Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
παιδες μια νατασα στο προμηθεως 11 υπαρχει?ευχαριστω!ΑΚΗΣ
Πες μας κ άλλα για το ωραίο αυτό κορμί αν δεν σου κάνει κόπο.
κοντούλα ξανθιά ωραίο κώλαράκι...βυζάκι καλό 3ρι γεμάτο.....γενικά καλό κορμί....φάτσα μετρια προς καλή αλλά κατι δεν μου καθόταν καλά...
Μάλιστα το βυζάκι φυσικό το κορμάκι σφιχτό, μικρή σε ηλικία? Αν έχει αυτά εγώ είμαι κομπλέ
Παιδια αυτη τη Νασια που δουλευει Τανταλου ποτε μπορω να την πετυχω ?
στησε αντισκηνο εξω απο το ντελο, καποια στιγμη θα εμφανιστει που θα παειΔεν μπορω να την πετυχω με τιποτα ρε γαμωτο αν ξερει κανεις σιγουρα ομως ας πει.
Πάλι καλά που κέρδισε ο ΠΑΟΚ τουλάχιστονΛοιπόν παιδιά μεγάλη αποτυχία σήμερα. Πήγα σ'αυτήν που συζητούσα πριν την Μαρία λοιπόν φαινομενικά μούναρος. Και η φάτσα στο σαλόνι καλή μου φάνηκε. Από κοντά τώρα το σώμα της είναι πολύ καλλίγραμμο τα βυζιά της χορταστικά αλλά γενικά το σώμα της δεν είναι ιδιαίτερα σφιχτό. Η φάτσα της δεν είναι καλή κ μου θύμησε περίεργες καταστάσεις και η φωνή της είναι τελείως ντεκαβλέ βαρία τέρμα. Έκανε κάτι καθυστερημένα προκαταρκτικά ξάπλωνε ολόκληρη πάνω μου κ με φιλούσε στο λαιμό σαν να ήμουνα το 10χρονο ανηψάκι της.
Ψιλοξενέρωσα και σκέφτηκα ότι καλά θα ήτανε να την γαμήσω χωρίς να χύσω όμως κ μετά να πάω να βρώ μια Ανέλα κάπως αναφέρθηκε στο Ταντάλου 9. Αφού την αρκετή ώρα στο δωμάτιο μου έλεγε θα χύσεις κτλ? Τελικά έφυγε και έφυγα κ εγώ για Ταντάλου 9. Σταματάω πιο πριν στο προμ 5 και βλέπω Χουανίτα και έπρεπε να μπω εκεί γιατί είναι πολύ καυλάκι η Χουανίτα αλλά λέω ας κοιτάξω να δω την καινούργια.. πάω λοιπόν Ταντάλου 9 και δούλευε μια Αλεξάνδρα από Ουγγαρία, δεν τρελάθηκα. Ε ωραία λέω πάω Χουανίτα. Περνόντας από το Σαπφούς 5 λέω ας ρίξω μια ματιά κ εδώ.
Η τσατσά μου λέει καινούργια κοπέλα όμορφη ρουμάνα με ωραίο στήθος κτλ, αρχίζω και φτιάχνομαι εγώ. Βγαίνει η Τζούλια λεπτή αρκετά με κάπως κατεβασμένα μούτρα, λέω ωραία αθώο μικρό κοριτσάκι το βυζί της δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο αλλά κάπως στητό μου θύμισε τα βυζιά της αγγελικής της βουλγάρας που είχε σάπια δόντια και τα έφτιαξε για όποιον θυμάται αλλά σε πιο μικρό.
Ε λέω ας μπω στην καινούργια γιατί την Χουανίτα την ξέρω. Με το που μπαίνω στο δωμάτιο τρώω την φρίκη την μεγάλη, στάμπες στο σεντόνι από εδώ κ από εκεί κ το κέντρο του σεντονιού να έιναι διαφορετικό χρώμα από το περιμετρικό μάλλον από ιδρώτες. Λέω ΟΚ τζακποτ αγόρι μου.... προσέχω τελωσπάντων τα χύσια βολεύομαι σε μια γωνιά, και μπαίνει η κοπέλα. Από κοντά το σώμα της είναι χαλαρό και κάνει δίπλες η κοιλιά της. Ξενέρα νο2 με το μου πάει να κάτσει στο κρεβάτι πάει να βάλει το προφυλακτικό στην σταφίδα ξενέρα νο3. Την σταματάω, δεν καταλαβαίνει ελληνικά, μου κάνει εκεί κάτι σαν μαλακία με το χέρι τελικά βάζει καπότα σε πτώμα πούτσα στην πίπα ήτανε ΟΚ, αφού ανυψώθηκα σε έναν μετριοκαλό βαθμό πάω να την βάλω στα 4 και βλέπω μια σπυρούμπα ή κάτι τέτοιο τελωσπάντων στην πλάτη της ε νταξει λεώ γάμησε το δεν με θέλει σήμερα. Της λέω άστο ΟΚ και παω να βγάλω την καπότα κ η πανέξυπνη νόμισε ότι ήθελα να την γαμήσω ακάποτα.
Έφυγε γύρισα κ εγώ σπίτι έκανα τρέχοντας μπάνιο κ είμαι -55Ε. Κααααααααααααααααααααλή φάση!
οποιος δε γαμαει μιλφαρες αυτα παθαινειΛοιπόν παιδιά μεγάλη αποτυχία σήμερα.
Ενταξει τωρα...οι ανθρωποι κανουν πλακα μαλλον αλλιως δεν εξηγειταιΗ τσατσά έλεγε πως ξεκινάνε με 50Ε αλλά κάνεις το μπάνιο σου στο δωμάτιο αλλά με το που άκουσα το 50 έκανα μεταβολή κ έφυγα. ΟΚ σκάσανε φράγκα κτλ αλλά 50 παιδιά είναι πάρα πολλα για βασικό προγραμμα. Εκτός αν προσφέρει στο 50άρι εξτρα υπηρεσίες που αμφιβάλλω.