26/2 Ωρα.00.45 - 04.30
Βαρδαρης
Τανταλου.
Αλουμινατο.Η Αλεξανδρα
Λεπτη κοπελα γυρω στο 1.70 υψος με ωραια αν και μικρα βυζια και προστυχο βλεμα.Ο κωλος της εχει βελτιωθει σημαντικα τον τελευταιο μηνα εχοντας παρει ένα στρογγυλο και ψιλοπεταχτο σχημα.Απο 40 ξεκιναγε.
Ερος – Καινουργια κοπελα.1.60 Μελαχρινη με μικρα βυζια ,χοντρη,δεν λεει μια για τα δικα μου γουστα.Παρ’όλα αυτα εξυπηρετει τα γουστα του Ελληναρα που θελει αφρατη γκομενα. :o :o :o30 ευρω
Απεναντι Η Σαρα
Ξανθια γκομενα,ωραιο στητο βυζι και κωλαρα που σε τραβαγε για τρελο γαμησι.40 ευρω.
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι.Μελαχρινο μωρο μετριο σωμα και μεγαλα-πεσμενα βυζια.Αν δεν κανω λαθος απο τις περιγραφες αλλων συναγωνιστων πρεπει να ειναι η Βαλερια.Δεν ξερω γιατι αλλα αυτη η γκομενα μου εβγαζε κατι σε ποιο αντρικο :o
Σαπφους.
Ανορθογραφο
Ξανθια γκομενα γυρω στο 1.70 αρκετα καλο βυζι και κωλο αλλα καθολου καλη μαπα.Πρεπει να είναι και ψιλομεγαλη 35+.Συνηθως δουλευει στο ερος βραδυ.30 ευρω
Απεναντι
Κανουργια γκομενα.Η Υβετ από Ουγγαρια.1.70,ωραιο βυζακι και κωλος.Φανταστικη μαπα .Ενα κουκλακι.Οταν μπαινουν πελατες βγαινει στο διαδρομο και κανει κατι σαν πασαρελα χαμογελαστη χαχαχαχαχα.Την ειδα χαρουμενη οποτε μπηκα.30 ευρω.
Μετα απο λιγο ηρθε στο δωματιο το ιδιο χαρουμενη και ευγενικη.Μου ειπε ότι εχει 10 μερες στο μπουρδελο.Ξαπλωσα και μου χαιδεψε τα αρχιδια και ταυτοχρονα μου τον επαιξε μεχρι να είναι σε θεση να μπει το προφυλακτικο.Μου το βαζει και αρχιζει φανταστικη,σφιχτη πιπα.Δεν καθοταν και πολύ κοντα οποτε δυκολευομουν να χουφτωσω την κωλαρα.Της πιανω λιγο τα βυζια και αυτή τραβηχτηκε λιγο πιο πισω αρχιζοντας να τον παιρνει ολο και πιο βαθεια στο στομα της,κοιτωντας με που και που με τα απιστευτα ματια της.Μου ειχε γινει πυραυλος οποτε της λεω να σταματησει και να γυρισει στα 4.Της τον χωνω και μου λεει να μην μπαινω δυνατα γιατι πονουσε.Fuck.
Επισης ειχε στηθει με έναν τετοιο τροπο που δεν μου επετρεπε να μπαινω ουτε γρηγορα ουτε δυνατα.Επειδη δεν θα τελειωνα με τπτ τη βαζω μπρουμυτα και την αρχιζω σε γρηγορο γαμησι.-Φοβερη θεα αυτή η κωλαρα σε αμεση επαφη.-Ταυτοχρονα από αυτή τη θεση χουφτωνα τα στητα βυζια με ανεση.
Η γκομενα ποναγε και εδειχνε τρομαγμενη LOL.Οπως και να’ χει πρεπει να συνηθιζει σιγα – σιγα ;) ;) ;).Μετα από αρκετη προσπαθεια εχυσα και γουσταρα τρελα γιατι αυτή είναι η σταση που μου αρεσει πιο πολύ και το χυσι βγηκε αργα και βασανιστικα.
H Yβετ σηκωθηκε κοιταξε λιγο το μουνι της εβαλε τα εσωρουχα και λεγοντας μου ένα γρηγορο καληνυχτα εφυγε οσο πιο γρηγορα μπρουσε.
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. Καστανη γκομενα.1.70,Ωραιο σφιχτο σωμα,βυζι αλλα …ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΑΤΣΑ…Ειχε ξενερωτο βλεμμα και ο κωλος της αρχιζει να παιρνει φθινουσα πορεια.30 ευρω
Το 14-Κλειστο.
Στο διπλανο.Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα.Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ξενερωτη βγαινει από το δωματιο
30 ευρω και με 50 εχει πιπα χωρις.
Στο μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Ενα ερειπιο ξανθια που ελεγες ότι θα σπασει αν την γαμησεις.Αυτη τη φορα δεν εκανε καν τον κοπο να βγει να τη δουμε ολοκληρη.30ευρω
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου δουλευε μεγαλης ηλικιας 40+ γκομενα.Δεν μου λεει τπτ.Σκατα φατσα,δεν σχολιαζω άλλο…30 ευρω
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΥ.
Ανδρ.Γωργ.4.Η Αννι.ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ.35 ευρω.
Ερως 16-Κλειστο
La femme-Μετριας εμφανισης μελαχρινη.Μετριο βυζι και κωλος και ξενερωτη φατσα που σου λεει δεν γουσταρω να γαμηθω με τπτ.Ουτε εμεις μαζι σου.40 ευρω ξεκιναγε.Αν είναι δυνατον να εχουν φτιαξει τετοιον χωρο γερμανικων προδιαγραφων και να εχουν τετοια γκομενα μεσα.
26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ξανθια γκομενα πανω από 35 που συνηθως δουλευει δεξια από τον Μυλο.Δεν λεει και πολλα σε εμφανιση αλλα είναι πολύ ευγενικη και υποσχεται όπως και η τσατα ότι «θα περασουμε πολύ ωραια».Απο 40 ευρω ξεκιναει.Η τσατσα ειπε πως εχει παρτουζα και όταν την ρωτησα ποσο λεει από 50 ευρω ο καθενας.Μετα από λιγο λεει πως κανονικα είναι 70 ο καθενας αλλα επειδη μολις ειχε παει η κοπελα θα μας το αφηνε από 50.Μα καλα,3 η ωρα πηγε η κοπελα για δουλεια?!!!!!????!!!!!!???
Δεξια απο τον Μυλο.1.75+ Κοκκινομαλα νταρντανοειδης Ρωσιδα,μετριο βυζι αλλα κωλαρα ετσι όπως διαγραφοταν μεσα από το φορεμα της.Ειχε στο βλεμα κατι το αυστηρο οποτε δεν σε τραβαγε με τπτ για γαμησι.Η τσατσα την παρουσιαζε ως πολύ μικρη.Μην τρελαθουμε.Η γκομενα είναι σαν τις γυναικες των SS.40 ευρω.
Αριστερα απο τον Μυλο.Μετριας εμφανισης μελαχρινη γυρω στο 1.65,Μεγαλο βυζι,η φατσα της μου φαινεται ότι εγινε πιο γλυκια και οι τσιμπουκοχειλαρες εντονες σε σχεση με την προηγουμενη φορα.Επισης κρατουσε ένα κοκκινο πεπλο και μολις γυρισε να φυγει το περασε από πανω της ως τον κωλο,ετσι εκρυψε πολύ καλα τα εντονα σημαδια κυτταριτιδας. Ξεκιναει απο 40 ευρω και πηγαινει ως τα 120 με τζακουζι και μαλακιες.
Ιωαν.Κωλετη 17
Επαιζε η Εφη απο Πολωνια.Γκομεναρα λεπτη,ψηλη με καστανο μαλι ομορφη φατσα,μικρο αλλα ωραιο βυζι και κωλαρα.Εχει φτιαξει ξανθιες ανταυγες οι οποιες την κανουν ακομα πιο ομορφη.Χωρις δευτερη σκεψη μπαινω μιας και ειχα ηδη μια πολύ καλη εμπειρια με την Εφη.Δυστυχως η τιμη ανεβηκε στα 35 ευρω και πιστευω πως συντομα θα είναι 40.Η τσατσα λοιπον ελεγε μαλακιες και ψεματα ότι θα μεινει στα 30 το συγκεκριμενο ρδελο θαβωντας την πολιτικη των σπιτιων στο Μυλο.Οι άλλες 2 κοπελες που δουλευουν στο μαγαζι είναι η Ευα και η Αφροδιτη.
Α ναι τι ξεχασα?Τι εγινε στο δωματιο με την Εφη…
Το μονο που θα σας πω είναι πως αυτό που εζησα στα 25+!!!! λεπτα ηταν μοναδικο.Η γκομενα μου πηρε τα μυαλα,ακομα δεν μπορω να συνελθω.Κανενα άλλο σχολιο…
Προφανως δεν ειχα άλλες δυναμεις –ψυχικες κυριως- για να παω και στο άλλο μπουρδελο οποτε πηρα τον δρομο της επιστροφης.
ΥΓ.Δυστυχως η κουραση το πρωι είναι πολύ μεγαλη και δεν μπορω να κανω αναλογη τσαρκα και ενημερωση.Με τον καιρο θα προσαρμοστω.
ΥΓ2.Εκανα και παλι κοπυ-πειστ οπου επαιρνε.
ΥΓ3.Ρωτηστε ότι θελετε…