Λοιπόν καιρός να καταθέσω και τη δική μου περιγραφή (ώρα: 1:00-3:30):
Βαρδάρης (Ακολούθησε μετά την κατάθεση αλλά το αναφέρω πρώτο)
1. Αλουμινάτο: Το λεπτό ταβλάκι με τα μαύρα μαλλιά (διαβάστε παραπάνω)
2. Έρος: Η ψηλή Ρουμάνα (διαβάστε παραπάνω)
3. Απέναντι από Έρος: Η ξανθιά με τις ζυζάρες, κάνει πολύ σπέσιαλ περιποίηση, την είχα ξεσκίσει πιο παλιά. Αχ... να έκανε και ισπανικά.
4. Πράσινο: Η μελαχρινή με τις ζυζάρες. Δεν μου κάνει αίσθηση, αν και μερικοί τη θεωρούν ταβλιάρα, αλλά τώρα στο βαρδάρη πας για εκτόνωση. Τα γούστα τα βγάζεις μόνο στο Μύλο που έχει προγράμματα.
5. Ανορθόγραφο Σα_φους (Μα πότε θα κολλήσουν ένα /π/, αλλά μετά θα χάσει την αξία του): Η κλασσική γκόμενα που κάποιος συναγωνιστής που είχα ακούσει την είχε αποκαλέσει /Σαραβάκο/, δηλαδή το γνωστό ποδοσφαιριστή, λόγω των δυνατών ποδιών και της μεγάλης πλάτης.
6. Απέναντι από το ανορθόγραφο: Μια 20χρονη Τουρκάλα, όπου πήγα μετά την πρώτη κατάθεση και δε μου σηκωνόταν όπως πρέπει. Μόλις μπήκε άναψε το φως περισσότερο, ίσως ήθελε να δει αν είμαι πιωμένος..., αλλά αυτό εμένα με ξενέρωσε λίγο, ίσως επειδή είχα ήδη τελειώσει μια φορά. Είχα περάσει νωρίτερα και μου 'κανε κλικ το ότι ήταν μικρή και είχε ωραία ζυζάκια. Το περισσότερο φως με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι είχε ψιλοάσχημη φάτσα. Μου 'κανε πίτα πολύ καλή, θα ξαναπάω όταν είμαι πιο ταβλωμένος. Μετά ξάπλωσε, αλλά επειδή είχα ήδη τελειώσει μια φορά της ζήτησα αμέσως πισωκολλητό. Ωραία πωλάρα και fuckable (if you get what i mean). Άρχισε να νευριάζει που δε μου σηκωνόταν κανονικά για να τελειώσω και μου τον έπαιζε λίγο άγρια. Εγώ έκανα χαβαλέ και της είπα ότι είχα πάει για τεστ ντράιβ, ότι τον είχα παίξει πιο πριν και ότι έσκισα μία άλλη. Έφυγα χωρίς να τελειώσω. Η γκόμενα κάνει τα κλασσικά απ' ότι κατάλαβα, απλώς είναι μικρή και μάλλον δεν έχει μάθει ακόμα. Θα πήγαινα μόνο για να ξεταβλώσω :-Ρ.
7. Στο τελευταίο δεξιά: Η ψηλή αδύνατη milf (=mom i like to fuck)
8. Σε αυτό με το κουδούνι: Η ξανθιά ψηλή και άχαρη, σαν να μου άρεσε κάπως σήμερα.
9. Απέναντι από αυτό με το κουδούνι: Η ξανθιά κοντή Ρωσιδούλα (είχα πάει ένα μεσημέρι που ήμουν πολύ ταβλωμένος και μου άρεσε, αλλά με ξενέρωσαν οι σκληρές τρίχες στο νουνάκι της, κάνει και από πάνω, είναι κατά τη γνώμη μου μόνο για μια φορά).
10. Τέρμα πάνω κοντά στην Εγνατία οδό. Η ξανθιά με τις βυζάρες και το ωραίο χαμόγελο. Καλή αλλά "πάλι τα ίδια";
Περιοχή Μύλου και City Gate:
1. CIty Gate έγινε η κατάθεση: Μια ξανθιά Άντζελα, ισπανίδα είπε η τσατσά. Έδωσα 70 ευρώ για πάρτη της για να κάτσει όση ώρα θέλω. Δεν ήθελα ακάποτα και τέτοια βρώμικα πράγματα, γιατί την είχα πατήσει στο παρελθόν. Ήταν υπέροχα! Τρελό πιμπούκι κάνα 7λεπτο, βαθύ μόνο όταν το ζητούσα. Μετά ανάσκελα σκίσιμο. Μετά πισωκολλητό. Τρελό σκίσιμο και έχει υπέροχο δέρμα και ωραίο στήσιμο. Μόνο που θέλει να τον έχεις μεγάλο γιατί είναι πολύ φαρδιά και χρειάστηκε να βάλει το χέρι της στο τέλος για να τελειώσω. Επίσης γύρισε στα πλάγια και με άφηνε να τη σκίσω. Βογκούσε μερικές φορές. Είχε υπομονή και με έκανε να τελειώσω αν και δεν το ήθελα απαραίτητα.
2. Γραμμές τρένου: Η κλασσική καστανή σδύνατη/
3. Κοροβάγκου: Δεν πήγα, αλλά συνήθως είναι η Χριστίνα. Ψηλή Ρωσίδα με φτιαγμένα boobs. Πολύ καλή και αν ζητήσεις μέσα στο δωμάτιο έξτρα το κανονίζει απ' ότι νου χε πει. Πύραυλος!
4. Κεφαλληνίας: Η ξανθιά κοντή Γερμανίδα που ήταν στο Έρος. Κάνει ωραίο πιμπούκι, αλλά "πάλι τα ίδια;".
5. La femme: Συγγνώμη, αλλά η απόλυτη ξεφτίλα! Μου φτιάχνεις τόσο ωραίο μαγαζί, με feng sui συντριβανάκι, δερμάτινους καναπέδες και πολυτελή δωμάτια και με βάζεις μέσα κοπέλες που δουλεύουν στο Βαρδάρη; Έλεος! Εξωφρενικό! Πώς θα πουλήσεις ρε μεγάλε;
6. Ανδ. Γεωργίου: Η ξανθιά Τσέχα. Πολύ καλή, αλλά "ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ"!
ΦΙλάΚιΑ