Χτεσινη στουντιοτσαρκα πριν της 12 τα μεσανυχτα.!
Μαντζαρου 10. Χριστινα μιλφαρα, δεν ξερω αν ειναι η γνωστη μιλφ, αυτη ηταν ξανθια με μεγαλα σχετικα οχι ομορφα βυζια μιας και τα ειχε φορα παρτιδα.
Μαντζαρου 1Α. Σευλα το ονομα αυτης, μπαρμπατσικια ξανθια κοπελα με ελαφρα κιλακια.
Κατεχακη 13. Η Εμμανουελα μεσα στο δωματιο, δεν περημεναμε...
Κωλετη. Βικτωρια την ελεγανε την κοπελα, απο σωμα τιποτα καλο, φατσα και χρωμα μαλλιων δεν θυμαμαι...
Πετρου Ερημητη. Μιλφαρα και εδω αλλα δεν θυμαμαι λεπτομεριες.
Ν.Ουρανου 26. Η Τζουλια απο Α.Γεωργιου 24, το τουμπανιασμενο μωρακι αδυνατησμενο και συστηνετε πλεον ως Αλεξανδρα, στο δωματιο.?? παγωτο.!!
Ν.Ουρανου 1Β. Η Εβελινα με τα ωραια βυζακια της, και η μπιτζοτσατσα να παραμιλαει φευγοντας...
Ν.Ουρανου το καινουριο. Η Αδυνατη μελαχρινη Αντζελα, το καταστημα κερναει και ουισκακι.!!
Φριξου 9. Καινουρια κοπελα, μελαχρινη, χοντρομπουτα, σχετικα ομορφο προσωπο, αλλα αγγιζει το μπαζακι...
Φριξου 13. Ξανθα βυζια καλοσχηματησμενα.!!
οποιος εχει πληροφοριες αγοραζω.!! προσωπο δεν λεει και τιποτα, οχι οτι το προσεξα, μιας και μου ειχε καρφωσει τις βυζαρες τις σε αποσταση αναπνοης...
Φριξου 15. Η Τανια η Αρχοντομουνα.!! μεσα σε μαυρο συνολακι, γαμισιμη.!!
Φριξου 14. Η ανανεωμενη πλεον ξανθια Χριστινα η βυζαρου, σαν να εχασε κανα κιλακι, πυροβολαει μεσα στο δωματιο...
Αχελοου 10. Μαγαζαρα οντως το καταστημα, κοπελα η Βικη η ουκρανη, ανανεωμενη μου φανηκε και αυτη αλλα ξυνισε ασχημα μιας και το πληθος εφεγε...
Κοροβαγκου. Η μουναρα Ελισα, αλλα μεσα στο δωματιο δεν εκπληρωσε της προσδοκιες μου, ψιλα γραμματα δηλαδης.!
Κεφαληνιας. Ανοιχτο, αλλα μπαζοκαταστημα.
Α.Γεωργιου 50. Σκαααααααλεεςςς.!! και κατα πασα πιθανοτητα η ριζομενη Ταρα...
Α.Γεωργιου 21. Η Αλεξανδρα απο το μακρινο Μεξικο, μεσα σε ασπρο σετακι με καλτσες εως το γονατο.
Α.Γεωργιου 34. Σκαααααααλεςςςς.!!
Α.Γεωργιου 30. Μπαααααααζο.!!
ο κουασιμοδος.
Α.Γεωργιου 24. Η νταρνανα bbw Σανταλ...ΗΜΑΡΤΟΝ.!!!
Α.Γεωργιου 16. Η πιτσιρικα ξανθια Ρεμπεκα, πεσμενη και αγελαστη πλυν μουνιτσας.!!
Α.Γεβργιου 4. Σκαααααλεεεεςςς...ξαναααα.!!
26ης Οκτωβρη 52. Καινουρια κοπελα λεει Αμαντα, και βγενει ενα αδυνατο πιπιμακι...κακασχημο.!!
μακροστενο κεφαλι, μαυρα μαλια, αβυζο, σωμα να το σπασεις στα 2...
26ης Οκτωβρη 35Α. Κλειστον.!!