Και μια απορια που σκεφτομαι τις τελευταιες μερες...Η Λαουρα οταν δουλευε στο 26ης Οκτωβριου 35,σχεδον δεν υπηρχε μερα που να μην επεφτε κριτικη γι'αυτην και οποιος πηγαινε στο στουντιο δεν υπηρχε περιπτωση να μην την πετυχει στο δωματιο.Απο τοτε που εφυγε απο κει ειναι να σα να μην υπαρχει.Σα να εξαφανιστηκε,σα να την ξεχασαν ολοι...κι εγω μαζι για να πω την αληθεια.
Πως γινεται αυτο δηλαδη??
Μαζί και εγώ, είναι γεγονός αυτό που αναφέρεις al, και μάλιστα εσύ έλειπες όταν η κοπέλα δεν έλειψε ούτε για μια μέρα το περσινό καλοκαίρι από το τσίρκο, όντας η κορυφαία κοπέλα της πόλης εκείνη την χρονική στιγμή, μιλάω και εξ ιδίας εμπειρίας. Ισχύει σε πάρα πολλά πράγματα ότι την κορυφή την αγγίζεις εύκολα, δύσκολα όμως την κρατάς, και ναι δεν είχε διάρκεια, κουράστηκε, έτσι έδειχνε τουλάχιστον, γιατί απλά το παράκανε, και χωρίς να γράψει για αυτή κάποιος κάτι αρνητικό , έπεσε από την κορυφή. Αδυνατισμένη και με κουρασμένη όψη, πειραματιζόμενη συνέχεια με αλλαγή του λουκ της, ήταν φυσικό να μην είναι πλέον η δημοφιλής Λάουρα. Κάπως έτσι υποθέτω εγώ ότι παίχτηκε το σκηνικό και η κοπέλα δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, από μένα που έχω περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της, και την έχω συμπαθήσει πάρα πολύ, της εύχομαι ολόψυχα να επανακάμψει.