Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
βολτα χθες τη νυχτα

-Κατεχακη.η Ερρικα η μοντελαρα με μποτες.Μαλιστα στο θυροτηλεφωνο μου εκανε και ναζια...'ποιος ειναι,τι θελεις' με γλυκεια φωνη

Πάντα έτσι κάνει, πετιέται μπροστά από την τσατσά όλο γλύκα και νάζι...
Θέλω πολύ να περάσεις μια φορά και να διαβάσω κριτική...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
η καντυ στο εροτικα προχθες ηταν 40 για 15'

Αν τελειώσεις στα 10 την στέλνεις τιμωρία 5 λεπτά στη γωνία στο ένα πόδι... :jerking:

Ναι αλλα για 8 λεπτα,το τονιζει η τσατσα,προσεχε μη την πατησεις και μετα σου λεει μα στο ειπα εγω για 8 λεπτα ειναι μονο.

Το κόβω να βάζουν και κλεψύδρα απ' έξω όπως στο Fort Boyard

[YouTube]
]

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί πήρα τηλ στο τσίρκο κ το σήκωσε το τηλέφωνο μάλλον κάποιος τσάτσος! Εκτός αν είχε περίεργη φωνή η τσατσά. Τέλοσπάντων η καινούργια κοπέλα ήταν η Εβελίνα είπε κ θα δούλευε μέχρι το απόγευμα και μετά κλειστόν. Η εβελίνα φαίνεται να βαράει υπερωρίες στο μουνάκι της.

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
η καντυ στο εροτικα προχθες ηταν 40 για 15
Θα μπορούσανε βέβαια να βάλουνε και προειδοποιητική σειρήνα  :headbang: :headbang: :headbang: και μηχανάκι για κέρματα.... :2funny:

Αμα "Θεός φυλάξοι" δεν τα καταφέρεις να είσαι στην ώρα σου.... να έχεις την δυνατότητα να χώσεις δυο τρία κέρματα, να πάρεις μερικά δευτερόλεπτα παράταση πριν κλείσει το μ@@νί και σου τον μαγκώσει...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και έχουμε άλλα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• stock-photo-coin-slot-14911939.jpg
    stock-photo-coin-slot-14911939.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 14

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν τελειώσεις στα 10 την στέλνεις τιμωρία 5 λεπτά στη γωνία στο ένα πόδι... :jerking:
η καντυ δεν κανει τετοιες μαλακιες....τις προαλλες παντως με προγραμμα βεβαια 69 μονο στο γλειψιμο φαγαμε κανα δεκαλεπτο.....απολυτα χαλαρη και στο γαμησι μετα,αλλαγη στασεων κλπ......δεν την ειδα να αγχωνεται με τον χρονο....

baroufas777

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για να μην τρεχω αδικα μεχρι Μαντζαρου 14,μηπως γνωριζουμε τηλεφωνο?

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Θα μπορούσανε βέβαια να βάλουνε και προειδοποιητική σειρήνα  :headbang: :headbang: :headbang: και μηχανάκι για κέρματα.... :2funny:

Αμα "Θεός φυλάξοι" δεν τα καταφέρεις να είσαι στην ώρα σου.... να έχεις την δυνατότητα να χώσεις δυο τρία κέρματα, να πάρεις μερικά δευτερόλεπτα παράταση πριν κλείσει το μ@@νί και σου τον μαγκώσει...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και έχουμε άλλα.... :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
Ε μα πια!! Συναγωνιστες οπυ βαζουν τετοια περιεργα ορια φευγουμε!!!Ενα απλο ευχαριστω και δρομο!Μεχρι να καταλαβουνε οτι πληρωνεις να γαμησεις!Αλοος χρειαζεται 5' αλλος 15' αλλος 30' δε πα να γαμηθουν!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Εκανα στουδιοτσαρκα
μπας και τον πουτσο χωσω
και στης Μελινας το μουνι
εμμελε να τελειωσω

Πριν λιγο λοιπον καταθεση στο Νικ.Ουρανου 2α στην μιλφ Μελινα κολλητη φιλη και συγκατοικο της Νικολ.40ε για γυμνο τσιμπουκι στο οποιο ειναι μεγαλη μαστορισσα.Ξανθια,μπαζο με κραμαστα σχετικα μεγαλα βυζια με ωραια ρωγα.Καλη συμμετοχη και δεκτικη αλλα θελει λιγο να χαλαρωσει και να μαθει καλυτερα τα ελληνικα.

Στα υπολοιπα...
-Νικ.Ουρανου 26.πηγα καρφωτος για Ειρηνη αλλα την εκανε για ενα μηνα αδεια και ηταν η ξινιλα η Μιραμπελα που δε χανει ευκαιρια να σου δειξει ποσο ξινη και αγενης ειναι πλεον στο σαλονι
-Ερημιτη.η θεια Ναντια που εβαζε σκουπα οταν πηγα
-Φριξου 13.η Τζοανα απο Βαρδαρη
-Φριξου 15.η Στεφη η Ιταλιδα με το φονικο κωλαρακι και ξανθια πλεον αλλα πολυ γρια εγινε δε τη θυμομουν καθολου
-Φριξου 14.η Χριστινα με τις τορπιλες :tits: :tits:
-Νικ.Ουρανου 1. :bigdick: :bigdick: απιστευτη καβλα η μιλφ Αναστασια με ασπρο διχτυωτο φορεμα και γυμνη απο κατω.Ξανθια,ομορφη,ψηλη με καμπυλες
-Κωλετη.η Μονικα
-Κατεχακη.μια καινουρια Ειρηνη σχεδον μιλφ,ψηλη νταρντανουλα κι αυτη αλλα δε μ'αρεσε
-Αν.Γεωργιου 52.Γκρετα προμιλφ,μελαχρινη με μικρο ψηλη,χαλαρο σωμα,ασχημουλα αλλα με πολυ θετικη αυρα στο σαλονι
-Αν.Γεωργιου 21.η μιλφ Βικτωρια ξανθια σκυλοφατσα με πολυ ωραια κωλαρα ομως
-Αν.Γεωργιου 30.η Μερτσυ η οποια παχυνε πολυ μου φαινεται
-Αν.Γεωργιου 24.η Καρμεν η Βουλγαρα με το δυνατο τσιμπουκι

Τα καινουρια ηταν κλειστα και στο Αχελωου μολις ειχε παρκαρει απ'εξω η Βικυ η Ουκρανη αλλα δεν προλαβα να την δω ντυμενη και εκτος αυτοκινητου

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Εκανα στουδιοτσαρκα
μπας και τον πουτσο χωσω
και στης Μελινας το μουνι
εμμελε να τελειωσω
πρεπει να ηταν πετυχημενο το  :zfuck: γιατι την επιασες σωστα την μαντιναδα
:grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
πρεπει να ηταν πετυχημενο το  :zfuck: γιατι την επιασες σωστα την μαντιναδα
:grin:
ναι ηταν δυνατη μολις εστειλα και την κριτικη.Ξεχασα το καλυτερο ομως...οταν βγηκα απ'το δωματιο η τσατσα με περιμενε με ενα ισοτονικο ποτο Hell στο χερι και μου το κερασε.Αχ την γλυκεια μου...και να φανταστειτε οτι ηταν αυτη η καθυστερημενη βοϊδοφατσα που δουλευε παντα νυχτα στο Τανταλου 14 και στο 26ης 35

Επισκέπτης
Εχθες το βραδυ περασα απο το καινουργιο ειδα φωτα αναμμενα και μπηκα μεσα μου ανοιξαν αλλα τελικα μου ειπε το παλικαρι που ηταν μεσα οτι θα δουλεψουν απο δευτερα.
Ωραιο φαινεται μεσα, εχει και δυο εισοδους εσωτερικα εγω μπηκα απο την αριστερη  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ρε αυτη την φλωρη δεν την εχει πηδηξει κανεις;
καμια κριτικη;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω πηδηξα φλωρη μια φορα δεν ελεγε και πολλα μεσα αρκετα παθητικη κ εχω μια υποψια οτι δε πολυθελει να κανει αυτη τη δουλεια γενικα

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
ρε αυτη την φλωρη δεν την εχει πηδηξει κανεις;
καμια κριτικη;

Μόλις έβαλα μια κριτική
Δε δουλεύει αυτές τις μέρες η Λούσυ και αναγκάστηκα να κάνω και εγώ δοκιμές  :headbang:
Τι να κάνεις, αυτό το σπορ έχει και ρίσκο, άλλοτε βγαίνει άλλοτε όχι

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
^...άσχετο αυτη την φλώρη αν κάνω το λάθος (γιατί τελευταία πολλά λάθη κάνω) και μπώ θα είμαι για φυλακή.......

στουντιότσαρκα νικ.Ουρανού26 μια Μαρία ωραίο κορμί απο φάτσα δεν έλεγε πολλά και έκανα το λάθος και μπήκα.....δεν θα σας πώ μην πάτε ,απλά εγώ δεν πέρασα καλά....δεν έκανε τίποτα καλά....και απο όσο κατάλαβα δεν έχει και διάθεση να μάθει.

Μινωταυρου κλειστό....

Καινούριο στα τρίδυμα (τσουκαλά ) η εβελίνα και ήταν πολύ γκαύλα....αλλα δεν ξέρω δεν με τραβάει....

φρίξου 15,14,και 13 ηταν οι γνωστές Χριστίνα,Στέφη και Εμμα μεταγραφή απο Κατεχάκη....

Νικ.Ουρανου στο Λουξ η Σαμπρίνα γνωστή και αρκετα παλιά απο Βαρδάρη και παλιό Λούξ.....
Νικ Ουρανού εκκλησία η Αναστασία τόπλεσ η μιλφ.........

Φρίξου 9 απο το όχημα πρέπει να ηταν η Αντριάννα

Ανδρεου Γεωργίου52 Γκρέτα Βουλγάρα πολύ καλή διάθεση και αρκετά καλή μέσα....

Ανδ.Γεωργίου Λαφάμ Λάρα,
Ανδ.Γεωργίου 30 Μέρτσυ και πιο δίπλα 24 μια καινούρια μικρούλα κοντούλα μαυριδερή.....δεν ήταν του γούστου μού.....

Ήμουν ανάμεσα σε Μέρτσυ και Μαρία.....κοινώς πήγαινα γυρεύοντας να φάω το κεφάλι μου και το έφαγα.....

Επισκέπτης
^...άσχετο αυτη την φλώρη αν κάνω το λάθος (γιατί τελευταία πολλά λάθη κάνω) και μπώ θα είμαι για φυλακή.......

στουντιότσαρκα νικ.Ουρανού26 μια Μαρία ωραίο κορμί απο φάτσα δεν έλεγε πολλά και έκανα το λάθος και μπήκα.....δεν θα σας πώ μην πάτε ,απλά εγώ δεν πέρασα καλά....δεν έκανε τίποτα καλά....και απο όσο κατάλαβα δεν έχει και διάθεση να μάθει.

Πες μας κ άλλα για το ωραίο αυτό κορμί αν δεν σου κάνει κόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom