οντωςΣε εκεινο το σημειο που βρισκεται το στουντιο λεει να πας πρωι που ολοι φοβουντε μην τους παρει κανα ματι = δεν εχει καθολου κοσμο και εχεις πολυ απλα χρονου.
το πρωι ειναι καλυτερα
κ οι κοπελες πιο ανετες
οντωςΣε εκεινο το σημειο που βρισκεται το στουντιο λεει να πας πρωι που ολοι φοβουντε μην τους παρει κανα ματι = δεν εχει καθολου κοσμο και εχεις πολυ απλα χρονου.
αυτο το καστανο για το οποιο εγραψες κριτικη ειναι χοντρο η λεπτο με βυζαρες?μες την βδομαδα υποτιθεται ξεκιναει οπως μου ειπε μολις προχθες
αφου λεω xlarge σε ολα τουαυτο το καστανο για το οποιο εγραψες κριτικη ειναι χοντρο η λεπτο με βυζαρες?
γιατι αν ειναι αυτο το κοριτσακι ειναι αυτο για το οποιο ειχα κραξει την τσατσα για το 30αρι που δεν με αφηνε να μπω να κανω μπανιο γιατι ελεγε οτι το μπανιο κοστιζει 10 ευρω παραπανω
δηλαδη επρεπε για να κανω μπανιο να δωσω τουλαχιστον 40ε
Σαπφους 8???...Πανω στην ωρα ρωτησες δηλαδηΣΑΠΦΩΣ 8 Η γαλλιδα κυρια νικολ
LOL !!! Και δε πήγαινα να παίξω κανα τζόκερ? Ο αλήτης ο πατσίνο όμως δε με δίνει το fb της να έρθω σε συννενόηση μαζί της
Πάνε να την τιμωρήσεις Και δώσε με και το fb της να πάω κι εγώ !!Σαπφους 8???...Πανω στην ωρα ρωτησες δηλαδη
Και δε μου ειπε τιποτα η καριολα
αυτο το καστανο για το οποιο εγραψες κριτικη ειναι χοντρο η λεπτο με βυζαρες?
γιατι αν ειναι αυτο το κοριτσακι ειναι αυτο για το οποιο ειχα κραξει την τσατσα για το 30αρι που δεν με αφηνε να μπω να κανω μπανιο γιατι ελεγε οτι το μπανιο κοστιζει 10 ευρω παραπανω
δηλαδη επρεπε για να κανω μπανιο να δωσω τουλαχιστον 40ε
ξερει κανεις μια ερικα που δουλευει βραδυνη στο ανδρεος γεωργιου 52 το καινουργιο μελαχροινη με στοκινγκς? φαινοταν καλο κομματι αλλα δεν εχω εμπειρια απο την εν λογω κυρια οποιος γνωριζει κατι ας μας πει
απλα ξεχασε το...ξερει κανεις μια ερικα που δουλευει βραδυνη στο ανδρεος γεωργιου 52 το καινουργιο μελαχροινη με στοκινγκς? φαινοταν καλο κομματι αλλα δεν εχω εμπειρια απο την εν λογω κυρια οποιος γνωριζει κατι ας μας πει
ο deker πιθανως να ειδε την Σονια την κοκκινομαλλα η οποια επισης δουλευει εκει και εχει και βυζαρες...εκτος βεβαια αν ειναι σαβουρογαμης και πηγε για Σανταλ κι αυτοςΕγώ πιστεύω πως δεν θα είναι η ίδια.. Αλ είσαι ήρωας τι να λέμε
ο deker πιθανως να ειδε την Σονια την κοκκινομαλλα η οποια επισης δουλευει εκει και εχει και βυζαρες...εκτος βεβαια αν ειναι σαβουρογαμης και πηγε για Σανταλ κι αυτος
παναθεμα σεο deker πιθανως να ειδε την Σονια την κοκκινομαλλα η οποια επισης δουλευει εκει και εχει και βυζαρες...εκτος βεβαια αν ειναι σαβουρογαμης και πηγε για Σανταλ κι αυτος
ρε πουστη αλ,εισαι ηρωας...
αυτη δεν βλεπεται ρε