Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
η Τζοανα σας ειπα ηταν πρωινη στο Φριξου 13 οποτε μηπως λενε μαλακιες απο Βαρδαρη οπως κανουν συνηθως με οσες κοπελες φευγουν απο κει
Δυστυχως οχι. Μακαρι βέβαια να κανω λαθος...

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες καλες γιορτες και ακομα καλυτερα  :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα και απο μενα σε ολους τους ενεργους συναγωνιστες απο Θεσσαλονικη αλλα και σε οσους εν πασει περιπτωσει μας διαβαζουν και μας παρακολουθουν εστω και χωρις να γραφουν

κανοντας την πορνοανασκοπηση μου για το 2012 εχω να κανω καποιες διαπιστωσεις

καταρχας επροκειτο για την χρονια με τις σχετικα λιγοτερες καταθεσεις μου στην θεσσαλονικη για προσωπικους λογους περισσοτερο

σιγουρα για τον αγοραιο ερωτα στην πολη ηταν μια χρονια καλη αφου κλεινει με το ανοιγμα αρκετων καινουριων καταστηματων ενω αναμενουμε παραλληλα και την ανανεωση σε καλο εμψυχο υλικο που ακομα δυστυχως δεν εχουμε δει

οι κοπελες που επισκεφτηκα το 2012 που κλεινει ηταν

η ξανθια μιλφ στεφη στην φριξου 13 που περισσοτερο θα θυμαμαι σαν τυπικη επαγγελματια αλλα με πολυ ωραιο και σφιχτο κουλουρακι που το τιμησα δεοντως

η ομορφη και χαδιαρα καντυ που με αφησε αφωνο με τις επιδοσεις της στο κρεβατι αλλα και με την αθωοτητα του χαρακτηρα της

η πιπινα αντριαννα στην μαντζαρου 14 που εβαλε κατω πολλες εμπειρες συναδελφους της και σιγουρα ηταν ενα απο τα καλα γαμησια μου για φετος

η μιλφ αφροδιτη και ιδιοκτητρια του σπιτιου στην κεφαλληνιας που ηταν μια τιμια καταθεση για τα δεδομενα της απο πλευρας εμφανισης

η αγρια καυλιαρα αναστασια της εκκλησιας που βγαζει φοβερα γουστα και ειναι και δυνατο μουνι εμφανισιακα

η βυζαρου ρουμανα χριστινα που ειναι καθαρη τσοντα στο δωματιο και συστηνεται για pse εμπειρια και αγρια γουστα επισης

η παιχνιδιαρα ντεσυ με τις βυζαρες της που αν μη τι αλλο ειναι ενα δροσερο και προσχαρο κοριτσι και γουσταρει να γαμιεται

ευχομαι του χρονου το 2013 να μας κατεβασουν κι αλλο τους μισθους μας οι καλες μας κυβερνησουλες ετσι ωστε να κοψουμε εντελως το σπορ μας και να ασχοληθουμε επιτελους με πιο υγιη και ακινδυνα χομπι..... :jerking:

Καλα Χριστουγεννα σε ολους,καλα μυαλα σε τσατσαδες και πουτανες,καλα γαμησια στους συναγωνιστες και καλη συνεχεια στο τιμημενο αυτο θρεντ που παρα την κριση στηριζουμε και αγαπαμε παντα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Καλα Χριστουγεννα σε ολους,καλα μυαλα σε τσατσαδες και πουτανες,καλα γαμησια στους συναγωνιστες και καλη συνεχεια στο τιμημενο αυτο θρεντ που παρα την κριση στηριζουμε και αγαπαμε παντα
:thumbsup: :headbang2: :headbang2:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους, με υγεία, και καλή φώτιση σε όλους ώστε να απαλλαγούμε από το τραπεζοπολιτικό καθεστώς που θέλει να μας ευνουχίσει ως άτομα, κράτος και έθνος.

Εύχομαι και το νέο έτος νέα καυλιδερά τραγανά πιπίνια και ζουμερές μιλφάρες να μας χαρίσουν μικρές και μεγάλες συγκινήσεις σε προσγειωμένες τιμές.

Να προσέχετε τριπλά το 2013 που θα βάλετε το πουλί σας και την υπογραφή σας.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Καλές γιορτές σε όλους, με πολλά ωραία μουνάκια να πνίγουν τις πούτσες μας!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Καλες μπουρδελογιορτες :cheesy:

και επειδη ειναι και εορταστικο το κλιμα
και ενα κομματακι της εποχης μου  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εύχομαι σε όλους σας Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω από όλα, να είσαστε ευδιάθετοι, να έχετε δουλειά, να συμμετάσχετε όσο μπορείτε περισσότερο στο να διατηρηθεί αυτό το θρεντ ζωντανό, εγώ τολμώ να πω ότι έχω ωφεληθεί πολύ από αυτό στα δύο και πλέον χρόνια που συμμετέχω ενεργά, άσχετα αν για προσωπικούς λόγους το τελευταίο διάστημα δεν είμαι σε θέση να αφιερώσω τον χρόνο που αφιέρωνα, θα ήθελα όμως να ξέρεται ότι σας σκέφτομαι, και αργά ή γρήγορα θα επανακάμψω, υγεία σε όλους και καλά γαμήσια νάχουμε.  :)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα και απο μενα σε ολους τους ενεργους συναγωνιστες απο Θεσσαλονικη αλλα και σε οσους εν πασει περιπτωσει μας διαβαζουν και μας παρακολουθουν εστω και χωρις να γραφουν

κανοντας την πορνοανασκοπηση μου για το 2012 εχω να κανω καποιες διαπιστωσεις

καταρχας επροκειτο για την χρονια με τις σχετικα λιγοτερες καταθεσεις μου στην θεσσαλονικη για προσωπικους λογους περισσοτερο

σιγουρα για τον αγοραιο ερωτα στην πολη ηταν μια χρονια καλη αφου κλεινει με το ανοιγμα αρκετων καινουριων καταστηματων ενω αναμενουμε παραλληλα και την ανανεωση σε καλο εμψυχο υλικο που ακομα δυστυχως δεν εχουμε δει

οι κοπελες που επισκεφτηκα το 2012 που κλεινει ηταν

η ξανθια μιλφ στεφη στην φριξου 13 που περισσοτερο θα θυμαμαι σαν τυπικη επαγγελματια αλλα με πολυ ωραιο και σφιχτο κουλουρακι που το τιμησα δεοντως

η ομορφη και χαδιαρα καντυ που με αφησε αφωνο με τις επιδοσεις της στο κρεβατι αλλα και με την αθωοτητα του χαρακτηρα της

η πιπινα αντριαννα στην μαντζαρου 14 που εβαλε κατω πολλες εμπειρες συναδελφους της και σιγουρα ηταν ενα απο τα καλα γαμησια μου για φετος

η μιλφ αφροδιτη και ιδιοκτητρια του σπιτιου στην κεφαλληνιας που ηταν μια τιμια καταθεση για τα δεδομενα της απο πλευρας εμφανισης

η αγρια καυλιαρα αναστασια της εκκλησιας που βγαζει φοβερα γουστα και ειναι και δυνατο μουνι εμφανισιακα

η βυζαρου ρουμανα χριστινα που ειναι καθαρη τσοντα στο δωματιο και συστηνεται για pse εμπειρια και αγρια γουστα επισης

η παιχνιδιαρα ντεσυ με τις βυζαρες της που αν μη τι αλλο ειναι ενα δροσερο και προσχαρο κοριτσι και γουσταρει να γαμιεται

ευχομαι του χρονου το 2013 να μας κατεβασουν κι αλλο τους μισθους μας οι καλες μας κυβερνησουλες ετσι ωστε να κοψουμε εντελως το σπορ μας και να ασχοληθουμε επιτελους με πιο υγιη και ακινδυνα χομπι..... :jerking:

Το αρχαιοτερο επαγγελμα δεν μασαει απο κρισεις. και να πεσουν οι μισθοι οι ανθρωποι θα πηγαινουν στα ρδελα. Ολα ειναι θεμα ψυχολογιας.

Επισκέπτης
χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια. και πολλα ομορφα πιπινια να ερθουνε στα ντελα της πολης :cheesy:

Επισκέπτης
Ανακαλυψα προχθες το βραδυ στο τσιρκο  :grin: μια κοπελα που ειχε σταματησει για περιπου ενα χρονο την δουλεια και πλεον απο τη μου ειπε λογω κυριος οικονομικο οτι ξαναρχισε το επαγγελμα, δουλευε παλια στον βαρδαρη στο π.25 και εκανε και λιγο σιτι γκειτ, τωρα μαλλον θα βρισκεται τα πρωινα στον βαρδαρη αλλα δεν μου ειπε σε ποιο ντελο θα ειναι.  :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ανακαλυψα προχθες το βραδυ στο τσιρκο  :grin: μια κοπελα που ειχε σταματησει για περιπου ενα χρονο την δουλεια και πλεον απο τη μου ειπε λογω κυριος οικονομικο οτι ξαναρχισε το επαγγελμα, δουλευε παλια στον βαρδαρη στο π.25 και εκανε και λιγο σιτι γκειτ, τωρα μαλλον θα βρισκεται τα πρωινα στον βαρδαρη αλλα δεν μου ειπε σε ποιο ντελο θα ειναι.  :huh:
ποια λες ;την βανεσα/νατασσα;

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Μηπως ξερει κανεις αν η Νατασσα , Προμ.11 δουλευει σημερα απογευμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom