Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Φριξου 15 αν δεν κανω λαθος.
Αν και για φυσικα βυζια εγω θα σου προτεινα Σαρα στην Κοροβαγκου 5 που ειναι διπλα απο τον μυλο εκει κοντα. μπορεις να δεις και φωτος και απο τις 2 στο γκριςλαντις
φριξου 9
στο βιλα ερωτικα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Για Αφρο εμαθε κανεις τιποτα?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Ειμαι αναμεσα σαπφους 5 και αχελοου, εμφανισιακα ποιο μωρο ειναι πιο δυνατο? αν και υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. τα 25 φαινοντε πολυ καλα για να περασεις καλα.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Εγω παντως με μονο 25 γιουρια περασα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α  με ενα μοντελο στην κυριολεξια!! Δηλαδη απορω πως εχει η μιρελλα το απλο μονο 25!!!! αληθεια!!! που στην ουσιαμονο απλο δεν ηταν....

Επισκέπτης
πληροφορια απο την βερονικα  :cheesy: 24 του μηνος θα κλεισουν τα μαγαζια στον βαρδαρη, υπαρχη ομως και μια περιπτωση να παρουν παραταση μεχρι και εξι μηνες
απο τι λεει δεν γνωριζει που θα παει μετα το κλεισιμο του βαρδαρη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγω παντως με μονο 25 γιουρια περασα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α  με ενα μοντελο στην κυριολεξια!! Δηλαδη απορω πως εχει η μιρελλα το απλο μονο 25!!!! αληθεια!!! που στην ουσιαμονο απλο δεν ηταν....
σε λιγο καιρο που η Μιρελα,η Βερονικα,η Νταϊανα,η Νικολ και καμια Λαουρα ξερω γω θα μεταφερθουν στην ακριβη γειτονια κι αυτες και πλεον υπαρξει ο κανονικος ανταγωνισμος να δεις τι καλα θα πεσουν οι τιμες...

Διοτι εκει πλεον θα γινει μεγαλο ξεκαθαρισμα με τα μπαζα και τις ξεπετες των 40ε.
Αντε δουλεψε εσυ με μια μετρια κοπελα οταν διπλα σου θα δουλευει η Βερονικα

Εγω ειμαι κατα βασην Βαρδαροβιος αλλα απο αυτην την αποψη νομιζω θα εχουμε οφελη τελικα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ειμαι αναμεσα σαπφους 5 και αχελοου, εμφανισιακα ποιο μωρο ειναι πιο δυνατο? αν και υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. τα 25 φαινοντε πολυ καλα για να περασεις καλα.
ε τωρα εδω ειναι δυσκολη η αποφαση...Ειναι μουναρες και οι 2.
Οπωσδηποτε ομως η σχεση αποδοσης-τιμης στο Σαπφους 5 θα ειναι καλυτερη σαν συνολο

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τι απολαμβανεις στο πηγαδι απορω... εγω 2 τελευταιες φορες εδωσα κοκκινη. Ουτε 10λεπτα και η τσατσα βαρουσε πορτες ασε ειναι η μονη γκομενα που πραγματικα δεν μπορω να νιωσω τπτ και οταν σε καβαλαει κουνιετε αγαρμπα και κανει κατι ακυρες κραυγιες οποτε οχι 25 ακομα και 15 καλα θα ηταν.

Επισκέπτης
μη λες τετοια χαλας τη πιατσα περνουν αερα οι πουτανες

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
μη λες τετοια χαλας τη πιατσα περνουν αερα οι πουτανες
θα συμφωνησω απολυτως. εγω πρωτος πριν 4-5 μηνες ελεγα τα καλυτερα για την μιρελα αφου σε σχεση με πριν 2-3 χρονια αλλαξε τελειως συμπεριφορα.τοτε δεν δε αφηνε ουτε να την ακουμπησεις.πριν 5  μηνες λοιπον περνουσα πολυ καλα μαζι της,οποτε ερχομουν θεσ/νικη (επειδη απεχω και πανω απο 100 χιλιομετρα} εμπαινα 2 φορες μαζι της . το τελευταιο διαστημα ομως φαινεται οτι ψωνιστηκε κι αυτη λιιιιιγο. καλα θα κανει να αλλαξει παλι συμπεριφορα γιατι την κοβω να ακολουθει την πορεια της λαουρα της οριτζιναλ

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11

το καταπληκτικα ειναι υποκειμενικο ..και δε νομιζω να ειναι τοσο οσο λες φιλε μου..κατ αρχην υπαρχει διαθεση ξεπετας....που δεν εφυγε ποτε απο την ατμοσφαιρα..και επειτα η πιπα της  ειναι αθλια αλλα εντονη που ως σκοπο εχει να σε τελειωσει πριν την ωρα σου..το οτι ειναι ωραια δεν το αμφισβητει κανεις....αλλα ας πουμε μπορουμε να πουμε οτι η βερονικα ειναι πολυ καλη στα οσα κανει..αλλα οχι και καταπληκτικη η μιρελλα.....

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
εχω στειλει κ κριτικη για καρμεν απο βιλλα....οποιος θελει ας παραγγειλει ποπ κορν μπυρες κτλ κτλ.......

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αποψε πέτυχα για πρωτη φορα ανοιχτο το Αν. Γεωργίου 50.
Η κοπελλα ηταν μια ψηλη με μακρια μαυρα μαλλιά. Συμπαθητική παρουσία που δεν την εχω πετυχει πουθενα αλλου.

Στο τσιρκο, η καινουρια η Κρίστι. Νεαρη, με κανονικο σωματοτυπο και. μαλλια αλα Κλεοπάτρα. Μου συστήθηκε με χειραψία, πολυ ευγενικα. Στα υπ όψιν...

Στο Προμηθέως 5 η Σαμπρινα, που χάνεται για μεγαλα διαστήματα και εμφανιζεται αραια και που. Τροφαντη, ασπρη σαν το γαλα και ευδιαθετη σημερα.
Αν θυμαμαι καλα την ειχα παρει στο 26 Οκτωβρίου 52 πριν δυο χρονια με μαλλον κακες εντυπωσεις.

Κατάθεση διπλα, στο 11,  στη Νατασσα, για πολλοστή φορα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Γραψτε λαθος στην πρωτη σειρα: Αν. Γεωργίου 52 ηθελα να πω. Το 50, με τα σκαλιά λειτουργει εδω και καιρό. Το 52, ειναι ισόγειο και εχει την εισοδο κολλητά στο 50.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αλ,μιας κ εισαι μεσα
ποια ειναι στο σαπφους 5 κ ειναι μοντελακι?
η αλλη στο καινουριο το εριξε τελικα στο 30αρι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αλ,μιας κ εισαι μεσα
ποια ειναι στο σαπφους 5 κ ειναι μοντελακι?
η αλλη στο καινουριο το εριξε τελικα στο 30αρι?
Η γνωστη Μιρελα ειναι την οποια αν και ειχα μαυρισει πριν ενα χρονο την τελευταια φορα που τη γαμησα τωρα πλεον την πεθυμησα παλι σιγα σιγα...Το παρακανε με τις βλακειες και τα ναζια την τελευταια φορα απ'οσο θυμαμαι
Νταξει ειναι μαλλον με τις περιοδους της κι αυτη.Για να'ναι τοσα χρονια εκει καλο θα εχει

Στο καινουριο 40 ζηταει η Βικυ μας αλλα οπως της ειπα να το ξεχασει σιγα σιγα διοτι δε θα περπατησει.Εγω βεβαια πηρα προγραμμα μου'κοψε και 10ε απο τα 60ε αλλα και παλι πολλα ειναι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Η γνωστη Μιρελα ειναι την οποια αν και ειχα μαυρισει πριν ενα χρονο την τελευταια φορα που τη γαμησα τωρα πλεον την πεθυμησα παλι σιγα σιγα...Το παρακανε με τις βλακειες και τα ναζια την τελευταια φορα απ'οσο θυμαμαι
Νταξει ειναι μαλλον με τις περιοδους της κι αυτη.Για να'ναι τοσα χρονια εκει καλο θα εχει

Στο καινουριο 40 ζηταει η Βικυ μας αλλα οπως της ειπα να το ξεχασει σιγα σιγα διοτι δε θα περπατησει.Εγω βεβαια πηρα προγραμμα μου'κοψε και 10ε απο τα 60ε αλλα και παλι πολλα ειναι
εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με το λουκουμακι οπως την λεει πολλες φορες η τσατσα
η μιρελλα ηταν παντα αψογη μαζι μου
οσο για την βικυ κριμα γιατι εγω 40ε για γκομενα που ηταν στο βαρδαρη κ την πηδουσαν ολοι με 30ε δεν δινω
μονο κ μονο επειδη πηγε σε στουντιαρα κ δε συμαζευεται
εσυ βεβαια εισαι απλας κ τα σκας χοντρα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μονο κ μονο επειδη πηγε σε στουντιαρα κ δε συμαζευεται
εσυ βεβαια εισαι απλας κ τα σκας χοντρα
:sunglasses: :sunglasses: Νταξει μωρε ειναι κι αυτο....εκει που θα'πινα ενα φραπε με 50ε λεω δε γαμιεται...ας παω μπουρδελο καλυτερο  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε deker πλακα μας κανεις?Με 50ε αμα δωσω σε καμια Εμμα ξερεις τι εχει να γινει?Αλεξης Παπαδοπουλος θα'ναι το σκηνικο  :rolleyes: :rolleyes:
Ουτε στην Ειρηνη δεν εδωσα 50ε την τελευταια φορα την οποια και ξεκωλιασα παλι.40ε την εδωσα.

Απλα τωρα εδω για τη Βικυ ειπαμε...μ'αρεσει πολυ σα γυναικα,ειχα 1 χρονο και να τη γαμησω,ηταν και η χλιδη στη μεση οποτε τα'δωσα

40ε απλο μονο η Αντριανα αξιζει

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
25 ευρω Μιρελα ειναι το καλυτερο VFM της πολης. απο εκει και περα οποιος ειναι καλα οικονομικα θα περασει καλυτερα με καποια σαν την Αντριανα η την Αφρουλα (η οποια εξαφανιστηκε).

atalantos79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολη την παρεα.. new member in town :) Η Νατάσα η τσαρίνα, ξερει κανεις
σε ποιό μαγαζί παίζει τώρα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom