα) πριν καταλήξεις στην κοπέλα που σ'αρέσει.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
thx grazy guy,alla ...pos ginetai afto?pos tis vlepeis?afou kathe mia tha doulevei ekeinh thn ora?an iparhoun kapoies pou de mou aresoun ekeinh th n ora diathesimes?afto ennoo,kai ntrepomai na trigirnao se kathe ena apo afta.gia afto zhtao na mou proteinete eseis kati eggiimeno. :think:

Δεν υπάρχει κάτι εγγυημένο φίλε! Είναι σαν το χρηματηστήριο, τα δεδομένα αλλάζουν σχεδόν καθημερινά! μπαίνεις μέσα και περιμένεις να (απο)τελειώσει η κοπέλα τον πελάτη. Μόλις γίνει αυτό, θα βγει, θα την δεις και θα φύγεις! Τόσο απλό! Θα ''μελετήσεις'' όλες τις επιλογές που είναι διαθέσιμες εκείνη την ώρα στην περιοχή και θα (ξανα)μπεις σ'αυτή που προτιμάς. Μη ντρέπεσαι, όλοι αυτό κάνουμε! 

Επισκέπτης
οκ ,ελληνικα θα γραφω.ΑΥΡΙΟ θα παω πρωτα ερως να δω και μετα αλουμινατο και ...τι να πω,αλλοιως θα περιμενω παλι το καλοκαιρι να γαμησω,και θα με φαει η  :jerking:

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
απέναντι από το αλουμινάτο είχα γαμίσει πριν κανένα χρόνο μια 40αρα ελληνίδα ονόματος Χριστίνα
μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ?? που δουλεύει και ώρες ??

Επισκέπτης
απέναντι από το αλουμινάτο είχα γαμίσει πριν κανένα χρόνο μια 40αρα ελληνίδα ονόματος Χριστίνα
μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ?? που δουλεύει και ώρες ??
Αυτή είναι η Ξανθιά με το κοντό το μαλλί?

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Αυτή είναι η Ξανθιά με το κοντό το μαλλί?

όχι καστανή με μακρί μαλλί 40+ ηλικία και οκ αρκετά καλό γαμίση με μόνο περίεργο δεν έκανε πίπα
αλλά όλα τα άλλα σπέσιαλ ! ενημερόστε άμα ξέρετε

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ναι αυτη ειναι ! Τωρα το ξερω.
Φιλε  rastafari2008 μολις διαβασα το σχολιο σου αμεσως ανοιξα το τεφτερι με τις σημειωσεις μου. (εχω ενα τεφτερι στο οποιο γραφω σχολια-κριτικες απο οσα διαβαζω εδω για ολα τα κοριτσια). Πηγα στο Ε. Πραγματι ειχα καταχωριση για καποια Ευγενια.Οσα ειχα γραμμενα συμφωνουσαν απολυτα με την πραγματικοτητα οπως την βιωσα εκεινο το πρωι. Αρα σιγουρα προκειται για την Ευγενια. Ετσι εμαθα και πως την λενε.
Ευγε εμπειρε μπουρελιαρη ! Εσυ εβαλες τον τιτλο στο ρεπορταζ μου,για την καλυτερη ενημερωση ολων.

η συγκεκριμενη κανει συστηματικα αυτο το ζουληγμα στα "μπαλακια" για να σε τελειωνει πριν την ωρα σου :tickedoff:

οποτε τα χερια να της τα χετε αποκλεισμενα!!

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Δευτερη αγωνιστικη του νεου πρωταθληματος.Ο αγωνας αυτη την φορα ειναι βραδυνος.Κυριακη 24-2-08 λιγο μετα τις 22:00 και βρισκομαι στο βαρδαρη.Αναζητω την Σαρα που εργαζεται διπλα στο αλουμινατο.Ομως και παλι το συγκεκριμενο σπιτι ειναι κλειστο.Ξεχνω γρηγορα την Σαρα και πηγαινω στο τελευταιο πριν την Μοναστηριου(αν δεν κανω λαθος προμηθεως 25).
Ελπιζω να συναντησω την Κατι την Βελγιδα.Δεν βρηκα ουτε αυτην.Βρηκα ομως την Αντζελα την Ελληνιδα, η οποια ομολογω με γοητευσε τα μαλα.
Με υποδεχτηκε μαζι με την τσατσα.Η τσατσα με εξεπληξε,Ειναι πολυ νεαρης ηλικιας και πολυ καλη εμφανισιακα.Ευχαριστως θα γαμουσα και αυτην.Και οι δυο χαμογελαστες με χαιρετησαν.Η τσατσα μου εδειξε την Αντζελα λεγοντας "εχω αυτο εδω το αστερι".    Οντως αστεροειδες !
Υψος γυρω στο 1.65.Ομορφη,μαλλια καστανα με ανταυγες σε αποχρωση του ξανθου,μακρια μεχρι τους ωμους και με ολιγες μπουκλες.Φορουσε τιγρε εσωρουχα και μαυρες ΜΠΟΤΕΣ μεχρι τα γονατα.Η κοπελα πηγε στο δωματιο οπου την περιμενε πελατης.Εμεινα με την τσατσα που με ζεστη και παθιαρικη φωνη μου ανεφερε προγραμματα και τιμες.Απλο 30.Πιπα ανευ καποτας 50.
Το 69 κοστιζει 70 ευρω.Της ειπα μην κουραζεσαι θα παρω το απλο.Με πηγαινει στο δωματιο την πληρωνω και μου λεει γδυσου και θα ερθει η κοπελα να σε παρει.Ξεντυθηκα και περιμενα. Στο σημειο αυτο θα κανω μια μικρη παρενθεση για να σχολιασω τον χωρο. Το δωματιο απαραδεκτο ! Οι τοιχοι πανβρωμικοι.Απο ποτε εχουν να το βαψουν ? (θα τους πω να το βαψω εγω και να με πληρωσουν σε ειδος)Το κρεβατι και το στρωμα ειναι της παλαιοντολογικης περιοδου.Ο καδος απορριμματων ξεχειλισμενος απο χαρτια και προφυλακτικα.(μπλιαχ) Υπαρχει και ενα κλιματιστικο που ομως δεν δουλευε και ετσι πως ημουν τσιτσιδος αρχισα να κρυωνω.
Η κοπελα τελειωσε με τον διπλανο πελατη.Την ακουσα που βγηκε και πηγε στα "αποδυτηρια"  μαζι με την τσατσα,για να παρει μια ανασα.Συζητουσαν.Δεν ακουγα καθαρα τι λεγαν παντως γελουσαν.Καλο σημαδι το οτι ηταν ευδιαθετη.
Επιτελους ηρθε και αμεσως ζεσταθηκε η κρυα ατμοσφαιρα. Ωρα22:26. Χαμογελαστη και με γλυκα φωνη με χαιρετησε και παλι.Εβγαλε μονο την κυλωτα της.Παλι ζεν ειδα μεμεεεεεε.Και φαινοταν ωραια.Στρογγυλα και αφρατα.Τελοσπαντων.
Με ρωτησε τι κανω,πως με λενε,κι αν ειναι η πρωτη μου φορα σ αυτο το σπιτι.Η κουβεντα ομως μεχρι εδω.Σε τετοιες στιγμες το στομα δεν το εχουμε για να μιλαμε αλλα για να κανουμε αλλα πραγματα!!
Ξαπλωσα ανασκελα.Αυτη γονατισε διπλα μου.Περασε το προφυλακτικο.Με το ενα χερι επιασε το καυλι μου απο την βαση και αρχισε την πιπα.Αργα,βαθεια και ρουφηχτα.Καπου καπου ενιωθα και τα δοντια της.Με το αλλο της χερι μου εκανε μασαζ στα μπαλακια μου και με χαϊδευε στο μπουτια.Αρκετα καλη στην πιπα η Αντζελα.Λιγο πριν το τελος της πιπας επαιξε για λιγο την γλωσσα της πανω στο πουτσοκεφαλο.Σηκωθηκε και με ρωτησε πως το θελω.Κανονικα ή πισωκολητα; Της ειπα αν μπορει απο πανω.Για λιγο σκεφτηκε και χαμογελαστη ειπε" ενταξει αλλα για λιγο".Ηρθε απο πανω μου περισσοτερο απ οσο περιμενα σε χρονικη διαρκεια.Εβαλε το καυλι μου μεσα της και κουνιοταν σιγα.Στην αρχη ηταν σκιμενη χαμηλα με τα βυζια της σχεδον πανω στο προσωπο μου.Υστερα σηκωθηκε,με τα χερια της στηριχτηκε πανω στο στηθος μου και αρχισε να κουνιεται πιο γρηγορα.
Επομενη σταση...πισωκολητο! Σηκωθηκε και στηθηκε στα 4.Ωραιο στησιμο.Εκει προσεξα οτι η λεκανη της ηταν λιγουλακι ερυτερη απο το κανονικο.Δεν πειραζει.Πλησιαζω την πουτσα μου στο μουνι της.Την πιανει,χαμηλωνει λιγο και την βαζει ακριβως μπροστα στην τρυπα της.Μπαινω αργα αργα και αρχιζω να τρομπαρω.Γραπωνω  με τα δυο μου χερια το κωλαρακι της και το κραταω σφιχτα. Τωρα ειναι δικο μου και κανεις δεν θα μου το παρει! Δεν βιαζομαι.Μπαινοβγαινω αργα αργα.Ποτε το βαζω λιγο και ποτε ολοκληρο μεσα μεχρι οπου παει.Κουναει κι αυτη το κωλαρακι της και βογκαει.Αρχικα στηριζοταν στους αγκωνες της.Υστερα σηκωθηκε,στηριχτηκε στην μια παλαμη ενω με την αλλη μου χαϊδευε και μου ετριβε τα αρχιδια. Απο μεσα μου ειπα το γνωστο: γαργαλατα μεχρι να κατεβασουν γαλατα !!)
Πλησιαζει η στιγμη....και Γκοοοοοολ.Τελειωσα.Μπηκα και βγηκα για λιγο ακομα μεσα της και αργα αργα τραβηχτηκα.Αυτο ηταν.Με ρωτησε ενταξει;Ε φυσικα τι αλλο θα απαντουσα. Ωρα 22:35.
Εντυπωσεις; Θετικοτατες ! Η Αντζελα ..Λιαν Καλη.
Ωραια κοπελα,ευγενικη,γλυκομηλιτη (και γλυκομουνη).Δεν βιαζεται και οτι  εκανε ,το εκανε καλα.Το ευχαριστηθηκα και με το παραπανω.Συμφωνα παντα με τα δικα μου γουστα και τις δικες μου απαιτησεις.
Βεβαια αν συγκρινω  με την προ ολιγων ημερων καταθεση μου (Ευγενια αλουμινατου) τοτε ψηφιζω δαγκωτο Ευγενεια. Ε ειναι αλλο επιπεδο η Ευγενουλα.  Επιπεδο Champions league !
Φευγοντας ειδα την τσατσα στο σαλονι.Της ειπα καλο βραδυ.Αυτη με την παντα παθιαρικη φωνη της μου ειπε : να πας στο καλο αστερι μου. Η Παναγια μαζι σου !!!!!  Αυτη ειναι η καλυτερη ατακα (μη ερωτικη) που ακουσα ποτε σε μπουρδελο.
Αυτα τα ολιγα απο μενα φιλοι μου.Οπως παντα ειμαι στην διαθεση σας για οτι θελετε να ρωτησετε.
Να ειστε ολοι καλα. Η Παναγια μαζι σας !

Επισκέπτης
Και γαμω Τις περιγραφες .αν εκανες βιβλιο ,θα γινοταν μπεστ σελλερ ...Μαλλον περασεσ καλα αρκετα ωστε να τα περιγραφεις ετσι.οι πιο παλιοι τι γνωμη εχουν για το σπιτακι που πηγε ο φιλος?

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
όχι καστανή με μακρί μαλλί 40+ ηλικία και οκ αρκετά καλό γαμίση με μόνο περίεργο δεν έκανε πίπα
αλλά όλα τα άλλα σπέσιαλ ! ενημερόστε άμα ξέρετε

Δουλεύει στο ανορθόγραφο πρωινή βάρδια. 40+++ με μεγάλο βυζί, χαρακτηρισμός: μέτρια, βαθμολογία : 6,5

Φιξ

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συναγωνιστές παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό το φόρουμ της Θεσσαλονίκης για καμια καλή πουτανα το ανακάλυψα τυχαία, Θεσσαλονικιός και εγώ και έχω να πώ ότι πριν απο δυό μηνάκια που έκανα μια τσάρκα, πιστεύω ότι το τελευταίο σπίτι στην προμηθέως έχει εγγυημένη ποιότητα σε γυναίκες (είμαι φαν της Καίτης) με τραβηξε με το χαμόγελο και τους τρόπους της καιτην μυρωδιά της (όταν δεν έχει περάσει κανας λόχος) και τα άλλα κορίτσια όπως λέει ο φίλος είναι καλά, όμως ρε παιδια δυστηχώς αυτό το σπιτακι βρωμάει γαμώτο, κρίμα για τις γυναίκες του, μάλλον τα δωμάτια δεν τα δίνουν καμία σημασία τι να πω.. Καλά γ@@@@ια σε όλους.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
26/2 Ωρα.00.45 - 04.30
Βαρδαρης

Τανταλου.
Αλουμινατο.Η Αλεξανδρα
Λεπτη κοπελα γυρω στο 1.70 υψος με ωραια αν και μικρα βυζια και προστυχο βλεμα.Ο κωλος της εχει βελτιωθει σημαντικα τον τελευταιο μηνα εχοντας παρει ένα στρογγυλο και ψιλοπεταχτο σχημα.Απο 40 ξεκιναγε.

Ερος – Καινουργια κοπελα.1.60 Μελαχρινη με μικρα βυζια ,χοντρη,δεν λεει μια για τα δικα μου γουστα.Παρ’όλα αυτα εξυπηρετει τα γουστα του Ελληναρα που θελει αφρατη γκομενα. :o :o :o30 ευρω

Απεναντι Η Σαρα
Ξανθια γκομενα,ωραιο στητο βυζι και κωλαρα που σε τραβαγε για τρελο γαμησι.40 ευρω.

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι.Μελαχρινο μωρο μετριο σωμα και μεγαλα-πεσμενα βυζια.Αν δεν κανω λαθος απο τις περιγραφες αλλων συναγωνιστων πρεπει να ειναι η Βαλερια.Δεν ξερω γιατι αλλα αυτη η γκομενα μου εβγαζε κατι σε ποιο αντρικο :o

Σαπφους.
Ανορθογραφο
Ξανθια γκομενα γυρω στο 1.70 αρκετα καλο βυζι και κωλο αλλα καθολου καλη μαπα.Πρεπει να είναι και ψιλομεγαλη 35+.Συνηθως δουλευει στο ερος βραδυ.30 ευρω

Απεναντι
Κανουργια γκομενα.Η Υβετ από Ουγγαρια.1.70,ωραιο βυζακι και κωλος.Φανταστικη μαπα .Ενα κουκλακι.Οταν μπαινουν πελατες βγαινει στο διαδρομο και κανει κατι σαν πασαρελα χαμογελαστη χαχαχαχαχα.Την ειδα χαρουμενη οποτε μπηκα.30 ευρω.
Μετα απο λιγο ηρθε στο δωματιο το ιδιο χαρουμενη και ευγενικη.Μου ειπε ότι εχει 10 μερες στο μπουρδελο.Ξαπλωσα και μου χαιδεψε τα αρχιδια και ταυτοχρονα μου τον επαιξε μεχρι να είναι σε θεση να μπει το προφυλακτικο.Μου το βαζει και αρχιζει φανταστικη,σφιχτη πιπα.Δεν καθοταν και πολύ κοντα οποτε δυκολευομουν να χουφτωσω την κωλαρα.Της πιανω λιγο τα βυζια και αυτή τραβηχτηκε λιγο πιο πισω αρχιζοντας να τον παιρνει ολο και πιο βαθεια στο στομα της,κοιτωντας με που και που  με τα απιστευτα ματια της.Μου ειχε γινει πυραυλος οποτε της λεω να σταματησει και να γυρισει στα 4.Της τον χωνω και μου λεει να μην μπαινω δυνατα γιατι πονουσε.Fuck. :headbang: :headbang:
Επισης ειχε στηθει με έναν τετοιο τροπο που δεν μου επετρεπε να μπαινω ουτε γρηγορα ουτε δυνατα.Επειδη δεν θα τελειωνα με τπτ τη βαζω μπρουμυτα και την αρχιζω σε γρηγορο γαμησι.-Φοβερη θεα αυτή η κωλαρα σε αμεση επαφη.-Ταυτοχρονα από αυτή τη θεση χουφτωνα τα στητα βυζια με ανεση.  :sunglasses:
Η γκομενα ποναγε και εδειχνε τρομαγμενη LOL.Οπως και να’ χει πρεπει να συνηθιζει σιγα – σιγα  ;) ;) ;).Μετα από αρκετη προσπαθεια εχυσα και γουσταρα τρελα γιατι αυτή είναι η σταση που μου αρεσει πιο πολύ και το χυσι βγηκε αργα και βασανιστικα. :rockon:H Yβετ σηκωθηκε κοιταξε λιγο το μουνι της εβαλε τα εσωρουχα και λεγοντας μου ένα γρηγορο καληνυχτα εφυγε οσο πιο γρηγορα μπρουσε. :2funny: :2funny: :2funny:

Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. Καστανη γκομενα.1.70,Ωραιο σφιχτο σωμα,βυζι αλλα …ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΑΤΣΑ…Ειχε ξενερωτο βλεμμα και ο κωλος της αρχιζει να παιρνει φθινουσα πορεια.30 ευρω

Το 14-Κλειστο.
Στο διπλανο.Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα.Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ξενερωτη βγαινει από το δωματιο
30 ευρω και με 50 εχει πιπα χωρις.

Στο μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Ενα ερειπιο ξανθια που ελεγες ότι θα σπασει αν την γαμησεις.Αυτη τη φορα δεν εκανε καν τον κοπο να βγει να τη δουμε ολοκληρη.30ευρω

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου δουλευε μεγαλης ηλικιας 40+ γκομενα.Δεν μου λεει τπτ.Σκατα φατσα,δεν σχολιαζω άλλο…30 ευρω

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΥ.

Ανδρ.Γωργ.4.Η Αννι.ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ.35 ευρω. :new_shocked:

Ερως 16-Κλειστο
La femme-Μετριας εμφανισης μελαχρινη.Μετριο βυζι και κωλος και ξενερωτη φατσα που σου λεει δεν γουσταρω να γαμηθω με τπτ.Ουτε εμεις μαζι σου.40 ευρω ξεκιναγε.Αν είναι δυνατον να εχουν φτιαξει τετοιον χωρο γερμανικων προδιαγραφων και να εχουν τετοια γκομενα μεσα.

26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ξανθια γκομενα πανω από 35 που συνηθως δουλευει δεξια από τον Μυλο.Δεν λεει και πολλα σε εμφανιση αλλα είναι πολύ ευγενικη και υποσχεται όπως και η τσατα ότι «θα περασουμε πολύ ωραια».Απο 40 ευρω ξεκιναει.Η τσατσα ειπε πως εχει παρτουζα και όταν την ρωτησα ποσο λεει από 50 ευρω ο καθενας.Μετα από λιγο λεει πως κανονικα είναι 70 ο καθενας αλλα επειδη μολις ειχε παει η κοπελα θα μας το αφηνε από 50.Μα καλα,3 η ωρα πηγε η κοπελα για δουλεια?!!!!!????!!!!!!??? :think: :think: :think:

Δεξια απο τον Μυλο.1.75+ Κοκκινομαλα νταρντανοειδης Ρωσιδα,μετριο βυζι αλλα κωλαρα ετσι όπως διαγραφοταν μεσα από το φορεμα της.Ειχε στο βλεμα κατι το αυστηρο οποτε δεν σε τραβαγε με τπτ για γαμησι.Η τσατσα την παρουσιαζε ως πολύ  μικρη.Μην τρελαθουμε.Η γκομενα είναι σαν τις γυναικες των SS.40 ευρω.

Αριστερα απο τον Μυλο.Μετριας εμφανισης μελαχρινη γυρω στο 1.65,Μεγαλο βυζι,η φατσα της μου φαινεται ότι εγινε πιο γλυκια και οι τσιμπουκοχειλαρες εντονες σε σχεση με την προηγουμενη φορα.Επισης κρατουσε ένα κοκκινο πεπλο και μολις γυρισε να φυγει το περασε από πανω της ως τον κωλο,ετσι εκρυψε πολύ καλα τα εντονα σημαδια κυτταριτιδας.  Ξεκιναει απο 40 ευρω  και πηγαινει ως τα 120 με τζακουζι και μαλακιες.

Ιωαν.Κωλετη 17
Επαιζε η Εφη απο Πολωνια.Γκομεναρα λεπτη,ψηλη με καστανο μαλι ομορφη φατσα,μικρο αλλα ωραιο βυζι και κωλαρα.Εχει φτιαξει ξανθιες ανταυγες οι οποιες την κανουν ακομα πιο ομορφη.Χωρις δευτερη σκεψη μπαινω μιας και ειχα ηδη μια πολύ καλη εμπειρια με την Εφη.Δυστυχως η τιμη ανεβηκε στα 35 ευρω και πιστευω πως συντομα θα είναι 40.Η τσατσα λοιπον ελεγε μαλακιες και ψεματα ότι θα μεινει στα 30 το συγκεκριμενο ρδελο θαβωντας την πολιτικη των σπιτιων στο Μυλο.Οι άλλες 2 κοπελες που δουλευουν στο μαγαζι είναι η Ευα και η Αφροδιτη.
Α ναι τι ξεχασα?Τι εγινε στο δωματιο με την Εφη…
Το μονο που θα σας πω είναι πως αυτό που εζησα στα 25+!!!! λεπτα ηταν μοναδικο.Η γκομενα μου πηρε τα μυαλα,ακομα δεν μπορω να συνελθω.Κανενα άλλο σχολιο…

Προφανως δεν ειχα άλλες δυναμεις –ψυχικες κυριως- για να παω και στο άλλο μπουρδελο οποτε πηρα τον δρομο της επιστροφης.

ΥΓ.Δυστυχως η κουραση το πρωι είναι πολύ μεγαλη και δεν μπορω να κανω αναλογη τσαρκα και ενημερωση.Με τον καιρο θα προσαρμοστω.

ΥΓ2.Εκανα και παλι κοπυ-πειστ οπου επαιρνε.
ΥΓ3.Ρωτηστε ότι θελετε…

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τοσο καλη η εφη ρε συναγωνηστη?
δεν εχω παει ποτε σε εκεινο το ρδελο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom