χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα και απο μενα σε ολους τους ενεργους συναγωνιστες απο Θεσσαλονικη αλλα και σε οσους εν πασει περιπτωσει μας διαβαζουν και μας παρακολουθουν εστω και χωρις να γραφουν
κανοντας την πορνοανασκοπηση μου για το 2012 εχω να κανω καποιες διαπιστωσεις
καταρχας επροκειτο για την χρονια με τις σχετικα λιγοτερες καταθεσεις μου στην θεσσαλονικη για προσωπικους λογους περισσοτερο
σιγουρα για τον αγοραιο ερωτα στην πολη ηταν μια χρονια καλη αφου κλεινει με το ανοιγμα αρκετων καινουριων καταστηματων ενω αναμενουμε παραλληλα και την ανανεωση σε καλο εμψυχο υλικο που ακομα δυστυχως δεν εχουμε δει
οι κοπελες που επισκεφτηκα το 2012 που κλεινει ηταν
η ξανθια μιλφ στεφη στην φριξου 13 που περισσοτερο θα θυμαμαι σαν τυπικη επαγγελματια αλλα με πολυ ωραιο και σφιχτο κουλουρακι που το τιμησα δεοντως
η ομορφη και χαδιαρα καντυ που με αφησε αφωνο με τις επιδοσεις της στο κρεβατι αλλα και με την αθωοτητα του χαρακτηρα της
η πιπινα αντριαννα στην μαντζαρου 14 που εβαλε κατω πολλες εμπειρες συναδελφους της και σιγουρα ηταν ενα απο τα καλα γαμησια μου για φετος
η μιλφ αφροδιτη και ιδιοκτητρια του σπιτιου στην κεφαλληνιας που ηταν μια τιμια καταθεση για τα δεδομενα της απο πλευρας εμφανισης
η αγρια καυλιαρα αναστασια της εκκλησιας που βγαζει φοβερα γουστα και ειναι και δυνατο μουνι εμφανισιακα
η βυζαρου ρουμανα χριστινα που ειναι καθαρη τσοντα στο δωματιο και συστηνεται για pse εμπειρια και αγρια γουστα επισης
η παιχνιδιαρα ντεσυ με τις βυζαρες της που αν μη τι αλλο ειναι ενα δροσερο και προσχαρο κοριτσι και γουσταρει να γαμιεται
ευχομαι του χρονου το 2013 να μας κατεβασουν κι αλλο τους μισθους μας οι καλες μας κυβερνησουλες ετσι ωστε να κοψουμε εντελως το σπορ μας και να ασχοληθουμε επιτελους με πιο υγιη και ακινδυνα χομπι.....
Καλα Χριστουγεννα σε ολους,καλα μυαλα σε τσατσαδες και πουτανες,καλα γαμησια στους συναγωνιστες και καλη συνεχεια στο τιμημενο αυτο θρεντ που παρα την κριση στηριζουμε και αγαπαμε παντα