Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Δεν θυμαμαι απο πιπα τι ελεγε γιατι τελευταια φορα την πηρα τον Αυγουστο,αλλα απο συμπεριφορα γενικα ειναι πολυ καλη,και φοωερο γκομενακι εννοειται...

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Η Μαρινα που δουλευει ρε παιδια?

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
χθες περασα μια βολτα απο τα στεκια. πολυ ξενερα δεν ειχε κατι καλο, εκτος απο το αλουμινατο που ειχε την αφρο(απο το αφροδιτη. ετσι μου συστηθηκε). το κακο ηταν πως κοστολογουταν με 40€, αλλα τα αξιζε η κοπελα. 2 μετρα ξανθια, με ωραιο σωμα, καυλιδερη φατσα και απο τα πιο ωραια στηθη που εχω δει. στο γαμηση καλη ηταν πετουσε και μερικα του στυλ χωστον μου κι αλλο. γενικα καλη περιπτωση αν δεν τα λυπαστε τα 40 τοτε να την τιμησετε. εχει προδιαγραφες cg.

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Γεια σας συναδελφοι, χθες το μεσημερι στο πρασινο σπιτι πετυχα μια μελαχρινη με κανα δυο κιλακια παραπανω που ομως της πηγαιναν. Μου φανηκε ελληνιδα. Το βραδυ στο τερμα κατω σπιτι στην προμηθεως ηταν μια Μαρια γυρω στα 22-24 αδυνατη μελαχροινη και αρκετα εμφανισημη που σκεφτηκα να την παρω αλλα κατι με χαλουσε στο βλεμα της. Εχει κανεις πληροφοριες για αυτες τις 2?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
40 πηγε το joyride; γιατι; ακριβαινει το πετρελαιο η ειναι χρυσες οι καποτες; και στο 5λεπτο σου λενε και αντε τελειωνε

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Φιλε αγγελε νομιζω πως η Μαρια που λες ειναι ρουμανα.Την ειχα παρει παλιοτερα και ηταν ετσι κι ετσι,απλα εχει σωματαρα και στα 4 ειναι φοβερη.Αξιζει για ενα γρηγορο οπωσδηποτε.
Οσον αφορα τις τιμες οντως το εχουν παρακανει το εχουμε ξαναπει.Εγω παντως δεν προκειται να ξαναδωσω ευκολα 40αρια οσο καλη και να εναι η γκομενα.

ΥΓ.Απο σημερα το βραδυ θα ειμαι στον αγωνα χεχε.Ετοιμαστειτε για τρελο ρεπορτ.

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Συναγερμος: χθες κατα τις 9 στο αλουμινατο ηταν μια Αλεξανδρα. Ηλικια γυρω στα 23 αδυνατη μελαχροινη και σε γενικες γραμμες αρκετα καλη και την οποια ειπα να τιμισω.  Προσοχη μην πεσετε στην παγιδα. Ηταν απο τις χειροτερες γκομενες που εχω παρει. Απαισια συμπεριφορα. Με το ζορι μου ειπε το ονομα της. Εκανε καλη πιπα ανεβηκε απο πανω, μετα στα τεσσερα και οταν της ειπα να γυρισει κανονικα μου ειπε οχι και να κανω γρηγορα. Τοτε τα πηρα και ετσι πως ηταν στημενη στα 4 της ξεσκισα τον πατο και σε 1 λεπτο εχυσα. Τζαμπα τα 30....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χθες μετα απο καιρο τιμησα τα σπιτια της πολης...
πηγα στο La femme...πρωτη φορα...αριστος χωρος!!!ειχε ενα πολυ δυνατο μιλφ με απιστευτο βυζο και κολαρα αλλα δεν μπηκα γιατι εψαχνα κατι πιο νεανικο....
ενα αλλο που αξιζε επισης για τα δικα μου γουστα ηταν μια 30αρα δεξια απ το αλουμινατο...πολυ κορμαρα και τρελο βυζι,ξανθια...40 γιουργια...
το πουλεν το εριξα στο ανδ.Γεωργιου 4 οπου λεω τα σχολια μου στις κριτικες....

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φανταζομαι νυχτερινες ωρες πετυχες το milf sto la femme και την τσεχα στον 4?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Επιστροφη στη δραση.

3/2 Ωρα. 22.30-01.00
Η περιηγηση ξεκινησε(όπως παντα) απο τα στενα του Βαρδαρη.

Τανταλου.
Αλουμινατο.
Λεπτη κοπελα γυρω στο 1.70 υψος με ωραια αν και μικρα βυζια και προστυχο βλεμα. Το προγραμμα ξεκιναγε απο 30 ευρω.Επισης υπηρχε προγραμμα με 40 στο οποιο η κοπελα καθοταν 10' στο δωματιο κατα τα λεγομενα της τσατσας.Υπηρχε με 60 ευρω 69 και με 80 σεξ σοου και 69.
Είναι η Αλεξανδρα που ανεφερε ο αγγελος2000.

Ερος –Δουλευε μελαχρινη γκομενα με πρωτη εντυπωση μοντελου γυρω στο 1.75.Ωραιο βυζι και αρκετα καλη κωλαρα αν και όχι καπως χαλαρη.30 ευρω

Απεναντι…Μελαχρινη ψιλονταρντανα,1.65,μεγαλα βυζια και κωλο και αρκετα επιπλεον κιλα.Τρομος.40 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι…Η Γιαννα η Πολωνεζα.Κατα την αποψη μου πολυ καλη επιλογη.

Σαπφους.
Ανορθογραφο .Θηριωδης κοπελα γυρω στο 1.75,αρκετα μαυρη -σαν τσιγκανα κατι-τεραστια βυζια και ανλογα τεραστιος κωλος.30 ευρω.Τρεξτε γρηγορα χαχαχα.

Απεναντι δουλευε ένα τσαχπινικο λεπτο μελαχρινο,1.60,μετριας εμφανισης γενικα με την αναλογη μετριοτητα σε βυζι και κωλο.Παρ’όλα αυτά ηταν μια απο τις κοπελες που μου ειχαν κανει κλικ παλιοτερα και ηθελα να καταθεσω οποτε μπηκα.30 ευρω.
Ηρθε στο δωματιο και τη ρωτησα το ονομα,μου λεει ΙΛΟΝΑ.Ωχ λεω μεσα μου επειδη μου θυμισε την αναφορα ενός συναγωνιστη ότι είναι μαπα η γκομενα,οποτε μπορω να πω πως μου χαλασε η ψυχολογια.Αρχισε πιπα η οποια μου φανηκε αρκετα καλη αλλα μετα από λιγο σταματησε και με ρωτησε πως θελω να την γαμησω.Της λεω να ερθει από πανω –κατι το οποιο διαφημιζε η τσατσα- λεει όχι.Οποτε την στηνω κλασσικα στα 4 και την ξεσκισα.Το μονο καλο που εχει είναι ότι είναι αρκετα ευγενικη και ομιλιτικη κατι το οποιο πιστευω δεν ενδιαφερει κανεναν.Σε συνομιλια που ειχα μαζι της μου ειπε πως θα κλεισουν όλα τα ρδελα στον Βαρδαρη τους επομενου μηνες και ότι θα πανε αλλου.Ετοιμαστειτε για 40αρια και βαλε…

Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι.Καστανη γκομενα.1.70,Ωραιο σφιχτο σωμα,βυζι και κωλαρα αλλα…ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΑΤΣΑ…30 ευρω

Το 14-Κλειστο.

Στο διπλανο.Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα.Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ξενερωτη βγαινει από το δωματιο
30 ευρω και με 50 εχει πιπα χωρις.

Στο μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Ενα ερειπιο ξανθια που ελεγες ότι θα σπασει αν την γαμησεις.

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου δουλευε η Κατι απο Βελγιο.Ξανθια,1.70 υψος μεγαλο και ψιλοπεσμενο βυζι και κωλαρα.Σαν εμφανιση γενικα συνοψιζει ολα τα στοιχεια Βορειοευρωπαικης φυσης.Επισης εχει καποια κιλα παραπανω αλλα δεν τη χαλαγαν.Πολυ προσχαρη και χαμογελαστη που σε προδιεθετε θετικα.30 ευρω.
Πολύ καλη περιπτωση,την πηρα την προηγουμενη εβδομαδα.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΥ.

Ανδρ.Γωργ.4..Η Μαρια η Τσεχα.Μοντελιστικη εμφανιση αν και μου φανηκε καπως πεσμενος ο κωλος της.Ελεος τι εχουν παθει ολες.35 ευρω.Ειναι η ιδια γκομενα που δουλεψε για λιγο και στο Μεταξουργειο το καλοκαιρι με !!!20 ευρω!!! αλλα σε κωλοβρωμικο χωρο.

26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ξανθια γκομενα πανω από 35 που συνηθως δουλευει δεξια από τον Μυλο.Δεν λεει και πολλα σε εμφανιση αλλα είναι πολύ ευγενικη και υποσχεται όπως και η τσατα ότι «θα περασουμε πολύ ωραια».Απο 40 ευρω ξεκιναει.
Στο διαφημιστικο από το εν λογω στουντιο λεει πως δουλευουν δυο 20αχρονα κοριτσιαΠαρ’όλα αυτά προτιμουσαν να εχουν μια 35χρονη.+++

Δυστυχως δεν ειχα άλλο χρονο να συνεχισω την τσαρκα το βραδυ της Κυριακης καθως επρεπε να παω επειγοντως στο le cabaret.FUCK. :headbang: :headbang: :headbang:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Συνεχεια με την χθεσινη τσαρκα.

4/2 Ωρα. 22.00-23.30

ΒΑΡΔΑΡΗΣ

Τανταλου.
Αλουμινατο.-Κλειστο

Ερος –Δουλευε μελαχρινη γκομενα με πρωτη εντυπωση μοντελου γυρω στο 1.75.Ωραιο βυζι και αρκετα καλη κωλαρα αν και όχι καπως χαλαρη.30 ευρω
Χθες ηταν η σειρα της.30 ευρω.Πολυ καλη πιπα -που κρατησε λιγο όμως- με πολύ σφιξιμο με τα χειλια,γουσταρα,επαιρνα ματι στον καθρεφτη αυτή την προστυχη φατσα να μου τον ρουφαει αργα και σε συνδιασμο με τα απαραδεκτα,παρακμιακα σκυλαδικα που ακουγοταν ειχε δημιουργηθει ένα σπανιο καφρικο σκηνικο.LOL.
Με ρωταει πως το θελω και παρ’ολο που ηθελα να της πω να ανεβει από πανω ειχα τρελαθει στην ιδεα να την γαμησω στα 4.Της λεω να γυρισει και αυτή δυσανασχετησε.Τι προβλημα εχεις της λεω και μου κανει ελα τωρα αστο.ΟΚ.
Το γαμησι αρχισε αργα και χουφτωνοντας την κωλαρα αρχισα να επιταχυνω.Αυτη βογγαγε και σφιγγοταν με έναν τροπο σαν να ειχει προβλημα αλλα γουσταρα.Μετα από πολύ προσπαθεια και λιγο πριν αρχισουν οι γκρινιες εχυσα.Οφειλω να παραδεχτω πως με πεθανε γιατι στηνοταν πολύ χαμηλα και λογω υψους δυσκολευομουν πολύ.Στο τελος τη ρωτησα παλι τι προβλημα ειχε με το πισωκολητο και μου ειπε πως με αυτή τη σταση χτυπαει απ’ευθειας  η πουτσα στη μητρα της.Αβυσσος…
Γενικα καθολου ευχαριστημενος.Δεν καταλαβαινω πως σκατα εγινε πουτανα…

Απεναντι…Για καποιο λογο δεν θυμαμαι ποια δουλευε… :helpplea: :helpplea:

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι…Η Γιαννα η Πολωνεζα.Κατα την αποψη μου πολυ καλη επιλογη.

Σαπφους.
Ανορθογραφο .Θηριωδης κοπελα γυρω στο 1.75,αρκετα μαυρη -σαν τσιγκανα κατι-τεραστια βυζια και ανλογα τεραστιος κωλος.30 ευρω.Τρεξτε γρηγορα χαχαχα.

Απεναντι δουλευε η Μαρια η Ρουμανα.Ωραιο μελαχρινο μωρο,1.60,λεπτο σφιχτο σωμα αναλογο βυζι και κωλο αλλα όπως ειπε και ο αγγελος παραπανω εχει κατι το περιεργο στη φατσα.Την ειχα παρει παλιοτερα στο τελευταιο σπιτι στη Προμηθεως με μετριες εντυπωσεις.Παντως στα 4 η θεα είναι απιστευτη.

Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι.Καστανη γκομενα.1.70,Ωραιο σφιχτο σωμα,βυζι και κωλαρα αλλα…ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΑΤΣΑ…30 ευρω

Το 14-Κλειστο.

Στο διπλανο.Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα.Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ξενερωτη βγαινει από το δωματιο
30 ευρω και με 50 εχει πιπα χωρις.

Στο μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Μαυρομαλα λεπτη γυρω στο 1.65 ,μεγαλο σχετικα βυζι αλλα πολύ αδυνατη.Εινα χαρακτηριστικο ότι είναι πολύ ασπρη σε σχεση με τις άλλες και εχει ασχημη φατσα. :- :-

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου δουλευε μια 30+.Οταν μπηκα ηταν ξαπλωτη στον καναπε(και κατά συνεπεια δεν μπορεσα να την δω καλα αν και μου φανηκε πως ηταν λεπτη γενικα) οποτε κανει η τσατσα «να το το μωρο μου 30 ευρω είναι θα περασετε πολύ καλα».Τοτε παιρνει την πρωτοβουλια η πουτσνα και λεει «Εγω ειμαι περαστε θα περασουμε καλα»Οποτε της απανταω πως νομιζα ότι αυτή ηταν η τσατσα και η άλλη η πουτανα  :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΥ.

Ανδρ.Γωργ.4. Δεν περασα αλλα από ότι ειπε η τσατσα προχθες ηταν η Μαρια.Τεσπα

Δεξια απο τον Μυλο δουλευε η Αννικα η Γερμανιδα Ξανθια,δεν προλαβα ομως να την δω καλα αλλα γενικα ηταν κατω του μετριου 40 ευρω.
Καπως μου φανηκε ότι ειχε όλα τα βαρβαρα χαρακτηριστικα πανω της οποτε όταν ρωτησα την τσατσα αν είναι γερμανιδα η κοπελα,μου λεει ναι και με κοιταξε νευριασμενη.Γενικα εχω σπασει τα νευρα αυτης της τσατσας γιατι όταν μιλαει κανω και λεω συνεχεια μαλακιες και δεν την προσεχω ποτε. :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :2funny:

Αριστερα από τον Μυλο δουλευε η Χριστινα.Κανενα σχολιο εχω ξαναπει πως είναι η καλυτερη περιπτωση στην Θεσσαλονικη με διαφορα από τις υπολοιπες.Ξεκιναει από 40 ευρω και φτανει μεχρι 120.Τζακουζι μαλακιες…

26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ηταν η Νικη(Ουκρανια) που όπως εχει αναφερθει από συναγωνιστες είναι πολυ καλη.Ξανθο,1.70,με φοβερες αναλογιες,γενικα μια παρουσια που όταν φευγει σε τραβαει μαζι της σε ένα μεγαλο αισθησιακο ταξιδι.Τι να πω την επομενη φορα θα την τιμησω παρ’ολο που το 40αρι είναι πολύ. :P

Δυστυχως παλι δεν προλαβα να ολοκληρωσω την τσαρκα γιατι αυτή τη φορα επρεπε να παω επειγοντως στο CALIGULA.Γαμω την κοινωνια μου…

ΥΓ.Οπως καταλαβατε εχω κανει αρκετο copy-paste για να κερδιζω χρονο.

ΥΓ2.Μου εδωσε την εντυπωση πως η ολη κατασταση φθινει δραματικα και ταυτοχρονα ακριβαινει πολύ.

ΥΓ3.GMT ηθελα το ρεπορτ να είναι ολοκληρωμενο αλλα δεν τα καταφερα,επισης ουτε πρωινη τσαρκα μπορεσα να κανω ουτε την Μαρινα να γαμησω.Τζιφος.

Ρωτηστε ότι θελετε…

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Απεναντι…Για καποιο λογο δεν θυμαμαι ποια δουλευε… :helpplea: :helpplea:
μηπως ηταν ενα καστανοξανθο ψιλομιλφ με βυζαρα τουμπανο?

Αριστερα από τον Μυλο δουλευε η Χριστινα.Κανενα σχολιο εχω ξαναπει πως είναι η καλυτερη περιπτωση στην Θεσσαλονικη με διαφορα από τις υπολοιπες.Ξεκιναει από 40 ευρω και φτανει μεχρι 120.Τζακουζι μαλακιες…
αυτη ειναι μια ψηλη ξανθια με ψιλομακρυ μαλλι?

ειναι καλυτερη απ την μαρια την τσεχα του ανδρ.γεωργιου 4?τις εχεις παρει και τις 2 αδερφε?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Οσον αφορα το ρδελο στην Τανταλου κατι μου θυμιζει η περιγραφη σου αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Δεν ξερω γιατι.Μια μικρη κριση αμνησιας χαχαχαχαχαχα.

Η χριστινα ειναι καστανη με λεπτο σωμα σιλικονατα βυζια και κωλο αναλογο.Η φατσα της ειναι προστυχη και ταυτοχρονα γλυκια.Κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλυτερη απο την Μαρια με την οποια εχω μια απο τις χειροτερες εμπειριες.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
με καβλώσατε μαγκες με τις περιγραφές σας.Ξεκινάω για μπουρδελοτσαρκα και θα ριξω ενα γαμησακι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οσον αφορα το ρδελο στην Τανταλου κατι μου θυμιζει η περιγραφη σου αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Δεν ξερω γιατι.Μια μικρη κριση αμνησιας χαχαχαχαχαχα.

Η χριστινα ειναι καστανη με λεπτο σωμα σιλικονατα βυζια και κωλο αναλογο.Η φατσα της ειναι προστυχη και ταυτοχρονα γλυκια.Κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλυτερη απο την Μαρια με την οποια εχω μια απο τις χειροτερες εμπειριες.
δες λιγο πμ σου μαν!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
να 'σαι καλά Blast για τις ενημερώσεις σου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

πες λεπτομεριες για την χειροτερη εμπειρια που λες μαν!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε Blastbeat208 λεγεεεεεεεεε...
αναβεις τη φυτιλια και μ αφηνεις ξερο τωρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom