Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
σταματησε φιλε,καπου για ιταλια μερια τραβηξε..κριμα και ηταν πολυ φατσουλα το μικρο

:'( :'( πράγματι, πολύ κρίμα... Εχει κανεις υπόψιν του κάτι αντιστοιχο; ή έστω να πλησιάζει σε πακέτο εμφάνηση - απόδωση (το απόδωση σχετικό γιατι ήταν κάπως girl next door...)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλημερα και απο εμενα
μετα από αρκετο διαστημα εκανα μια στουντιο ανιχνευση..
μετα χαράς ανακάλυψα ότι αυτό που είχα γράψει την τελευταία φορά υιοθετήθηκε τελικά από οσα καταστήματα περασα.. ( οποιος επιλέγει προγραμμα υψηλότερου κοστους προγραμμα αυτοματως εννοειτε οτι πρεπει να απολαμνβανει και τις υπηρεσιες αν θελει που προσφερονται σε πιο φτηνα προγραμματα..κατι που σε ολες τις ενημερωσεις πλεον το αναφερουν)
μπραβο σε ολα τα καταστηματα που το κανανε πραξη μιας και δινει αξια και στον πελατη (εμας) και δημιουργει και μια πιο χαλαρη ατμοσφαιρα υπο την εννοια οτι δεν νιωθεις οτι σε γδερνουν που επισκεφτεσαι ενα καταστημα>>
αλλα αρκετα με την πραπανω σημειωση..
σημερα το βραδυ υπηρχε υψηλη κινητικοτητα σε ολα τα ιδρυματα που επισκεφτηκα.. πραγμα που σημαινει οτι πιθανον να εχουεμ και ενημερωσεις?
(δεν ειμαι απο θεσσαλονικη οποτε να με συγχωειτε για την περιγραφη και που δεν συγκρατησα ονοματα)
τερμα φριξου δεξια το μονο του: μια κοπελιτσα δεν θυμαμαι ονομα ξανθια με συμπαθητικο σωμα με καποια πιασιματα στα σωστα σημεια.. 80 πρωκτικο + ολα τα παρελκομενα γυμνο-69 κοκ
τερμα φριξου αριστερα: αλλη ξανθια κοπελα που εκτελουσε και χρεη οικοδεσποινας μιας και αυτοσυστηνοταν..  καλυτερη κατα την αποψη μου ως προσωπακι αλλα πιο ζουμερη και εδω οπως και στην προηγουμενη υπηρχε κοιλιτσα που εμενα με χαλαει προσωπικα κι ας εχω κι εγω κοιλιτσα ;) αλλα εγω δεν πληρωνομαι..οποτε κοριτσια ειναι εντελως turn off να ειστε καλλιγραμες αλλα με κοιλιτσα..
φριξου τερμα αριστερα προτελευταιο συγκρατησα ονομα εμμανουελα εσυστηθει και ου εβγαλε κατι γιαυτο και το συγκρατησα.. η καλυτερη περιπτωση μεχρι στιγμης. πρωκτικο 80 + ολα τα σχετικα ξανθια μακρυ μαλλακι και πολυ ομορφο κορμακι..γυναικα με ολη την σημασια οχι τεκνο.. οχι Over .. μικρο στηθος αλλα με πεταχτη ρωγα κερασι..
Βιλλα ερωτικα.. δεν θυμαμαι ονομα μια κοπελα ξανθια ευσωμη με βυζαρες.. για οσους του αρεσουν τα μεγαλα στηθη 5 τα εκοψα εγω.. εμενα δεν ειναι η φαση μου οποτε ακυρο ουτε προγραμμα δεν συγκρατησα..
το πρωην new york κλειστο.
τερμα του δρομου το εντελως καινουργιο που εχει τοτζακι.. ομορφος χωρος.. η κοπελα ομορφη με πολλα υποσχομενη ματια.. κανονικο σωματοτυπο με κωλαρακι που μοιαζει βραζιλιανικος .. κοστος πρωκτικο 80+
μπαινοντασ νικηφορου ουρανου στο παρκινκ του μυλου στο σπιτακι η Αννα αν δεν κανω λαθος λεγεται? κορμαρα το κοριτσι οποτε τα λογια ειναι περιττα.. 100 το πρωκτικο αλλα συζητισιμο για χαμηλοτερα 80 ωστοσο στο περιτυλιγμα 69 εδω προσφερουν σκουφατο.. αν και σηκωνει διαπραγματευση.. καλη περιπτωση κορυφαια αλλα επειδη ειχε ηδη δοκιμαστει συνεχισα την αναζητηση εχοντας την στα υποψιν..
απο τηνα λλη πλευρα τυ μυλου αφροδιτη λεγεται το ιδρυμα? οι παλιοτερη ας διορθωσουν αν κανω λαθος ξανθια κοπελα μεσαιου αναστηματος αλλα με πιασηματα που για εμενα προσωπικα δεν ειναι ο τυπος μου οποτε παρα την παροτρυνση της δεν μπηκα..ακυρο
νικ. ουρανου απο την πλευρα του μυλου πριν απο το λα φαμ στο ιδρυαμ μια κοπελιτσα μελαχρινο μακρι μαλλι.. κορασιδα.. εχει αυτο το shy attitude που παροτι και ως σωματοτυπος ηταν οκ δεν προχωρησα στα ενδοτερα μιας και ηθελα να εχω ολοκληρωμενη αποψη απο τα υπολοιπα.. 80+ κι εδω το πρωκτικο
λα φαμ τελος μια τσεχα ξανθια κορμαρα.. ακρως δελεαστικη 50 το 69 γυμνο.. αλλα δεν εκανε πρωκτικο.. πολυ καλη περιπτωση απλως δεν ηταν η πρωτη επιλογη δια ευνοητους λογουσ..
τελικα απο οσα επισκεφτηκα επιλογη οπου και κατεθεσα εμμανουελα value for money ( ευχαριστω κουκλα μου) με δευτερη σκεψη να επισκεφτω για 2nd round το λα φαμ και το κοριτσακι με το προγραμμα των 50 για χαλαρωση.. και επειτα να Αννα με 80+ .. δυστυχως ομως λογοι ανωτερας βιας δεν επετρεψαν να προχωρησω στο σκελος 2 και 3 σημερα..
Ισως την επομενη φορα..
ααα οσο αναφορα υπηρεσιες απο εμμανουελα απο πλευρας μου παιρνει αριστα και για τον χωρο και την εμφανιση της, το social time που προσφερει στην αρχη ( ισως ηταν και θεμα στιγμης αλλα εμενα μου εκανε θετικη εντυπωση και φυσικα απο υπηρεσιες αριστα για τα γουστα μου παντα)
ελπιζω αν βοηθησα εστω και λιγο κι εγω οσους το διαβασουν οπως βοηθηθηκα κι εγω πολλες φορες
καλες γιορτες

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
μήπως ξέρει κανένας αν επέστρεψε ή πότε επιστρέφει η Νατάσσα η Τσαρίνα?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Τι έχει πάθει το site ρε παίδες? Γιατί δε μπορώ να πάω στην αρχική σελίδα και να δω κριτικές?  :think: Εδώ και περίπου 5 μέρες αυτή η ιστορία...

Επισκέπτης
Τι έχει πάθει το site ρε παίδες? Γιατί δε μπορώ να πάω στην αρχική σελίδα και να δω κριτικές?  :think: Εδώ και περίπου 5 μέρες αυτή η ιστορία...
οταν πας στη σελιδα bourdela.com και σου εμφανίζεται το σημα του site(το λαμπακι),πατας το πληκτρο F5 και μπαινεις κατεφτιαν  ;)

Επισκέπτης
θα μου πειτε για καμια καλη επιλογη για να την επισκεφτω στην πρωινη βαρδια επειδη δουλευω βραδυ?  :pipa1:  :tits2:  :kissass2: :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα μου πειτε για καμια καλη επιλογη για να την επισκεφτω στην πρωινη βαρδια επειδη δουλευω βραδυ?   :pipa1:  :tits2:  :kissass2: :fuck2:
καντυ......αυτην ξερω αυτην εμπιστευομαι

και ειρηνη ή ναντια  και εφη,χριστινα ρουμανα σε προμιλφ εως μιλφ

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
θα μου πειτε για καμια καλη επιλογη για να την επισκεφτω στην πρωινη βαρδια επειδη δουλευω βραδυ?   :pipa1:  :tits2:  :kissass2: :fuck2:

Αν κινείσαι κατά Βαρδαράκο πρωϊ πολύ καλή σε περιποίηση είναι η Νταϊάνα Προμηθέως 25  :tits:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

Και Last but not least πρόταση για πρωϊνή βάρδια, όταν με το καλό επιστρέψει, η Νατάσα στο Έρως 16 : μπερεκέτι εκ Ρωσίας ορμώμενη  :tits: :kissass:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Την οποια θα ξαναδούμε τον Φεβρουάριο, και αν...
η Τζοανα σας ειπα ηταν πρωινη στο Φριξου 13 οποτε μηπως λενε μαλακιες απο Βαρδαρη οπως κανουν συνηθως με οσες κοπελες φευγουν απο κει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom