Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Επι της Τανταλου.Εχει σκαλια απο αλουμινιο απο 'κει βγηκε και το παρατσουκλι...
Πριν μπεις πρεπει να κανεις στην ακρη μια κουρτινα απο τη δεξια μερια.Στο λεω γιατι μπορεισ να μπερδεευτεις.Γυφτιλικι...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
μολις γυρισα απο την περιοχη (τανταλου-σαπφους-προμηθεος) που ειχα παει για μια δουλεια
και εριξα το γελιο της ημερας με τον τυπο-τσατσο που ειναι στο γωνιακο στην σαπφους και φωναζε κατι παλικαρια να ερθουν μεσα για να γαμησουν....
ατακα "ελατε μεσα να της πεταξετε τα ματια εξω ψωλαραδες μου..να παθει μουνοκαταγμα απο το ξεσκισμα..και ολα αυτα μονο με 30ευρω παλικαραδες μου" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα καλε κυρια παρε ολα στο ευρω που λεν στην λαικη... :P
Τετοιο σκηνικό και να μην το ηχογραφήσεις να το ακούσουμε κι εμείς φιλαράκι; ντροπή! τι τα εχουμε τα κινητα; :cheesy:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Εχει κανεις κατι να αναφερει για την βραδυνη βαρδια μετα τις 10 το βραδυ στο αλουμινατο.Μια μελαχρινη με τατουαζ και ωραιο κορμι μονο που αποτραβηχτηκε γρηγορα μεσα και δε προλαβα να την εξετασω καλυτερα.Η ευγενια επισης δουλευει πρωι?

Η Ευγενια μου ειπε πως ειναι 3-4 κοπελες και δουλευουν εναλλαξ.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
μολις γυρισα απο την περιοχη (τανταλου-σαπφους-προμηθεος) που ειχα παει για μια δουλεια
και εριξα το γελιο της ημερας με τον τυπο-τσατσο που ειναι στο γωνιακο στην σαπφους και φωναζε κατι παλικαρια να ερθουν μεσα για να γαμησουν....
ατακα "ελατε μεσα να της πεταξετε τα ματια εξω ψωλαραδες μου..να παθει μουνοκαταγμα απο το ξεσκισμα..και ολα αυτα μονο με 30ευρω παλικαραδες μου" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα καλε κυρια παρε ολα στο ευρω που λεν στην λαικη... :P

Θυμαμαι πριν λιγο καιρο την τσατσα απο το ερος στο Βαρδαρη μετα απο 17 ωρες συνεχομενης δουλειας να εχει τρελαθει τελειως και ενω το μπουρδελο ειχε κλεισει ηταν εξω και φωναζε "Ολα τα εχω τσιμπουκακι,ελευθερα πιασιματα,απο πανω,πισωκολητο μονο 30 ευρω. :2funny: :2funny: :2funny:
Μετα απο λιγο ηρθε ενας νταβας και την πηρε γιατι μιλαμε ηταν στα ορια της καταστροφης η τσατσα χαχαχαχα

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ρε παιδες στη Σαπφούς τι της πουτανας γίνεται?

Πήγα πριν 4 μερες και περίμεναν τουλαχιστον 8 ατομα και φυσικά την κοπάνισα

Οθτε να γαμησει δεν μπορει κανεις γαμώ την πανακόλα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ειδε μηπως ποια ηταν εκει?

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι αυτη ειναι.....
φιλε μου τι να σου πω...σε μενα αρχισε τους αισθησιακους "θορυβους" απο την πιπα κι ολας....στο ιεραποστολικο χαιδευε την κοιλια και το στηθος μου και βογκουσε ενω στο πισωκολητο βογκουσε σαν κολασμενη...
Οντως ετσι ειναι.. Ειναι πολυ καυλιαρα! Εμενα μ εκανε κι ενα μεγαλο ρουφηγμα στο λαιμο.! Ευτυχως δηλαδη που δεν ειχα γκομενα να το δει και ν αρχησει τα καντηλια..!

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ είχα αναφέρει πως η Μαρίνα δουλεύει απ'τις 8 το πρωι μέχρι τις 22:00 όπως μου είπε η ίδια.
1) ΔΙΠΛΑ από το αλουμινάτο καθημερινά πριν τις 22:00.
2) ΔΙΠΛΑ από το αλουμινάτο καθημερινά μετά τις 22:00
Συναδελφοι διαβαζω καλα ή μηπως δεν καταλαβα ;
Δουλευει τοσες ωρες ; Μπρρρ κουραζομαι μονο που το διαβαζω.
Σκλαβα ειναι ή ιεροδουλη ;
Θα με πιασει το κομμουνιστικο μου !! ΟΧΙ στην καταπίεση των εργαζομένων και το ξεζούμισμά τους για τη μεγιστοποίηση του κέρδους.!!
Ειμαστε ενωμενοι και αποφασισμένοι
Μαρινα ειμαστε μαζι σου.Γι αυτο θε ερθω να σου "συμπαρασταθω".(μονο μην κανεις απεργεια την μερα που θα ερθω)
Παντως παιδια σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους για την ενημερωση και την βοηθεια.
Δεν εχω παιει ακομα.Για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω με εκτακτο δελτιο ειδησεων.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
big_boy φίλε μου αν αναλογιστεί κανείς ότι σε 14 ωρες που δουλευει και με την προϋπόθεση ότι παίρνει 6 πελάτες την ώρα επι 14 ωρες είναι 2520 ευρω. αφαιρούμε καμια ωρα που θα κανει διαλειμμα και τα λεφτα που παιρνει το μπουρδέλο, τα οποια δεν ξέρω πόσο είναι.
Σκέψου ποιος ξεζουμίζεται. Μαλλον εμεις.

με την ευκαιρία μηπως ξέρει κανείς απ'το 30αράκι πόσα παίρνουνε οι κοπέλες και πόσα το μπουρδέλο;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Λογικα το μεγαλυτερο μερος των χρηματων θα περνουν οι νταβαδες.Πολυ λιγα θα μενουν στις πουτανες.
Καποιος σε παλιοτερο ποστ ειχε αναλυσει πως μοιραζονται τα φραγκα αν και προσωπικα δεν το πσιτευω καθολου γιατι ξερω πως λειτουργουν τα κυκλωματα του ειδους.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι συναγωνιστες. εχω πληροφοριες για το θεμα αυτο απο πορνιδιο την αθηναικης πορνοντιζνεηλαντ μεταξουργιου.
η συγκεκριμενη, με ταριφα στο πορνοχαουζ τα 20ευροπουλα, το πορνιδιακη επαιρνε τα 7 ευρο ενω τα υπολοιπα 13 πηγαιναν στην υπηρεσια, ιδιοκτητη και προστατη που εχει αναλαβει το πορνοχαουζ αυτο οπως και μια σειρα αλλων της περιοχης αυτης.
πολλες φορες μου ελεγε η κοπελα, οτι τι κοροιδο ηταν αφου αυτη κανει ολη την βρωμικη δουλεια και παιρνει τα λιγοτερα. σκεφτοταν να βγει σε πιατσα για να τσιμπαει το 50ευρο καθαρα στην τσεπη της.
παντος δεν το επραξε, αλλα το συνδιαζει με καποιους καλους πελατες.
παντος σε τελικη αναλυση, στα πορνοχαουζ δεν ειναι η κοπελα που παιρνει το μεγαλυτερο μεριδιο. αυτο ειναι σιγουρο. αλλη ειναι!!!!!!

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν καιρός να καταθέσω και τη δική μου περιγραφή (ώρα: 1:00-3:30):

Βαρδάρης (Ακολούθησε μετά την κατάθεση αλλά το αναφέρω πρώτο)

1. Αλουμινάτο: Το λεπτό ταβλάκι με τα μαύρα μαλλιά (διαβάστε παραπάνω)

2. Έρος: Η ψηλή Ρουμάνα (διαβάστε παραπάνω)

3. Απέναντι από Έρος: Η ξανθιά με τις ζυζάρες, κάνει πολύ σπέσιαλ περιποίηση, την είχα ξεσκίσει πιο παλιά. Αχ... να έκανε και ισπανικά.

4. Πράσινο: Η μελαχρινή με τις ζυζάρες. Δεν μου κάνει αίσθηση, αν και μερικοί τη θεωρούν ταβλιάρα, αλλά τώρα στο βαρδάρη πας για εκτόνωση. Τα γούστα τα βγάζεις μόνο στο Μύλο που έχει προγράμματα.

5. Ανορθόγραφο Σα_φους (Μα πότε θα κολλήσουν ένα /π/, αλλά μετά θα χάσει την αξία του): Η κλασσική γκόμενα που κάποιος συναγωνιστής που είχα ακούσει την είχε αποκαλέσει /Σαραβάκο/, δηλαδή το γνωστό ποδοσφαιριστή, λόγω των δυνατών ποδιών και της μεγάλης πλάτης.

6. Απέναντι από το ανορθόγραφο: Μια 20χρονη Τουρκάλα, όπου πήγα μετά την πρώτη κατάθεση και δε μου σηκωνόταν όπως πρέπει. Μόλις μπήκε άναψε το φως περισσότερο, ίσως ήθελε να δει αν είμαι πιωμένος..., αλλά αυτό εμένα με ξενέρωσε λίγο, ίσως επειδή είχα ήδη τελειώσει μια φορά. Είχα περάσει νωρίτερα και μου 'κανε κλικ το ότι ήταν μικρή και είχε ωραία ζυζάκια. Το περισσότερο φως με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι είχε ψιλοάσχημη φάτσα. Μου 'κανε πίτα πολύ καλή, θα ξαναπάω όταν είμαι πιο ταβλωμένος. Μετά ξάπλωσε, αλλά επειδή είχα ήδη τελειώσει μια φορά της ζήτησα αμέσως πισωκολλητό. Ωραία πωλάρα και fuckable (if you get what i mean). Άρχισε να νευριάζει που δε μου σηκωνόταν κανονικά για να τελειώσω και μου τον έπαιζε λίγο άγρια. Εγώ έκανα χαβαλέ και της είπα ότι είχα πάει για τεστ ντράιβ, ότι τον είχα παίξει πιο πριν και ότι έσκισα μία άλλη. Έφυγα χωρίς να τελειώσω. Η γκόμενα κάνει τα κλασσικά απ' ότι κατάλαβα, απλώς είναι μικρή και μάλλον δεν έχει μάθει ακόμα. Θα πήγαινα μόνο για να ξεταβλώσω :-Ρ.

7. Στο τελευταίο δεξιά: Η ψηλή αδύνατη milf (=mom i like to fuck)

8. Σε αυτό με το κουδούνι: Η ξανθιά ψηλή και άχαρη, σαν να μου άρεσε κάπως σήμερα.

9. Απέναντι από αυτό με το κουδούνι: Η ξανθιά κοντή Ρωσιδούλα (είχα πάει ένα μεσημέρι που ήμουν πολύ ταβλωμένος και μου άρεσε, αλλά με ξενέρωσαν οι σκληρές τρίχες στο νουνάκι της, κάνει και από πάνω, είναι κατά τη γνώμη μου μόνο για μια φορά).

10. Τέρμα πάνω κοντά στην Εγνατία οδό. Η ξανθιά με τις  βυζάρες και το ωραίο χαμόγελο. Καλή αλλά "πάλι τα ίδια";

Περιοχή Μύλου και City Gate:

1. CIty Gate έγινε η κατάθεση: Μια ξανθιά Άντζελα, ισπανίδα είπε η τσατσά. Έδωσα 70 ευρώ για πάρτη της για να κάτσει όση ώρα θέλω. Δεν ήθελα ακάποτα και τέτοια βρώμικα πράγματα, γιατί την είχα πατήσει στο παρελθόν. Ήταν υπέροχα! Τρελό πιμπούκι κάνα 7λεπτο, βαθύ μόνο όταν το ζητούσα. Μετά ανάσκελα σκίσιμο. Μετά πισωκολλητό. Τρελό σκίσιμο και έχει υπέροχο δέρμα και ωραίο στήσιμο. Μόνο που θέλει να τον έχεις μεγάλο γιατί είναι πολύ φαρδιά και χρειάστηκε να βάλει το χέρι της στο τέλος για να τελειώσω. Επίσης γύρισε στα πλάγια και με άφηνε να τη σκίσω. Βογκούσε μερικές φορές. Είχε υπομονή και με έκανε να τελειώσω αν και δεν το ήθελα απαραίτητα.

2. Γραμμές τρένου: Η κλασσική καστανή σδύνατη/

3. Κοροβάγκου: Δεν πήγα, αλλά συνήθως είναι η Χριστίνα. Ψηλή Ρωσίδα με φτιαγμένα boobs. Πολύ καλή και αν ζητήσεις μέσα στο δωμάτιο έξτρα το κανονίζει απ' ότι νου χε πει. Πύραυλος!

4. Κεφαλληνίας: Η ξανθιά κοντή Γερμανίδα που ήταν στο Έρος. Κάνει ωραίο πιμπούκι, αλλά "πάλι τα ίδια;".

5. La femme: Συγγνώμη, αλλά η απόλυτη ξεφτίλα! Μου φτιάχνεις τόσο ωραίο μαγαζί, με feng sui συντριβανάκι, δερμάτινους καναπέδες και πολυτελή δωμάτια και με βάζεις μέσα κοπέλες που δουλεύουν στο Βαρδάρη; Έλεος! Εξωφρενικό! Πώς θα πουλήσεις ρε μεγάλε;

6. Ανδ. Γεωργίου: Η ξανθιά Τσέχα. Πολύ καλή, αλλά "ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ"!  :boobies: :boobies::headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :booty: :booty:

ΦΙλάΚιΑ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
πολυ ωραια η καταθεση σου. απλα ανδ γεωργιου δν ειναι απο Τσεχια αλλα απο Ρουμανια. αν βεβαια λεμε την χριστινα η οποια παιδια μια φορα ειχα παει και ειχα δωσει 100 ε για κωλο και επειδη τελιωσα απο πιο μπροστα μου ειπε η ιδια ελα μια αλλη φορα και δωσε μονο 30ε για απλο και εγω θα σε αφησω να βαλεις και κωλο και πραγματικα παιδες ετσι εγινε. πηγα 2ι φορα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος αφου εδωσα μολις 30ε και εκατσα μεσα κανα 15λεπτο και περασα καλα. κατι ασχετο. ψηνεται κανεις για καμια μπουρδελοτσαρκα??? PM οποιος ψηνεται. θελω να σταματησω με τα μπουρδελα και για τελευταια φορα θα ηθελα να γνωρισο μερικους απο εδω και να παμε να πιτσιλισουμε παρεα λολ.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κατατοπιστικοτατος ως προς την περιγραφη-σημεια

τελικα τι γινεται ρε παιδια στο μυλο μονο χωρο πληρωνεις και τα μωρα ειναι ιδια με βαρδαρη....ημαρτον
αυτο με το La femme το επιβεβαιαωνω και εγω πολυ χαλι....γιατι?
για βαλτε καποια τρελη ταβλα γιατι θα πεσουμε πεινες....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ευχαριστουμε Leonhart για την αναλυτικη ενημερωση.Θυμασαι μηπως το ονομα απο την Τουρκαλα που λες?
Η Χριστινα ειναι Πολωνεζα και στο Ανδ.Γεωρ.4 αν δουλευε η Μαρια ειναι Σλοβακα.
Αυτο που σσυμβαινει στο la femme ειναι οντως τραγικο με εναν πανακριβο σε κατασκευη χωρο αλλα με αθλιες γκομενες.

ΥΓ.Εφοσον ειναι μπουρδελοφρουμ δεν ειναι αναγκη να "μαλακωνουμε" κατα καποιον τροπο τις λεξεις.
Οποτε οχι πιμπουκι αλλα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ πωλαρα = ΚΩΛΑΡΑ κλπ.

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ok ok ok παίδες, μάλλον λίγοι κατάλαβαν την παραπομπή στον τρόπο περιγραφής των ερωτικών ιστοριών του αείμνηστου free magazine. Τεσπά, στην ουσία...ο στόχος είναι το  γαμήσι, για να το θέσω απλά. Το θέμα είναι ότι τα πανάκριβα μαγαζιά που δεν προσφέρουν και ποιος ξέρει τι υπηρεσίες εννοείται πως δε δουλεύουν, αλλά και δε νοιάζεται ο ιδιοκτήτης αν κρίνουμε από την περίοδο απραξίας στα εν λόγω μαγαζιά. Μάλλον οι πόροι είναι άλλοι και εμείς άδικα ψαχνόμαστε. Εν τέλει, συμβιβαστείτε ή απέχετε είναι το μήνυμα?

Υ.Γ.: Η κυτταρίτιδα και όχι μόνο σταματάει στα σύνορα! Cool... :P

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλημερα!θα ηθελα να μ δωσετε πληροφοριες για την κοντη ξανθια ρωσιδα απεναντι απο αυτο με το ηχητικο!ευχαριστω πολυ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom