al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Μεταξυ Αντριαννας και Αναστασιας ??καλησπερα μαανες....αυτη στο 21 ηταν η σανταλ μαλλον;
αντριαννα πρεπει να δοκιμασεις παντως
Μεταξυ Αντριαννας και Αναστασιας ??καλησπερα μαανες....αυτη στο 21 ηταν η σανταλ μαλλον;
αντριαννα πρεπει να δοκιμασεις παντως
δυσκολο....η αντριαννα βγαζει την φρεσκαδα του πιπινιου και σιγουρα της αρεσει ο πουτσος και το γαμησι....μονη της με καβαλησε και κουνιοταν σαν τρελη μεχρι να χυσει.....ειναι και περιποιητικη και παιχνιδιαραΜεταξυ Αντριαννας και Αναστασιας ??
αντικειμενικα δηλαδη για εμενα τον πολυ εκλεκτικο ανθρωπο,κανει καμια απο τις 2 ή να το αφησω καλυτερα?δυσκολο....η αντριαννα βγαζει την φρεσκαδα του πιπινιου και σιγουρα της αρεσει ο πουτσος και το γαμησι....μονη της με καβαλησε και κουνιοταν σαν τρελη μεχρι να χυσει.....ειναι και περιποιητικη και παιχνιδιαρα
η αναστασια βγαζει αρχικα κατι με τουπε και λιγο υφος μη μου απτου....σαφως πιο ωριμη ως γυναικα,ειναι και λιγο μεγαλυτερη προφανως ηλικιακα απο την αντριαννα....της αρεσει ομως πολυ το γλειφομουνι και στο γαμησι γουσταρει και την αγριαδα,θελει λιγο εξοικειωση και τα κουμπια της.....επισης εχει μεγαλυτερο σιλικονε βυζο ετσι; η αντριαννα εχει το μοντελε σωμα με το νεανικο στητο βυζακι
εγω θα ελεγα και τις δυο ισοδυναμες.....στις κριτικες μου μαλλον λογω ενθουσιασμου και vfm πηρε ελαφρα καλυτερη βαθμολογια η αντριαννα
Πρωί πήγες???
Ψάχνω καμία καλή για βράδυ γμτ...
της τον εδωσε πολυς κοσμος...Για οσους δε το πηραν χαμπαρι ειναι εδω αυτες τις μερες και η Αντριανα η Ισπανιδα και η Κριστιν η Γερμανιδα οπως βλεπω τωρα στο αλλο σαϊτ
Παιδες με την Αφροδιτη τι παιζει τελικα εμαθε κανεις?
Παμε ντου μαζι αυριο!Παιδες με την Αφροδιτη τι παιζει τελικα εμαθε κανεις?
δεν παντρευτηκες ακομα?αρκανι μου εδω ειμαι
απλα ειχα 2 μερες στη διαθεση μου κ την κοπανησα
Αν σου έδινε 20 για να μπεις είναι πολύ λίγα...Μαύρο!-Τανταλου 9.η Εμμανουελα ψηλη,ξανθια,πολυ αδυνατη με τα αρνητικα σχολια κι αυτη.Η χτικιαρα τσατσα προτεινε να μπω με 20ε...Φανταστειτε ποσο καλοπληρωνεται η κοπελα δηλαδη
Σε εκεινο το σημειο που βρισκεται το στουντιο λεει να πας πρωι που ολοι φοβουντε μην τους παρει κανα ματι = δεν εχει καθολου κοσμο και εχεις πολυ απλα χρονου.της τον εδωσε πολυς κοσμος...
εγω περιμενα 40 λεπτα για να γαμησω
μες την βδομαδα υποτιθεται ξεκιναει οπως μου ειπε μολις προχθεςΚάποιος είχε πει οτι επιστρέφει η Νικόλ αλλά ακόμα τίποτα. Παπάτζα ήταν τελικά
οχι ακομα ρε χαμενεδεν παντρευτηκες ακομα?