Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
.Σε συνομιλια που ειχα μαζι της μου ειπε πως θα κλεισουν όλα τα ρδελα στον Βαρδαρη τους επομενου μηνες και ότι θα πανε αλλου.Ετοιμαστειτε για 40αρια και βαλε…

το ειχα γραψει και πριν κανα μηνα για τις δηλωσεις του ¨"δημαρχου" οτι θα "καθαρισει" την περιοχη του βαρδαρη  :tickedoff: :tickedoff:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
WOW!!!Συγγνωμη μαγκες αλλα τωρα ξυπνησα και ειδα τα ποστ.Λοιπον οσον αφορα τη Μαρια ειχα καταθεσει σε παλιοτερο ρεπορτ την κακια εμπειρια.Επειδη δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα ηταν γραφω μερικα πραγματα.
Πρωτα απ'ολα μου εκανε πιπα του δευτερολεπτου και χωρις να εχει σηκωθει τελειως μου λεει "ελα" και της λεω να στηθει στα 4.Αρχιζω να τη γαμαω οποτε χωρις να εχω συμπληρωσει ουτε 5 λεπτα μου λεει πως επρεπε να ειχα τελειωσει και γυρναει και αρχιζει να μου τον παιζει.Της λεω να γυρισει παλι και τιμωροντας την ασχημα για αυτο που εκανε εχυσα μετα απο λιγο.Σηκωθηκε να φυγει και πριν βγει μου κανει "Συγγνωμη" .
Την δικαιολογω ως ενα σημειο γιατι εκεινη τη μερα ειχαν σκασει κατι μαλακες ποντιοι και εκαναν ενα σωρο μαλακιες στο μαγαζι ωσπου να τους μασουν φυσικα και ηταν καπως ξενερωμενη αλλα οπως και να 'χει τα 35 τα εκλαψα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
WOW!!!Συγγνωμη μαγκες αλλα τωρα ξυπνησα και ειδα τα ποστ.Λοιπον οσον αφορα τη Μαρια ειχα καταθεσει σε παλιοτερο ρεπορτ την κακια εμπειρια.Επειδη δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα ηταν γραφω μερικα πραγματα.
Πρωτα απ'ολα μου εκανε πιπα του δευτερολεπτου και χωρις να εχει σηκωθει τελειως μου λεει "ελα" και της λεω να στηθει στα 4.Αρχιζω να τη γαμαω οποτε χωρις να εχω συμπληρωσει ουτε 5 λεπτα μου λεει πως επρεπε να ειχα τελειωσει και γυρναει και αρχιζει να μου τον παιζει.Της λεω να γυρισει παλι και τιμωροντας την ασχημα για αυτο που εκανε εχυσα μετα απο λιγο.Σηκωθηκε να φυγει και πριν βγει μου κανει "Συγγνωμη" .
Την δικαιολογω ως ενα σημειο γιατι εκεινη τη μερα ειχαν σκασει κατι μαλακες ποντιοι και εκαναν ενα σωρο μαλακιες στο μαγαζι ωσπου να τους μασουν φυσικα και ηταν καπως ξενερωμενη αλλα οπως και να 'χει τα 35 τα εκλαψα.
ααααααααααααα αυτο εννοεις κακια εμπειρια?οκ μαν και με ανυσηχησες...σε μενα εκατσε αρκετη ωρα στο δωματιο και πριν την πιπα επαιξαν φιλακια στο στηθος μου καθος οι βυζοι της τρυβοντουσαν στην τσαπου μου...ακολουθησε πιπετο 5 λεπτο μετα ιεραποστολικο και μετα απο δικη της επιθυμια πισοκολιτο οπου και της εδωσα την φαια ουσια μου....τα βογκητα ηταν αναποσπαστο κομματι της καβλας της και φιλε μου με λιγα λογια με καλυψε απολυτα!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Γιατι τι νομιζες με την κακια εμπειρια?Τι χειροτερο να αποδειχτει ξενερα η γκομενα και να χασεις 
τα οχι λιγα 35 ευρω.
Οπως τα λες ειναι ακριβως οπως τα παρουσιαζει η τσατσα χαχαχα οποτε σου εκατσε καλα.Παντως υπαρχουν και αλλα ποστ συναγωνιστων που ανεφεραν πως ειχαν αναλογη εμπειρια με τη δικια μου.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αν φτασουμε να δινουμε στο βαρδαρη 40 ευρω χαθηκαμε.
Μετα απο λιγο στο μυλο θα ακουσουμε 50.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Γιατι τι νομιζες με την κακια εμπειρια?Τι χειροτερο να αποδειχτει ξενερα η γκομενα και να χασεις 
τα οχι λιγα 35 ευρω.
Οπως τα λες ειναι ακριβως οπως τα παρουσιαζει η τσατσα χαχαχα οποτε σου εκατσε καλα.Παντως υπαρχουν και αλλα ποστ συναγωνιστων που ανεφεραν πως ειχαν αναλογη εμπειρια με τη δικια μου.
οταν βγηκα ειπα στην τσα2 οτιεμεινα απολυτα ικανοποιημενος και μου λεει:πολλοι δεν μενουν απ την κοπελα ικανοποιημενοι και νευριαζουν αλλα τι νομιζεις οτι ολοι ξερουν να γαμησουν?πρεπει να το χεις μου λεει...

δεν λεω για σενα τιποτα προς θεου αλλα ειναι καμια φορα και η χημεια...εμενα μου φανηκε οτι το μαρακι με πηγε με χιλια απ την πρωτη στιγμη που μπηκε και με ειδε!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Ναι οκ αλλα και απεναντι σ'αυτους που δεν ξερουν να γαμησουν -οπως λεει η τσατσα- η ΠΟΥΤΑΝΑ θα πρεπει να εχει καλη συμπεριφορα και σωστη σταση στο δωματιο.Τεσπα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Ναι οκ αλλα και απεναντι σ'αυτους που δεν ξερουν να γαμησουν -οπως λεει η τσατσα- η ΠΟΥΤΑΝΑ θα πρεπει να εχει καλη συμπεριφορα και σωστη σταση στο δωματιο.Τεσπα...
εχεις δικιο,ετσι ειναι!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Aνδρ.Γεωργ.Θα το δεις εχει πολλα φωτα απ'εξω.Ειναι στον 1ο οροφο

lithos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
re paidia exete kanena thl apo kamia bizitoy

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
ξέρει κανείς καμία φοιτήτρια που να γαμιέται ?
ήξερα μία από τούμπα που έπερνε γύρω στο 100αρικο
αλλά πηρε πτυχείο η πουτάνα και έφυγε!!
δώστε καμία συμβουλή γιατί δικαστήρια δεν λέει άλλο!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
ξέρει κανείς καμία φοιτήτρια που να γαμιέται ?
ήξερα μία από τούμπα που έπερνε γύρω στο 100αρικο
αλλά πηρε πτυχείο η πουτάνα και έφυγε!!
δώστε καμία συμβουλή γιατί δικαστήρια δεν λέει άλλο!
οταν πηδαγες αυτην απ την τουμπα δεν ελεγες τιποτα να πηδηξουμε κι εμεις...τωρα που εφυγε μας την λες....
Εγω ξερω μια αλλα μεχρι να παρει πτυχιο δεν σου λεω....οταν φυγει θα σου πω!!!! :)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
οταν πηδαγες αυτην απ την τουμπα δεν ελεγες τιποτα να πηδηξουμε κι εμεις...τωρα που εφυγε μας την λες....
Εγω ξερω μια αλλα μεχρι να παρει πτυχιο δεν σου λεω....οταν φυγει θα σου πω!!!! :)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cloneboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον σημερα 8*00 μια βολτα στον βαρδαρη. Τα γυρησα ολα αλλα τελικα μπηκα στο ερως οπου εχει μια με μαυρα μαλλια 1,75-79 
σωματακι καλο ρουμανα ειπε..και αφηνει να την κανεις οτι θελεισ εσυ! απο τισ καλυτερες που εχω παει ειτε αθηνα ειτε θεσσαλονικη. μεχρι και το μουνάκι της επεζα καθως γαμουσα  για να γουσταρει και αφηνε.. να πατε ειναι πολυ καλη, την ρωτησα εαν βιαζετε και μου ειπε οσο θελεισ δεν υπαρχει χρονος και το ενοουσε

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον σημερα 8*00 μια βολτα στον βαρδαρη. Τα γυρησα ολα αλλα τελικα μπηκα στο ερως οπου εχει μια με μαυρα μαλλια 1,75-79 
σωματακι καλο ρουμανα ειπε..και αφηνει να την κανεις οτι θελεισ εσυ! απο τισ καλυτερες που εχω παει ειτε αθηνα ειτε θεσσαλονικη. μεχρι και το μουνάκι της επεζα καθως γαμουσα  για να γουσταρει και αφηνε.. να πατε ειναι πολυ καλη, την ρωτησα εαν βιαζετε και μου ειπε οσο θελεισ δεν υπαρχει χρονος και το ενοουσε

ο μανατζερ ? ?

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1

φίλε έχει κανένα χρόνο που πήρε πτυχείο
δεν το ήξερα πιο μπροστά το site sorry!
τώρα τι γίνετε θα βρούμε τίποτα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom