φριξου 9Φριξου 15 αν δεν κανω λαθος.
Αν και για φυσικα βυζια εγω θα σου προτεινα Σαρα στην Κοροβαγκου 5 που ειναι διπλα απο τον μυλο εκει κοντα. μπορεις να δεις και φωτος και απο τις 2 στο γκριςλαντις
στο βιλα ερωτικα
φριξου 9Φριξου 15 αν δεν κανω λαθος.
Αν και για φυσικα βυζια εγω θα σου προτεινα Σαρα στην Κοροβαγκου 5 που ειναι διπλα απο τον μυλο εκει κοντα. μπορεις να δεις και φωτος και απο τις 2 στο γκριςλαντις
σε λιγο καιρο που η Μιρελα,η Βερονικα,η Νταϊανα,η Νικολ και καμια Λαουρα ξερω γω θα μεταφερθουν στην ακριβη γειτονια κι αυτες και πλεον υπαρξει ο κανονικος ανταγωνισμος να δεις τι καλα θα πεσουν οι τιμες...Εγω παντως με μονο 25 γιουρια περασα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α με ενα μοντελο στην κυριολεξια!! Δηλαδη απορω πως εχει η μιρελλα το απλο μονο 25!!!! αληθεια!!! που στην ουσιαμονο απλο δεν ηταν....
ε τωρα εδω ειναι δυσκολη η αποφαση...Ειναι μουναρες και οι 2.Ειμαι αναμεσα σαπφους 5 και αχελοου, εμφανισιακα ποιο μωρο ειναι πιο δυνατο? αν και υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. τα 25 φαινοντε πολυ καλα για να περασεις καλα.
τι απολαμβανεις στο πηγαδι απορω... εγω 2 τελευταιες φορες εδωσα κοκκινη. Ουτε 10λεπτα και η τσατσα βαρουσε πορτες ασε ειναι η μονη γκομενα που πραγματικα δεν μπορω να νιωσω τπτ και οταν σε καβαλαει κουνιετε αγαρμπα και κανει κατι ακυρες κραυγιες οποτε οχι 25 ακομα και 15 καλα θα ηταν.Εγω παντως με μονο 25 γιουρια περασα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α με ενα μοντελο στην κυριολεξια!! Δηλαδη απορω πως εχει η μιρελλα το απλο μονο 25!!!! αληθεια!!! που στην ουσιαμονο απλο δεν ηταν....
μη λες τετοια χαλας τη πιατσα περνουν αερα οι πουτανεςΕγω παντως με μονο 25 γιουρια περασα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α με ενα μοντελο στην κυριολεξια!! Δηλαδη απορω πως εχει η μιρελλα το απλο μονο 25!!!! αληθεια!!! που στην ουσιαμονο απλο δεν ηταν....
θα συμφωνησω απολυτως. εγω πρωτος πριν 4-5 μηνες ελεγα τα καλυτερα για την μιρελα αφου σε σχεση με πριν 2-3 χρονια αλλαξε τελειως συμπεριφορα.τοτε δεν δε αφηνε ουτε να την ακουμπησεις.πριν 5 μηνες λοιπον περνουσα πολυ καλα μαζι της,οποτε ερχομουν θεσ/νικη (επειδη απεχω και πανω απο 100 χιλιομετρα} εμπαινα 2 φορες μαζι της . το τελευταιο διαστημα ομως φαινεται οτι ψωνιστηκε κι αυτη λιιιιιγο. καλα θα κανει να αλλαξει παλι συμπεριφορα γιατι την κοβω να ακολουθει την πορεια της λαουρα της οριτζιναλμη λες τετοια χαλας τη πιατσα περνουν αερα οι πουτανες
Εγω παντως με μονο 25 γιουρια περασα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α με ενα μοντελο στην κυριολεξια!! Δηλαδη απορω πως εχει η μιρελλα το απλο μονο 25!!!! αληθεια!!! που στην ουσιαμονο απλο δεν ηταν....
Η γνωστη Μιρελα ειναι την οποια αν και ειχα μαυρισει πριν ενα χρονο την τελευταια φορα που τη γαμησα τωρα πλεον την πεθυμησα παλι σιγα σιγα...Το παρακανε με τις βλακειες και τα ναζια την τελευταια φορα απ'οσο θυμαμαιαλ,μιας κ εισαι μεσα
ποια ειναι στο σαπφους 5 κ ειναι μοντελακι?
η αλλη στο καινουριο το εριξε τελικα στο 30αρι?
εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με το λουκουμακι οπως την λεει πολλες φορες η τσατσαΗ γνωστη Μιρελα ειναι την οποια αν και ειχα μαυρισει πριν ενα χρονο την τελευταια φορα που τη γαμησα τωρα πλεον την πεθυμησα παλι σιγα σιγα...Το παρακανε με τις βλακειες και τα ναζια την τελευταια φορα απ'οσο θυμαμαι
Νταξει ειναι μαλλον με τις περιοδους της κι αυτη.Για να'ναι τοσα χρονια εκει καλο θα εχει
Στο καινουριο 40 ζηταει η Βικυ μας αλλα οπως της ειπα να το ξεχασει σιγα σιγα διοτι δε θα περπατησει.Εγω βεβαια πηρα προγραμμα μου'κοψε και 10ε απο τα 60ε αλλα και παλι πολλα ειναι
Νταξει μωρε ειναι κι αυτο....εκει που θα'πινα ενα φραπε με 50ε λεω δε γαμιεται...ας παω μπουρδελο καλυτερομονο κ μονο επειδη πηγε σε στουντιαρα κ δε συμαζευεται
εσυ βεβαια εισαι απλας κ τα σκας χοντρα