Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (4 μέλη και 64 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Οπως σας υποσχεθηκα θα υπαρξει αναλυτικο review της τσαρκας.

26/1 Ωρα.00.30 - 05.00
Η περιηγηση ξεκινησε απο τα στενα του Βαρδαρη.

Τανταλου.
Αλουμινατο.
Λεπτη κοπελα γυρω στο 1.70 υψος με ωραια αν και μικρα βυζια και προστυχο βλεμα.Με χαλασε το υφος της και φοβουμενος μηπως ειναι κρυοκολη δεν περασα αν και φιλος συναγωνιστης που τη δοκιμασε ειπε πως ηταν φοβερη.Το προγραμμα ξεκιναγε απο 30 ευρω.Επισης υπηρχε προγραμμα με 40 στο οποιο η κοπελα καθοταν 10' στο δωματιο κατα τα λεγομενα της τσατσας.Υπηρχε με 60 ευρω 69 και με 80 σεξ σοου και 69.Highlight οταν καποιος ρωτησε την τσατσα τι ειναι το σεξ σοου και πεταχτηκε καποιος αλλος και απανταει"Σου βαζει δαχτυλο" :2funny: :2funny: :2funny:
Αξιζει να σημειωθει πως ειχε παρα πολυ κοσμο.

Ερος - Εκλεινε εκεινη την στιγμη.Η τσατσα παρ'ολα αυτα ειχε βγει εξω και φωναζε "Εχω τσιμπουκακι,πισοκωλητο,ελευθερα πιασιματα 30 ευρω,κατι σαν λαικη φαση ωσπου ηρθε και την μαζεψε ενας νταβας.

Απεναντι.Ξανθια γκομενα,ωραιο στητο βυζι και κωλαρα που σε τραβαγε για τρελο γαμησι.Επισης ειχε 2-3 κιλα παραπανω αλλα δεν τη χαλαγε καθολου.30 ευρω ηταν η ταριφα αλλα αργοτερα που ξαναπερασαμε η τσατσα ειπε πως ηταν 40 ευρω.Τρελα...

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι.Μελαχρινο μωρο μετριο σωμα και μεγαλα-πεσμενα βυζια.Αν δεν κανω λαθος απο τις περιγραφες αλλων συναγωνιστων πρεπει να ειναι η Βαλερια.Δεν ξερω γιατι αλλα αυτη η γκομενα μου εβγαζε κατι σε ποιο αντρικο :o

Σαπφους.
Το ανορθογραφο κλειστο.
Απεναντι δουλευε ποια αλλη...η Σαντρα.Χωρις συζητηση λοιπον και εχοντας απολυτη εμπιστοσυνη στο τρελο αγορι περασα στο δωματιο.Η Σαντρα ηρθε μετα απο λιγο.Ξεκινησε και μου τον επαιξε για λιγο μεχρι να σηκωθει και να μου βαλει προφυλακτικο.Αφηνε ελευθερα πιασιμο με καλο στησιμο.Της ειπα να μου παρει πιπα ορθιος οπως γουσταρω και δεχτηκε,ετσι ειχα την ευχαιρεια να χουφτωνω την κωλαρα ελευθερα.Μετα απο λιγο η πουτσα μου κοντευε να σκασει και ετσι της ειπα να ερθει απο πανω.Ανεβηκε και η αισθηση ηταν απιστευτη καθως μπορω να πω πως το ειχε αρκετα σφιχτο.Σε αντιθεση με αλλες κοπελες καθισε τελειως πανω και χτυπηθηκε σε διαφορετικες στασεις.Χουφτωνα την κωλαρα και τα δυο μικρα αν και σφιχτα βυζια.Κατι μου ελεγε πως θα τελειωνα οποτε της ειπα να γυρισει  στα 4 οπου και εχυσα μετα απο λιγο.
Προκειται για πολυ καλη περιπτωση μιας και εχει και πολυ καλη συμπεριφορα και εκτος του γαμησιου.

Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι.Μελαχρινη,καθολου καλη μαπα,1.60 υψος,χοντρη γκομενα με μεγαλο κωλο και ΤΕΡΑΣΤΙΑ  :o πεσμενα βυζια.Εχω την εντυπωση πως αν δεν την εχει βρει ηδη αυτη η κοπελα θα αρεσει στον ΝΟΤΝΟΤ.

Το 14-Κλειστο.
Στο διπλανο,αναξια αναφορας ξανθια μετριοτατης εμφανισης που δεν εξυπηρετει κανενα γουστο

Στο μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Ξανθια γκομενα γυρω στο 1.70+,λεπτη,μετριου μεγεθους βυζι και ξεκωλη βιτσιοζα φατσα.Θα ηθελα πολυ να την σκισω στα 4 αλλα ειχε μια απογοητευση στην φατσα οταν βγηκε απο το δωματιο και δεν περασα.

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου δουλευε η Κατι-Καιτη(δεν καταλαβα ακριβως) απο Βελγιο.Ξανθια,1.70 υψος μεγαλο και ψιλοπεσμενο βυζι και κωλαρα.Σαν εμφανιση γενικα συνοψιζει ολα τα στοιχεια Βορειοευρωπαικης φυσης.Επισης εχει καποια κιλα παραπανω αλλα ουτε αυτη τη χαλαγαν.Οταν την φωναξε η τσατσα και βγηκε κατι με τραβηξε τρελα.Πολυ προσχαρη και χαμογελαστη που σε προδιεθετε θετικα.30 ευρω.Μπαινω και γουσταρω τρελα.
Ερχεται η γκομενα και αρχικα μου τον χαιδεψε με τις βυζαρες ωσπου μου εγινε πετρα.Φοβερη αισθηση.Κατα τη διαρκεια με προετρεψε να χαιδεψω το στηθος της και να παιξω με τις ρογες.Μου φορεσε προφυλακτικο και αρχισε αργη και βαθεια πιπα με πολυ ρουφηγμα.Ενιωθα τα αρχιδια μου να πανε να σπασουν απο την γκαβλα :cheesy:
Μετα της ειπα να γυρισει στα 4 να εχω θεα την κωλαρα οπου και την γαμησα για λιγη ωρα,μετα λιγο απο μπροστα αλλα δεν υπηρχε τελειωμος,οποτε-και ενω ειμασταν ηδη στο 10λεπτο-τη γυρναω παλι στα 4 οπυ και εχυσα μετα απο πολυ προσπαθεια.Μιλησαμε για λιγη ωρα και μου ειπε πως προσπαθει να καθεται μεχρι να τελειωνει ο πελατης κατι που δεν κανουν ολες οι κοπελες αν και εγω το παρακανα λιγο με το 20λεπτο.Βγαινοντας η τσατσα με κοιταγε βιδωμενη και η Κατι με χαιρετησε χαμογελαστη λεγοντας μου "Ευχαριστω πολυ" κατι που με ξενερωσε λιγο.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΥ.

Ανδρ.Γωργ.4.Μετριοταη,μικροσωμη ξανθια,1.60 υψος,Ξενερωτη φατσα.Το μονο καλο που ειχε ηταν ωραιο στητο βυζι.35 ευρω

Ερως 16-Κλειστο
La femme-Καποιος ειχε παρει το προγραμμα της μιας ωρας οποτε η τσατσα μας ειπε να περασουμε αργοτερα .Αντε γεια...

Δεξια απο τον Μυλο δουλευε η Αννα η Ρουμανα.Ειναι τρελο μελαχρινο μουνι με βελουδινο δερμα.Την ειχα παρει το καλοκαιρο στο αλουμινατο στο Βαρδαρη και ειχε αποδειχθει μια πραγματικη ξενερωτη παγοκωλονα.Εδω παντως βγηκε χαμογελαστη αλλα δεν το ρισκαρα παρ'ολο που ψηθηκα καπως καθως τα 40 ευρω που ξεκιναει το προγραμμα ειναι παρα πολλα για να πανε χαμενα.

Αριστερα απο τον Μυλο.Μετριας εμφανισης μελαχρινη γυρω στο 1.65,Μεγαλο βυζι και σχετικα ασχημη μαπα μα τσιμπουκοχειλαρες.Οταν γυρισε να φυγει εκαναν την εντονη εμφανιση τους σημαδια κυταριττιδας.Ελληνιδα θα ηταν :2funny: :2funny:  Ξεκιναει απο 40 ευρω.
Οσον αφορα τους λατρεις της Χριστινας θα πρεπει να σας ενημερωσω πως επιστρεφει απο Τριτη δυναμικα.

Αφησα το 26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- τελευταιο καθως εκει επαιζε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΖΟ που εχω δει ποτε στη ζωη μου σε μπουρδελο.Η γκομενα προκαλουσε τρομο.Κοντη,χοντροκομμενη,της πουτανας κυταριτιδα και αντρικη φωνη.Ξεκιναγε απο 40 ευρω ναι καλα ακουσατε 40ΕΥΡΩ για ενα σκατοπαζο.

Ιωαν.Κωλετη 17(Καινουργιο σπιτι).-Τhanx Crazy Boy-
Επαιζε η Εφη απο Πολωνια.Γκομεναρα λεπτη με καστανο μαλι ομορφη φατσα,μικρο αλλα ωραιο βυζι και κωλαρα.30 ευρω.Χωρις δευτερη σκεψη καταθεση.
Η Εφη ηρθε στο δωματιο και ξαπλωσε στο κρεβατι,πηγαινω και ξαπλωνω διπλα και με τυλιξε με τις ποδαρες της.Μου επιασε κουβεντα και ταυτοχρονα επαιζε λιγο με τα αρχιδια μου,λιγο με την πουτσα και γενικα με χαιδευε σε ολο το σωμα,μια φαση που γενικα μου φανηκε καπως αστεια για μπουρδελο.Στη συνεχεια μου εβαλε προφυλακτικο και αρχισε πιπα.Μετρια δυστυχως.Της ειπα να την γαμησω στην καρεκλα και δεχτηκε να ερθει απο πανω.Αργο γαμησι,χουφτωνα κωλο-βυζι ενναλαξ και επερνα ματι το γαμησι και στους καθρεφτες απο διαφορετικες αποψεις.
Επειδη δεν προκειται να τελειωνα με τπτ ετσι της λεω να κατσει αναποδα που ειναι και πολυ καλυτερα κατα την αποψη μου αλλα δεν θελησε και στηθηκε στα 4.Φανταστικη θεα και φοβερη κωλαρα που κουνιοταν αναλογα.Παλεψα πολυ ωρα βαζοντας την και για λιγο μπρουμυτα που ειναι και γαμω τις στασεις ωσπου τελικα ηρθε η λυτρωση.
Γενικα το γαμησι δεν ηταν οπως η αρχη καθως αποδειχτηκε σε μεγαλο βαθμο παγοκολωνα.Ιδιως απο το 10 λεπτο και περα αρχισαν και οι γκρινιες του τυπου."Αντε μωρο μου χυσε περασε η ωρα" που ειναι ακρως εκνευριστικες.Η αποψη μου για την Εφη ειναι να παει καποιος κωλογκαβλωμενος και να την σκισει αγρια στα 4 και θα το καταευχαριστιθει.
Τελος σε συνομιλα με την τσατσα μου ειπε πως θα κοιταξουν να μεινουν στα 30 ευρω και σχολιασε αρνητικα τα 40αρια του Μυλου.Πρ'ολα αυτα της ειπα πως και τα 30 πολλα ειναι αλλα δεν απαντησε τπτ.Τεσπα...

Στο επισης καινουργιο σπιτι στο σιτι γκειτ και απεναντι απο το κλαμπ μπουτικ δουλευε ξανθια,μετριας εμφανισης κοπελα γυρω στο 1.65,μετριο βυζι και ψιλοπεσμενο κωλο.Επισης η φατσα της μου φανηκε καπως αχαρη.Στα 30 ευρω ξεκιναγε και ειχε και παρτουζα με 100 ευρω.

Αυτα απο την τσαρκα η οποια ειχε διαρκεια 5+ ωρες.Μπορω να πω πως δεν υπηρχε η ποιοτητα προηγουμενων εποχων.Ισως απλα να δουλευαν αλλες γκομενες την συγκεκριμενη βαρδια.Επισης δεν ειναι δυνατον μερικοι να ζητανε 40 ευρω για μπαζα.ΕΛΕΟΣ.

ΥΓ1.Εννοειται ρωτηστε με ο,τι θελετε.
ΥΓ2.Πληκτρολογω 1 ωρα και 30 λεπτα  :2funny:

ΥΓ3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΟΡΟΥΜ!!!!

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οπως σας υποσχεθηκα θα υπαρξει αναλυτικο review της τσαρκας.

26/1 Ωρα.00.30 - 05.00
Η περιηγηση ξεκινησε απο τα στενα του Βαρδαρη.

ΥΓ1.Εννοειται ρωτηστε με ο,τι θελετε.
ΥΓ2.Πληκτρολογω 1 ωρα και 30 λεπτα  :2funny:

ΥΓ3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΟΡΟΥΜ!!!!

εισαι πολυ μεγαλος....
οχι μονο για την λεπτομερεστατη αναφορα...
κυριως για το οτι κατεθεσες 3 φορες ωστε να εχουμε και καλυτερη ενημερωση...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Blastbeat208 κατ αρχην σ ευχαριστουμε πολυ ρε παλικαρε...
Εφαγες 5ωρες τσαρκα + 1:30 πληκτρολογηση...+ τα φραγκα.....να σαι καλα....
Ειμαι της γνωμης οτι κακως μπουμπουνησες 3 απανωτα καυλια κι ησουν τυχερος που εχυσες στο τελευταιο,θα μπορουσε να παει στραφη...Ας πηγαινες σημερα πχ για το 3ο....
τεσπα αξιος και σε ευχαριστουμε...εχω καιρο να παω θεσνικη σε ρδελο κι ισως τιμησω αυτην στο καινουριο της κολλετη(σιτυ γκειτ)
ξανα ευχαριστουμε!

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Θυσια στον βωμο της ενημερωσης . Αξιος !!!

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
αξιος! οντως ! η περιγραφή ηταν αψογη! καλα γαμήσια!!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καταπληκτικος.
η σαντρα ειναι η μαυρουλα?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Eυχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια.Δυστυχως δεν μπορεσα να κατσω αλλη μια μερα ωστε να υπαρχει και ενα πρωινο ρεπορτ τουλαχιστον απο το Βαρδαρη οπου ηθελα να παρω και τη Μαρινα μια φορα.Την επομενη φορα-που ελπιζω να ειναι πολυ κοντα-
Ναι παοκ αυτη ειναι η Σαντρα.Απεναντι απο το ανορθογραφο.
Επισης κατι που ξεχασα απο την τσαρκα ειναι πως
                    ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Απεναντι.Ξανθια γκομενα,ωραιο στητο βυζι και κωλαρα που σε τραβαγε για τρελο γαμησι.Επισης ειχε 2-3 κιλα παραπανω αλλα δεν τη χαλαγε καθολου.30 ευρω ηταν η ταριφα αλλα αργοτερα που ξαναπερασαμε η τσατσα ειπε πως ηταν 40 ευρω.Τρελα...

Έχασες την Σάρα!!! Επικό καβλέτο!!! Αξίζει τα 40!!!  :boobies: :headbang: :booty: :headbang: :boobies: :headbang: :booty:

Επικό ΚΑΙ το report σου! Μπράβο!!! Πάντα τέτοια!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Thanx.Οχι ρε γαμωτο αυτη ηταν η Σαρα?Τι γκαντεμης ειμαι...Μου ερχεται να παρω το αμαξι και να ξαναρθω χαχαχα.Ηταν φανταστικο καυλιαρικο μωρο.Παρ'ολα αυτα εμεινα ευχαριστημενος γενικα απο την τσαρκα και οσον αφορα την Σαντρα ειχες δικιο πως ειναι πολυ καλη.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
η σαντρα συναδελφοι τι ωρες δουλευει?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Eγω την πετυχα βραδυ,μετα τις 12.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
επικες περιγραφες
μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω συνέχεια μια αγγελία στον αγγελιοφορο : ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ κυρία ζητά κύριο άνω των 55 ετών το τηλ τελειώνει σε  617. Ξερει κανείς τίποτα για αυτήν ?

* Η γραφή μας παρακαλώ σε Ελληνικούς χαρακτήρες

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι... Είναι "επαγγελματίας", άνω των 40 κι έρχεται και στο χώρο σου... Δεν τη δοκίμασα, αλλα τηλεφώνησα!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
treloagori και Blastbeat208 μπράβο! Τέτοιες αναφορές χρειαζόμαστε.Αξιοι!

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παιδια που δουλεέυει η Σάντρα??

Σαπφους πόσο????

Ευχαριστώ...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Γεια σου φιλε Ακι30.Παιδια που χαθηκατε οι υπολοιποι?Ελπιζω σε καμια τσαρκα χαχαχα.Λοιπον επιστρεφω πολυ συντομα στο μπουρδελοσκηνικο με μαραθωνιο χιλιομετρων και καταθεσεων.
Αυτη τη φορα θα εχω την ευκαιρια και για πρωινη τσαρκα οποτε θα παρω οπωσδηποτε και την Μαρινα χεχε.
Αν βρηκατε τπτ καινουργιο καλο(οπως πχ βρηκε το τρελο αγορι τη Σαντρα)πειτε το πλζ.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Παιδια που δουλεέυει η Σάντρα??

Σαπφους πόσο????

Ευχαριστώ...

Στη Σαπφους 2 μπουρδελα εχει.Το ανορθογραφο Σαφους και το απεναντι.Η Σαντρα ειναι στο απεναντι.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ χάθηκα λόγο δουλειάς  >:(  Καλή η Μαρίνα δε λέω αλλά από πίπα μηδέν  :-

Stories