Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Μαρία ειναι και εμένα μία απο τις τρείς-τέσσερις επιλογές μου όταν κατεβαίνω. Εχει πολύ γκάβλα, οι ρώγες της σκληραίνουν απο την αρχή.Με εμένα πάντως βογκάει μόνο στο πισοκολητό στιγμιαία,όχι συνεχόμενα! :-. psaxnw πώς την έσκισες και βογκούσε ετσι? Τώρα τελευταία έχει συμπεριφορά που πλησιάζει ct, αλλά μου φαίνεται οτι έχει λιγότερους πελάτες. Παλιότερα γινόταν της πουτάνας. Πάντως είναι η πιο ωραία κοπέλα στην περιοχή του μύλου. Η χριστίνα αν και ψηλή μου θυμίζει λίγο καθηγητρια απο το σχολείο, το καλό με αυτήν είναι οτι σε κάνει να νομίζεις οτι είσαι σε τσόντα. Και μήν ξεχνάτε οτι στο 4 έχουν κρατήσει το 35αρι ενω πιό δίπλα υπάρχει χαμηλότερη ποιότητα με 40αρια για το 9λεπτο.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Αυτη η μαρια που λες υπσολον ειναι αυτη η τσεχα-σλοβακα τι ειναι,που δουλευει στο γωνιακο διπλα στο βενζιναδικο?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Αυτη η μαρια που λες υπσολον ειναι αυτη η τσεχα-σλοβακα τι ειναι,που δουλευει στο γωνιακο διπλα στο βενζιναδικο?
ναι αυτη ειναι.....

Η Μαρία ειναι και εμένα μία απο τις τρείς-τέσσερις επιλογές μου όταν κατεβαίνω. Εχει πολύ γκάβλα, οι ρώγες της σκληραίνουν απο την αρχή.Με εμένα πάντως βογκάει μόνο στο πισοκολητό στιγμιαία,όχι συνεχόμενα! :-. psaxnw πώς την έσκισες και βογκούσε ετσι? Τώρα τελευταία έχει συμπεριφορά που πλησιάζει ct, αλλά μου φαίνεται οτι έχει λιγότερους πελάτες. Παλιότερα γινόταν της πουτάνας. Πάντως είναι η πιο ωραία κοπέλα στην περιοχή του μύλου. Η χριστίνα αν και ψηλή μου θυμίζει λίγο καθηγητρια απο το σχολείο, το καλό με αυτήν είναι οτι σε κάνει να νομίζεις οτι είσαι σε τσόντα. Και μήν ξεχνάτε οτι στο 4 έχουν κρατήσει το 35αρι ενω πιό δίπλα υπάρχει χαμηλότερη ποιότητα με 40αρια για το 9λεπτο.
φιλε μου τι να σου πω...σε μενα αρχισε τους αισθησιακους "θορυβους" απο την πιπα κι ολας....στο ιεραποστολικο χαιδευε την κοιλια και το στηθος μου και βογκουσε ενω στο πισωκολητο βογκουσε σαν κολασμενη...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οταν πηδαγες αυτην απ την τουμπα δεν ελεγες τιποτα να πηδηξουμε κι εμεις...τωρα που εφυγε μας την λες....
Εγω ξερω μια αλλα μεχρι να παρει πτυχιο δεν σου λεω....οταν φυγει θα σου πω!!!! :)
χαχα
οταν πηδαγες αυτην απ την τουμπα δεν ελεγες τιποτα να πηδηξουμε κι εμεις...τωρα που εφυγε μας την λες....
Εγω ξερω μια αλλα μεχρι να παρει πτυχιο δεν σου λεω....οταν φυγει θα σου πω!!!! :)
χαχαχαχαχαχαχα  σωστος.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Σχετικα με το σχολιο για τη Ρουμανα.Αν δεν κανω λαθος ο νεος συναγωνιστης(?) εννοει την Τζουλια.Οχι ρε φιλε και ελευθερα ?Στην πιπα δεν καθεται καν κοντα για να πιανεις οτιδηποτε.Επισης στα 4 δεν γουσταρει γιατι οπως μου ειπε συγκεκριμενα χτυπαει η πουτσα στη μητρα της και ποναει.
Τωρα η μας λες τι να 'ναι η εγω τον εχω 30 εκατοστα και δεν βλεπ καλα.

Τελος την αλλη φορα θα παρω και τη Μαρια... :sunglasses:

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Peter,δεν την φωναζεις για μεταπτυχιακό;
Καλα μας δουλεύεις;Θέλεις να το παίξεις έξυπνος;Αν την γαμούσες με 100 γιουργια καλα έκανες...
Δεν είχε κανενα ξεκωλο φίλη της να στην πασάρει;;

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Peter,δεν την φωναζεις για μεταπτυχιακό;
Καλα μας δουλεύεις;Θέλεις να το παίξεις έξυπνος;Αν την γαμούσες με 100 γιουργια καλα έκανες...
Δεν είχε κανενα ξεκωλο φίλη της να στην πασάρει;;

χαχαχαχαχαχα και μετα διδακτωρικο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
λοιπον σημερα 8*00 μια βολτα στον βαρδαρη. Τα γυρησα ολα αλλα τελικα μπηκα στο ερως οπου εχει μια με μαυρα μαλλια 1,75-79 
σωματακι καλο ρουμανα ειπε..και αφηνει να την κανεις οτι θελεισ εσυ! απο τισ καλυτερες που εχω παει ειτε αθηνα ειτε θεσσαλονικη. μεχρι και το μουνάκι της επεζα καθως γαμουσα  για να γουσταρει και αφηνε.. να πατε ειναι πολυ καλη, την ρωτησα εαν βιαζετε και μου ειπε οσο θελεισ δεν υπαρχει χρονος και το ενοουσε

Ποιο ερος στο Βαρδαρη??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
kikas εκανες τσαρκα?Βρηκες τπτ καλο?

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Τσουπ ! να ΄μαι κι εγω !
Φιλοι μου-συναδελφοι-συναγωνιστες. Τα σεβη μου.
Με θυμαστε; Εχω μοιραστει μαζι σας τις μπουρδελοεμπειριες μου μεσω των
ρεπορταζ μου.
Τελευται φορα ηταν στις 27 Αυγουστου.Ναι τοτε που καιγοταν η Ελλαδα απο
τις πυρκαγιες καιγομουν κι εγω αλλα απο αλλο λογο. Ειχα ενημερωσει σχετικα.
Απο τοτε εχω κανει μια παυση.Το εμπαργκο ομως ληγει και ειναι κοντα η
στιγμη της ολικης επεναφορας.Ειμαι ετοιμος για νεες αταξιες.
Το οτι ειμουν 5 μηνες σε χειμερια ναρκη δεν με εμποδιζε σε τιποτα να
μπαινω στο site και να ενημερωνομαι.Διαβαζω με προσοχη οτι εχει γραψει ο
καθενας απο εσας.Με βαση ολα αυτα που εχω διαβασει εδω εχω καταληξει σε
καποιες επιολογες.
1.Μαρινα απο Πολωνια  (αλουμινατο  ?? ή διπλα στο αλουμινατο ??)
2.Σαρα  υπηκοος  ανατολικου μπλοκ  (αλουμινατο ?? ή διπλα στο αλουμινατο ??)
3.Σαντρα μαυρουλα  (απεναντι απο ανορθογραφο)
4.Στελλα  (κραταω μαχαιρι)  την οποια εχω εδω και καιρο στα υπ οψη
μου.Αφου επιμενει ο προεδρος(τρελο αγορι) κατι ξερει.

Θελω λοιπον την βοηθεια σας.Να μου πειτε οι παραπανω που ακριβως
δουλευουν.Για τις δυο πρωτες εχει αναφερθει οτι εθεαθησαν στο αλουμινατο
αλλα και διπλα απο αυτο.
Θελω να ξερω και οι 4 αυτες κοπελες ΠΟΥ δουλευουν ΠΟΙΕΣ μερες και ΠΟΙΕΣ
ωρες.Αυτες ειναι οι κυριες επιλογες χωρις να  απορριπτω βεβαια και
οποιαδηποτε αλλη προταση σας.
Αυτα για το νεο μου ξεκινημα.Απο εκει και μετα θα κανω κι εγω την δικη
μου "ερευνα αγορας" 
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και υποσχομαι να ενημερωσω αναλυτικα για το
πως πηγαν τα "ραντεβου μου".
Να ΄στε ολοι καλα.

Με αγωνιστικους  χαιρετισμους
Big_boy

Υ.Γ. : Στο site υπαρχει κατηγορια "ερωτικες ιστοριες". Εκει εχω γραψει κι
εγω μια μικρη ιστορια.Σας προτενω , αν εχετε λιγο χρονο, να την διαβασετε.
Καντε κλικ στο "ερωτικες ιστοριες". Διαλεξτε υποκατηγορια "τσαρκες". Η
ιστορια μου εχει τιτλο "Μπουρδελο.Παντου και με καθε τροπο"και την
υπογραφω σαν Κωστας οχι σαν big_boy. Διαβαστε την. Ειναι αληθινη και εχει
ενδιαφερον.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Kαλωσηρθες και παλι bigboy.Αν δεν κανω λαθος εσυ εισαι που εκανες μεγαλες αναφορες του στυλ ερωτικη ιστορια.
Λοιπον η Μαρινα δουλευει διπλα απο το αλουμινατο συνηθως τις πρωινες ωρες αν και καπιοι συναγωνιστες ανεφεραν πως τον τελευταιο καιρο δουλευε σχεδον ολη τη μερα.
Σαρα.Αλουμινατο και διπλα.Εγω την πετυχα στο διπλα βραδυ.Το τρελο αγορι ρωτα θα βοηθησει εδω ε περισσοτερες πληροφοριες.
Σαντρα μετα τις 7.
Δεν ξερω καν ποια ειναι η Στελλα.Σιγουρα την εχω δει αλλα δεν θυμομουν περιγραφη οποτε κανενα συμπερασμα.
Μπορω να σου πω πως πολυ καλη περιπτωση ειναι η Κατι που δουλευει βραδυ στο τελευταιο πριν τη Μοναστηριου.Γκομενα που ειναι ευγενικη και συμμετεχει στο γαμησι.
Τωρα βαση της τελαυταιας μου τσαρκας συνιστω προσοχη στην Ιλονα που δουλευει μερικα βραδυα απεναντι απο το ανορθογραφο καθως μπορει να σε παραπλανησει αρχικα αλλα δεν λεει μια στο δωματιο.
Αυτα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Εγώ δυστυχώς δεν ξέρω περι Σάντρα και Στέλλα.
Για Μαρίνα και Καίτη (Κάτι) από Βέλγιο έχω να πω τα καλύτερα. και ευγενικές, και ομιλιτικές, και χαμογελαστές και με συμμετοχή. Η Μαρίνα είναι μικρούλα ενώ η Καίτη με περισσότερα πιασίματα. Εγώ είχα αναφέρει πως η Μαρίνα δουλεύει απ'τις 8 το πρωι μέχρι τις 22:00 όπως μου είπε η ίδια. καλύτερα να πηγαίνετε πριν βραδιασει γιατί νυσταζει (και με το δίκιο της η κοπέλα) πάντως μια μερα που πηγα ανοιξε λιγο την κουρτίνα με το που μπηκε στο δωμάτιο για να μην αποκοιμηθει και παρόλο που ητανε χαλια έκανε τα παντα για να τιμήσει το 30αρι και να μη φυγω απογοητευμένος.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Επιτρέψτε μου να ρωτήσω και πάλι μετά απο 1 σχεδόν χρόνο αν καποιος είδε πουθενα ενα κοριτσάκι την Κλειώ.
Ελληνίδα, (οχι σαν αυτες που τις πλασαρουνε για Ελληνίδες) ήτανε γυρω στα 22 το 2005 που την πέτυχα τετοια εποχή. δούλευε στο τελευταίο σπιτάκι στη Σαπφούς (εκείνο που έκλεισε) απέναντι απ'το γυφτόσπιτο.
Μιλάμε για την απόλυτη συμμετοχή. Συμπεριφερότανε λες και ητανε η γκόμενα μου. Την τιμούσα με 50αρι ακαποτο και με είχε τρελάνει τόσο που ενιωθα άλλος ανθρωπος βγαίνοντας απο κει. πηγαινα 8-10 φορες το μήνα. Εξαφανηστικε μεσα σε ενα διμηνο, κι απο τότε δεν την εχω δει πουθενα.
Ητανε περιπου 1.65-1.70 περιπου 55-60 κιλά παντοτε με το χαμογελο στα χείλη, βυζάκι μέτριο (λιιιιιγο πεσμένο) ωραίο κωλαράκι στρογγυλο κι αφράτο.
Επάνω στο κομοδίνο είχε κάρτες και πήρα μια την οποια παραθέτω πιο κάτω. Το τηλ. το κρύβω όμως. Οπως μου είχε πει η ιδια οταν ρώτησα το τηλ ητανε της τσατσας.
ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
απολογούμαι για τα κεφαλαία. δεν είναι φωνές, είναι κραυγές απογοήτευσης.

Συνημμένα

• kleio.JPG
    kleio.JPG
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 60

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
kikas εκανες τσαρκα?Βρηκες τπτ καλο?
πηγα φιλε μου κατευθείαν στην σλοβακα την μαρια, νομιζω ειναι απο τις καλύτερες παρουσιες στα σπιτια, την καρφωσα στα τεσσερα και εχυσα σε λιγα μολις λεπτα. Εχει πραγματικά απιστευτα αφρατο κωλο και βυζια που σκοτωνουν.Μακαρι να μπορουσαμε να την παρουμε παρτουζα.

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπερα!!μπορεισ να μ πεις που βρισκετε αυτη η μαρία?

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια, μήπως ξέρει κανένας που βρίσκεται η βικτώρια ? μια ξανθιά ρωσίδα που δούλευε στο ερος στον βαρδάρη ??? 

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Συναγωνιστες τα σεβη μου! Λοιπον χθες το βραδυ κατα τις 12 ειπα να κανω μια τσαρκα απο ναρδαρη μερια. Ενω παντου ηταν μια απ'τα ιδια, στο σπιτι απεναντι απο το ανορθογραφο πετυχα  ενα καινουριο μωρο, μεάχροινο γυρω στα 23 σχετικα λεπτο, χαμογελαστο, με φοβερες βυζαρες και κωλαρα. Οταν εβγαινε απο το δωματιο ερχοταν στο σαλονι και τραβουσε οποιον εβλεπε μπροστα της για να μπει! Επειδη σημερα σκεφτομαι να παω να την τιμησω μηπως εχει κανεις σας πληροφορίες??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
πηγα φιλε μου κατευθείαν στην σλοβακα την μαρια, νομιζω ειναι απο τις καλύτερες παρουσιες στα σπιτια, την καρφωσα στα τεσσερα και εχυσα σε λιγα μολις λεπτα. Εχει πραγματικά απιστευτα αφρατο κωλο και βυζια που σκοτωνουν.Μακαρι να μπορουσαμε να την παρουμε παρτουζα.
Ναι οντως θα ηταν φανταστικη εμπειρια.Σχετικα με την παρτουζα τωρα.Σπιτια που κατα καιρους και αναλογα την κοπελα προσφερουν παρτουζα ειναι 1)Απεναντι απο το κλαμπ μπουτικ  100 ευρω
                          2)26ης Οκτ.52                    120 ευρω
                          3)Στο Βαρδαρη το τελευταιο πριν την Μοναστηριου 100ευρω
Σ'αυτο το σπιτι οταν η τσατσα ειπε πως εχει παρτουζα δουλευε η Λαουρα αλλα για πολυ κακη μας τυχη δεν ειχαμε δεκαρα πανω μας  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom