Επισκέπτης
για μενα στο top 5 ειναι αυτες για τις οποιες εχω κανει της κριτικες μουαναμφισβητητα παντως ειναι στο τοπ 5 αυτη την εποχη
για μενα στο top 5 ειναι αυτες για τις οποιες εχω κανει της κριτικες μουαναμφισβητητα παντως ειναι στο τοπ 5 αυτη την εποχη
ok man ;)ντεσυ ηθελα να γραψω μπερδευτηκα
ελα ρε Βασιλω,πολυ κακια δειχνεις... εχεις περασει ποτε μαζι της να'ξερα?!εγω και τα αλλα τα παιδια που ειμαστε λατρες του ωραιου γυναικειο φυλου δεν εχουμε κανει τσαμπα της κριτικες μας.μαλλον θα εισαι καμια απελπιζμενι του χορου με ψευτικο ονομα εδωEνταξει το πιάσαμε η Νταιάνα ειναι η καλυτερα Πουτάνα που υπάρχει...
κατ'εμε ειναι Βερονικα,Αντριαννα,Νταϊανα,Εμμα,Ειρηνη...η σειρα ειναι τυχαιακαι ποιο ειναι το τοπ 5 ?
Συναγωνιστή καλησπέρα!Ποια από αυτές δίνει κωλαράκι και κάνει ελεφτερο στοματικό?κατ'εμε ειναι Βερονικα,Αντριαννα,Νταϊανα,Εμμα,Ειρηνη...η σειρα ειναι τυχαια
το ελεφτερο μ'αρεσε ντικε μουΣυναγωνιστή καλησπέρα!Ποια από αυτές δίνει κωλαράκι και κάνει ελεφτερο στοματικό?
ελα ρε Βασιλω,πολυ κακια δειχνεις... εχεις περασει ποτε μαζι της να'ξερα?!εγω και τα αλλα τα παιδια που ειμαστε λατρες του ωραιου γυναικειο φυλου δεν εχουμε κανει τσαμπα της κριτικες μας.μαλλον θα εισαι καμια απελπιζμενι του χορου με ψευτικο ονομα εδω
εισαι αψογος,ευχαριστω!!το ελεφτερο μ'αρεσε ντικε μου
Ολες εκτος απο την Βερονικα η οποια δεν κανει εξτρα αλλα εχει τη μοναδικη ικανοτητα να σε καυλωσει ισως και ακομα περισσοτερο απ'οτι αν κανεις ολα τα εξτρα μαζι.
Η Εμμα παιρνει και χυσιμο στο στομα
Η Αντριαννα συνηθως κανει και γυμνο τσιμπουκι στο απλο προγραμμα αμα εισαι καλο παιδι
Η Νταϊανα εχει ισως την πιο ολοκληρωμενη προσωπικοτητα απ'ολες τις αποψεις
Η Ειρηνη ομως ειναι η καλυτερη απ'ολες στο γαμησι
Σε κατατοπισα εεε?
Ναι,μαζι σου ειμαι για να λεμε την γνωμη μας oμως χωρις να κατευθυνουμε η να λεμε ανακριβειες.πως τεκμιριωνεις αυτο που λες περι "φεικ κριτικες"??oυτε εγω δεν βαζω το χερι μου στη φωτια,αλλα δεν λεμε κουβεντες χωρις να ειμαστε σιγουροι.οπως λες και εσυ,καλη ειναι στη δουλεια της ,για τη το χαλας με αυτα που λες περι "φεικ"?!με συγχωρειτε για την παρεμβαση,απλος την γνωμη μου λεω οπως ολη.ρε τακη.! 8 μυνηματα εχεις τα 7 λενε για την νταιανα, την πουτανα με τις περισοτερες φεικ κριτικες στην Σαλονικα...ειναι καλη στην δουλεια της δεν λεμε...αλλα...
και μεταξυ μας εσυ εχεις γραψει και αλλες κριτικες για την Νταιανα με αλλα νικ... ;)
καλυτερα πες ειμαι ο νταβας της, ειμαι η τσατσα, καλυτερα η ιδια η Νταιανα, καλυτερη αντιμετωπιση θα εχεις...να ενημερωνεις και κοσμο στη τελικη...οπως κανουν και αλλες κοπελες του χωρου.
Ναι,μαζι σου ειμαι για να λεμε την γνωμη μας oμως χωρις να κατευθυνουμε η να λεμε ανακριβειες.πως τεκμιριωνεις αυτο που λες περι "φεικ κριτικες"??oυτε εγω δεν βαζω το χερι μου στη φωτια,αλλα δεν λεμε κουβεντες χωρις να ειμαστε σιγουροι.οπως λες και εσυ,καλη ειναι στη δουλεια της ,για τη το χαλας με αυτα που λες περι "φεικ"?!με συγχωρειτε για την παρεμβαση,απλος την γνωμη μου λεω οπως ολη.
Ποιός Τάκης και Μήτσος μου λες εσύ τώρα .Έχω μόνο τρεις κριτικές επειδή σε αυτές πηγαίνω και δίνω το πορτοκαλί και περνάω επειδή τις έχω ξεκορίζει.Γιατί να έχεις τόσο κόμπλεξ ρε φίλε??Τι σου φταίει το κορίτσι που μιλάς με τέτοιο τρόπο? ακόμα και η ίδια να γράφει,τι σε πηράζει εσένα?Μα τόσο πολύ λιβάνι σου έχουν ρίξει πάνω σου ...δεν είσαι εσύ για αεροπλάνα ,όπως λέει και ο Καρβέλας Μάλλον το μοιράζεις στα τρία το πορτοκαλί εκεί που πας για να γράφεις αυτά .Μου λές και εμένα ότι γράφω με άλλα nick.. είσαι αστείος φαίνεται .Προσωπικά δεν σε ξέρω,αλλά,σε ξέρω... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ με πολλά nicks εδώ στο site(αυτό για όσους που δεν σε ξέρουν)!!!Έριξες την χολή σου πάλι χθες σε μια κριτική Παρασύρομαι τώρα και το καταλαβαίνω που μπαίνω στον κόπο να σου απαντώ.Δεν θα το ξανακάνω επειδή οσο υπάρχει η καψούρα τέτοια θα γράφεις ;)ρε τακη.! 8 μυνηματα εχεις τα 7 λενε για την νταιανα, την πουτανα με τις περισοτερες φεικ κριτικες στην Σαλονικα...ειναι καλη στην δουλεια της δεν λεμε...αλλα...
και μεταξυ μας εσυ εχεις γραψει και αλλες κριτικες για την Νταιανα με αλλα νικ... ;)
καλυτερα πες ειμαι ο νταβας της, ειμαι η τσατσα, καλυτερα η ιδια η Νταιανα, καλυτερη αντιμετωπιση θα εχεις...να ενημερωνεις και κοσμο στη τελικη...οπως κανουν και αλλες κοπελες του χωρου.
Εισαι πολυ νεος εδω για να ξεπερνας τοσο πολυ τα ορια...Ποιός Τάκης και Μήτσος μου λες εσύ τώρα .Έχω μόνο τρεις κριτικές επειδή σε αυτές πηγαίνω και δίνω το πορτοκαλί και περνάω επειδή τις έχω ξεκορίζει.Γιατί να έχεις τόσο κόμπλεξ ρε φίλε??Τι σου φταίει το κορίτσι που μιλάς με τέτοιο τρόπο? ακόμα και η ίδια να γράφει,τι σε πηράζει εσένα?Μα τόσο πολύ λιβάνι σου έχουν ρίξει πάνω σου ...δεν είσαι εσύ για αεροπλάνα ,όπως λέει και ο Καρβέλας Μάλλον το μοιράζεις στα τρία το πορτοκαλί εκεί που πας για να γράφεις αυτά .Μου λές και εμένα ότι γράφω με άλλα nick.. είσαι αστείος φαίνεται .Προσωπικά δεν σε ξέρω,αλλά,σε ξέρω... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ με πολλά nicks εδώ στο site(αυτό για όσους που δεν σε ξέρουν)!!!Έριξες την χολή σου πάλι χθες σε μια κριτική Παρασύρομαι τώρα και το καταλαβαίνω που μπαίνω στον κόπο να σου απαντώ.Δεν θα το ξανακάνω επειδή οσο υπάρχει η καψούρα τέτοια θα γράφεις ;)
hagem ποια Βικυ ειδες?Για να λες 2 χρονια εννοεις μαλλον την Ουκρανη.Εσυ τις ξερεις και τις 2,τις ξεχωριζεις δηλαδη την Ουκρανη απ'τη Μολδαβη??Ψιλομοιαζουν κιολας...New York: Εντυπωσιακος χωρος. Μεσα η Βίκυ, που γράφτηκε παραπανω. Η τσατσα υποδέχεται τον κοσμο πισω απο εναν πάγκο, σαν ρεσεψιόν ξενοδοχειου! Δυσκολεύομαι νσ πιστεψω οτι η Βίκυ, με δυο χρονια, οχι σταθερής παρουσιας, ειναι ιδιοκτήτρια αυτου του χωρου...
Αυτη που δουλεψε πρωτα στο Αν. Γεωργιου 4, και μετα στο Αλιακμονος. Δεν ξερω απο που ειναι.hagem ποια Βικυ ειδες?Για να λες 2 χρονια εννοεις μαλλον την Ουκρανη.Εσυ τις ξερεις και τις 2,τις ξεχωριζεις δηλαδη την Ουκρανη απ'τη Μολδαβη??Ψιλομοιαζουν κιολας...
Η τσατσα ειναι αυτη η μαλακισμενη που λεω?
Αυτη που δουλεψε πρωτα στο Αν. Γεωργιου 4, και μετα στο Αλιακμονος. Δεν ξερω απο που ειναι.
Δεν εχω καταλαβει για ποια τσατσα ελεγες τις προαλες. Μαυρα κοντα μαλια και ευσωμη ηταν αυτη χθες.
Δεν ειχε και καμια ιδιαιτερη ευγενεια, αλλα κερασε καραμελα για την εναρξη
Οκ αρα λες την Ουκρανη τη μουναρα.3ετια συμπληρωνει αυτη τωρα εγω την ειχα παρει στην Κατεχακη πρωτη φορα που λεει κι ο gabetsosΑυτη που δουλεψε πρωτα στο Αν. Γεωργιου 4, και μετα στο Αλιακμονος. Δεν ξερω απο που ειναι.
Δεν εχω καταλαβει για ποια τσατσα ελεγες τις προαλες. Μαυρα κοντα μαλια και ευσωμη ηταν αυτη χθες.
Δεν ειχε και καμια ιδιαιτερη ευγενεια, αλλα κερασε καραμελα για την εναρξη
Εκεί κόλλησες και όχι στο ... ΞΕΚΟΡΙΖΕΙ???Εισαι πολυ νεος εδω για να ξεπερνας τοσο πολυ τα ορια...