Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σήμερα μετά τα όσα διάβασα μπήκε το μικρόβιο μέσα μου και έκανα μια βολτούλα.. τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει  :P

Περιορίστηκα στα στούντιο και πάμε να σας πώ.

Μαντζάρου 10: Η Αντριάννα. Νομίζω την είχα ξαναδεί στο Έρως της Ανδ.Γεωργίου παλιότερα. Ψηλή κοπέλα αδύνατο μοντελέ σώμα ωραίο κωλαράκι, κοντό ξανθό μαλλί χαμογελαστή και ευγενική με κάτι  αστεράκια τατούαζ στην πλάτη της. Έκανε και 180 μοίρες περιστροφή και έμεινε εκεί μπας και με πείσει να περάσω με τον κώλο της.

Μαντζάρου 1: Δεν θύμαμαι το όνομά της, ρουμάνα πάντως ξανθιά μεγαλοκοπέλα φαινόταν από το πρόσωπό της, πρώτη φορά την έβλεπα σώμα με πιασίματα κοντό μαλλί κ αυτή ψιλοαδιάφορη. Στις 8 αλλάζει μου είπε η τσατσά οπότε τότε πιάνει αυτή που κυνηγούσα.

Κατεχάκη 13: Κ εδώ καινούργια Αντζέλα μου είπε η τσατσά κοντό καστανό μαλλί λίγο γεροδεμένη κατασκευή πρέπει να ήτανε σφιχτό το σώμα της, χωρίς να έχει πολλά πρόσθετα κιλά, ψιλοαδιάφορη επίσης.

Νικηφόρου Ουρανού 1Β: Η Εβελίνα, ξανθιά λυγερόκορμη για όσους δεν ξέρουν με πολύ καλό βυζί και πολύ καλή κοπέλα επίσης.

Δίπλα από αυτό δεν ξέρω πως λέγεται ένα καινούργιο: Λογικά είναι παράρτημα του ανορθόγραφου γιατί είδα μια πολύ γνωστή από το βαρδάρη με βραχνή φωνή και σγουρό μαλλί, και μασίφ σώμα που δεν μπαίνεις ούτε με σφαίρες.

Νικηφόρου Ουρανού 26: Η Ειρήνη, μεγαλοκοπέλα με πιασίματα καμπύλες κτλ έκανε καινόυργιο το μαλλί και της πήγαινε πολύ όσοι την γουστάρετε τώρα θα την γουστάρετε και παραπάνω  ;) η τσατσά μου είπε ότι θα είναι κ το βράδυ αλλά δεν την πιστεύω γιατί πρέπει να στράβωσε που δεν μπήκα.

Φρίξου στα 13 και 15: Η Μιραμπέλα και η Έφη που έφυγα χωρίς να τις δω.

Πέτρου Ερημίτη κλειστό.

Υ.Γ. Στον παράλληλο δρόμο πάνω από την Νικηφόρου ετοιμάζεται καινούργιο μπορντοβυσσινι σπίτι, το έχει προσέξει κανείς?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Στουντιοτσαρκα πριν της 12 το βραδυ...

Μαντζαρου 10. Η ξανθια Ντανιελα απο το στουντιο 23 της Αλεξανδρουπολης, δεν ξερω αν διατηρει το ιδιο ονομα, ξανθο μπακλαβαδακι ομορφο, αδικητε απο της φωτογραφιες (θα ανεβουν συντομα στο θεμα με τα κοριτσα) τατου πολλα στο σωμα της που με χαλασανε, αλλιως θα εμπενα μεσα, κωλαρακι θανατος.!
Μαντζαρου 1Α. Ξανθο πιπινακι απο την Ισπανια λεει, κορυφαια επιδερμιδα, ομορφο νεανικο βυζακι, δεν μιλαει ελληνικα ουτε αγγλικα, συννενοηση βγενει, καλουτσικο μεσα στο δωματιο, δεν βυαστηκε πουθενα, ονομα.??? το ξεχασα, μαλλον Ρεμπεκα
Εφοδος αρχικα στο 1 ψάχνοντας την καινουρια. Τζιφος. Ηταν η γνωστη Σευλα. Καλη αλλα ηθελα κατι αλλο
Μετα στο 10 για την Ντανιέλα. Δυστυχως ηταν εκει!
Μακραν η χειροτερη εμπειρια μου την τελευταία πενταετία!
Λεπτομερειες στην κριτικη, ελπιζω αυριο...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
αχ τι μ εκανες σημερα....
οσο ειχα αρχισει να βαζω φραγκα στην ακρη θα παω να τα φαω
Αχ ναι! καλη αναπληρωτης της Αφρουλας!
Παω για διπλο αυριο. Πρωτα απλο Ελιζα να δω αν αξιζει και μετα κανα δυνατο προγραμμα Αντριανα!
Αυτα ειναι!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα πριν λιγο με 2 καταθεσεις διοτι το πρωτο στανταρακι μας τα χαλασε λογω τσατσας η οποια ηταν αυτη η καριολα η ξανθια με τα γυαλια που δουλευε στο Λαφαμ και παλιοτερα στο Αλιακμωνος και παντα μας εσπαγε τα αρχιδια ειτε τηλεφωνικα ειτε live.Πρωτη σταση ειχαμε λοιπον στο Προμηθεως 19 οπου πετυχα τη μιλφ Αννα την οποια μολις χθες εκθειαζα και ειχα πεθυμησει πολυ.
Τι το'θελα ομως και μπηκα αφου ξερω οτι η καριολοτσατσα παντα θα την κανει την μαλακια.Στο 8΄λεπτο αρχισε να μας βαραει την πορτα και δεν εφυγε απο πισω.Την εριξα κατι μπινελικια απο μεσα,η Αννα ηρθε σε πολυ δυσκολη θεση και μου εξηγησε οτι ειναι καινουργια στο μαγαζι και δεν μπορει να καθεται οσο καθοταν στο Φριξου 13 και στα αλλα μαγαζια εκεινης της αλυσιδας διοτι εδω περναει πιο πολυς κοσμος :jerking: :jerking: :jerking:

Τελοσπαντων η κωλογρια τη χαλασε τη δουλεια αλλα κι εγω πηγα σαν πελατης της Αννας οποτε τι φταιω?Η Αννα υποτιθεται εχει καποια μονιμη πελατεια οποτε θα επρεπε να θεσει και αυτη καποιους κανονες ως προς το πως δουλευει.
Βγαινοντας να φυγω ειπα στην κωλογρια οτι αν δε την κανει την μαλακια μια φορα δεν αντεχει και πως δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι την βριζουν...
Εχω αφεντικο και ελεγχομαι και κατι τετοιες μαλακιες ειπε και εφυγα ενω αυτη συνεχισε να με βριζει

Οποτε αυτο που πετυχε ηταν να με αναγκαζει αποψε να μαυρισω σχετικα μια κοπελα την οποια εδω και 2 χρονια εγω παινευω και να την θεσω σε προσωρινη διαθεσιμοτητα :o :o διοτι μας αλλαζει αποτομα τις συνηθειες

2η σταση και αφου το σκεφτηκα πολυ αν πρεπει να συνεχισω τη βολτα ή να παω σπιτι ηταν το πουλεν μου η μιλφ Ειρηνη την οποια πετυχα στο Φριξου 13 μετα απο διπλοβαρδια,μου εκανε κατι ναζια στο σαλονι να με πεισει και η γυναικα για ακομα μια φορα εδωσε ρεσιταλ πανω στον πουτσο μου

Λεπτομερειες στις 2 κριτικες που θα πεσουν και για την ιστορια σημερα η 5η φορα και με την Αννα και με την Ειρηνη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Στα υπολοιπα τωρα...

-26ης Οκτωβριου 35.η Σανελ η ξανθια την οποια ειχα παρει πριν καιρο στο Αν.Γεωργιου 50 και ηταν πολυ μετρια.Και απο πολυ κοντα ειναι μπαζακι ασχετα αν ειναι ψαρωτικη στο σαλονι
-Νικ.Ουρανου 26.Αλεξανδρα ενα απιστευτο πιπινι ξανθο πολυ ομορφο με ωραιες βυζαρες και ενα κορμακι κολαση.Ειναι λιγο κοντη αλλα σαν συνολο βγαζει ματι το μουνακι
-Φριξου 15.η Τανια
-Νικ.Ουρανου 1β. :bigdick: :bigdick: πωπω μανα μου τι σκυλι ηταν αυτο...Αναστασια μιλφ ξανθια ψηλη πορνοφατσα εντελως με βυζαρες πεταμενες εξω με ρωγα καγκελο,σχετικα νταρντανα αλλα γυμνασμενη με κωλαρα κολαση.Σα να λεμε μια πολυ βελτιωμενη εκδοση της Νικολ και φαινοταν και προθυμη στο σαλονι και μαλλον για Ρωσσιδα την εκοψα απο την προφορα και την πουτανια.Αυτη νομιζω θα μας απασχολησει τις επομενες μερες
-Νικ.Ουρανου 1α.το καινουριο με τον αεροδιαδρομο που λεει κι ο Καραμαν :2funny: ο οποιος μπορει να χρησιμευσει και σαν υπαιθρια πασαρελα και να βλεπουμε εξω τις κοπελες.Ηταν η Αντζελα η πολυ αδυνατη η μελαχρινη απο Βαρδαρη
-Λαφαμ.η Αντζελα η Βουλγαρα που δουλευε πριν 2 χρονια στα Μαντζαρου.Πηγαδι σκετο ηταν τοτε δε μ'αρεσε
-Αν.Γεωργιου 24.η Σονια ενα απιστευτο μουνακι που εχω ξαναδει αλλα τωρα εγινε και κοκκινομαλλα,ειναι πολυ ομορφη,εχει απιστευτα ομορφα καλοσχηματισμενα βυζια και ενα κορμι αγαλαματενιο στην κυριολεξια

-Προμηθεως 25.η Μαρα
-Προμηθεως 14.η ομορφη Σονια η Λιθουανη η οποια εμενα δε μου ειχε αρεσει μεσα
-Προμηθεως 11.η Νατασα
-Προμηθεως 5.ενα απιστευτο μπαζο κοντοπουτανο με κεφαλι σκαντζοχοιρου
-Σαπφους 5.η Μιρελα
-Σαπφους 7.η Μερτσυ
-Σαπφους 8.η καριολα η Λαουρα με τα αγελαδισια βυζια.Απορω πως δουλευει ακομα αυτη
-Σαπφους 20.η Λαουρα η Ουγγαρεζα απ'οτι καταλαβα η γνωστη
-Τανταλου-Σαπφους πρασινο.μια Λαουρα καινουρια ειπε η γυφτοτσατσα
-Τανταλου 8.κλειστο
-Τανταλου 9.η Εμμανουελα ειπε η χτικιαρα και επισης σπασαρχιδω τσατσα.Μαλλον η ψηλη πολυ αδυνατη ξανθια με το μακρυ μαλλι που μοιαζει τη Σασα Μπαστα
-Τανταλου 14. :smitten: :smitten: το θεϊκο πλασμα Νασια με το οποιο κοιταχτηκαμε βαθια στα ματια κατα τη γυρα της στο σαλονι.Ειναι πανεμορφη...

Αποψε εκνευριστηκα πολυ τοσο που σκεφτομαι να κανω και καμια αποχη για κανα μηνα αμα λαχει παρεα με τον deker....Δηλαδη υπαρχουν τοσο βλακες που θεωρουν οτι επειδη γυρνανε κατι μαλακιστηρια στο Βαρδαρη για χαβαλε οτι ειναι και εν δυναμει πελατες οποτε κανουμε γρηγορα.Αν καταφερει αυτη η κωλογρια να καταστρεψει την καλη φημη γενικα και του μπλε σπιτιου πραγματικα θα της αξιζουν συγχαρητηρια

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
-Νικ.Ουρανου 1β. πωπω μανα μου τι σκυλι ηταν αυτο...Αναστασια μιλφ ξανθια ψηλη πορνοφατσα εντελως με βυζαρες πεταμενες εξω με ρωγα καγκελο,σχετικα νταρντανα αλλα γυμνασμενη με κωλαρα κολαση.Σα να λεμε μια πολυ βελτιωμενη εκδοση της Νικολ και φαινοταν και προθυμη στο σαλονι και μαλλον για Ρωσσιδα την εκοψα απο την προφορα και την πουτανια.Αυτη νομιζω θα μας απασχολησει τις επομενες μερες

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
-Νικ.Ουρανου 1β. πωπω μανα μου τι σκυλι ηταν αυτο...Αναστασια μιλφ ξανθια ψηλη πορνοφατσα εντελως με βυζαρες πεταμενες εξω με ρωγα καγκελο,σχετικα νταρντανα αλλα γυμνασμενη με κωλαρα κολαση.Σα να λεμε μια πολυ βελτιωμενη εκδοση της Νικολ και φαινοταν και προθυμη στο σαλονι και μαλλον για Ρωσσιδα την εκοψα απο την προφορα και την πουτανια.Αυτη νομιζω θα μας απασχολησει τις επομενες μερες

@ Pacino : ΑΝ είναι αυτή που πέρασε ένα φεγγάρι από Α Γεωργίου 34 θα "γυρίσεις" τσόντες μαζί της  ;)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
κατω τα χερια σασ απο τον αλ το δασκαλω ρε παλιοπουστρακια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
@ Pacino : ΑΝ είναι αυτή που πέρασε ένα φεγγάρι από Α Γεωργίου 34 θα "γυρίσεις" τσόντες μαζί της  ;)
Mη με λες τετοια  :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Τετοια πορνοφατσα ειχα καιρο να δω.Προς στιγμην το σκεφτηκα να μπω κιολας....

ε αυτη κι εγω δε την ειδα?Γυρω στο Μαϊο που εκανε κατι πρωινα στο Λαφαμ με το ονομα Βικυ μηπως?Την ιδια λεμε?

Επισης επιμενω πολυ σ΄αυτη που ειδα στο Αν.γεωργιου 24 τη Σονια.Μιλαμε για τελειο πλασμα και απορω πως Καραμαν και Μαανες δε μπηκαν σ'αυτην.Διαθετει ισως τα πιο ομορφα βυζια που εχω δει

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ....ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ :birdman: :birdman: :birdman:

@ Al συγνωμη αν σε έθιξε κατι που έγραψα. Οι προθέσεις μου όταν γράφω είναι είτε για ενημέρωση είτε για πλάκα. Ειλικρινα δεν καταλαβα τι έγινε, ότι ομως σε ενόχλησε το πέρνω πίσω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
@ Al συγνωμη αν σε έθιξε κατι που έγραψα. Οι προθέσεις μου όταν γράφω είναι είτε για ενημέρωση είτε για πλάκα. Ειλικρινα δεν καταλαβα τι έγινε, ότι ομως σε ενόχλησε το πέρνω πίσω
oχι ρε φιλαρακι μου μπηκε ενας βλακας πριν λιγο και ποσταρε κατι τεραστια μηνυματα με κατι προϊοντα κατι ρολογια και κατι μαλακιες αλλα του τα σβησανε αμεσως...
Επρεπε να σβησουν και το δικο μου μηνυμα.

Στον αλλον πηγαινε το μπινελικι

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
ΟΚ

στο θέμα μας. Αυτη την Αναστασιά του Λα Φαμ την είχα πάρει μια φορά και έβγαλε μια προστυχια μέσα χωρίς καν να το γυρέψω. Μάλλον το έχει έμφυτο. Είχα πάει σάββατο πρωί για να βρω μια τρυφερη αγγαλιά και μπλέχτηκα σε άλλα κόλπα (άλλο που δεν ήθελα βέβαια)

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
βολτα πριν λιγο με 2 καταθεσεις διοτι το πρωτο στανταρακι μας τα χαλασε λογω τσατσας η οποια ηταν αυτη η καριολα η ξανθια με τα γυαλια που δουλευε στο Λαφαμ και παλιοτερα στο Αλιακμωνος και παντα μας εσπαγε τα αρχιδια ειτε τηλεφωνικα ειτε live.Πρωτη σταση ειχαμε λοιπον στο Προμηθεως 19 οπου πετυχα τη μιλφ Αννα την οποια μολις χθες εκθειαζα και ειχα πεθυμησει πολυ.
Τι το'θελα ομως και μπηκα αφου ξερω οτι η καριολοτσατσα παντα θα την κανει την μαλακια.Στο 8΄λεπτο αρχισε να μας βαραει την πορτα και δεν εφυγε απο πισω.Την εριξα κατι μπινελικια απο μεσα,η Αννα ηρθε σε πολυ δυσκολη θεση και μου εξηγησε οτι ειναι καινουργια στο μαγαζι και δεν μπορει να καθεται οσο καθοταν στο Φριξου 13 και στα αλλα μαγαζια εκεινης της αλυσιδας διοτι εδω περναει πιο πολυς κοσμος :jerking: :jerking: :jerking:

Τελοσπαντων η κωλογρια τη χαλασε τη δουλεια αλλα κι εγω πηγα σαν πελατης της Αννας οποτε τι φταιω?Η Αννα υποτιθεται εχει καποια μονιμη πελατεια οποτε θα επρεπε να θεσει και αυτη καποιους κανονες ως προς το πως δουλευει.
Βγαινοντας να φυγω ειπα στην κωλογρια οτι αν δε την κανει την μαλακια μια φορα δεν αντεχει και πως δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι την βριζουν...
Εχω αφεντικο και ελεγχομαι και κατι τετοιες μαλακιες ειπε και εφυγα ενω αυτη συνεχισε να με βριζει

Οποτε αυτο που πετυχε ηταν να με αναγκαζει αποψε να μαυρισω σχετικα μια κοπελα την οποια εδω και 2 χρονια εγω παινευω και να την θεσω σε προσωρινη διαθεσιμοτητα :o :o διοτι μας αλλαζει αποτομα τις συνηθειες

2η σταση και αφου το σκεφτηκα πολυ αν πρεπει να συνεχισω τη βολτα ή να παω σπιτι ηταν το πουλεν μου η μιλφ Ειρηνη την οποια πετυχα στο Φριξου 13 μετα απο διπλοβαρδια,μου εκανε κατι ναζια στο σαλονι να με πεισει και η γυναικα για ακομα μια φορα εδωσε ρεσιταλ πανω στον πουτσο μου

Λεπτομερειες στις 2 κριτικες που θα πεσουν και για την ιστορια σημερα η 5η φορα και με την Αννα και με την Ειρηνη
ειναι και στο ανδ.γεωργιου τελικα τι παιζει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ειναι και στο ανδ.γεωργιου τελικα τι παιζει?
οχι δε νομιζω θα μεινει εκει ειπε...
Αυτη εφυγε οριστικα απο την αλυσιδα Προμηθεως 25-Κατεχακη-Φριξου 13 και μαλλον ψαχτηκε για καποιες μερες που θα καταληξει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Mη με λες τετοια  :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Τετοια πορνοφατσα ειχα καιρο να δω.Προς στιγμην το σκεφτηκα να μπω κιολας....
ε αυτη κι εγω δε την ειδα?Γυρω στο Μαϊο που εκανε κατι πρωινα στο Λαφαμ με το ονομα Βικυ μηπως?Την ιδια λεμε?

Επισης επιμενω πολυ σ΄αυτη που ειδα στο Αν.γεωργιου 24 τη Σονια.Μιλαμε για τελειο πλασμα και απορω πως Καραμαν και Μαανες δε μπηκαν σ'αυτην.Διαθετει ισως τα πιο ομορφα βυζια που εχω δει

Ωχχχχχ...μη με λες τετοια.!! ειμαι στα προθυρα της χρεωκοποιας.! θελω να κατσω κανα 2-3 βδομαδες αγαμητος,  :2funny:
να δω θα αντεξω.???
...ηταν κλειστο την τεταρτη οταν εκανα γυρα, οπως και το 26ης 35 που ηθελα να δω την Σανελ, γιατι ενας γνωστος μου πηγε και την πενεψε αρκετα...

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερει κανεις που τραγουδαει η Τζουλια που δουλευε στο 26ης Οκτωβρίου 52 ?? μολισ ηρθα θεσσαλονικη απο μακρια κ περασα απο εκει αλλα δουλευει μια χοντρουλα βυζαρου μεχρι της 3 το βραδυ.. 
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερει κανεις που τραγουδαει η Τζουλια που δουλευε στο 26ης Οκτωβρίου 52 ?? μολισ ηρθα θεσσαλονικη απο μακρια κ περασα απο εκει αλλα δουλευει μια χοντρουλα βυζαρου μεχρι της 3 το βραδυ.. 
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
και εγω την εψαχνα αλλα μαλλον κανενας συναδερφος δεν εχει info.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom