Επισκέπτης
Νομίζω είναι 30 official πλέον. Στην κοροβάγκου τουλάχιστον θυμάμαι να το έχω ακούσει 2 φορές συμπεριλαμβανόμενης και της σημερινής.
Νομίζω είναι 30 official πλέον. Στην κοροβάγκου τουλάχιστον θυμάμαι να το έχω ακούσει 2 φορές συμπεριλαμβανόμενης και της σημερινής.
η καντυ στο εροτικα προχθες ηταν 40 για 15Νομίζω είναι 30 official πλέον. Στην κοροβάγκου τουλάχιστον θυμάμαι να το έχω ακούσει 2 φορές συμπεριλαμβανόμενης και της σημερινής.
Καταλαβα μαγκες για μαλακες ψαχνουν .Τι 8 λεπτα και μαλακιες ρε θα μας τρελανουν αλλα οταν δινεις δικαιωματα ετσι ειναι.
Ναι αλλα για 8 λεπτα,το τονιζει η τσατσα,προσεχε μη την πατησεις και μετα σου λεει μα στο ειπα εγω για 8 λεπτα ειναι μονο.
οι κοπελες της αλυσιδας θα μπαινουν στον αγωνιστικο χωρο με αυτο απο δω και μπρος
οι κοπελες της αλυσιδας θα μπαινουν στον αγωνιστικο χωρο με αυτο απο δω και μπρος
Ανδ.Γεωργίου 30: Η Μέρτσυ.
26ης Οκτ 52: Η Μέρτσυ με τις βυζάρες της.
Η Χουανιτα ειναι αυτη που ηταν στο Σαπφούς 8 πριν κατι μηνες?Προχριστουγεννιάτικη και προκατακλυσμιαία βόλτα στους δρόμους της ηδονής!
Βόλτα μεταξύ 6-7 το απόγευμα και μερικά πέτυχα σε αλλαγή βάρδιας
κι αυτη τα δοντια της φτιαχνει ;-Προμηθεως 25.η Μαρα που ηταν πολυ σεξυ με κοντο ξανθο καρε.Και δεν ξερω πως εγινε λεω αντε ας μπω...ειμαι στο δωματιο και ρωταω την τσατσα τι να την δωσω και μου λεει δεν κανει γυμνο τσιμπουκι πια.Και σηκωθηκα κι εφυγα μιας και αυτο ηταν η σπεσιαλιτε της
μπορεις τωρα να διαβαζεις και την κριτικη μου για την Νταιανα,φιλε μου.καλη συνεχεια!γράψε κριτική να μάθουμε περισσότερα
κατι δεν καταλαβα...ηταν 40ε για 15'' η 40'' για 15ε?? πλεον τα 40ε για απλο ειναι πολλα ξεροντας οτι το 25ρει παιζει γενικοσ οπως στο Βαρδαρη και Μηλοη καντυ στο εροτικα προχθες ηταν 40 για 15
στο Μύλο δεν παίζει πολύ το 25 παίχτη...το απλό τους το βαφτίζουν χαλαρό...για μένα το απλό είναι και χαλαρό οπότε με 30 μπαίνεις...με 40 να περάσει ο επόμενοςκατι δεν καταλαβα...ηταν 40ε για 15'' η 40'' για 15ε?? πλεον τα 40ε για απλο ειναι πολλα ξεροντας οτι το 25ρει παιζει γενικοσ οπως στο Βαρδαρη και Μηλο