Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Μαζί και εγώ, είναι γεγονός αυτό που αναφέρεις al, και μάλιστα εσύ έλειπες όταν η κοπέλα δεν έλειψε ούτε για μια μέρα το περσινό καλοκαίρι από το τσίρκο, όντας η κορυφαία κοπέλα της πόλης εκείνη την χρονική στιγμή, μιλάω και εξ ιδίας εμπειρίας. Ισχύει σε πάρα πολλά πράγματα ότι την κορυφή την αγγίζεις εύκολα, δύσκολα όμως την κρατάς, και ναι δεν είχε διάρκεια, κουράστηκε, έτσι έδειχνε τουλάχιστον, γιατί απλά το παράκανε, και χωρίς να γράψει για αυτή κάποιος κάτι αρνητικό , έπεσε από την κορυφή. Αδυνατισμένη και με κουρασμένη όψη, πειραματιζόμενη συνέχεια με αλλαγή του λουκ της, ήταν φυσικό να μην είναι πλέον η δημοφιλής Λάουρα. Κάπως έτσι υποθέτω εγώ ότι παίχτηκε το σκηνικό και η κοπέλα δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, από μένα που έχω περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της, και την έχω συμπαθήσει πάρα πολύ, της εύχομαι ολόψυχα να επανακάμψει.
Που παίζει μπάλα τώρα αυτή  :think:

Επισκέπτης

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βολτα πριν λιγο με καταθεση στη Βικυ την Ουκρανη  :smitten: :smitten: :smitten: στο καινουριο σπιτι στην Αχελωου 10
Καταρχην να πω οτι επαθα πλακα με το σπιτι...
Η τσατσα η οποια στεκεται σε ρεσεψιον οικειοθελως με ξεναγησε στο χωρο ο οποιος ειναι υπερπολυτελης απο την εξωπορτα μεχρι τα ενδοτερα.Δηλαδη αν λεγαμε οτι το Λαφαμ ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα,εδω πλεον μαλλον ξεπερναμε και τα συνορα.
4 δωματια διαφορετικης αισθητικης και διακοσμησης το καθενα και σε 2 απ'αυτα 2 διαφορετικου τυπου τζακουζια.
Εγω διαλεξα σχετικα το πιο απλο δωματιο,το πρωτο δεξια,το οποιο μου ονομασε το 'Νυφιατικο' και ταιριαζε απολυτα στην περισταση μιας και αυτο το κουκλακι θα το παντρευομουν ευχαριστως

Το πιο πολυτελες δωματιο ειναι το 'Αραβικο' στο οποιο εχει και καναπε μεσα,τεραστιο κρεβατι και μεγαλο τζακουζι.
Στα αλλα 2 δωματια που μας μενουν στο ενα εχει ενα στρογγυλο κρεβατι περιπου 3 φορες μεγαλυτερο απο κεινο στη Μαντζαρου 10  :o :o
Ριξανε λεει 300.000 ευρω!!!...Ενταξει...ψιλοϋπερβολη μου φαινεται κι εμενα αλλα οπωσδηποτε επεσε παρα πολυ χρημα

Σε σχεση με τη Βικυ ηταν παλι πολυ καλη και οι λεπτομερειες περιγραφονται στην κριτικη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Στα υπολοιπα τωρα...

-Βιλα ερωτικα.η καινουρια η Σιντυ.Μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι,ομορφη φατσουλα,μικρο βυζι οπως προσεξα αλλα φοβερη τροφαντη κωλαρα καλοστεκουμενη.Ο κωλος βγαζει ματι δηλαδη.40ε κι αυτη αλλα η τσατσα το αφηνε και 35ε  :2funny: :2funny:
-Τανταλου 14.η Αντριαννα  :tits: :tits:
-Τανταλου 9.η Εμμανουελα η ξανθια ομορφη αδυνατη.Πολυ ξινιλα στο σαλονι
-Τανταλου 8.η μιλφ Ζωη με τα μικρα βυζια της εξω και παλι τσαμπουκαλεμενη...Ποτε θα μπεις μ'εμενα και τετοιες μαλακιες σε πολυ επιθετικο υφος.Ασε μας ρε κυρα μου :birdman: :birdman: :birdman:
-Τανταλου πρασινο.Μια ψηλη λεπτη κοπελα με πολυ ωραιες αναλογιες στο κορμι στα προτυπα της Μιρελας θα ελεγα
-Σαπφους 20.η καλυτερη απ'ολες
-Σαπφους 8.η μαλακω η Λαουρα με τα τεραστια βυζια και την αθλια συμπεριφορα
-Σαπφους 7.η Σονια η κοκκινομαλλα η ομορφη με το τελειο κορμι και τα πανεμορφα βυζια της
-Σαπφους 5.η Μιρελα η οποια νομιζω δε συγκρινεται εμφανισιακα με καμια αλλη πλεον
-Προμηθεως 11.Η Νατασα η μελαχρινη.Καλη φατσουλα με αθωο βλεμμα και αψεγαδιαστο κορμακι αλλα δε μ'αρεσει εμενα
-Προμηθεως 5.η μιλφ Σαμπρινα των υψηλων κυβικων που παλιοτερα δουλευε στο Τανταλου 9.Ειναι παλια καραβανα και απ'οτι λενε καλη.Πριν ενα μηνα την ειχα δει να τριγυρναει πρωι εκει γυρω και εκανα την προβλεψη οτι θα ξαναεμφανιστει...Παλι μεσα επεσα ο πουστης

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Χαιρομαι που γυρισε η Σαμπρινα. Καλα νεα μας φερνεις Αλ. Δεμ λες, τι ωρα την πετυχες την Αντριαννα ;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Χαιρομαι που γυρισε η Σαμπρινα. Καλα νεα μας φερνεις Αλ. Δεμ λες, τι ωρα την πετυχες την Αντριαννα ;
Οταν στελνω το μην στις 3.20 και λεω οτι η βολτα εγινε πριν λιγο εσυ τι καταλαβαινεις?
Μη μπερδευεσαι ομως...η Αντριανα η κομοδινοπουλου ητανε,οχι η Ισπανιδα

Το πιο πολυτελες δωματιο ειναι το 'Αραβικο' στο οποιο εχει και καναπε μεσα,τεραστιο κρεβατι και μεγαλο τζακουζι.
διορθωνομαι...το 'Ανατολιτικο' το ειπε και οχι το αραβικο οπως εγραψα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οταν στελνω το μην στις 3.20 και λεω οτι η βολτα εγινε πριν λιγο εσυ τι καταλαβαινεις?
διορθωνομαι...το 'Ανατολιτικο' το ειπε και οχι το αραβικο οπως εγραψα
αυτο θα σου ελεγα τωρα
ανατολιτικο
τελικα περασες ε?

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μαζί και εγώ, είναι γεγονός αυτό που αναφέρεις al, και μάλιστα εσύ έλειπες όταν η κοπέλα δεν έλειψε ούτε για μια μέρα το περσινό καλοκαίρι από το τσίρκο, όντας η κορυφαία κοπέλα της πόλης εκείνη την χρονική στιγμή, μιλάω και εξ ιδίας εμπειρίας. Ισχύει σε πάρα πολλά πράγματα ότι την κορυφή την αγγίζεις εύκολα, δύσκολα όμως την κρατάς, και ναι δεν είχε διάρκεια, κουράστηκε, έτσι έδειχνε τουλάχιστον, γιατί απλά το παράκανε, και χωρίς να γράψει για αυτή κάποιος κάτι αρνητικό , έπεσε από την κορυφή. Αδυνατισμένη και με κουρασμένη όψη, πειραματιζόμενη συνέχεια με αλλαγή του λουκ της, ήταν φυσικό να μην είναι πλέον η δημοφιλής Λάουρα. Κάπως έτσι υποθέτω εγώ ότι παίχτηκε το σκηνικό και η κοπέλα δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, από μένα που έχω περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της, και την έχω συμπαθήσει πάρα πολύ, της εύχομαι ολόψυχα να επανακάμψει.
εγω πιστευω οτι ή ψωνιστηκε πολυ ή παιρνει τιποτα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χτεσινη στουντιοτσαρκα πριν της 12 τα μεσανυχτα.!

Μαντζαρου 10. Χριστινα μιλφαρα, δεν ξερω αν ειναι η γνωστη μιλφ, αυτη ηταν ξανθια με μεγαλα σχετικα οχι ομορφα βυζια μιας και τα ειχε φορα παρτιδα.
Μαντζαρου 1Α. Σευλα το ονομα αυτης, μπαρμπατσικια ξανθια κοπελα με ελαφρα κιλακια.
Κατεχακη 13. Η Εμμανουελα μεσα στο δωματιο, δεν περημεναμε...
Κωλετη. Βικτωρια την ελεγανε την κοπελα, απο σωμα τιποτα καλο, φατσα και χρωμα μαλλιων δεν θυμαμαι...
Πετρου Ερημητη. Μιλφαρα και εδω αλλα δεν θυμαμαι λεπτομεριες.
Ν.Ουρανου 26. Η Τζουλια απο Α.Γεωργιου 24, το τουμπανιασμενο μωρακι αδυνατησμενο και συστηνετε πλεον ως Αλεξανδρα, στο δωματιο.?? παγωτο.!!
Ν.Ουρανου 1Β. Η Εβελινα με τα ωραια βυζακια της, και η μπιτζοτσατσα να παραμιλαει φευγοντας...
Ν.Ουρανου το καινουριο. Η Αδυνατη μελαχρινη Αντζελα, το καταστημα κερναει και ουισκακι.!!  :2funny:
Φριξου 9. Καινουρια κοπελα, μελαχρινη, χοντρομπουτα, σχετικα ομορφο προσωπο, αλλα αγγιζει το μπαζακι...
Φριξου 13. Ξανθα βυζια καλοσχηματησμενα.!!  :tits: οποιος εχει πληροφοριες αγοραζω.!! προσωπο δεν λεει και τιποτα, οχι οτι το προσεξα, μιας και μου ειχε καρφωσει τις βυζαρες τις σε αποσταση αναπνοης... :tits2:
Φριξου 15. Η Τανια η Αρχοντομουνα.!! μεσα σε μαυρο συνολακι, γαμισιμη.!!  :cum:
Φριξου 14. Η ανανεωμενη πλεον ξανθια Χριστινα η βυζαρου, σαν να εχασε κανα κιλακι, πυροβολαει μεσα στο δωματιο...
Αχελοου 10. Μαγαζαρα οντως το καταστημα, κοπελα η Βικη η ουκρανη, ανανεωμενη μου φανηκε και αυτη αλλα ξυνισε ασχημα μιας και το πληθος εφεγε...
Κοροβαγκου. Η μουναρα Ελισα, αλλα μεσα στο δωματιο δεν εκπληρωσε της προσδοκιες μου, ψιλα γραμματα δηλαδης.!
Κεφαληνιας. Ανοιχτο, αλλα μπαζοκαταστημα.
Α.Γεωργιου 50. Σκαααααααλεεςςς.!! και κατα πασα πιθανοτητα η ριζομενη Ταρα...
Α.Γεωργιου 21. Η Αλεξανδρα απο το μακρινο Μεξικο, μεσα σε ασπρο σετακι με καλτσες εως το γονατο.
Α.Γεωργιου 34. Σκαααααααλεςςςς.!!
Α.Γεωργιου 30. Μπαααααααζο.!!  :headbang: ο κουασιμοδος.
Α.Γεωργιου 24. Η νταρνανα bbw Σανταλ...ΗΜΑΡΤΟΝ.!!!  :headbang:
Α.Γεωργιου 16. Η πιτσιρικα ξανθια Ρεμπεκα, πεσμενη και αγελαστη πλυν μουνιτσας.!!  :cum:
Α.Γεβργιου 4. Σκαααααλεεεεςςς...ξαναααα.!!
26ης Οκτωβρη 52. Καινουρια κοπελα λεει Αμαντα, και βγενει ενα αδυνατο πιπιμακι...κακασχημο.!!  :headbang: :headbang: μακροστενο κεφαλι, μαυρα μαλια, αβυζο, σωμα να το σπασεις στα 2...
26ης Οκτωβρη 35Α. Κλειστον.!!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Δευτέρα θα βρίσκομαι στη πανέμορφη πόλη και σύμφωνα με τις τσάρκες σας θα χτυπήσω την Χριστίνα με τις βυζάρες από Φρίξου 14 .

Υπάρχει καμιά άλλη βυζαρού ή  καμιά νταρντάνα ψηλή ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Δευτέρα θα βρίσκομαι στη πανέμορφη πόλη και σύμφωνα με τις τσάρκες σας θα χτυπήσω την Χριστίνα με τις βυζάρες από Φρίξου 14 .

Μπορεις να τσεκάρεις και την Αντριάνα την Ισπανίδα. Δεν είναι νταρντάνα αλλά έχει μεγάλα βυζιά είναι σχετικά ψιλή και τραβάει στην ανηφόρα  ;)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

χτύπα την Χριστίνα ή μάλλον θα σε χτυπήσει αυτή με τις  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
και δεν θα το μετανιώσεις

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Μπορεις να τσεκάρεις και την Αντριάνα την Ισπανίδα. Δεν είναι νταρντάνα αλλά έχει μεγάλα βυζιά είναι σχετικά ψιλή και τραβάει στην ανηφόρα  ;)
Που την βρίσκουμε την Αντριάνα μεσιέ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Που την βρίσκουμε την Αντριάνα μεσιέ?
Φριξου 15 αν δεν κανω λαθος.
Αν και για φυσικα βυζια εγω θα σου προτεινα Σαρα στην Κοροβαγκου 5 που ειναι διπλα απο τον μυλο εκει κοντα. μπορεις να δεις και φωτος και απο τις 2 στο γκριςλαντις

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Καταθεση στην μιρελλα σημερα!!! Για να πω την αληθεια...ηταν μια ΠΑΡΑ ΠΟΛυ ΚΑΛΗ εμπειρια....!!!! μα παααρα πολυ καλη!!!  και η γυναικα ειναι αστερι..οντως μοντελισια!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για την ξανθια με τα ωραια βυζια που δουλευει Φριξου 13, γνωριζει κανενας τιποτα.??
...δεν μπωρω να βγαλω απο το μυαλο μου τα  :tits: της.!!  :grin:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11

Ξερω, την επισκεφθηκα και ηταν μια χαρα. Αν και μολις δευτερη καταθεση στην αντριαννα.κομ ωστοσο δεν μου εχει φερθει μεχρι τωρα κομοδινιστα.Με συμπαθησε φαινεται ... αλλα νταξ, η σπανιολα Αντριαννα τα σπαει.

Και μολις σημερα εμαθα απο ενα πουλακι οτι απο την αλλη εβδομαδα η Νικολ επιστρεφει !!! Και χαρηκε και το δικο μου πουλακι ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Και μολις σημερα εμαθα απο ενα πουλακι οτι απο την αλλη εβδομαδα η Νικολ επιστρεφει !!! Και χαρηκε και το δικο μου πουλακι ...
ναι ετσι μου'πε κι εμενα απο το fb προχθες... :tits: :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom