Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Νικ. Ουρανου 26. Πραγματι, ομορφη κοπελα η Αλεξάνδρα! Δεν ειναι η Αλέξια.
Μετα ομως την φόλα που εφαγα προχθες με Ντανιέλα δεν ειχα κουραγιο να δοκιμάσω. Αναζητείται τολμηρος! :cheesy:
Αν. Γεωργίου 30 Βγήκε με το ωραιο βυζι εξω, αλλα δεν μας εκανε την χαρη να πλησιασει. Ξανθια με κοντο μαλι. Αυτη ειναι η Σονια?
Αν. Γεωργίου 24. Μια διμετρη, με κωλο ενα τετραγωνικο μετρο, και ογκο ενα κυβικο! Αν και δεν θα τη δοκιμασω εγω, ειχε καποιο στυλ και σιγουρα θα εχει και καποια πελατεια. Ηταν πολυ ωρα στο δωματιο. Που εισαι Game??

Δοκιμασα εγω την αλεξανδρα(και εφαγα την πατατα).30 το απλο,40 ισπανικο(αμα βρει και βυζια ισως τα καταφερει και το κανει),50 γυμνο και ποσα ακομα ελεγε η τσατσα αλλα της λεω παρε 50 για γυμνο και ισπανικο,μου τη φαιρνει μπροστα μου και μου λεει τι θελεις να κανουμε?αφου τελος παντων δεχτικε μεσα δεν εκανε ισπανικο,ουτε καν το αναιφερε,αεροπιπα και ολο μη και μη τοσο βαθυα και μη με κρατας απο δω και μη με πιεζεις εδω...........  ΑΚΥΡΟ  :dancing: :dancing: :dancing:

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γινεται να παω σε στουντιο και να παρω 2 μαζι? η μονο αθηνα εχουν αυτα τα γουστα ισχυει οτι θα αλλαξει εδω θεσσαλονικη χωρις αλλαγη νομου αλλα ετσι θα το κανουν για να εχει ανεβασμα η αγορα???????? διοτι η δουλεια εχει πεσει αν αλλαξει ο νομος αυτο που θα δουλευει φουλ ειναι φριξου 9 και ανδ γεωρ 34 με ανδ γεωρ 52 μαζι

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
γινεται να παω σε στουντιο και να παρω 2 μαζι? η μονο αθηνα εχουν αυτα τα γουστα ισχυει οτι θα αλλαξει εδω θεσσαλονικη χωρις αλλαγη νομου αλλα ετσι θα το κανουν για να εχει ανεβασμα η αγορα???????? διοτι η δουλεια εχει πεσει αν αλλαξει ο νομος αυτο που θα δουλευει φουλ ειναι φριξου 9 και ανδ γεωρ 34 με ανδ γεωρ 52 μαζι

Εδώ Θεσσαλονικη δεν γίνεται σε κανένα νόμιμο οίκο. Έχει αναφερθεί παλιότερα ότι είναι παράνομο να δουλεύουν 2 κοπέλες στην ίδια βάρδια. Αν στο μέλλον αλλάξει;  :huh: Κάνε με μάντη να σε κάνω βασιλιά που λέει ο λαός. Εμενα πάντως δε θα με χαλούσε καθόλου  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εδώ Θεσσαλονικη δεν γίνεται σε κανένα νόμιμο οίκο. Έχει αναφερθεί παλιότερα ότι είναι παράνομο να δουλεύουν 2 κοπέλες στην ίδια βάρδια. Αν στο μέλλον αλλάξει;  :huh: Κάνε με μάντη να σε κάνω βασιλιά που λέει ο λαός. Εμενα πάντως δε θα με χαλούσε καθόλου  ;)
ειπαμε :ενα σπιτι μια αδεια εγκαταστασης.....αν ομως καποιος <<μοιρασει>> ενα σπιτι στα δυο και εχει δυο αδειες πχ πανω κατω οροφος,ή αν σε εναν πολυχωρο,σε μια αυλη βρε αδερφε ειναι δυο και τρια σπιτια γειτονικα,αντικρυστα και ειναι του ιδιου επιχειρηματια με τρεις αδειες και τρεις κοπελες ποιος θα κατσει να ελεγξει αν η μια πηγε <<βολτα>> να πιει καφε στην <<γειτονισσα>>  συναδελφο της και παρεπιπτοντως καναν και καμια παρτουζιτσα με πελατη....;ειπαμε το ιδιο γινεται στις βιλες της λαρισας.....

αλλο κολπο εφαρμοσιμο ειναι η τσατσα που γινεται και πουτανα βλ περιπτωση φυλης 104....αυτο προυποθετει ομως πουτανα μιλφ γιατι οι τσατσαδες δουλευουν πανω απο ενα οριο ηλικιας συμφωνα με τον νομο και προυποθετει και κλειστη πορτα ή φυλακα για την υποδοχη πελατων που τυχον θα ερθουν

να πω ενα παραδειγμα....η ναντια δεν θα μπορουσε ανετα να δουλεψει και καλα ως τσατσα καπου και αμα λαχει να πηδηχτει και με πελατη παρεα με την πουτανα;αυτο το κανει πχ μια μονικα που δουλευε τρικαλα σε εκει μπουρδελο

τωρα αν εχουμε τοσες πουτανες ωστε να γινουν αυτα στην πραξη στην θεσσαλονικη ειναι ενα θεμα....μαλλον δεν εχουμε την προσφορα εργασιας που εχει η πρωτευουσα και αυτο φαινεται απο τις διπλοβαρδιες και τα κλειστα σπιτια

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
ειπαμε :ενα σπιτι μια αδεια εγκαταστασης.....αν ομως καποιος <<μοιρασει>> ενα σπιτι στα δυο και εχει δυο αδειες πχ πανω κατω οροφος,ή αν σε εναν πολυχωρο,σε μια αυλη βρε αδερφε ειναι δυο και τρια σπιτια γειτονικα,αντικρυστα και ειναι του ιδιου επιχειρηματια με τρεις αδειες και τρεις κοπελες ποιος θα κατσει να ελεγξει αν η μια πηγε <<βολτα>> να πιει καφε στην <<γειτονισσα>>  συναδελφο της και παρεπιπτοντως καναν και καμια παρτουζιτσα με πελατη....;ειπαμε το ιδιο γινεται στις βιλες της λαρισας.....

αλλο κολπο εφαρμοσιμο ειναι η τσατσα που γινεται και πουτανα βλ περιπτωση φυλης 104....αυτο προυποθετει ομως πουτανα μιλφ γιατι οι τσατσαδες δουλευουν πανω απο ενα οριο ηλικιας συμφωνα με τον νομο και προυποθετει και κλειστη πορτα ή φυλακα για την υποδοχη πελατων που τυχον θα ερθουν

να πω ενα παραδειγμα....η ναντια δεν θα μπορουσε ανετα να δουλεψει και καλα ως τσατσα καπου και αμα λαχει να πηδηχτει και με πελατη παρεα με την πουτανα;αυτο το κανει πχ μια μονικα που δουλευε τρικαλα σε εκει μπουρδελο

τωρα αν εχουμε τοσες πουτανες ωστε να γινουν αυτα στην πραξη στην θεσσαλονικη ειναι ενα θεμα....μαλλον δεν εχουμε την προσφορα εργασιας που εχει η πρωτευουσα και αυτο φαινεται απο τις διπλοβαρδιες και τα κλειστα σπιτια

Ενδέχεται να κάνω λάθος αλλά οι πουτάνες μπορούν να δουλέυουν μέχρι τα 55 και οι τσατσάδες πρέπει να είναι πάνω από 50 ή 55. Επίσης μια κοπέλα βγάζει την άδεια εγκατάστασης αλλά μπορεί να δηλώσει άλλες τρεις που δουλέυουν στο σπίτι. Δεν μπορεί όμως να τις βάλει ταυτόχρονα. Αυτός ο νόμος είναι ένας ξεχασμένος ο οποίος λέει ότι αν δουλέυουν πάνω από μία ταυτόχρονα προσβάλλονται τα χρηστά ήθη. Ήταν ψιλοξεχασμένος και άρχισε να ξαναεφαρμόζεται ενταντικά από το 2000 που ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε ρεπορτάζ για τα διάφορα studio στην Αθήνα που είχαν 10 κοπέλες να δουλεύουν μαζί.

Εν ολίγοις αν πηδιέται μια τηρούνται τα χρηστά ήθη. Αν πηδιούνται πολλές στον ίδιο χώρο θίγονται τα χρηστά ήθη

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Εν ολίγοις αν πηδιέται μια τηρούνται τα χρηστά ήθη. Αν πηδιούνται πολλές στον ίδιο χώρο θίγονται τα χρηστά ήθη

Ακριβώς έτσι. Να είμαστε μονογαμικοί. Με παρτούζες και άλλα τέτοια φωτιά θα πέσει να μας κάψει  >:cheesy:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
μπουρδελοανανια.....
λεπον
πριν απο λιγο...
φριξου 13 μια ερικα αδιαφορη αδυνατη ψηλη....
φρ 15 η τανια ...κ αυτη γνωστη αδιαφορη...
φρ14 γιασμιν...με τουρλομενη κολαρα ...κ αυτη δεν πειθει....
φρ 9 βιλλα η καρμεν...παχυνε αρκετα ....σα να τη φουσκασαν σε βενζιναδικο...αλλα ειναι καυλιαρα...και φαινοταν να εχει διαθεση....
νικ ουρ 1β η αναστασια η μιλφ..νταρντανομουνα....αλλα δε μου αρεσε....
νικ ουρ 26  μια αλεξια καινουρια ...κοντουλα πολυ ομορφη κ αδυνατη....φοβηθηκα την πατατα κ εφυγα...
πετρου ερημιτη μαρινα μιλφ. πρωτη φορα την ειδα....
ειχα ορεξη για μιλφεγ...μιασ κ δεν εχω φαει ποτε...καλη ηταν η κυρια...φιλοτιμη..αλλα διαπιστωσα πως δεν μου αρεσουν τα μιλφειγ.....θα ανεβασω κριτικη συντομα.....
Έχουν μπαγιατέψει τα ποπ κορν που πηρα από προχτες και ακόμα περιμένω για την κριτική σου...  :zombie: :sleeping: :coffee:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
χθεσινη βολτα απο το φριξου 9 κ το x5 παρκαρισμενο απ εξω
λεω να μπω να μη μπω
τελικα δεν κρατηθηκα κ μπηκα
η αντριαννα μεσα με νεο λουκ στο μαλλυ,οχι τιποτα τρομερες αλλαγες απλα εκανε φρατζουλα
ουτε κρυο ουτε ζεστη η αλλαγη
φορουσε μονο ενα λευκο βρακακι σκετη μουρλια κ μολις ειχε κανει μπανακι γιατι την περιμενα στο σαλονι κ μου το ειπε η τσατσα
βγαινει,με βλεπει,την βλεπω κ αγκαλιες φιλια
μπηκα μεσα με 40ε στο απλο κ μετα απο κουβεντα τι εγινε τι να γινει κ πως περασαμε στις διακοπες μας ξεκινησε η μαχη
η κοπελα εκατσε πανω απο 25 λεπτα μεσα
χαδακια πολλα στα ορθια
καλαμπαλικινγκ κ δωρο γυμνο....για αρκετα λεπτα
περασμα σκουφου κ σφυροκοπημα μπολικο
της ζητησα πολυ ευγενικα να εχω κ ενα δωρακι ακομα κ μου ειπε οτι μιας κ ειμαι πελατης θα μου το κανει...
δεν γινεται ομως να τα λεμε ολα οποτε θα αρκεστειτε σε αυτα
απλα τελεια μια ακομα συναντηση μας
Γιατι να με ξενερωσεις?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Έχουμε τίποτα καλό για σήμερα? Χθες σε μία πολύ μίνι τσάρκα απελπίστηκα και θυμήθηκα γιατί απέχω τόσο καιρό... Μόνο η Μέρτσι μου έκανε ένα μίνι κλικ αλλά δεν θυμόμουν για καλά ή άσχημα σχόλια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μεσα στις καυλες ξεκινησα για Κοροβαγκου και Αννα Ρωσιδα, και εφαγα μια πορτα ΝΑΑΑ.!! κλειστο το κοροβαγκους αν και ελεγε οτι θα δουλευει η Αννα μετα τις 20:00, αλλα δεν προσεξα οτι ελεγε για φριξου 9, οποτε ποιανω και κανω μια μικρη γυρα...
Α.Γεωργιου 24. Μπενω να δω την περηβοητη Σονια, Σονια γιοκ και ΣΟΚ.!! παθαινω στην οψη της Σανταλ, νταρντανα γκομενα ΒΒW (καλα το εγραψα.??  :think:) αλλα της καταλογιζω το ομορφο προσωπακι, γκομενα που γαμας μονο εξω τζαμπα και αν εχεις πιει και καμια θαλασσα.!!!!  :2funny:
Α.Γεωργιου 16. Παω να δω την Ανιτα-Αννα.??? που ειδα προχτες να παρω μια 2η ματια, και πετυχενω το φυστικακι η Ρεμπεκα απο Μαντζαρου 1Α, ηταν εδω σημερα, φυσικα μεσα στο δωματιο και δεν περημενα να την δω...
Ν.Ουρανου 26. Για να δω ξανα την Αλεξανδρα...και να σου την θυμηθηκα την πουταναααα.!!!  :2funny: :2funny: ...κατα 99% ειναι η ξυνομουνα Τζουλια που δουλευε Α.Γεωργιου 24, σαφως αδυνατησμενη για αυτο αλαξε στο προσωπο και δεν την γνωρισα...
οι επιλογες μου ηταν 2, υποθετετικα αν δουλευουν, ή να παω στην Μεξικανα την Αλεξανδρα ή να παω Καρμεν (τρομαρα μου.!!! δεν το πιστευω.!!!  :2funny: :2funny:) φριξου 9, οποτε σταματαω πρωτα...
Φριξου 9. Και βγενει η Αννα η ρωσιδα ουρανοκατεβατη.!!!  :rockon: :rockon: :rockon: ...εεεε εγινε ενα ιστορικο γαμισι, δεν περιγραφω αλλο.!!!! >:cheesy:

ΥΓ. αν εγραφα κριτικη θα εβαζα στο πεδιο Χώρος/καθαριότητα χώρου εναν ασσο.! για 2 λογους, για τα κρεβατια που τριζουν σαν μανιασμενα και για τον χαλασμενο καδο ο οποιος παιζει να ειναι ετσι κανα χρονο +++...ΗΜΑΡΤΟΝ.!! 10€ εχει ενας γαμοκουβας.!!!  :tickedoff:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
κανα νεο απο αφρουλα;

χθες δούλευε η Μόνικα. Άφαντη η Αφροδίτη ... μας παιδεύει πολύ αυτό το κορίτσι ... πού θα πάει θα γυρίσει.

μάζευε δυνάμεις και φράγκα συνάδελφε.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Eνας φιλος μου ειπε για μια καινουρια βυζαρου το πρωι στο La Femme! Ξερει κανεις τιποτα?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
η Νταινα η μολδαβη στο Προμηθεως 25, ειναι αυτη που δουλευε παλια στο μπλε??? :think:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Πραγματι...αν μετα τη Ντανιελα και τη Σονια υπαρξει και 3ος κασκαντερ για Αναστασια θα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με τη λειτουργια του θρεντ :rolleyes: :rolleyes:

Αν και ο αλλος λεει για τσοντα στο δωματιο....Δεν αποκλειεται,μια απ'ολες τις ωραιες θα μας βγει καλη

Ποια ειναι η αναστασια? μια ουκρανιδα στο νικ ουρανου 1Β με βυζαρες ποια ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom