Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

Συνημμένα

• _64780851_madamalevridou144.jpg
    _64780851_madamalevridou144.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 16

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
vra;i
Πες μας κ άλλα για το ωραίο αυτό κορμί αν δεν σου κάνει κόπο.

κοντούλα ξανθιά ωραίο κώλαράκι...βυζάκι καλό 3ρι γεμάτο.....γενικά καλό κορμί....φάτσα μετρια προς καλή αλλά κατι δεν μου καθόταν καλά...

Επισκέπτης
Μάλιστα το βυζάκι φυσικό το κορμάκι σφιχτό, μικρή σε ηλικία? Αν έχει αυτά εγώ είμαι κομπλέ  :cheesy:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Μάλιστα το βυζάκι φυσικό το κορμάκι σφιχτό, μικρή σε ηλικία? Αν έχει αυτά εγώ είμαι κομπλέ  :cheesy:

μικτούλα είναι ναι.....κοντα στα 20 ...για μια φορά καλα είναι ναι....αν και ποτε δεν ξέρεις ολοι γινόμαστε καλυτεροι.....

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Η αληθεια ειναι οτι προτιμω τις βαρδαροτσαρκες καθως εχει βρισκεται η μεγαλυτερη διασκεδαση στον χαβαλε την παρεα την πλακα και τις μαλακιες που θα γινουν κατα την διαρκεια ειναι κατι σαν 70% τσαρκα και 30% η καταθεση δηλαδη και ψιλομαπα να ειναι η καταθεση εχεις περασει παλι καλα
αυτος ειναι κ ενας απο τους λογους που στοχευμενες καταθεσεις δεν κανω αλλα μερικες φορες δεν γινεται και αλλιως

οποτε επισκεψη στην ξε-κωλλετη μετα απο καιρο με στοχο αφρο και μονο
η τσατσα συνεχιζει να λεει στο σαλονι "Αφροντιτα" την πρωτη φορα που το ειχα ακουσει ειχα ψιλομπερδευτει οποτε καλα θα κανει να λεει κανονικα το ονομα γιατι παιζει κανεις να ακουσει αφροντιτα και να νομιζει πως εινια καμια αλλη και να την κανει :2funny:

ολα τα δωματια ηταν γεματα οποτε αναγκαστικα και για να μην περιμενω τοσο πηγα στο πρωτο που ηταν ευκαιρο το πρωτο αριστερα που δεν ειναι και το αγαπημενο μου αλλα τι να κανουμε
αρκετη αναμονη καθως ειχε κοσμο (πρεπει να βαλουν κανα σταυρολεξο μεσα στο δωματιο να λυνεις για να περναει  η ωρα η εστω ενα Playstasion!)

δεν εχω να προσθεσω πολλα καθως το παραξενο θα ηταν αν δεν ηταν καλη!
ανανεωμενη η αφρο με νεο λουκ στο μαλλι πιο γκαυλιδερο και η τιμη να ξεκιναει απο τα 30
οποτε μετα και απο αυτο ειναι αστειο και στον βαρδαρη ειδικα κατι πρωτοεμφανιζομενες να ξεκινανε απο την ιδια τιμη
απο 25 και κατω πρεπει

Επισκέπτης
Πλέον τα πιο πολλά βαρδάρη είναι στα 25. Έχουμε σημειώσει πρόοδο!

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια αυτη τη Νασια που δουλευει Τανταλου ποτε μπορω να την πετυχω ?

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Δεν μπορω να την πετυχω με τιποτα ρε γαμωτο αν ξερει κανεις σιγουρα ομως ας πει.

Επισκέπτης
Λοιπόν παιδιά μεγάλη αποτυχία σήμερα. Πήγα σ'αυτήν που συζητούσα πριν την Μαρία λοιπόν φαινομενικά μούναρος. Και η φάτσα στο σαλόνι καλή μου φάνηκε. Από κοντά τώρα το σώμα της είναι πολύ καλλίγραμμο τα βυζιά της χορταστικά αλλά γενικά το σώμα της δεν είναι ιδιαίτερα σφιχτό. Η φάτσα της δεν είναι καλή κ μου θύμησε περίεργες καταστάσεις και η φωνή της είναι τελείως ντεκαβλέ βαρία τέρμα. Έκανε κάτι καθυστερημένα προκαταρκτικά ξάπλωνε ολόκληρη πάνω μου κ με φιλούσε στο λαιμό σαν να ήμουνα το 10χρονο ανηψάκι της.
Ψιλοξενέρωσα και σκέφτηκα ότι καλά θα ήτανε να την γαμήσω χωρίς να χύσω όμως κ μετά να πάω να βρώ μια Ανέλα κάπως αναφέρθηκε στο Ταντάλου 9. Αφού την αρκετή ώρα στο δωμάτιο μου έλεγε θα χύσεις κτλ? Τελικά έφυγε και έφυγα κ εγώ για Ταντάλου 9. Σταματάω πιο πριν στο προμ 5 και βλέπω Χουανίτα και έπρεπε να μπω εκεί γιατί είναι πολύ καυλάκι η Χουανίτα αλλά λέω ας κοιτάξω να δω την καινούργια.. πάω λοιπόν Ταντάλου 9 και δούλευε μια Αλεξάνδρα από Ουγγαρία, δεν τρελάθηκα. Ε ωραία λέω πάω Χουανίτα. Περνόντας από το Σαπφούς 5 λέω ας ρίξω μια ματιά κ εδώ.
Η τσατσά μου λέει καινούργια κοπέλα όμορφη ρουμάνα με ωραίο στήθος κτλ, αρχίζω και φτιάχνομαι εγώ. Βγαίνει η Τζούλια λεπτή αρκετά με κάπως κατεβασμένα μούτρα, λέω ωραία αθώο μικρό κοριτσάκι το βυζί της δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο αλλά κάπως στητό μου θύμισε τα βυζιά της αγγελικής της βουλγάρας που είχε σάπια δόντια και τα έφτιαξε για όποιον θυμάται αλλά σε πιο μικρό.
Ε λέω ας μπω στην καινούργια γιατί την Χουανίτα την ξέρω. Με το που μπαίνω στο δωμάτιο τρώω την φρίκη την μεγάλη, στάμπες στο σεντόνι από εδώ κ από εκεί κ το κέντρο του σεντονιού να έιναι διαφορετικό χρώμα από το περιμετρικό μάλλον από ιδρώτες. Λέω ΟΚ τζακποτ αγόρι μου.... προσέχω τελωσπάντων τα χύσια βολεύομαι σε μια γωνιά, και μπαίνει η κοπέλα. Από κοντά το σώμα της είναι χαλαρό και κάνει δίπλες η κοιλιά της. Ξενέρα νο2 με το μου πάει να κάτσει στο κρεβάτι πάει να βάλει το προφυλακτικό στην σταφίδα ξενέρα νο3. Την σταματάω, δεν καταλαβαίνει ελληνικά, μου κάνει εκεί κάτι σαν μαλακία με το χέρι τελικά βάζει καπότα σε πτώμα πούτσα στην πίπα ήτανε ΟΚ, αφού ανυψώθηκα σε έναν μετριοκαλό βαθμό πάω να την βάλω στα 4 και βλέπω μια σπυρούμπα ή κάτι τέτοιο τελωσπάντων στην πλάτη της ε νταξει λεώ γάμησε το δεν με θέλει σήμερα. Της λέω άστο ΟΚ και παω να βγάλω την καπότα κ η πανέξυπνη νόμισε ότι ήθελα να την γαμήσω ακάποτα. :2funny: :2funny:
Έφυγε γύρισα κ εγώ σπίτι έκανα τρέχοντας μπάνιο κ είμαι -55Ε. Κααααααααααααααααααααλή φάση!  :dancing: :dancing: :dancing: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Λοιπόν παιδιά μεγάλη αποτυχία σήμερα. Πήγα σ'αυτήν που συζητούσα πριν την Μαρία λοιπόν φαινομενικά μούναρος. Και η φάτσα στο σαλόνι καλή μου φάνηκε. Από κοντά τώρα το σώμα της είναι πολύ καλλίγραμμο τα βυζιά της χορταστικά αλλά γενικά το σώμα της δεν είναι ιδιαίτερα σφιχτό. Η φάτσα της δεν είναι καλή κ μου θύμησε περίεργες καταστάσεις και η φωνή της είναι τελείως ντεκαβλέ βαρία τέρμα. Έκανε κάτι καθυστερημένα προκαταρκτικά ξάπλωνε ολόκληρη πάνω μου κ με φιλούσε στο λαιμό σαν να ήμουνα το 10χρονο ανηψάκι της.
Ψιλοξενέρωσα και σκέφτηκα ότι καλά θα ήτανε να την γαμήσω χωρίς να χύσω όμως κ μετά να πάω να βρώ μια Ανέλα κάπως αναφέρθηκε στο Ταντάλου 9. Αφού την αρκετή ώρα στο δωμάτιο μου έλεγε θα χύσεις κτλ? Τελικά έφυγε και έφυγα κ εγώ για Ταντάλου 9. Σταματάω πιο πριν στο προμ 5 και βλέπω Χουανίτα και έπρεπε να μπω εκεί γιατί είναι πολύ καυλάκι η Χουανίτα αλλά λέω ας κοιτάξω να δω την καινούργια.. πάω λοιπόν Ταντάλου 9 και δούλευε μια Αλεξάνδρα από Ουγγαρία, δεν τρελάθηκα. Ε ωραία λέω πάω Χουανίτα. Περνόντας από το Σαπφούς 5 λέω ας ρίξω μια ματιά κ εδώ.
Η τσατσά μου λέει καινούργια κοπέλα όμορφη ρουμάνα με ωραίο στήθος κτλ, αρχίζω και φτιάχνομαι εγώ. Βγαίνει η Τζούλια λεπτή αρκετά με κάπως κατεβασμένα μούτρα, λέω ωραία αθώο μικρό κοριτσάκι το βυζί της δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο αλλά κάπως στητό μου θύμισε τα βυζιά της αγγελικής της βουλγάρας που είχε σάπια δόντια και τα έφτιαξε για όποιον θυμάται αλλά σε πιο μικρό.
Ε λέω ας μπω στην καινούργια γιατί την Χουανίτα την ξέρω. Με το που μπαίνω στο δωμάτιο τρώω την φρίκη την μεγάλη, στάμπες στο σεντόνι από εδώ κ από εκεί κ το κέντρο του σεντονιού να έιναι διαφορετικό χρώμα από το περιμετρικό μάλλον από ιδρώτες. Λέω ΟΚ τζακποτ αγόρι μου.... προσέχω τελωσπάντων τα χύσια βολεύομαι σε μια γωνιά, και μπαίνει η κοπέλα. Από κοντά το σώμα της είναι χαλαρό και κάνει δίπλες η κοιλιά της. Ξενέρα νο2 με το μου πάει να κάτσει στο κρεβάτι πάει να βάλει το προφυλακτικό στην σταφίδα ξενέρα νο3. Την σταματάω, δεν καταλαβαίνει ελληνικά, μου κάνει εκεί κάτι σαν μαλακία με το χέρι τελικά βάζει καπότα σε πτώμα πούτσα στην πίπα ήτανε ΟΚ, αφού ανυψώθηκα σε έναν μετριοκαλό βαθμό πάω να την βάλω στα 4 και βλέπω μια σπυρούμπα ή κάτι τέτοιο τελωσπάντων στην πλάτη της ε νταξει λεώ γάμησε το δεν με θέλει σήμερα. Της λέω άστο ΟΚ και παω να βγάλω την καπότα κ η πανέξυπνη νόμισε ότι ήθελα να την γαμήσω ακάποτα. :2funny: :2funny:
Έφυγε γύρισα κ εγώ σπίτι έκανα τρέχοντας μπάνιο κ είμαι -55Ε. Κααααααααααααααααααααλή φάση!  :dancing: :dancing: :dancing: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πάλι καλά που κέρδισε ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Επισκέπτης
Δεν ήτανε σήμερα κ ούτε ήτανε πρωί γιατί η τσατσά μου είπε ήτανε εκείνη η χοντρούλα η Μικαέλα.

Επισκέπτης
Η Αμέλια στο Ταντάλου 9 είναι μάλλον Καμέλια και μου είπε η τσατσά την κοπάνησε στην Καστωρία.  Έχει κ εκεί μπουρδέλα?

Επειδή κ σήμερα δεν είχα ησυχιά θα επισημάνω κάποιες παρατηρήσεις.

Προμηθέως 14: Η Τζούλια από Νικηφόρου Ουρ.26, έπεσε κατηγορία και την βρίσκουμε βαρδάρη. Πολύ ωραίο κορμί, με σιλικονέ βυζόμπαλα.
Η Χουανίτα έκανε εμφάνιση αστραπή από Προμ 5 και σήμερα δεν ήτανε. Η τσατσά μου είπε έφυγε κ ήτανε για μια κ μόνο εμφάνιση.
Το μπλε πρέπει να βαράει μύγες τώρα που έφυγε η Μαίρη, έφυγε ο ένας ο καναπές που μάλλον τον πουλήσανε. Περιμένω διθυραμβικό comeback Μαιρούλας!
Η καινούργια Μαριά του Νικηφόρου Ουρανού 26 έπαιξε μπάλα Προμ 25 βραδυνή. Και στην θέση της στο Νικηφόρου ουρ. 26 δηλαδή κ βραδυνή βάρδια μια χοντρούλα εν ονόματι Λίζα πρώτη μέρα στην δουλειά.
Καινούργια κοπέλα στην Κωλέττη βράδυ, κοκκινομάλα κοντή με τεράστιο χοντρό κ μάλλον αφράτο κώλο.
Πήγα στο καινούργιο στη Μινωταύρου, η ευγενική τσατσά από Φρίξου 14 με το κοντό αγορέ ξανθό μαλλί. Ο χώρος εντυπωσιακός ημικυκλικοί καναπέδες ένα μαγγάλι αναμμένο να βγάζει ζέστη και ένας στύλος στη μέση του δωματίου όπου κάνει νάζια η κοπέλα όταν την παρουσιάζει η τσατσά. Η κοπέλα που δούλευε τώρα ήτανε μια μελαχροινή με κάποια έξτρα κιλάκια αλλά μοιρασμένα σε καλά σημεία με μόνη παραφωνία για μένα το σημείο του κώλου αν ήταν λίγο πιο μαζεμένη εκεί θα μιλούσαμε για καραμουνάρα. Ισπανίδα και καλά, με βυζάρες φυσικές φαινομενικά που πρέπει να είναι 3άρια αλλά κάπως χαλαρωμένα κ όχι τέρμα τσίτα στητά. Ντυμμένη με μαύρα διάφανα ρούχα πολύ σέξυ κ με πολύ ωραία παρουσία στο σαλόνι, αργές αισθησιακές και θηλυκές κινήσεις. Η τσατσά έλεγε πως ξεκινάνε με 50Ε αλλά κάνεις το μπάνιο σου στο δωμάτιο αλλά με το που άκουσα το 50 έκανα μεταβολή κ έφυγα. ΟΚ σκάσανε φράγκα κτλ αλλά 50 παιδιά είναι πάρα πολλα για βασικό προγραμμα. Εκτός αν προσφέρει στο 50άρι εξτρα υπηρεσίες που αμφιβάλλω. Η έστω 50 με κοπέλες που να είναι εξωπραγματικές εμφανισιακά και αποδοτικά. Εκτίμηση μου ότι θα πέσει στο 40 σύντομα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η τσατσά έλεγε πως ξεκινάνε με 50Ε αλλά κάνεις το μπάνιο σου στο δωμάτιο αλλά με το που άκουσα το 50 έκανα μεταβολή κ έφυγα. ΟΚ σκάσανε φράγκα κτλ αλλά 50 παιδιά είναι πάρα πολλα για βασικό προγραμμα. Εκτός αν προσφέρει στο 50άρι εξτρα υπηρεσίες που αμφιβάλλω.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Ενταξει τωρα...οι ανθρωποι κανουν πλακα μαλλον αλλιως δεν εξηγειται

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παδιά, η εμμα είναι φρίξου 13 , ή έχει φύγει?προτείνετε κάτιάλλο για σήμερα βράδυ>?

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Καινούρια γερμανική άφιξη στη Βίλα η Λάρα με  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: βυζάρες ελπίζω να είναι πιο θερμή από την άλλη Γερμανίδα του καταστήματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom