You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
μπουρδελοανανια.....
λεπον
πριν απο λιγο...
φριξου 13 μια ερικα αδιαφορη αδυνατη ψηλη....
φρ 15 η τανια ...κ αυτη γνωστη αδιαφορη...
φρ14 γιασμιν...με τουρλομενη κολαρα ...κ αυτη δεν πειθει....
φρ 9 βιλλα η καρμεν...παχυνε αρκετα ....σα να τη φουσκασαν σε βενζιναδικο...αλλα ειναι καυλιαρα...και φαινοταν να εχει διαθεση....
νικ ουρ 1β η αναστασια η μιλφ..νταρντανομουνα....αλλα δε μου αρεσε....
νικ ουρ 26 μια αλεξια καινουρια ...κοντουλα πολυ ομορφη κ αδυνατη....φοβηθηκα την πατατα κ εφυγα...
πετρου ερημιτη μαρινα μιλφ. πρωτη φορα την ειδα....
ειχα ορεξη για μιλφεγ...μιασ κ δεν εχω φαει ποτε...καλη ηταν η κυρια...φιλοτιμη..αλλα διαπιστωσα πως δεν μου αρεσουν τα μιλφειγ.....θα ανεβασω κριτικη συντομα.....
λεπον
πριν απο λιγο...
φριξου 13 μια ερικα αδιαφορη αδυνατη ψηλη....
φρ 15 η τανια ...κ αυτη γνωστη αδιαφορη...
φρ14 γιασμιν...με τουρλομενη κολαρα ...κ αυτη δεν πειθει....
φρ 9 βιλλα η καρμεν...παχυνε αρκετα ....σα να τη φουσκασαν σε βενζιναδικο...αλλα ειναι καυλιαρα...και φαινοταν να εχει διαθεση....
νικ ουρ 1β η αναστασια η μιλφ..νταρντανομουνα....αλλα δε μου αρεσε....
νικ ουρ 26 μια αλεξια καινουρια ...κοντουλα πολυ ομορφη κ αδυνατη....φοβηθηκα την πατατα κ εφυγα...
πετρου ερημιτη μαρινα μιλφ. πρωτη φορα την ειδα....
ειχα ορεξη για μιλφεγ...μιασ κ δεν εχω φαει ποτε...καλη ηταν η κυρια...φιλοτιμη..αλλα διαπιστωσα πως δεν μου αρεσουν τα μιλφειγ.....θα ανεβασω κριτικη συντομα.....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
απο την περιγραφη συναγω οτι ειναι η αλεξια που ηταν παλια βαρδαρη και δεν ειναι καινουρια;ισχυει;την εχει δει κανενας αλλος παλιος;
Την ειδα προχτες, δεν μου εμοιαζε, αλλα αν ειναι η ιδια εχει αδυνατησει αρκετα και εχει χασει εκεινο το ωραιο φαρδυ κωλαρακι, αλλα το κωλαρακι παραπεμπει σε πουτσομαγνητης...
Ρε, τι γράφουν εδώ:
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θυμα της πιατσας ο παππους....και η ψηλη;μπας και επροκειτο περι τραβελου και το αποσιωπουν;χαχαΡε, τι γράφουν εδώ:
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Ρε, τι γράφουν εδώ:
το ψεμα ξεκιναει απο εδω... στην οδό Κωλετη στο κέντρο της πόλης
οποιος εγραψε το κειμενακι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι θεσσαλονικιος και μαλλον δεν ξερει που πεφτει η Κωλετη...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Eγω ειδα προχθες Αλεξανδρα εκει...Αλεξανδρα-Αλεξια μαλλον η ιδια ειναι για να λεει και πολυ ομορφη...Πραγματικα πολυ ωραιο καινουριο μουνακι,δεν ειναι η παλια με την κωλαρααπο την περιγραφη συναγω οτι ειναι η αλεξια που ηταν παλια βαρδαρη και δεν ειναι καινουρια;ισχυει;την εχει δει κανενας αλλος παλιος;
νομιζω πως ειχα δει αυτη του βαρδαρη και δεν ειναι η ιδια....Eγω ειδα προχθες Αλεξανδρα εκει...Αλεξανδρα-Αλεξια μαλλον η ιδια ειναι για να λεει και πολυ ομορφη...Πραγματικα πολυ ωραιο καινουριο μουνακι,δεν ειναι η παλια με την κωλαρα
αλλα δεν το λεω με απολυτη σιγουρια
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
περιμενω πως και πως να ακουσω κανεναν που περασε στην πορνοφατσα που λεει ο αλ την αναστασια.να δουμε τι απιδια πιανει στον αγωνα μεσα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Δεν το κραζουμε που ενημερωνει Ισα ισα καλα κανει λεμε.Πατε καλα? Σας ενημερωνει για την ηλιθιοτητα της κοπελας, και τον κραζετε???
Τη συμπεριφορα του εκει κραζουμε.
Εσυ για παραδειγμα,αν ησουν στη θεση του,θα εμπαινες στο δωματιο?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Πραγματι...αν μετα τη Ντανιελα και τη Σονια υπαρξει και 3ος κασκαντερ για Αναστασια θα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με τη λειτουργια του θρεντπεριμενω πως και πως να ακουσω κανεναν που περασε στην πορνοφατσα που λεει ο αλ την αναστασια.να δουμε τι απιδια πιανει στον αγωνα μεσα
Αν και ο αλλος λεει για τσοντα στο δωματιο....Δεν αποκλειεται,μια απ'ολες τις ωραιες θα μας βγει καλη
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Παραγγελια τον ειχες τον Gabetso?Πραγματι...αν μετα τη Ντανιελα και τη Σονια υπαρξει και 3ος κασκαντερ για Αναστασια θα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με τη λειτουργια του θρεντ
Αν και ο αλλος λεει για τσοντα στο δωματιο....Δεν αποκλειεται,μια απ'ολες τις ωραιες θα μας βγει καλη
θα σε ξενερωσω λιγο φιλε....με το παρακατω ποσταρισμαΚαταθεση χθες ελιζα και αντριανα. Η ελιζα ουτε κρυο ουτε ζεστη. Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας. Μετα απο καμια ωρα επισκεψη αντριανα στο προγραμμα 70 ε ακαποτο. Τα λογια ειναι περιττα. Ισπανια - ρουμανια 2-0
χθεσινη βολτα απο το φριξου 9 κ το x5 παρκαρισμενο απ εξω
λεω να μπω να μη μπω
τελικα δεν κρατηθηκα κ μπηκα
η αντριαννα μεσα με νεο λουκ στο μαλλυ,οχι τιποτα τρομερες αλλαγες απλα εκανε φρατζουλα
ουτε κρυο ουτε ζεστη η αλλαγη
φορουσε μονο ενα λευκο βρακακι σκετη μουρλια κ μολις ειχε κανει μπανακι γιατι την περιμενα στο σαλονι κ μου το ειπε η τσατσα
βγαινει,με βλεπει,την βλεπω κ αγκαλιες φιλια
μπηκα μεσα με 40ε στο απλο κ μετα απο κουβεντα τι εγινε τι να γινει κ πως περασαμε στις διακοπες μας ξεκινησε η μαχη
η κοπελα εκατσε πανω απο 25 λεπτα μεσα
χαδακια πολλα στα ορθια
καλαμπαλικινγκ κ δωρο γυμνο....για αρκετα λεπτα
περασμα σκουφου κ σφυροκοπημα μπολικο
της ζητησα πολυ ευγενικα να εχω κ ενα δωρακι ακομα κ μου ειπε οτι μιας κ ειμαι πελατης θα μου το κανει...
δεν γινεται ομως να τα λεμε ολα οποτε θα αρκεστειτε σε αυτα
απλα τελεια μια ακομα συναντηση μας
λεω να μπω να μη μπω
τελικα δεν κρατηθηκα κ μπηκα
η αντριαννα μεσα με νεο λουκ στο μαλλυ,οχι τιποτα τρομερες αλλαγες απλα εκανε φρατζουλα
ουτε κρυο ουτε ζεστη η αλλαγη
φορουσε μονο ενα λευκο βρακακι σκετη μουρλια κ μολις ειχε κανει μπανακι γιατι την περιμενα στο σαλονι κ μου το ειπε η τσατσα
βγαινει,με βλεπει,την βλεπω κ αγκαλιες φιλια
μπηκα μεσα με 40ε στο απλο κ μετα απο κουβεντα τι εγινε τι να γινει κ πως περασαμε στις διακοπες μας ξεκινησε η μαχη
η κοπελα εκατσε πανω απο 25 λεπτα μεσα
χαδακια πολλα στα ορθια
καλαμπαλικινγκ κ δωρο γυμνο....για αρκετα λεπτα
περασμα σκουφου κ σφυροκοπημα μπολικο
της ζητησα πολυ ευγενικα να εχω κ ενα δωρακι ακομα κ μου ειπε οτι μιας κ ειμαι πελατης θα μου το κανει...
δεν γινεται ομως να τα λεμε ολα οποτε θα αρκεστειτε σε αυτα
απλα τελεια μια ακομα συναντηση μας
Αμα εννοεις την αδυνατη(στεκα)χωρις βυζια,την πετυχα στο καινουριο νικηφορου ουρανου,τη μερα που ανοιξε.
Ελπιζω να σε βοηθησα
οχι φιλε μου δυστυχως δεν ειναι αυτη η Τζουλια..το πιπινακι ειχε μεγαλες , ζουμερες κ σχεδον στητες βυζαρες... >
αν την πετυχει καποιος να δουλευει αλλου ασ ενημερωσει plzzz
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Νικ. Ουρανου 26. Πραγματι, ομορφη κοπελα η Αλεξάνδρα! Δεν ειναι η Αλέξια.
Μετα ομως την φόλα που εφαγα προχθες με Ντανιέλα δεν ειχα κουραγιο να δοκιμάσω. Αναζητείται τολμηρος!
Αν. Γεωργίου 30 Βγήκε με το ωραιο βυζι εξω, αλλα δεν μας εκανε την χαρη να πλησιασει. Ξανθια με κοντο μαλι. Αυτη ειναι η Σονια?
Αν. Γεωργίου 24. Μια διμετρη, με κωλο ενα τετραγωνικο μετρο, και ογκο ενα κυβικο! Αν και δεν θα τη δοκιμασω εγω, ειχε καποιο στυλ και σιγουρα θα εχει και καποια πελατεια. Ηταν πολυ ωρα στο δωματιο. Που εισαι Game??
Μετα ομως την φόλα που εφαγα προχθες με Ντανιέλα δεν ειχα κουραγιο να δοκιμάσω. Αναζητείται τολμηρος!
Αν. Γεωργίου 30 Βγήκε με το ωραιο βυζι εξω, αλλα δεν μας εκανε την χαρη να πλησιασει. Ξανθια με κοντο μαλι. Αυτη ειναι η Σονια?
Αν. Γεωργίου 24. Μια διμετρη, με κωλο ενα τετραγωνικο μετρο, και ογκο ενα κυβικο! Αν και δεν θα τη δοκιμασω εγω, ειχε καποιο στυλ και σιγουρα θα εχει και καποια πελατεια. Ηταν πολυ ωρα στο δωματιο. Που εισαι Game??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις