Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ρε παιδια ξερει κανεις που τραγουδαει η Τζουλια που δουλευε στο 26ης Οκτωβρίου 52 ?? μολισ ηρθα θεσσαλονικη απο μακρια κ περασα απο εκει αλλα δουλευει μια χοντρουλα βυζαρου μεχρι της 3 το βραδυ..   
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Πανε στην χοντρη . Γιατι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα...Μετα μπορει να μην βρεις τιποτε... :fuck1:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Πανε στην χοντρη . Γιατι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα...Μετα μπορει να μην βρεις τιποτε... :fuck1:
πια χοντρη ρε φιλε...πιπινακι με βυζαρες θελω...εχετε να προτινετε τπτ??

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Τζούλια από 26ης Οκτωβρίου έχει φύγει οριστικά σύμφωνα με την τσατσά.

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
tnx Apollo για το info αλλα μου γαμησες την ψυχολογια  >:(
ελπιζω να λεει μαλακιες η τσατσα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η Τζούλια από 26ης Οκτωβρίου έχει φύγει οριστικά σύμφωνα με την τσατσά.

Αμα εννοεις την αδυνατη(στεκα)χωρις βυζια,την πετυχα στο καινουριο νικηφορου ουρανου,τη μερα που ανοιξε.
Ελπιζω να σε βοηθησα

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
παλικαρια τα φωτα σας ,ποια κοριτσια προσφερουν κωλαρακι και ποια προτεινετε;  :helpplea:

tsondovolossss

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τον τελευτεο καιρο προσπαθω να αποφευγω την χρηση του αυτοκινητου μου.αν γνωριζει καποιος(η χρησιμοποιει και ο ιδιος) δρονολογια του οασθ που να βολευουν για  στουντιο. φανταζομαι το 31-βουλγαρη  περναει αποο εκει κοντα, απλα αν υπαρχει λεοφοριο σε πιο κοντινους δρομους.
ειδικα Νικ.Ουρανου!
ελπιζω η αναστασια , να καλυψει το κενο που υπαρχει στην κατηγορια των ωριμων ΧD

thnx in advance

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τον τελευτεο καιρο προσπαθω να αποφευγω την χρηση του αυτοκινητου μου.αν γνωριζει καποιος(η χρησιμοποιει και ο ιδιος) δρονολογια του οασθ που να βολευουν για  στουντιο. φανταζομαι το 31-βουλγαρη  περναει αποο εκει κοντα, απλα αν υπαρχει λεοφοριο σε πιο κοντινους δρομους.
ειδικα Νικ.Ουρανου!
ελπιζω η αναστασια , να καλυψει το κενο που υπαρχει στην κατηγορια των ωριμων ΧD

thnx in advance
31 και της κατω τουμπας  νομιζω.....ε μην περιμενεις να σε παν και εξω απο το μπουρδελο....θα περπατησεις και λιγο

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Παράθεση από: tsondovolossss στις χθες στις 23:03
τον τελευτεο καιρο προσπαθω να αποφευγω την χρηση του αυτοκινητου μου.αν γνωριζει καποιος(η χρησιμοποιει και ο ιδιος) δρονολογια του οασθ που να βολευουν για  στουντιο. φανταζομαι το 31-βουλγαρη  περναει αποο εκει κοντα, απλα αν υπαρχει λεοφοριο σε πιο κοντινους δρομους.
ειδικα Νικ.Ουρανου!

thnx in advance

31 και της κατω τουμπας  νομιζω.....ε μην περιμενεις να σε παν και εξω απο το μπουρδελο....θα περπατησεις και λιγο

Να γίνει σχετική εισήγηση στον δήμο και στον ΟΑΣθ να γίνει δρομολόγιο Νικ.Ουρανού-Α.Γεωργίου.
Σταθμός ο ΟΣΕ σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κατέβει Βαρδάρη.....Για το νούμερο του δρομολογίου,τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.... :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Καταθεση χθες ελιζα και αντριανα. Η ελιζα ουτε κρυο ουτε ζεστη. Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας. Μετα απο καμια ωρα επισκεψη αντριανα στο προγραμμα 70 ε ακαποτο. Τα λογια ειναι περιττα. Ισπανια - ρουμανια 2-0

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καταθεση χθες ελιζα και αντριανα. Η ελιζα ουτε κρυο ουτε ζεστη. Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας. Μετα απο καμια ωρα επισκεψη αντριανα στο προγραμμα 70 ε ακαποτο. Τα λογια ειναι περιττα. Ισπανια - ρουμανια 2-0
Ποια η γνώμη σου για την Ελίζα εμφανισιακά, σε σχέση με τις φώτο;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
καλησπερα παιδες γνωριζετε να μου πειτε ποτε δουλεωει αυτη (ωρες) η Αναστασια στο Νικ. Ουρανου 1β? και αυτη η Μαριαννα στο Πετρου ερημιτη?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Επίσκεψη Χθές βράδυ στη ΣΟΝΙΑ στο Ανδρ. Γεωργιου 24.
Αισχρη συμπεριφορα. ΜΑΚΡΙΑ. Η ειρωνια αρχισε απο την τσατσα, που οταν εφυγα και πηγα να δω αλλες την πρωτη φορα που πηγα αρχισε να φωναζει. Μετα δυστυχως ξαναγυρισα . Ομορφη η σονια, δεν λεω με τοπλες εμφανιση, κοντο μαλι, καλο βυζι αλλα.......

ΜΠαινει στο σωματιο και οταν της ειπα να μεινει ορθια για να γλυψω βυζια αρχισε τα εγω δεν το θελω ετσι, και μη μου γαμησεις τη βραδυα και αλλες βλακειες. Γενικα ηταν πολυ αυταρχικη, εδινε διαταγες συνεχεια και με την παραμικρη εκφδραση διαφωνιας ή εστω αμφισβητησης αρχισε να φωναζει....
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Μαλιστα, οταν την ειπα οτι θα φαει αρνητικη κριτικη στην ιστοσελιδα μου ειπε ειρωνικα "Μην ξεχασεις να γραψεις το ονομα μου σονια"...ΒΡΕ ΟΥΣΤ σκυλα, εβγαλες λιγα λεφτα και συμπεριφεσαι αγενεστατα, ουτε εκτιμας τα λεφτα που σου δινουμε.
Να σημειωθει οτι η τσατσα επιτηδες οταν ρωτησα πως τη λενε μου ειπε "σοφια" , δηλαδη ψεματα.
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ....ΜΑΚΡΙΑ

Επισκέπτης
Αισχρη συμπεριφορα. ΜΑΚΡΙΑ. Η ειρωνια αρχισε απο την τσατσα, που οταν εφυγα και πηγα να δω αλλες την πρωτη φορα που πηγα αρχισε να φωναζει. Μετα δυστυχως ξαναγυρισα . Ομορφη η σονια, δεν λεω με τοπλες εμφανιση, κοντο μαλι, καλο βυζι αλλα.......

ΜΠαινει στο σωματιο και οταν της ειπα να μεινει ορθια για να γλυψω βυζια αρχισε τα εγω δεν το θελω ετσι, και μη μου γαμησεις τη βραδυα και αλλες βλακειες. Γενικα ηταν πολυ αυταρχικη, εδινε διαταγες συνεχεια και με την παραμικρη εκφδραση διαφωνιας ή εστω αμφισβητησης αρχισε να φωναζει....
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Μαλιστα, οταν την ειπα οτι θα φαει αρνητικη κριτικη στην ιστοσελιδα μου ειπε ειρωνικα "Μην ξεχασεις να γραψεις το ονομα μου σονια"...ΒΡΕ ΟΥΣΤ σκυλα, εβγαλες λιγα λεφτα και συμπεριφεσαι αγενεστατα, ουτε εκτιμας τα λεφτα που σου δινουμε.
Να σημειωθει οτι η τσατσα επιτηδες οταν ρωτησα πως τη λενε μου ειπε "σοφια" , δηλαδη ψεματα.
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ....ΜΑΚΡΙΑ
αγριεψαν και οι πουτανες που καταντησαμε να πληρωνεις και να σε βριζουν

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ....ΜΑΚΡΙΑ
Καλα σε εκανε αφου απο την αρχη σε κραζανε και τους εδωσες τα λεφτα σου.
Για δε την εκανες απο την αρχη διαολοστελνοντας τους? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
σωστο δε το διαβασα αυτο καλα  ρε φιλε σε βριζανε και ξαναπηγες? :2funny:
Sorry,που σε κραζω ρε φιλε αλλα τι αλλο θες να τους βρισεις και να φυγεις απο κει? Να σε πλακωσουν στις μπατσες?
Και μετα κλαιγεσται εδω?Καλα κανεις και ενημερωνεις αλλα επρεπε να τους σιχτιρισεις και να μη ξαναπατησεις.
Σιγα τη γκομενα,που επεστρεψες μη χασεις το κελεπουρι.
Τετοια βλεπουνε και συμπεριφερονται ετσι.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
.... και μη μου γαμησεις τη βραδυα ....

:2funny: :2funny: :2funny:
εμενα αν μου το έλεγε αυτό εκδηδομενη θα γελούσα και θα έφευγα
πεχτρόνι cool. σε όλους συμβένουν στραβές. να ξέρεις για την επόμενη φορά: ντύσημο-βρύσιμο-τα λεφτά και δρόμο. τώρα καρφί σε ένα στανταράκι να ρεφάρεις

Επισκέπτης
Sorry,που σε κραζω ρε φιλε αλλα τι αλλο θες να τους βρισεις και να φυγεις απο κει? Να σε πλακωσουν στις μπατσες?
Και μετα κλαιγεσται εδω?Καλα κανεις και ενημερωνεις αλλα επρεπε να τους σιχτιρισεις και να μη ξαναπατησεις.
Σιγα τη γκομενα,που επεστρεψες μη χασεις το κελεπουρι.
Τετοια βλεπουνε και συμπεριφερονται ετσι.
λαθος παραθεση αλλα δε πειραζει  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom