Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Η Νατάσα η τσαρίνα από χτες επέστρεψε (στην πρωινή βάρδια βέβαια), οπότε σύντομα σκοπεύω να την επισκεφτώ  :grin:

Ξέχασα να αναφέρω ότι, σύμφωνα με την τσατσά πάντα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη έχει ρεπό, ελπίζω να μην πήγε κανένας σήμερα και να την πάτησε και να με βρίζει  :S

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
σε ποιό μαγαζί είναι η εν λόγω κορασίδα παλικάρι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Παω χθες για το Βιλα Ερωτικα για Αντριαννα αλλα γυρω στη 1.30 ηταν κλειστο...
Φριξου 13 ηταν η Αλινα και Νικ.Ουρανου 1α η Αντζελα η χτικιαρα.

Ανοιξε και το καινουριο στη Νικ.Ουρανου στο πρωην NewYork αλλα ενω πηγα για να μπω μολις ακουμπησα την εξωπορτα ακουσα τη φωνη αυτης της κωλογριας τσατσας της ξανθιας με τα γυαλια που μου την εσπασε πριν μια βδομαδα οποτε εφυγα κατευθειαν.Σιγουρα αυτη ητανε και αν με το ανοιγμα διαλεξαν αυτην για τσατσα θα'χουνε πολυ πελατεια :jerking: :jerking: :jerking:
Οποιος βολταρει σημερα ας επιβεβαιωσει...

Και μετα πετυχα ανοιχτο μετα απο μερες το Αν.Γεωργιου 50 οπου δουλευε η Ταρα και σαν καλος μαλακας μπηκα και στην ουσια πεταξα 30ε μιας και η κοπελα απλα ειναι ασχετη με το ολο θεμα.Δε μιλαει,δεν κουνιεται,δεν παιρνει πρωτοβουλια,δεν κανει προκαταρκτικα.Φαινομενικα δειχνει συνεσταλμενη και ευγενικη αλλα οταν της ζητησα να μου γλειψει τις ρωγες μιας και δεν μπορουσε να με καυλωσει αλλιως μου ειπε...'only 30 euros' :headbang: :headbang: :headbang:
Το παγκοσμιως ασημαντο μπαζο εμαθε το παραμυθι με τα 30ε την ιδια στιγμη που οποιος την εβλεπε εφευγε

Λιγο αργοτερα πηγα στα Μαμουνια και εκει πλεον προβληματιστηκα σοβαρα...Ενα μαγαζι σχεδον γεματο και το 80% γυναικες.Γυναικοπαρεες νεαρων και μεσηλικων...
Αρα γυναικες υπαρχουν και εμεις παρακαλαμε την καθε πειναλα που της δινουμε και 30ε και απο πανω μας την λεει κιολας

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολη την παρεα....αυτη η νταιανα τι λεει παιδια??λεει τπτ???αν μπορει να δωσει καποιος πληροφοριες...ευχαριστω

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στο Μακεδονία Palace συνήθως καταλύουν τα ξένα citytourια, μάλλον από κει κάτι άκουσε και στο είπε. Ελληνίδες φοιτήτριες υπάρχουν αλλά είναι *ακόμα* σπάνιες, σίγουρα δεν είναι πλήθος και είναι δύσκολο να τις βρεις. Πέτυχα μια πριν μερικούς μήνες σε μασατζίδικο και παραδόξως πέρασα πολύ καλά μαζί της, καλό παιδί και δυνατό κορμί.
αυτος ο ταξι driver μιλουσε για το kinissi palace που ειναι πανω στην εγνατια διπλα απο το εμπορικο κοντα στην ιωνος δραγουμη.καθετος της εγνατιας .

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μια ερώτηση προς τους πολύπειρους "μαχητές" της Θεσσαλονίκης. Πιάσαμε πουτανοσυζήτηση με έναν ταξιτζή και μου είπε ότι γίνεται της πόρνης από φοιτήτριες που κάνουν χοντρές βίζιτες.. Μου έλεγε για πολύ μεγάλο πλήθος φοιτητριών που πουλάνε το κορμάκι τους.. Μου έλεγε και για ένα ξενοδοχείο γαμιστρώνα Μακεδονία Palace νομίζω(για το Μακεδονία δεν είμαι σίγουρος) όπου εκεί παίζονται πολλά τέτοια σκηνικά. Είναι όντως μεγάλος ο αριθμός αυτών των φοιτητριών ή ο ταξιτζής εργάζεται και ως φιδέμπορας?
τα σκηνικα παιζονται στο kinissi palace.μαλλον εκει θα σου ειπε καλο ξενοδοχειο το μακεδονια αλλα πολυ ακριβο σε σχεση με αλλα πχ holiday inn.

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ντέσυ από Βουλγαρία στην οποία ξανακατέθεσα προχθές μετά από καιρό απουσίας...

ειναι η σαντυ απο βουλγαρια που ηταν 26ης οκτμβριου 52?
γυρο ατα 20 μεγαλα  :tits2:  στραβα δοντακια και ενα τατοο στη μεση?

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολη την παρεα....αυτη η νταιανα τι λεει παιδια??λεει τπτ???αν μπορει να δωσει καποιος πληροφοριες...ευχαριστω
καλημερα απο μενα  :).εχω περασει και απο αλλες καλες κοπελες στο Βαρδαρη και στο Μυλο.αυτη τη στιγμη και τουλαχιστον ενα χρονο που την ξερω η Νταιανα για μενα ειναι η κορυφη μια φουλ επαγγελματια με τα φουλ προγραμματα που κανει και φοβερος χαρακτηρας για οσους την ξερουμε... :kissass: :tits2: :pipa1:  :fuck1:  :rockon:   :rockon: .νομιζω θα την εχουμε στο Μυλο σε λιγο καιρο :dancing:  :cum:  :fuck2:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535

Η περιγραφή είναι ακριβής... δεν ήξερα ότι πλασαρόταν και ως Σάντυ...

Επισκέπτης
αυτι που περιγραφεις ειναι η Ντεσυ ρε παιδια η Βουλγαρα,ποια Σαντυ λετε??  :boobies: :headbang: .την εχει παντως την τρελα της και της παει  :2funny: :rockon:

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Το καινουριο μαγαζη (New york) ειναι της Βικυς απο το μπλε οπως ειπε η ιδια και ειναι μακραν το πιο γαματω μαγαζη στην πολη μας και σε λιγο ανεβαινει κριτικη για την ξανθουλα στο ερως 16 (βραδυνη βαρδια)ονομα δεν θυμαμαι μετα απο την πατατα νευροκοποιου που εφαγα
HAGEMMMMMM μαλλον αυτη η εποχη δεν ειναι για εμας μιας και πιστευω εχουμε κοινες επιθυμιες/αποψεις  (τουλαχιστον για τα κοριτσια)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Το καινουριο μαγαζη (New york) ειναι της Βικυς απο το μπλε οπως ειπε η ιδια και ειναι μακραν το πιο γαματω μαγαζη στην πολη μας
αμα εχει κι αυτη δικο της μπουρδελο σαν τη Μαριαννα εγω πρεπει να αγορασω την Πυλη Αξιου δηλαδη  :jerking: :jerking: :jerking:
Το πιο γαματο μαγαζι με τη Βικυ τη Μολδαβη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρα μαλλον ειχα δικιο που ειπα οτι ακουσα απ'εξω την καριολοτσατσα την ξανθια με τα γυαλια.Σωστα?

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σου βρε αλ,αλ,αλ,αλ,αλ,αλ,αλ,,,αλανιαρηηηηη.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Το καινουριο μαγαζη (New york) ειναι της Βικυς απο το μπλε οπως ειπε η ιδια και ειναι μακραν το πιο γαματω μαγαζη στην πολη μας και σε λιγο ανεβαινει κριτικη για την ξανθουλα στο ερως 16 (βραδυνη βαρδια)ονομα δεν θυμαμαι μετα απο την πατατα νευροκοποιου που εφαγα
HAGEMMMMMM μαλλον αυτη η εποχη δεν ειναι για εμας μιας και πιστευω εχουμε κοινες επιθυμιες/αποψεις  (τουλαχιστον για τα κοριτσια)
Ειναι τοσες πολλες οι πατατες, που περασα το καλοκαιρι μου με τρια στανταρακι, Καντυ, Σονια και Νατασσα-προμηθεως 11. Οι δυο τελευταιες, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα μετα απο πολλες επισκεψεις αρχιζει να φαινεται η υπεραξια.
Τοσο, που εκοψα τις τσαρκες, και κατα συνεπεια τις ενημερωσεις.
Κριμα για την μικρη στο 16, γιατι ηταν στη λιστα.
Ποια Βίκυ λετε?? Δουλεψαν στο 19 δυο προσφατα και μια πολυυυυ καλη παλιοτερα.
Να μην ελπιζω για την τελευταια εε???

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα απο μενα  :).εχω περασει και απο αλλες καλες κοπελες στο Βαρδαρη και στο Μυλο.αυτη τη στιγμη και τουλαχιστον ενα χρονο που την ξερω η Νταιανα για μενα ειναι η κορυφη μια φουλ επαγγελματια με τα φουλ προγραμματα που κανει και φοβερος χαρακτηρας για οσους την ξερουμε... :kissass: :tits2: :pipa1:  :fuck1:  :rockon:   :rockon: .νομιζω θα την εχουμε στο Μυλο σε λιγο καιρο :dancing:  :cum:  :fuck2:

Eνταξει το πιάσαμε η Νταιάνα ειναι η καλυτερα Πουτάνα που υπάρχει...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
και ποιο ειναι το τοπ 5 ?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Και εγώ σαν τον Hagem με στανταράκια την έβγαλα τους τελευταίους μήνες, δεν έρχονται πλέον νέες κοπέλες λόγω της κρίσης και δεν υπάρχει το excitement της τσάρκας και της ανακάλυψης κάτι καινούργιου που υπήρχε παλιότερα. Έτσι δεν έχουμε να γράψουμε και πολλά εδώ. Τουλάχιστον οι 2-3 κοπέλες που πηγαίνω τακτικά αξίζουν και περνάω πάντα καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom