You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μηπως ξερει καποιος σ αυτο απεναντι απο το city gate μετα τις γραμμες του τρενου το πρωι σημερα πια δουλεβε και ποια δουλευει βραδυ
Πρωί μέχρι τις 17:00 δουλεύει η Αφρούλα. Ψηλή αδυνατούλα, ξανθιά με μακριά μαλλιά, φοράει baby-doll κάνει καλές πίπες και λέει καριολίκια την ώρα του σεχ. Δούλευε Βαρδάρη στο σπίτι με το ηχιτικό εφέ επί της Προμηθέως.
Απόγευμα (μετά τις 17:00) παίζει η Έφη. Εκ Πολωνίας ορμώμενη, ομορφούλα ψηλούλα, με ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΟ κωλαράκι το οποίο δουλεύει πολύ καλά στο πισωκολλητό. Παλιότερα δούλευε Βαρδάρη στο πράσινο σπιτάκι επί της Ταντάλου
ποσα λεφτα χαλας στα ρδελα ρε γαμωτο?Πρωί μέχρι τις 17:00 δουλεύει η Αφρούλα. Ψηλή αδυνατούλα, ξανθιά με μακριά μαλλιά, φοράει baby-doll κάνει καλές πίπες και λέει καριολίκια την ώρα του σεχ. Δούλευε Βαρδάρη στο σπίτι με το ηχιτικό εφέ επί της Προμηθέως.
Απόγευμα (μετά τις 17:00) παίζει η Έφη. Εκ Πολωνίας ορμώμενη, ομορφούλα ψηλούλα, με ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΟ κωλαράκι το οποίο δουλεύει πολύ καλά στο πισωκολλητό. Παλιότερα δούλευε Βαρδάρη στο πράσινο σπιτάκι επί της Ταντάλου
Τρελο αγορι σ ευχαριστουμε για ολα παλικαρε!!!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Επειδή είναι αδύνατον να σας γράψω τα reports που σας αξίζουν, θα γράψω μόνο τα δύο τελευταία μου κολλήματα!!! Μιλάμε για τρελές και ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ καταθέσεις!!!
1) Βρήκα την απόλυτη μαυρούλα!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μία μαύρη που κάνει καλή περιποίηση!!! καλή πίπα, φοβερά στησίματα, ηχιτικά εφέ, και gf experience από μαύρη!!! μιλάω για την Sandra που παίζει μπάλα στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόφραφο επί της Σαπφούς. Πάντα είχα κόλλημα με τις μαύρες και τις δοκίμαζα έστω αν και ήμαν πάντα σίγουρος ότι θα κατέληγα απογοητευμένος! Χάλια περιποίηση σε συνδυασμό με πολύ κρέμα στο νιμου (ή ... καθόλου κρέμα στο νιμού!!! έχει το ίδιο κακό αποτέλεσμα!!!) με κάνανε να βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή που κατέθετα!!! ΟΧΙ ΠΙΑ!!! Τώρα η Σάντρα είναι εδώ με τα τορνευτά κωλομάγουλά της να μας ανεβάσει στα ουράνια!!! Γλυκιά φατσούλα, μακριά καστανοκόκκινα extensions, μικρά αν και σφιχτά βυζάκια και μια απίστευτη πατούρα ολοκληρώνουν το σκινικό!!! Αξίζει τα 30€ που ζητά! Δουλεύει καθημερινά μετά τις 19:00. Ανεβαίνει κι από πάνω αλλά εγώ προτιμώ την πισωκόλα!
2) Έρωτά μου αγιάτρευτε και καημέ μου μεγάλε! Ιστορία μου όμορφη, της ζωής μου φινάλε!!! Ε, ναι λοιπόν!!! Είμαι ερωτευμένος με την Σάρα!!! Κουκλί ανατολικού μπλοκ, καστανομάλλικο με ξανθιές ανταύγιες, μακρί-καρε κούπ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καμπυλάρες και λειζεριασμένο νιμου ΑΠΟΛΑΥΣΗ στο γλύψιμο, συνθέτουν το μαγευτικό σκηνικό!!! ΕΕΕΕΕΠΟΟΟΟΣΣΣ!!! Είναι 100% το γούστο μου στο γυναικείο φύλο εμφανησιακά! Κατοικοεδρεύει στο αλουμινάτο της Ταντάλου σε αλλοπρόσαλες ώρες! Πρέπει να ζητήσετε τη Σάρα και να μην αρκεστήτε σε απομιμήσεις!!! Το σπίτι δίνει και κινητό τηλέφωνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων!!! Η Σάρα χρεώνει 40€ για το απλό (όπως και το ψηλό ξανθό μοντέλο που δουλεύει στο ίδιο σπίτι! Και οι δύο τα αξίζουν τα λεφτά τους! την ματώνουν τη φανέλα!) 60€ για το γλυφο-μπιπ και 70€ για το 69! Παίρνω γλυφο-μπιπ γιατί με εξιτάρει που η συγκεκριμένη το έχει ΠΛΗΡΩΣ αποτρυχωμένο και με πολύ έξτρα δέρμα! Σαρκωμένο όπως με αρέσει!!! ΜΑΓΕΙΑ!!! Πολύ καλή πίπα αν και δεν την κρατάει για πολύ, μετά ανεβαίνει από πάνω (και πάλι όχι για πολύ) και την αφήνω να με καβαλίσει (αν και δεν μ'αρέσει η καβάλα!) για να μην τελειώσω σε χρόνο ρεκόρ κάθε φορά. Τέλος με μαγικό στήσιμο στο πισωκολητό όπου ο φίλαθλος έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια υπέροχη, τριφερή και ζουμερή ... ποπάρα!!!
Όποιος έχει άποψη για τα παραπάνω τεμάχια ας την πει τώρα ή ... ας σωπάσει για πάντα!!!
1) Βρήκα την απόλυτη μαυρούλα!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μία μαύρη που κάνει καλή περιποίηση!!! καλή πίπα, φοβερά στησίματα, ηχιτικά εφέ, και gf experience από μαύρη!!! μιλάω για την Sandra που παίζει μπάλα στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόφραφο επί της Σαπφούς. Πάντα είχα κόλλημα με τις μαύρες και τις δοκίμαζα έστω αν και ήμαν πάντα σίγουρος ότι θα κατέληγα απογοητευμένος! Χάλια περιποίηση σε συνδυασμό με πολύ κρέμα στο νιμου (ή ... καθόλου κρέμα στο νιμού!!! έχει το ίδιο κακό αποτέλεσμα!!!) με κάνανε να βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή που κατέθετα!!! ΟΧΙ ΠΙΑ!!! Τώρα η Σάντρα είναι εδώ με τα τορνευτά κωλομάγουλά της να μας ανεβάσει στα ουράνια!!! Γλυκιά φατσούλα, μακριά καστανοκόκκινα extensions, μικρά αν και σφιχτά βυζάκια και μια απίστευτη πατούρα ολοκληρώνουν το σκινικό!!! Αξίζει τα 30€ που ζητά! Δουλεύει καθημερινά μετά τις 19:00. Ανεβαίνει κι από πάνω αλλά εγώ προτιμώ την πισωκόλα!
2) Έρωτά μου αγιάτρευτε και καημέ μου μεγάλε! Ιστορία μου όμορφη, της ζωής μου φινάλε!!! Ε, ναι λοιπόν!!! Είμαι ερωτευμένος με την Σάρα!!! Κουκλί ανατολικού μπλοκ, καστανομάλλικο με ξανθιές ανταύγιες, μακρί-καρε κούπ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καμπυλάρες και λειζεριασμένο νιμου ΑΠΟΛΑΥΣΗ στο γλύψιμο, συνθέτουν το μαγευτικό σκηνικό!!! ΕΕΕΕΕΠΟΟΟΟΣΣΣ!!! Είναι 100% το γούστο μου στο γυναικείο φύλο εμφανησιακά! Κατοικοεδρεύει στο αλουμινάτο της Ταντάλου σε αλλοπρόσαλες ώρες! Πρέπει να ζητήσετε τη Σάρα και να μην αρκεστήτε σε απομιμήσεις!!! Το σπίτι δίνει και κινητό τηλέφωνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων!!! Η Σάρα χρεώνει 40€ για το απλό (όπως και το ψηλό ξανθό μοντέλο που δουλεύει στο ίδιο σπίτι! Και οι δύο τα αξίζουν τα λεφτά τους! την ματώνουν τη φανέλα!) 60€ για το γλυφο-μπιπ και 70€ για το 69! Παίρνω γλυφο-μπιπ γιατί με εξιτάρει που η συγκεκριμένη το έχει ΠΛΗΡΩΣ αποτρυχωμένο και με πολύ έξτρα δέρμα! Σαρκωμένο όπως με αρέσει!!! ΜΑΓΕΙΑ!!! Πολύ καλή πίπα αν και δεν την κρατάει για πολύ, μετά ανεβαίνει από πάνω (και πάλι όχι για πολύ) και την αφήνω να με καβαλίσει (αν και δεν μ'αρέσει η καβάλα!) για να μην τελειώσω σε χρόνο ρεκόρ κάθε φορά. Τέλος με μαγικό στήσιμο στο πισωκολητό όπου ο φίλαθλος έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια υπέροχη, τριφερή και ζουμερή ... ποπάρα!!!
Όποιος έχει άποψη για τα παραπάνω τεμάχια ας την πει τώρα ή ... ας σωπάσει για πάντα!!!
Τι να αξιζουμε εμεις ρε μαν...Εσυ εισαι ολα τα λεφτα...Επειδή είναι αδύνατον να σας γράψω τα reports που σας αξίζουν, θα γράψω μόνο τα δύο τελευταία μου κολλήματα!!! Μιλάμε για τρελές και ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ καταθέσεις!!!
Αν και πολυ σπανια παω σε ρδελα στη Θεσνικη πλεον, οι αναφορες σου συνεχιζουν να ειναι απιστευτες...
Σε ξαναευχαριστουμε ρε τρελο αγορι!!!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μπορεί καποιος να μ'ενημερώσει για το αλουμινάτο στην ταντάλου που ειναι η ψηλή ξανθιά; Πιο νουμερο είναι και πως πας; και αν υπάρχουν πληροφορίες για καμιά αλλη ψηλή ή την Σύλβια που Δούλευε στο 26ης.
Για το ακριβές νούμερο θα σε γελάσω! Η Ταντάλου είναι ένα στενό του Βαρδάρη, κάτω από τη Μοναστηρίου στο ύψος των έργων του μετρό και δυτικά των δικαστηρίων. Έχει 3 ρδελαμπου από την ανατολική πλευρά και ένα (με επιγραφή Έρως) από την δυτική όχθη. Το αλουμινάτο ξεχωρίζει από τα τρία μεταλικά (''αλουμινέ'' σε απλά ελληνικά) σκαλοπάτια που έχει στην είσοδο και φτάνουν μέχρι τον δρόμο. η πόρτα είναι επίσης αλουμινέ όταν είναι κλειστή ενώ μέσα έχει ένα λαχούρι σαν δεύτερη ψευτοείσοδο, μάλλον για να μην βλέπουν οι απ' έξω την κοπέλα.
Το ξανθό λέει. Ύψος 1,80 και βάλε!!! Μακρί ξανθό ίσιο μαλλί, σιλικονέ βυζί, καλή πίπα και ωραίο στήσιμο δικαιολογούν εν μέρη τα 40€ που ζητά. Εμφανησιακά είναι επίπεδο μοντέλου! Οι ώρες που δουλεύει είναι αλοπρόσαλες! Γενικά το συγκεκριμένο μαγαζεί έχει 3 βάρδιες (8:00 -15:00, 15:00 - 22:00, 22:00 - 5:00) και του αρέσει να μας κάνει εκπληξούλες ανακατεύοντας την τράπουλα! Παίζει το ψηλό - ξανθό, παίζει η Σάρα (έρωτααααα!!!) και παίζει κι ένα κοντό με πεταχτό κώλο με τατού δελφίνι στο αριστερό μαγουλο. Κάνε επίσκεψη και ρώτα πότε παίζει η ψηλή ξανθιά που σε ενδιαφερει.
να προσθεσω για βοηθεια στα οσα ειπε το τρελο αγορι,οτι η τανταλου ειναι,καθως πας απο οσε προς βαρδαρη στο υψος του ξενοδοχειου καπσις (που ειναι αριστερα σου),στα δεξια σου εχει ενα γωνιακο φαρμακει...Αυτο το στενο ειναι η Τανταλου!!Μπορεί καποιος να μ'ενημερώσει για το αλουμινάτο στην ταντάλου που ειναι η ψηλή ξανθιά; Πιο νουμερο είναι και πως πας; και αν υπάρχουν πληροφορίες για καμιά αλλη ψηλή ή την Σύλβια που Δούλευε στο 26ης.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
Επειδή είναι αδύνατον να σας γράψω τα reports που σας αξίζουν, θα γράψω μόνο τα δύο τελευταία μου κολλήματα!!! Μιλάμε για τρελές και ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ καταθέσεις!!!
trelo agori συμφωνω μαζι σου. στη δικη μου περιπτωση τουλαχιστον, οι μαυρες παντα ηταν κρυοκωλες. αυτη ομως ξερει να σε ανεβαζει. το μονο της μειονεκτημα ειναι πως το παρακανει οταν φωναζει. καποια στιγμη αναρωτιεσαι μηπως σε κοροιδευει. αλλα σε γενικες γραμμες ειναι απο τις πιο καλες μαυρε που εχουν περασει. (ο κωλος της κορυφη). Μια παρακληση. σ'αυτο το σπιτακι ειναι και μια ξανθια νταρντανα. την ειχα πετυχει στις γιορτες, αλλα δεν ειχα μπει. αν την εχει πετυχει κανεις ας μας ενημερωσει.
....τι να πουμε τωρα..και εμεις
το τρελο αγορι μας κατεθεσε ολοκληρο επος
να σαι καλα ρε φιλε
τελικα θα πρωτοπερπατισω και βαρδαρη μου φαινεται..
χθες λοιπον μετα απο μια βολτα στα περιξ κατα τις 12.30 η πιατσα της γιαννιτσων ηταν αδεια (μονο μια στο φαναρι στο city σε λιγο αγρεια κατασταση :o)
εκοψα το δρομο προς μυλο...
ειχα καιρο να παω στην καραβαγκου και πηγα χθες..υπηρεσια ειχε η στελλα....εδω ομως χαλαει το παρελθον...ειναι η δευτερη φορα που κλαιω τα 40 ευρω....δεν ηταν ετσι παλαια η στελλα...καθολου ορεξη για σεξ..εντελος κρυο το θεμα και ξενερουα...αμαν καναμε να χυσουμε
το γυρισαμε και λιγο στην κουβεντα μετα και τελος...
κουραστηκε το κοριτσι μαλλον!!!
η δευτερα παντος ειναι η καλυτερη μερα για να βρεις ξεκουραστη γκομενα σε μπουρδελο..μιας και εχει μια σχετικη νεκρα.
αυτα απο το μετωπο.
το τρελο αγορι μας κατεθεσε ολοκληρο επος
να σαι καλα ρε φιλε
τελικα θα πρωτοπερπατισω και βαρδαρη μου φαινεται..
χθες λοιπον μετα απο μια βολτα στα περιξ κατα τις 12.30 η πιατσα της γιαννιτσων ηταν αδεια (μονο μια στο φαναρι στο city σε λιγο αγρεια κατασταση :o)
εκοψα το δρομο προς μυλο...
ειχα καιρο να παω στην καραβαγκου και πηγα χθες..υπηρεσια ειχε η στελλα....εδω ομως χαλαει το παρελθον...ειναι η δευτερη φορα που κλαιω τα 40 ευρω....δεν ηταν ετσι παλαια η στελλα...καθολου ορεξη για σεξ..εντελος κρυο το θεμα και ξενερουα...αμαν καναμε να χυσουμε
το γυρισαμε και λιγο στην κουβεντα μετα και τελος...
κουραστηκε το κοριτσι μαλλον!!!
η δευτερα παντος ειναι η καλυτερη μερα για να βρεις ξεκουραστη γκομενα σε μπουρδελο..μιας και εχει μια σχετικη νεκρα.
αυτα απο το μετωπο.
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μετά απο πλήρες ξεζούμισμα των studio του μύλου θα επιχειρήσω για πρώτη φορά να καταδυθώ στα βαθιά, βρώμικα και επικύνδυνα νερά του βαρδάρη.(φυσικά την πρώτη φορά θα πάω μερα). Ελπίζω να είναι κατι ανάλογο,αν οχι καλύτερο, με την Noel η κυρίως την Πέτρα παλιότερα. Θα κοιτάξω και την πολωνέζα στο πράσινο σπίτι αν και νομίζω οτι αυτή στο αλουμινάτο ειναι οτι ζητουσα. Αυτή η laura που αναφέρατε παλιότερα παίζει ακόμη; γιατί οι κριτικές ήταν πολύ καλες. Θα ενήμερώσω για ώρες.
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εγώ προχθές πήγα στην Ανναμαρία. Ενώ παλιότερα δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον χρόνο και ηταν πολύ καλη, την τελευταία φορά ηταν πάρα πολυ βιαστική <8 λεπτά. Μου την έσπασε πολύ, και το αξιοσημείοτο ήταν οτι το μαγαζί ηταν τελείως αδειο. Πέρα απο αυτά ακουσα την cha cha να δυσανασχετεί γιατί αργησα να ντυθώ (χειμώνας είναι). Δεν γαμιέστε σε κανα χρόνο θα ξαναπάω εκτός αν φέρουνε κανα μοντέλο. Για εμένα ο χρόνος είναι πιο σημαντικό απο τον χώρο η την τιμή. Δυο μπουρδέλα στον μύλο είναι πολύ ανεκτικά με τον χρόνο και πάω εκεί. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κερδίσουν αν βγεί η κοπέλα 5 λεπτά νωρίτερα; περισότερους πελάτες σε λιγότερο χρόνο? χαχα τι μαλακιες. οταν ρουτινιάσει η πουτάνα πάντως είναι καιρός να φεύγει.ειχα καιρο να παω στην καραβαγκου και πηγα χθες..υπηρεσια ειχε η στελλα....εδω ομως χαλαει το παρελθον...ειναι η δευτερη φορα που κλαιω τα 40 ευρω....δεν ηταν ετσι παλαια η
aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
trelo agori συμφωνω μαζι σου. στη δικη μου περιπτωση τουλαχιστον, οι μαυρες παντα ηταν κρυοκωλες. αυτη ομως ξερει να σε ανεβαζει. το μονο της μειονεκτημα ειναι πως το παρακανει οταν φωναζει. καποια στιγμη αναρωτιεσαι μηπως σε κοροιδευει. αλλα σε γενικες γραμμες ειναι απο τις πιο καλες μαυρε που εχουν περασει. (ο κωλος της κορυφη). Μια παρακληση. σ'αυτο το σπιτακι ειναι και μια ξανθια νταρντανα. την ειχα πετυχει στις γιορτες, αλλα δεν ειχα μπει. αν την εχει πετυχει κανεις ας μας ενημερωσει.
Η ξανθια νταρντανα που λες ειναι η ταμάρα. Παλιοτρερα την ειχα πάρει στο αλουμινάτο. Απο τις καλυτερες γκομενες που έχω πάρει. Σε μια φάση πηγα να βάλω τα ποδια της στους ομους μου και μου λέει, σιγα! πουτάνα ειμαι οχι μπαλαρινα. Ασε που ολη την ώρα έλεγε γαμαμε την πουτανα γάμαμε! Απλα κορτφη! Την ψάχνω και δε τη βρίσκω
τι εγινε ρε παιδια!!!! ετσι σας θελω!! να εχει κίνηση το threat!!
σημερα επισκευθηκα την εφη στο καινουργιο στο cg, 6,5 στα δεκα θα την εβαζα...αρκετα καλή ηταν...χαμογελαστή και ωραιο τουρλωτο κωλο, το συμαντικό ειναι πως δέν βια΄ζεται.
σημερα επισκευθηκα την εφη στο καινουργιο στο cg, 6,5 στα δεκα θα την εβαζα...αρκετα καλή ηταν...χαμογελαστή και ωραιο τουρλωτο κωλο, το συμαντικό ειναι πως δέν βια΄ζεται.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
παιδια αναφορες πολλες βλεπω αλλα για μποτουλες δε λετε κ στεναχωριεμαι! καντε μου τη χαρη να κοιτατε τις κοπελες κ λιγακι κατω απο τα γονατα,ευχαριστω!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
τρελο αγορι η ευγενια εκ ρωσιας βλεπω δεν υπαρχει πλεον στο "μενου" του αλουμινατου
που πηγε?!
... ελπίζω στον ''αγύριστο''!!! Προσωπικά δεν με άρεσε καθόλου η Ευγενία! Την είχα πάρει παλιά και ήταν σκέτη παγοκολώνα!!! Θα σε πρότεινα στροφή στην ποιότητα!
Ένα, δύο, τρία μαμιέται η Ευγενία!
mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα συμφωνησω και εγω οτι η συγκεκριμενη μαυρουλα απ την πολυπαθη Κενυα απο οτι μου ειπε ειναι κατσε καλα.Μια φορα την πηρα και με καθαρισε πολυ γρηγορα με τη γκαυλα και τη θερμη που χει.Αυριο παω για καταθεση μπας και μου περασει και το κρυωμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις