Συνεχεια με την χθεσινη τσαρκα.
4/2 Ωρα. 22.00-23.30
ΒΑΡΔΑΡΗΣ
Τανταλου.
Αλουμινατο.-Κλειστο
Ερος –Δουλευε μελαχρινη γκομενα με πρωτη εντυπωση μοντελου γυρω στο 1.75.Ωραιο βυζι και αρκετα καλη κωλαρα αν και όχι καπως χαλαρη.30 ευρω
Χθες ηταν η σειρα της.30 ευρω.Πολυ καλη πιπα -που κρατησε λιγο όμως- με πολύ σφιξιμο με τα χειλια,γουσταρα,επαιρνα ματι στον καθρεφτη αυτή την προστυχη φατσα να μου τον ρουφαει αργα και σε συνδιασμο με τα απαραδεκτα,παρακμιακα σκυλαδικα που ακουγοταν ειχε δημιουργηθει ένα σπανιο καφρικο σκηνικο.LOL.
Με ρωταει πως το θελω και παρ’ολο που ηθελα να της πω να ανεβει από πανω ειχα τρελαθει στην ιδεα να την γαμησω στα 4.Της λεω να γυρισει και αυτή δυσανασχετησε.Τι προβλημα εχεις της λεω και μου κανει ελα τωρα αστο.ΟΚ.
Το γαμησι αρχισε αργα και χουφτωνοντας την κωλαρα αρχισα να επιταχυνω.Αυτη βογγαγε και σφιγγοταν με έναν τροπο σαν να ειχει προβλημα αλλα γουσταρα.Μετα από πολύ προσπαθεια και λιγο πριν αρχισουν οι γκρινιες εχυσα.Οφειλω να παραδεχτω πως με πεθανε γιατι στηνοταν πολύ χαμηλα και λογω υψους δυσκολευομουν πολύ.Στο τελος τη ρωτησα παλι τι προβλημα ειχε με το πισωκολητο και μου ειπε πως με αυτή τη σταση χτυπαει απ’ευθειας η πουτσα στη μητρα της.Αβυσσος…
Γενικα καθολου ευχαριστημενος.Δεν καταλαβαινω πως σκατα εγινε πουτανα…
Απεναντι…Για καποιο λογο δεν θυμαμαι ποια δουλευε…
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι…Η Γιαννα η Πολωνεζα.Κατα την αποψη μου πολυ καλη επιλογη.
Σαπφους.
Ανορθογραφο .Θηριωδης κοπελα γυρω στο 1.75,αρκετα μαυρη -σαν τσιγκανα κατι-τεραστια βυζια και ανλογα τεραστιος κωλος.30 ευρω.Τρεξτε γρηγορα χαχαχα.
Απεναντι δουλευε η Μαρια η Ρουμανα.Ωραιο μελαχρινο μωρο,1.60,λεπτο σφιχτο σωμα αναλογο βυζι και κωλο αλλα όπως ειπε και ο αγγελος παραπανω εχει κατι το περιεργο στη φατσα.Την ειχα παρει παλιοτερα στο τελευταιο σπιτι στη Προμηθεως με μετριες εντυπωσεις.Παντως στα 4 η θεα είναι απιστευτη.
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι.Καστανη γκομενα.1.70,Ωραιο σφιχτο σωμα,βυζι και κωλαρα αλλα…ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΑΤΣΑ…30 ευρω
Το 14-Κλειστο.
Στο διπλανο.Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα.Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ξενερωτη βγαινει από το δωματιο
30 ευρω και με 50 εχει πιπα χωρις.
Στο μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Μαυρομαλα λεπτη γυρω στο 1.65 ,μεγαλο σχετικα βυζι αλλα πολύ αδυνατη.Εινα χαρακτηριστικο ότι είναι πολύ ασπρη σε σχεση με τις άλλες και εχει ασχημη φατσα. :- :-
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου δουλευε μια 30+.Οταν μπηκα ηταν ξαπλωτη στον καναπε(και κατά συνεπεια δεν μπορεσα να την δω καλα αν και μου φανηκε πως ηταν λεπτη γενικα) οποτε κανει η τσατσα «να το το μωρο μου 30 ευρω είναι θα περασετε πολύ καλα».Τοτε παιρνει την πρωτοβουλια η πουτσνα και λεει «Εγω ειμαι περαστε θα περασουμε καλα»Οποτε της απανταω πως νομιζα ότι αυτή ηταν η τσατσα και η άλλη η πουτανα
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΥ.
Ανδρ.Γωργ.4. Δεν περασα αλλα από ότι ειπε η τσατσα προχθες ηταν η Μαρια.Τεσπα
Δεξια απο τον Μυλο δουλευε η Αννικα η Γερμανιδα Ξανθια,δεν προλαβα ομως να την δω καλα αλλα γενικα ηταν κατω του μετριου 40 ευρω.
Καπως μου φανηκε ότι ειχε όλα τα βαρβαρα χαρακτηριστικα πανω της οποτε όταν ρωτησα την τσατσα αν είναι γερμανιδα η κοπελα,μου λεει ναι και με κοιταξε νευριασμενη.Γενικα εχω σπασει τα νευρα αυτης της τσατσας γιατι όταν μιλαει κανω και λεω συνεχεια μαλακιες και δεν την προσεχω ποτε.
Αριστερα από τον Μυλο δουλευε η Χριστινα.Κανενα σχολιο εχω ξαναπει πως είναι η καλυτερη περιπτωση στην Θεσσαλονικη με διαφορα από τις υπολοιπες.Ξεκιναει από 40 ευρω και φτανει μεχρι 120.Τζακουζι μαλακιες…
26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ηταν η Νικη(Ουκρανια) που όπως εχει αναφερθει από συναγωνιστες είναι πολυ καλη.Ξανθο,1.70,με φοβερες αναλογιες,γενικα μια παρουσια που όταν φευγει σε τραβαει μαζι της σε ένα μεγαλο αισθησιακο ταξιδι.Τι να πω την επομενη φορα θα την τιμησω παρ’ολο που το 40αρι είναι πολύ.
Δυστυχως παλι δεν προλαβα να ολοκληρωσω την τσαρκα γιατι αυτή τη φορα επρεπε να παω επειγοντως στο CALIGULA.Γαμω την κοινωνια μου…
ΥΓ.Οπως καταλαβατε εχω κανει αρκετο copy-paste για να κερδιζω χρονο.
ΥΓ2.Μου εδωσε την εντυπωση πως η ολη κατασταση φθινει δραματικα και ταυτοχρονα ακριβαινει πολύ.
ΥΓ3.GMT ηθελα το ρεπορτ να είναι ολοκληρωμενο αλλα δεν τα καταφερα,επισης ουτε πρωινη τσαρκα μπορεσα να κανω ουτε την Μαρινα να γαμησω.Τζιφος.
Ρωτηστε ότι θελετε…