GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
απο την ουγκάντα....αλλα γιατί δεν την ρωτάς ο ίδιος να σου πεί.....
απο την ουγκάντα....αλλα γιατί δεν την ρωτάς ο ίδιος να σου πεί.....
την ειδα προχτες στην τσαρκα και παλι καλα λοιπον που δεν μπηκα και προτιμησα αντριαννα....δικαιωθηκαΠροσοχη στο κομοδινο Ρεβεκα στην Κατεχακι.
Δεν επιτρεπει η κοπελα επαφη του παργαλατσου με αιδιο.
Ακολουθει και κριτικη.
γκειμ καλώς επανήλθες
διάβασα την κριτική και σε κάτι διαφωνώ
....δεν έχει ξανά εξασκήσει το επάγγελμα? και πως έχει την άδεια τότε? επίσης νομίζω πως και η ίδια μας είπε ότι είχε σταματήσει
απλά η γενικότερη κρίση όπως σε όλες τις δουλειές προφανώς έβαλε το αφεντικό στη θέση του εργάτη
Η κοπέλα δεν το ασκούσε το επάγγελμα, απλά μέχρι τώρα ήταν το αφεντικό , για να έχει την άδεια όμως στο όνομα της έπρεπε να είναι δηλωμένη ως ιερόδουλη, να περνα από εξετάσεις κοκ....
Τώρα γιατι αποφάσισε να εξασκήσει το επάγγελμα είναι δικό της θέμα και αυτή το ξέρει καλήτερα, δεν την ρώτησα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας , είναι προσωπικό της, εμένα προσωπικά όμως δεν με χάλασε καθόλου το αντίθετο μάλιστα, ήταν η φαντασίωση μου, τόσο πολύ που το απόγευμα πήγα και της έριξα και δεύτερο καπάκι, τόσο λύσσα μιλάμε. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Επίσης δεν επανήλθα, θα συνεχίσω να απέχω συνηδειτά από το άθλημα, ένα διάλεμμα έκανα από την αποχή μου λόγω αυτής της κοπέλας.
μηπως γαμας και τζαμπα για τη διαφημιση μαγκακο
repas...όταν καταλάβεις την ηλικία του game και ψάξεις να δεις τι έχει γράψει θα καταλάβεις τι μαλακία είπες...απλά κάποιες τις ερωτεύεται...game γερά γαμά τα μουνιά
μηπως γαμας και τζαμπα για τη διαφημιση μαγκακο
καλησπερα παιδες μια ερωτηση η μιλφ Βικτωρια που τη βρισκουμε?
ρε μεγαλε οι γνησιοι μπουρδελιαρηδες δεν ερωτευοντε πουτανες
gameover χωρις παρεξηγηση φιλε αλλα μου την σπανε οι ενθουσιασμοι
λιγα για τον gameover ειναι ο αρχηγος εδω μεσα λεμε!
οχι καμια σχεση μαν....αλλη ειναι.....ασε που ειναι και ξανθια αυτη που λεμεμιλφ βικωρια ποια ειναι ?? έχει μήπως σχέση με την βυζαρού μελαχρινή βικτώρια (και πρώην νάταλι) που δούλευε κεφαλληνίας 8, ανδρέου γεωργίου 4 κατα διαστήματα και έχει χαθεί απο το προσκήνιο ???