Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νομίζω είναι 30 official πλέον. Στην κοροβάγκου τουλάχιστον θυμάμαι να το έχω ακούσει 2 φορές συμπεριλαμβανόμενης και της σημερινής.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Νομίζω είναι 30 official πλέον. Στην κοροβάγκου τουλάχιστον θυμάμαι να το έχω ακούσει 2 φορές συμπεριλαμβανόμενης και της σημερινής.

Ναι αλλα για 8 λεπτα,το τονιζει η τσατσα,προσεχε μη την πατησεις και μετα σου λεει μα στο ειπα εγω για 8 λεπτα ειναι μονο.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
η καντυ στο εροτικα προχθες ηταν 40 για 15

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Καταλαβα μαγκες για μαλακες ψαχνουν .Τι 8 λεπτα και μαλακιες ρε θα μας τρελανουν αλλα οταν δινεις δικαιωματα ετσι ειναι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καταλαβα μαγκες για μαλακες ψαχνουν .Τι 8 λεπτα και μαλακιες ρε θα μας τρελανουν αλλα οταν δινεις δικαιωματα ετσι ειναι.

Ο χρονος απο τα κοριτσια ειναι πολυτιμος  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
και μαλιστα το τονιζε η τσατσα πως καθεται και 15 και ...17 αμα λαχει...φυσικα εγω την εβγαλα με 2,5 στην καντινα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι αλλα για 8 λεπτα,το τονιζει η τσατσα,προσεχε μη την πατησεις και μετα σου λεει μα στο ειπα εγω για 8 λεπτα ειναι μονο.
220px-Stopwatch2.jpg

οι κοπελες της αλυσιδας θα μπαινουν στον αγωνιστικο χωρο με αυτο απο δω και μπρος

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ανδ.Γεωργίου 30: Η Μέρτσυ.
26ης Οκτ 52: Η Μέρτσυ με τις βυζάρες της.

την κλωνοποιήσανε; ποια είναι, η Μέρτσυ ή η Ντόλυ;  :zfuck:
:2funny:

220px-Stopwatch2.jpg

οι κοπελες της αλυσιδας θα μπαινουν στον αγωνιστικο χωρο με αυτο απο δω και μπρος

άμα δεν του σηκώνεται κάποιου θα παίζουν και καθυστερήσεις;  :2funny:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Προχριστουγεννιάτικη και προκατακλυσμιαία βόλτα στους δρόμους της ηδονής!

Βόλτα μεταξύ 6-7 το απόγευμα και μερικά πέτυχα σε αλλαγή βάρδιας
Η Χουανιτα ειναι αυτη που ηταν στο Σαπφούς 8 πριν κατι μηνες?
Και, η Φλώρη πως σου φανηκε?

Επισκέπτης
Σόρρυ διόρθωσις! Η Ντέσυ εννοούσα στο 26ης Οκτ 52! Ντέσυ δεν λέγεται? Η βουλγάρα μελαχροινή με τις βυζάρες και τα έξτρα κιλάκια.

@Ηagem

Ναι η αυτή θα ήταν στάνταρ! εκείνο το πιπινολουκουμάκι.

Η Φλώρη θεωρητικά έχει αυτά που μου αρέσουν αν κ είναι υπερβολικά κοντή, πρακτικά τώρα δεν μου κάνει κλικ να μπω μαζί της. Δεν ξέρω γιατί.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα χθες τη νυχτα

-Νικ.Ουρανου 26.Καινουρια Μαρια ξανθια με ωραιο κορμι αλλα ασχημοφατσα
-Μινωταυρουτο καινουριο σπιτι φωτισμενο με τις ταμπελες του και το φαναρι του αλλα δεν ανοιξε κανεις την πορτα :S
-Φριξου 13.η Εμμα.Μετα απο πολυ ωρα περιπλανησης κατεληξα εκει για να μπω χωρις να πολυθελω αλλα περιμενα κανα τεταρτο στο σαλονι μεχρι να τη δω,βαρεθηκα κι εφυγα
-Τσουκαλα τριδυμα.ανοιχτο το ενα απο τα τρια σπιτακια και ειχε την Εβελινα  :jerking: :jerking: :jerking: και μια μαλακω τσατσα καινουρια που παρεξηγηθηκε που δεν μπηκα
-Νικ.Ουρανου 1βη Αντριαννα
-Νικ.Ουρανου 1α.η Τσεσικα μια μελαχρινη γυφτοφατσα αδιαφορη
-Κατεχακη.η Ερρικα η μοντελαρα με μποτες.Μαλιστα στο θυροτηλεφωνο μου εκανε και ναζια...'ποιος ειναι,τι θελεις' με γλυκεια φωνη
-Αν.Γεωργιου 30.η Σανταλ
-Τανταλου 9.Αμελια μελαχρινο πιπιπνι με τελειο κωλαρακι και πολυ γλυκεια φατσα.Μαλιστα ενας που βγηκε εκεινη την ωρα απ'το δωματιο ηταν ενθουσιασμενος
-Σαπφους 20.η Βερονικα με ξανθια μακρυα πλεξουδα στα μαλλια μαλλον ψευτικη.Κι εκει ηθελα να μπω αλλα μετα βαρεθηκα
-Σαπφους 8.το μωρο μου η Νικολ που χθες ηταν πολυ καυλιαρα
-Προμηθεως 5.η Χουανιτα που δεν ειδα
-Προμηθεως 25.η Μαρα που ηταν πολυ σεξυ με κοντο ξανθο καρε.Και δεν ξερω πως εγινε λεω αντε ας μπω...ειμαι στο δωματιο και ρωταω την τσατσα τι να την δωσω και μου λεει δεν κανει γυμνο τσιμπουκι πια.Και σηκωθηκα κι εφυγα μιας και αυτο ηταν η σπεσιαλιτε της

Βασικα δεν ηξερα και τι ηθελα και αν ηθελα.Ηταν πολυ μαλακισμενη βραδια τα μισα σπιτια ηταν κλειστα,ολες οι τσατσαδες γκρινιαζαν και απορουσαν ειδικα για χθες οτι σχεδον δεν εκαναν ουτε ταμειο.Και το κερασακι στην τουρτα ηταν οι απιστευτοι μαλακες που κυκλοφορουσαν στα σπιτια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-Προμηθεως 25.η Μαρα που ηταν πολυ σεξυ με κοντο ξανθο καρε.Και δεν ξερω πως εγινε λεω αντε ας μπω...ειμαι στο δωματιο και ρωταω την τσατσα τι να την δωσω και μου λεει δεν κανει γυμνο τσιμπουκι πια.Και σηκωθηκα κι εφυγα μιας και αυτο ηταν η σπεσιαλιτε της
κι αυτη τα δοντια της φτιαχνει ; :grin: :grin:

Επισκέπτης
η καρμεν πολυ αλλαγμενη προς το καλυτερο... θα γραψω κριτικη αργοτερα.
Δυστυχως την κανει για την νεα πατριδα της την δευτερα και θα επιστρεψει μετα της γιορτες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
κατι δεν καταλαβα...ηταν 40ε για 15'' η 40'' για 15ε?? πλεον τα 40ε για απλο ειναι πολλα ξεροντας οτι το 25ρει παιζει γενικοσ οπως στο Βαρδαρη και Μηλο
στο Μύλο δεν παίζει πολύ το 25 παίχτη...το απλό τους το βαφτίζουν χαλαρό...για μένα το απλό είναι και χαλαρό οπότε με 30 μπαίνεις...με 40 να περάσει ο επόμενος

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Μια Άννα/Αντριάννα που δούλευε Μαντζάρου 14 (με πέρασμα και από το Αν. Γεωργίου 16) δουλεύει ακόμη ή έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη;
Ξανθιά, είχε χαρακτηριστικό τατουάζ κάτι αστεράκια στην αριστερή ωμοπλάτη

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Η τσατσά μου είπε ότι την έκανε για Σέρρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom