You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)
Κρυο καιρος για δυο,λεει ο σοφος λαος.Συμφωνω και αποφασησα να το εφαρμοσω και στην πραξη.Δευτερα 18-2 λιγο μετα τις 12 το μεσημερι εισερχομαι στο τριγωνο της αμαρτιας(Προμηθεως-Σαπφους-Τανταλου).Προορισμος μου το σπιτι της οδουΤανταλου οπου εργαζεται η Μαρινα,την οποια Μαρινα επιθυμω διακαως,υστερα απο τις πολλες και καλες κριτικες που εχω διαβασει εδω.Φτανω επιτελους εξω απο το συγκεκριμενο σπιτι και....απογοητευση,απελπησια.Ηταν κλειστο.Για λιγο κοντοσταθηκα,σκεφτηκα και αποφασησα οτι επειδη ειναι κλειστο δεν θα μεινω με το πουλι στο χερι.Υπαρχουν κι αλλα.Μπαινω στο διπλα (αλουμινατο) και βλεπουμε.
Και ειδαμε ! Για καλη μου τυχη πετυχα ενα αγγελουδι.Λοιπον..Υψος γυρω στο 1.70 με τα τακουνια (οχι μποτες).Σωμα κανονικο,βυζακι μικρο και ελαφρως πεσμενο(ουδεν προβλημα).Μαλλια μετριου μηκους καστανα με ξανθες ανταυγες τα οποια ειχε τραβηγμενα και δεμενα πισω αλογοουρα.Πετυχημενη επιλογη αυτη γιατι ετσι τονιζονταν το πολυ ωραιο της προσωπο.Φορουσε ενα σουπερ τοσοδουλι μινι(απο κατω τιποτα) και την βυζοθηκη της.
Ηλικια; Θα σας γελασω και δεν το θελω.Το εχω ξαναπει οτι δεν μπορω με τιποτα να υπολογισω την ηλικια των αλλων. Παντως ηταν μικρουλι.
Δεν ειμαι καλος και στις περιγραφες,παντως εστω κι ετσι ελπιζω να σας εδωσα μια εικονα και οι πιο εμπειροι να καταλαβαν ποια ειναι. Χωρις σκεψη περασα στο δωματιο.Τιμη 40 ευρα !
Μολις ειχα ξεντυθει και το κοριτσι ηρθε αμεσως.Ωρα 12:14.Δεν εβγαλε ρουχα.Μονο εβγαλε τις τιραντες του σουτιεν και το κατεβασε στην κοιλια της χωρις να το βγαλει.Το μενου των προκαταρκτικων περιλαμβανει χαδακια παντου.Εγω ειμαι ξαπλωμενος ανασκελα και αυτη γονατιστη διπλα μου και με χαϊδευει με τα μικρα και βελουδινα χερακια της.Στην κοιλια στο στηθος ,τσιμπωντας ελαφρα τις ρωγες μου και στα μπουτια.Μετα ξανα απο την αρχη απο
πανω μεχρι κατω.Ολα αυτα με απιστευτα αργες και "βασανιστικες" κινησεις.Φυσικα δεν αφησε παραπονεμενο και το επιμαχο σημειο.Μου χαιδεψε και τα μπαλακια και τα ζουλιξε ελαφρα.Την στιγμη που τα ζουλουσε με κοιταξε στα ματια. Ακολουθει η πιπα.Παντα αργα και απαλα πιανει το πουλι μου, τραβα προσεχτικα το πετσακι και περνα το προφυλακτικο Το ξετυλιγει και αρχιζει μια υπεροχη πιπα.Με τα δακτυλα της εχει πιασει το καυλι απο
την βαση και το βαζει στο στομα της βαθεια.Σφυγγει τα χειλη της ρουφαει και αργα αργα το βγαζει.Μετα ξανα στο στομα μεσα εξω. Αργα ερεθιστικοτατα και σε χρονικη διαρκεια πρωτογνωρη για μενα.Τοσο που καβλωσα που παρακαλουσα απο μεσα μου να σταματησει μηπως και τελειωσω εκει.Εφτασε η στιγμη της λυτρωσης.Σταματησε την πιπα σηκωθηκε και με
ρωτησε πως το θελω.Της ειπα "μπορεις απο πανω ;" Μου ειπε ναι ! Με εναν τροπο απλο και με ενα υφος σαν να μου ελεγε γιατι το ζητας ετσι διστακτικα;Φυσικα και μπορω! Οχι σαν καποιες αλλες που οταν τους ζητας να ερθουν απο πανω μονο που δεν σε πλακωνουν στο ξυλο!Τελος παντων.
Φερνει το μουνι της πανω απο την πουτσα μου.Με το ενα χερι την πιανει και με το αλλο ανοιγει τα μουνοχειλα της.Μολις ομως το εβαλε παγωσα!Ειδα στο προσωπο της μια γκριματσα πονου.Το εβγαλε,το ξαναβαζει αλλα παλι η ιδια γκριματσα.Μου δεθηκε και η γλωσσα και δεν ηξερα τι να πω.Ηρθε λιγο πιο μπροστα και το ξαναεβαλε μεσα της. Ουφ.Αυτη την φορα ολα καλα.Ηταν κατι στιγμιαιο.Ειδα το καβλι μου να χανεται ολοκληρο μεσα στο σφιχτο της μουνακι.Στην αρχη κουνιοταν αργα αργα.Υστερα επιταχυνε και μπαινοβγαινε τοσο δυνατα που τρανταζοταν και ετριζε το κρεβατι.Μετα και παλι κατεβαζε
ταχυτητα.Μπαινοβγαινε αργα αλλα και εχοντας το ολο μεσα της κουνουσε την λεκανη της
μπρος-πισω.Τελεια αισθηση!Στην διαρκεια ολων αυτων χαϊδευε το στηθος και την κοιλια μου.Καποια στιγμη εβαλε το ενα της χερι στα μπαλακια μου.Τα χαιδεψε και τα ζουλιξε.Καπου εκει τελειωσα.Εντονο και βαθυ τελειωμα.Σταματησε και καθησε για λιγο σ αυτη την σταση.Με ρωτησε αν μου αρεσε. ΝΑΙ της ειπα, ενθουσιασμενος.Δεν λεω ποτε ψεματα.Σηκωθηκε
ξαναεβαλε το σουτιεν της στη θεση του,χαιρετηθηκαμε την ευχαριστησα και εφυγε.Ωρα 12:26. Ο διαιτητης κρατησε και 2 λεπτα καθυστερηση!
Συμπερασματα.Η επανοδος μου στη ενεργο δραση συνοδευτηκε με μια υπεροχη εμπειρια.Για τα δικα μου γουστα και τις δικες μου απαιτησεις.Η κοπελα εχει ολα οσα θα περιμενα.Ειναι πολυ γλυκια και χαριτωμενη.Δεν βιαζεται καθολου μα καθολου.Με περιποιηθηκε με το παραπανω και μου φερθηκε αψογα.Εχει ενα αρνητικο οτι ειναι λιγο... μουγκα στο δωματιο αλλα ενταξει μην τα θελουμε και ολα δικα μας.
Επισης το κακο στην ολη ιστορια (που δεν φταιει η κοπελα)ειναι οτι λογω της χαμηλης εξωτερικης θερμοκρασιας τα χερια μου ηταν κρυα(ευτυχως μονο τα χερια χε χε) και παρεμιναν κρυα σε ολη την διαρκεια του αγωνα με αποτελεσμα να μην την ακουμπησω καθολου.Ουτε την αγγιξα.Την λυπηθηκα να την ακουμπησω με τα κρυα μου χερια και να την παγωσω.Κριμα ηταν.Και σ αυτο το θεμα να ειστε κι εσεις προσεκτικοι.Χειμωνας ειναι.Εσας σας αρεσει να σας χουφτωνουν παγωμενα χερια;Οσο ειστε στο δωματιο μεχρι να ερθει ζεσταντε τα λιγο.
Φυσικα το πιο αρνητικο ηταν η τιμη.40 !!Μην λεω παλι τα ιδια για τις τιμες και γινομαι κουραστικος.Μαλιστα η τσατσα μου ειπε οτι υπαρχει και προγραμμα με 50 ευρω για πιο χαλαρα και περισσοτερη ωρα !?! Ας μην σχολιασω
Ειμαι στην διαθεση σας για διευκρινησεις και για οτι αλλο θελετε να με ρωτηστε
Να ειστε ολοι καλα
Υ.Γ. :Φυσικα ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια.Ομως παμε για αλλα...... Σελω Μαριναααα.
Γι αυτο σας παρακαλω ενημερωστε με αν ισχυει ακομα οτι δουλευει πρωινες ωρες και στο διπλανο του αλουμινατου ή αν εχει αλλαξει κατι.Σκεφτομαι την επομενη εβδομαδα να την τιμησω.
Και ειδαμε ! Για καλη μου τυχη πετυχα ενα αγγελουδι.Λοιπον..Υψος γυρω στο 1.70 με τα τακουνια (οχι μποτες).Σωμα κανονικο,βυζακι μικρο και ελαφρως πεσμενο(ουδεν προβλημα).Μαλλια μετριου μηκους καστανα με ξανθες ανταυγες τα οποια ειχε τραβηγμενα και δεμενα πισω αλογοουρα.Πετυχημενη επιλογη αυτη γιατι ετσι τονιζονταν το πολυ ωραιο της προσωπο.Φορουσε ενα σουπερ τοσοδουλι μινι(απο κατω τιποτα) και την βυζοθηκη της.
Ηλικια; Θα σας γελασω και δεν το θελω.Το εχω ξαναπει οτι δεν μπορω με τιποτα να υπολογισω την ηλικια των αλλων. Παντως ηταν μικρουλι.
Δεν ειμαι καλος και στις περιγραφες,παντως εστω κι ετσι ελπιζω να σας εδωσα μια εικονα και οι πιο εμπειροι να καταλαβαν ποια ειναι. Χωρις σκεψη περασα στο δωματιο.Τιμη 40 ευρα !
Μολις ειχα ξεντυθει και το κοριτσι ηρθε αμεσως.Ωρα 12:14.Δεν εβγαλε ρουχα.Μονο εβγαλε τις τιραντες του σουτιεν και το κατεβασε στην κοιλια της χωρις να το βγαλει.Το μενου των προκαταρκτικων περιλαμβανει χαδακια παντου.Εγω ειμαι ξαπλωμενος ανασκελα και αυτη γονατιστη διπλα μου και με χαϊδευει με τα μικρα και βελουδινα χερακια της.Στην κοιλια στο στηθος ,τσιμπωντας ελαφρα τις ρωγες μου και στα μπουτια.Μετα ξανα απο την αρχη απο
πανω μεχρι κατω.Ολα αυτα με απιστευτα αργες και "βασανιστικες" κινησεις.Φυσικα δεν αφησε παραπονεμενο και το επιμαχο σημειο.Μου χαιδεψε και τα μπαλακια και τα ζουλιξε ελαφρα.Την στιγμη που τα ζουλουσε με κοιταξε στα ματια. Ακολουθει η πιπα.Παντα αργα και απαλα πιανει το πουλι μου, τραβα προσεχτικα το πετσακι και περνα το προφυλακτικο Το ξετυλιγει και αρχιζει μια υπεροχη πιπα.Με τα δακτυλα της εχει πιασει το καυλι απο
την βαση και το βαζει στο στομα της βαθεια.Σφυγγει τα χειλη της ρουφαει και αργα αργα το βγαζει.Μετα ξανα στο στομα μεσα εξω. Αργα ερεθιστικοτατα και σε χρονικη διαρκεια πρωτογνωρη για μενα.Τοσο που καβλωσα που παρακαλουσα απο μεσα μου να σταματησει μηπως και τελειωσω εκει.Εφτασε η στιγμη της λυτρωσης.Σταματησε την πιπα σηκωθηκε και με
ρωτησε πως το θελω.Της ειπα "μπορεις απο πανω ;" Μου ειπε ναι ! Με εναν τροπο απλο και με ενα υφος σαν να μου ελεγε γιατι το ζητας ετσι διστακτικα;Φυσικα και μπορω! Οχι σαν καποιες αλλες που οταν τους ζητας να ερθουν απο πανω μονο που δεν σε πλακωνουν στο ξυλο!Τελος παντων.
Φερνει το μουνι της πανω απο την πουτσα μου.Με το ενα χερι την πιανει και με το αλλο ανοιγει τα μουνοχειλα της.Μολις ομως το εβαλε παγωσα!Ειδα στο προσωπο της μια γκριματσα πονου.Το εβγαλε,το ξαναβαζει αλλα παλι η ιδια γκριματσα.Μου δεθηκε και η γλωσσα και δεν ηξερα τι να πω.Ηρθε λιγο πιο μπροστα και το ξαναεβαλε μεσα της. Ουφ.Αυτη την φορα ολα καλα.Ηταν κατι στιγμιαιο.Ειδα το καβλι μου να χανεται ολοκληρο μεσα στο σφιχτο της μουνακι.Στην αρχη κουνιοταν αργα αργα.Υστερα επιταχυνε και μπαινοβγαινε τοσο δυνατα που τρανταζοταν και ετριζε το κρεβατι.Μετα και παλι κατεβαζε
ταχυτητα.Μπαινοβγαινε αργα αλλα και εχοντας το ολο μεσα της κουνουσε την λεκανη της
μπρος-πισω.Τελεια αισθηση!Στην διαρκεια ολων αυτων χαϊδευε το στηθος και την κοιλια μου.Καποια στιγμη εβαλε το ενα της χερι στα μπαλακια μου.Τα χαιδεψε και τα ζουλιξε.Καπου εκει τελειωσα.Εντονο και βαθυ τελειωμα.Σταματησε και καθησε για λιγο σ αυτη την σταση.Με ρωτησε αν μου αρεσε. ΝΑΙ της ειπα, ενθουσιασμενος.Δεν λεω ποτε ψεματα.Σηκωθηκε
ξαναεβαλε το σουτιεν της στη θεση του,χαιρετηθηκαμε την ευχαριστησα και εφυγε.Ωρα 12:26. Ο διαιτητης κρατησε και 2 λεπτα καθυστερηση!
Συμπερασματα.Η επανοδος μου στη ενεργο δραση συνοδευτηκε με μια υπεροχη εμπειρια.Για τα δικα μου γουστα και τις δικες μου απαιτησεις.Η κοπελα εχει ολα οσα θα περιμενα.Ειναι πολυ γλυκια και χαριτωμενη.Δεν βιαζεται καθολου μα καθολου.Με περιποιηθηκε με το παραπανω και μου φερθηκε αψογα.Εχει ενα αρνητικο οτι ειναι λιγο... μουγκα στο δωματιο αλλα ενταξει μην τα θελουμε και ολα δικα μας.
Επισης το κακο στην ολη ιστορια (που δεν φταιει η κοπελα)ειναι οτι λογω της χαμηλης εξωτερικης θερμοκρασιας τα χερια μου ηταν κρυα(ευτυχως μονο τα χερια χε χε) και παρεμιναν κρυα σε ολη την διαρκεια του αγωνα με αποτελεσμα να μην την ακουμπησω καθολου.Ουτε την αγγιξα.Την λυπηθηκα να την ακουμπησω με τα κρυα μου χερια και να την παγωσω.Κριμα ηταν.Και σ αυτο το θεμα να ειστε κι εσεις προσεκτικοι.Χειμωνας ειναι.Εσας σας αρεσει να σας χουφτωνουν παγωμενα χερια;Οσο ειστε στο δωματιο μεχρι να ερθει ζεσταντε τα λιγο.
Φυσικα το πιο αρνητικο ηταν η τιμη.40 !!Μην λεω παλι τα ιδια για τις τιμες και γινομαι κουραστικος.Μαλιστα η τσατσα μου ειπε οτι υπαρχει και προγραμμα με 50 ευρω για πιο χαλαρα και περισσοτερη ωρα !?! Ας μην σχολιασω
Ειμαι στην διαθεση σας για διευκρινησεις και για οτι αλλο θελετε να με ρωτηστε
Να ειστε ολοι καλα
Υ.Γ. :Φυσικα ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια.Ομως παμε για αλλα...... Σελω Μαριναααα.
Γι αυτο σας παρακαλω ενημερωστε με αν ισχυει ακομα οτι δουλευει πρωινες ωρες και στο διπλανο του αλουμινατου ή αν εχει αλλαξει κατι.Σκεφτομαι την επομενη εβδομαδα να την τιμησω.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
...αείμνηστου free magazine...
Υ.Γ.: Η κυτταρίτιδα και όχι μόνο σταματάει στα σύνορα! Cool...
Ευτυχως το ανεφερες γιατι θα ξεχναγα να το αγορασω αυτο το μηνα.Εχει συνεντευξη για το φορουμ αν δεν κανω λαθος.
la femme ποθ ακριβος βρισκετε?
chef35 σου απαντησαμε σε προηγουμενη σελιδια.Ανδρ Γεωρ. δεν θυμαμαι αριθμο.Παρ'ολα αυτα ειναι διοροφο κτιριο με φιμε τζαμια,2 φλογες στην εισοδο και παρκινγκ στα δεξια.Η εισοδος του ειναι στον 1ο οροφο.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ο big_boy επεστρεψε δυναμικα.40 αρχικη και 50 για επιπλεον??? WTF??? Πριν λιγο καιρο ηταν 30 ευρω το ενα και 40 αυτο με τον περισσοτερο χρονο κλπ.Τεσπα.
Αντε με το καλο -τωρα που με κωλογκαβλωσατε παλι- να επιστρεψω και 'γω στη δραση
Αντε με το καλο -τωρα που με κωλογκαβλωσατε παλι- να επιστρεψω και 'γω στη δραση
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλημερα!θα ηθελα να μ δωσετε πληροφοριες για την κοντη ξανθια ρωσιδα απεναντι απο αυτο με το ηχητικο!ευχαριστω πολυ!
Μέτρια. Κοντούλα, κάνει τα βασικά και τίποτα παραπάνω. χαμηλή συμμετοχή σύντομη πίπα, ψιλοκρύα συμπεριφορά.
Ελπίζω να βοήθησα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Μπορουνε να πουνε οι συναδερφοι που ακριβως ειναι το αλουμινατο και αυτο με την τουρκαλα την 20αρα; οδο αριθμο η κατι αλλο; ευχαριστω εκ των προτερων
αννα μαρια διπλα στο μυλο αν και ειχε ξεκινησει με καλες προδιαγραφες εχει καταντησει απαραδεκτη ειδικα στο προγραμμα των 40.τωρα τελευταια φοραει και ενα διχτυωτο κορμακι σαν αραχνη, που ουτε καν μπαινει τον κοπο να βγαλει. δεν αφηνει να αγγιξεις το ελαχιστο βυζι της. πιπα 30 δευτερολεπτων, σχεδον καθολου συμμετοχη. με λιγα λογια απαραδεκτη στο δωματιο, χασιμο χρονου και χρηματων.μακρυα...............
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αυτο το αλουμινατο στην τανταλου που κοντα ειναι; τι υπαρχει διπλα; δεν το βρηκα βοηθατε γειτονοι!!!
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
το ερος στον βαρδαρη το βρηκες? το γωνιακο σπιτι με τα πρασσινα παραθυροφυλλα το βρηκες? λοιπον ειναι απεναντι ακριβως απο το ερως. το σπιτι με τα πρασσινα παραθυρα ειναι στον ιδιο δρομο με το αλουμινατο. 4 μπουρδελα εχει η οδος αυτη. ειναι η μια απο τις δυο καθετους δρομους προς μοναστηριου που εχουν μπουρδελα. και οι δυο δρομοι ειναι παραλληλοι μεταξυ τους. αν δεν το καταλαβες ρωτα παλι να σου τα ξαναπω.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
το ερως το σεξ σοπ ειναι στην Αφροδιτης σωστα; καπου εκει ειναι γωνια Αφροδιτης με Τανταλου απο εκει και περα βοηθα (Τανταλου ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο η Α ΔΟΥ)
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
οχι ρε φιλε το ερος το σεξ σοπ. το ερος το μπουρδελο. τα μπουρδελα ειναι στην αριστερη σου πλευρα ετσι οπως πηγαινεις προς τον οσε. πανε και βρες την προμηθεως και την τανταλου. ειναι απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ σου πλευρα οπως πηγαινεις στον οσε.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
σου εστειλα και pm για καλυτερη κατατοπηση.
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Η καταθεση του big_boy πρεπει Να ειναι η Ευγενια(τρελλη καυλα).
Το αεροδρόμιο ξέρεις που είναι;το ερως το σεξ σοπ ειναι στην Αφροδιτης σωστα; καπου εκει ειναι γωνια Αφροδιτης με Τανταλου απο εκει και περα βοηθα (Τανταλου ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο η Α ΔΟΥ)
Καμία σχέση!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Το αεροδρόμιο ξέρεις που είναι;
Καμία σχέση!
Λοιπον παιδια για καντε μια λιστα με τις τελευταιες καλες επιλογες γιατι μετραω αντιστροφα πλεον.
καλησπερα εκανα μια γρηγορη βολτα στα σπιτια στο βαρδαρη και ηταν πολυ ικανοποιητικα!στο αλουμινατο μια καστανη με τατοο στην κοιλια!στο ερος μια μαυρομαλα,στο απεναντι μια ξανθια ΤΕΛΕΙΑ(εκει ηθελα να καταθεσω αλλα ειχε πολυ κοσμο και βιαζομουν)στην προμηθεως η γνωστη κοντη ξανθια και στο τελευταιο μια πολυ καλη με διχτυοτο μαυρο φορεμα!!αυριο θα παω για καταθεση!!πειτε μ σε ποια!!
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Και εγω αυριο σκεφτομαι για καταθεση, πειτε που προτεινετε?
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
geia sas,eimai poli down,thelo na mou proteinete kati pragmatika kalo,
Που να βρεθει το αρκετα καλο ρε antoninho.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις