Παω χθες για το Βιλα Ερωτικα για Αντριαννα αλλα γυρω στη 1.30 ηταν κλειστο...
Φριξου 13 ηταν η Αλινα και Νικ.Ουρανου 1α η Αντζελα η χτικιαρα.
Ανοιξε και το καινουριο στη Νικ.Ουρανου στο πρωην NewYork αλλα ενω πηγα για να μπω μολις ακουμπησα την εξωπορτα ακουσα τη φωνη αυτης της κωλογριας τσατσας της ξανθιας με τα γυαλια που μου την εσπασε πριν μια βδομαδα οποτε εφυγα κατευθειαν.Σιγουρα αυτη ητανε και αν με το ανοιγμα διαλεξαν αυτην για τσατσα θα'χουνε πολυ πελατεια
Οποιος βολταρει σημερα ας επιβεβαιωσει...
Και μετα πετυχα ανοιχτο μετα απο μερες το Αν.Γεωργιου 50 οπου δουλευε η Ταρα και σαν καλος μαλακας μπηκα και στην ουσια πεταξα 30ε μιας και η κοπελα απλα ειναι ασχετη με το ολο θεμα.Δε μιλαει,δεν κουνιεται,δεν παιρνει πρωτοβουλια,δεν κανει προκαταρκτικα.Φαινομενικα δειχνει συνεσταλμενη και ευγενικη αλλα οταν της ζητησα να μου γλειψει τις ρωγες μιας και δεν μπορουσε να με καυλωσει αλλιως μου ειπε...'only 30 euros'
Το παγκοσμιως ασημαντο μπαζο εμαθε το παραμυθι με τα 30ε την ιδια στιγμη που οποιος την εβλεπε εφευγε
Λιγο αργοτερα πηγα στα Μαμουνια και εκει πλεον προβληματιστηκα σοβαρα...Ενα μαγαζι σχεδον γεματο και το 80% γυναικες.Γυναικοπαρεες νεαρων και μεσηλικων...
Αρα γυναικες υπαρχουν και εμεις παρακαλαμε την καθε πειναλα που της δινουμε και 30ε και απο πανω μας την λεει κιολας