Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Μαλλον η Αφρο αποσυρθηκε απο το επαγγελμα... ?

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με το τσατσόνι και ρωτώντας την αν η Άφρο σταμάτησε οριστικά με είπε ότι ΔΕΝ σταμάτησε αλλά θα αργήσει να εμφανιστεί.  

Ελπίζω να επιστρέψει η Αφροδίτη διότι παιζει Rock ' Roll στο κρεβάτι.

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Σημερα μετα απο μια μερα με 40 πυρετο μπηκα να δω σε ποιον δεν αρεσε η κριτικη μου αλλα οταν το ανοιξα ρε γαμώτο δεν τελείωνε, πολυ μεγαλη την εκανα. επισης ανακαλυψα οτι ειμαι κλώνος του καραμαν ή οτι ο καραμαν ειναι κλώνος μου δεν ξερω που θα μου παει θα το διαλευκανω. Την ωρα που εγραφα αυτα σκευτηκα οτι επειδη κοιμαμαι στις 10 το βραδυ μιας και ξυπναω στης 5 οποτε μπορει ο αλλος μου εαυτος να σηκώνετε και να γραφει στο φορουμ ως καραμαν για αυτο τα πρωινα νιωθω κουρασμενος, ποιος ξερει κατι τετοιο πρεπει να παιζει. :headbang: :headbang:

Οσο για τον αλ ναι ηταν εκεινη η σκατο τσατσα με τα ξανθα μαλλια λες και ειναι ταλαιπωρημενη σκουπα απο αγρους με τα σπεσιαλ γυαλια. αφου μπερδεψε το προγραμμα και βγηκε η βικυ και λεει αστο μην πριζεις τον ανθρωπω. :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Μαλλον η Αφρο αποσυρθηκε απο το επαγγελμα... ?
Την τελευταια φορα που αργησε να εμφανιστει η Αφρουλα ηταν οταν εβαλε  :tits: :tits2:. Ελπιζω να ειναι κατι παρομοιο  :kissass: και μην εχει να κανει με κατι αλλο  :huh:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Την τελευταια φορα που αργησε να εμφανιστει η Αφρουλα ηταν οταν εβαλε  :tits: :tits2:. Ελπιζω να ειναι κατι παρομοιο  :kissass: και μην εχει να κανει με κατι αλλο  :huh:
Η Χριστίνα η Ρουμάνα η busty που δούλευε πολύ καιρό στο la femme που παίζει μπάλα τώρα ή μήπως σταμάτησε? Καιρό έχω να ακούσω κριτική για αυτήν..  :think:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
κατ'εμε ειναι Βερονικα,Αντριαννα,Νταϊανα,Εμμα,Ειρηνη...η σειρα ειναι τυχαια
Κάνει κάποια από αυτά τα στουντιοκόριτσα CIF και αν ναι ποιά;Μάλλον ζητάω πολλά μου φαίνεται(για studio φάση τουλάχιστον)Έιναι το μόνο που δεν έχει αναφερθεί στις κριτικές που έχω διαβάσει.Αν μου ξέφυγε κάποια κριτική που να το περιγράφει ζητώ συγγνώμη,πάντως έχω ψάξει αρκετά στο forum πριν ρωτήσω.Ευχαριστώ για το top 5  :)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Η Χριστίνα η Ρουμάνα η busty που δούλευε πολύ καιρό στο la femme που παίζει μπάλα τώρα ή μήπως σταμάτησε? Καιρό έχω να ακούσω κριτική για αυτήν..  :think:

Ειναι πρωινη βαρδια σε αυτο της φριξου που το βραδυ εχει την τζια. Το 14 αν δεν κανω λαθος. Μαζι μενουν απ'οτι μου ειπε. Χριστινα κορυφη :tits: :tits:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Κάνει κάποια από αυτά τα στουντιοκόριτσα CIF και αν ναι ποιά;Μάλλον ζητάω πολλά μου φαίνεται(για studio φάση τουλάχιστον)Έιναι το μόνο που δεν έχει αναφερθεί στις κριτικές που έχω διαβάσει.Αν μου ξέφυγε κάποια κριτική που να το περιγράφει ζητώ συγγνώμη,πάντως έχω ψάξει αρκετά στο forum πριν ρωτήσω.Ευχαριστώ για το top 5  :)

Δεχεται με 50 το πιπνι Αλεξανδρα στο ανδ. γεωργιου 21. Αυτες που αναφερεις δεν κανουν γιατι τους χαλαει το βαψιμο :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Νέα άφιξη σήμερα στη Βίλα. Σίντυ το όνομά της.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Τι αλλο να κανει σε αυτο το θεμα ? οτι εγινε-εγινε. τεσπα... ελπιζω να γυρισει συντομα.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Δεχεται με 50 το πιπνι Αλεξανδρα στο ανδ. γεωργιου 21. Αυτες που αναφερεις δεν κανουν γιατι τους χαλαει το βαψιμο :2funny:
ειναι στανταρ αυτο? εγω πριν 2 μηνες περιπου που ρωτησα την τσα2 μου ειπε οτι δεν κανει ουτε cim ουτε cif

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
περασα χθες απο το νεο στουντιακι στο παλιο new york
το μαγαζι απλα τα σπαει
κ γκομενα μεσα δεν ρωτησα ονομα ειναι αρκετα καλη αλλα η τσατσα δεν κατεβαονε το 40αρι οποτε δεν μπηκα
ξερει κανενας αν αξιζει τον κοπο η κοπελα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
καμια Εμμα μονο αμα δεχτει δεδομενου οτι το στομα τα παιρνει για πλακα...Αλλα δεν ξερω σιγουρα δε της το'χω ζητησει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ρε σεις τη χοντρη τη Σανταλ τη γαμησε κανεις τελικα?Μ'αρεσε πολυ τωρα που το σκεφτομαι...

Και μια απορια που σκεφτομαι τις τελευταιες μερες...Η Λαουρα οταν δουλευε στο 26ης Οκτωβριου 35,σχεδον δεν υπηρχε μερα που να μην επεφτε κριτικη γι'αυτην και οποιος πηγαινε στο στουντιο δεν υπηρχε περιπτωση να μην την πετυχει στο δωματιο.Απο τοτε που εφυγε απο κει ειναι να σα να μην υπαρχει.Σα να εξαφανιστηκε,σα να την ξεχασαν ολοι...κι εγω μαζι για να πω την αληθεια.
Πως γινεται αυτο δηλαδη??

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
ειναι στανταρ αυτο? εγω πριν 2 μηνες περιπου που ρωτησα την τσα2 μου ειπε οτι δεν κανει ουτε cim ουτε cif

Μεσα στο δωματιο μ το ειπε. Ειχα μπει με απλο. Ρωταω cim παιζει? 40 μου λεει.
CIF?? 50

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
καμια Εμμα μονο αμα δεχτει δεδομενου οτι το στομα τα παιρνει για πλακα...Αλλα δεν ξερω σιγουρα δε της το'χω ζητησει
Εμμα ισως αν πας τελευταιος πριν το κλεισιμο, δεδομενου οτι ουτως η αλλως θα ξεβαφτει μετα. Ισως δεχτει :dancing:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και μια απορια που σκεφτομαι τις τελευταιες μερες...Η Λαουρα οταν δουλευε στο 26ης Οκτωβριου 35,σχεδον δεν υπηρχε μερα που να μην επεφτε κριτικη γι'αυτην και οποιος πηγαινε στο στουντιο δεν υπηρχε περιπτωση να μην την πετυχει στο δωματιο.Απο τοτε που εφυγε απο κει ειναι να σα να μην υπαρχει.Σα να εξαφανιστηκε,σα να την ξεχασαν ολοι...κι εγω μαζι για να πω την αληθεια.
Πως γινεται αυτο δηλαδη??

Μαζί και εγώ, είναι γεγονός αυτό που αναφέρεις al, και μάλιστα εσύ έλειπες όταν η κοπέλα δεν έλειψε ούτε για μια μέρα το περσινό καλοκαίρι από το τσίρκο, όντας η κορυφαία κοπέλα της πόλης εκείνη την χρονική στιγμή, μιλάω και εξ ιδίας εμπειρίας. Ισχύει σε πάρα πολλά πράγματα ότι την κορυφή την αγγίζεις εύκολα, δύσκολα όμως την κρατάς, και ναι δεν είχε διάρκεια, κουράστηκε, έτσι έδειχνε τουλάχιστον, γιατί απλά το παράκανε, και χωρίς να γράψει για αυτή κάποιος κάτι αρνητικό , έπεσε από την κορυφή. Αδυνατισμένη και με κουρασμένη όψη, πειραματιζόμενη συνέχεια με αλλαγή του λουκ της, ήταν φυσικό να μην είναι πλέον η δημοφιλής Λάουρα. Κάπως έτσι υποθέτω εγώ ότι παίχτηκε το σκηνικό και η κοπέλα δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, από μένα που έχω περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της, και την έχω συμπαθήσει πάρα πολύ, της εύχομαι ολόψυχα να επανακάμψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom