Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Για να μη λέμε και μαλακίες... :cum: την Αναστασία στη Προμηθέως θα άξιζε να της κάνω κανένα φροντηστήριο... γιατί είναι κουκλί... :)
Αλλά κάτι Τζέσικες στο Προμ 5 και κάτι Χουανίτες και Ελίζαμπεθ στο Σαπ 8... ούτε με σφαίρες... :headbang:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αλλά κάτι Τζέσικες στο Προμ 5 και κάτι Χουανίτες και Ελίζαμπεθ στο Σαπ 8... ούτε με σφαίρες... :headbang:

Ούτε για πλάκα με καμιά από τις τρεις.... παλιότερα ίσως, τώρα πάμε όσο γίνεται στα πιό σίγουρα, όχι πως δεν θα κάνουμε το κασκαντεριλίκι, ούτε πως θα κωλλόσουμε να πετάξουμε λεφτά σε κάποιο κομοδίνο που φάγαμε σκάλωμα, αλλά πλέον με πολύ μέτρο.....

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Βραδινή τσάρκα σε Προμηθέως, Σαπφούς, Ταντάλου.[/size]

21:55-22:25

Προμηθέως

scaled.php

25:  Η Ιζαμπέλα (καμία σχέση με αυτή στο Σαπφούς 5 που τίμησα προχθές) είναι μία νεαρή μεσαίου ύψους, με γλυκό, χαμογελαστό πρόσωπο, μαύρα ίσια μαλλιά πιασμένα πίσω στο κεφάλι, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτή, με κωλάρα και μπουτάρες.
30 απλό, 40 ελεύθερο στοματικό.
19: Η Βίκυ. Ψηλή, με κοντό ξανθό μαλλί, πρόσωπο όμορφης ανατολικοευρωπαίας, μικρό στήθος, κωλάρα και μπουτάρες.
30 απλό, 40 ελεύθερο στοματικό ή γλειφομούνι, 50 στάση 69, 60 κωλαράκι.
Σαν σύνολο μου άρεσε και στο τέλος της τσάρκας πέρασα και την τίμησα...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Θ' ακολουθήσει κριτική ;)

14: Κλειστό.
11: Η Νατάσα. Αργούσε και δεν περίμενα.
5: Η Αντζελα. Μικρούλα, με γλυκό χαμογελαστό προσωπάκι, αφράτο μαύρο μαλλί έως τους ώμους, μικρό στήθος με μικρές θηλές, λεπτή, ωραίο κωλαράκι και όμορφα μπουτάκια.
30,40,50.

Σαπφούς

scaled.php

5: Η Μιρέλλα. Ψηλή και αδύνατη, με όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, μαύρο ίσιο μαλλί  κάτω από τους ώμους, μεσαίο στήθος, κωλάρα και ποδάρες.
25 το απλό, 30 παραπάνω χρόνος (το "χαλαρό" όπως τ' ονομάζουν), 40 γλειφομούνι, 50 στάση 69.
7: Η Λάουρα. Μεσαίου ύψους, με ξανθό μεζ μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, πρόστυχο όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο μ' έντονα βαμμένα μάτια, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, γεροδεμένο σώμα με πιασίματα, ωραίος κώλος και ωραία μπούτια.
25 απλό, 30 χαλαρό, 40 ισπανική και γλειφομούνι, 50 γυμνό τσιμπουκάκι, 60 φουλ.
8: Η Τζούλια. Χαμογελαστή νεαρή με πολύ ωραίο συμμετρικό μεσαίο προς μεγάλο και λίγο κρεμαστό στήθος με ευμεγέθεις θηλές, λεπτή, με κωλάρα και μπουτάρες. Πρόσωπο με μαύρα μάτια, ίσια μύτη και έντονα χείλη, ίσιο μαύρο μακρύ μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά.
30 απλό, ελεύθερο στοματικό 50 (!), στάση 69 στα 60 (με την έκπτωση στα 50).

Ταντάλου

scaled.php

Ταντάλου και Σαπφούς: Η Λάουρα ήταν μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί αρκετά κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, μία δερματοστιξία στον αριστερό βουβώνα, ωραίο κωλαράκι και ωραία μπούτια.
30 το απλό, 40 το χαλαρό, ελεύθερο στοματικό 60 (!) με την έκπτωση 50 (!) Οταν έφευγα το γυμνό μου το άφηνε στα 40...
Λένε μία τιμή και ό,τι πιάσουν... >:(
: Η Καρίνα. μελαχρινή με σγουρό μαλλί πάνω από τους ώμους, χαμογελαστό μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτή.
30 απλό, 40 ελεύθερο στοματικό, 50 στάση 69.
9: Η πιτσιρίκα Τζοβάνα. Ψηλή, με ξανθό ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, αγέλαστο όμορφο πρόσωπο με έντονα χείλη, λεπτό σώμα, αλλά με πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι και όμορφα μπουτάκια.
30 απλό, ελεύθερο στοματικό 50 (!) δίνει και κώλο (δε ρώτησα τιμή)
14: Η Νάσια. Ψηλή, λεπτή, μελαχρινή με ίσια μαλλιά εώς πάνω από τους ώμους, ωραίο πρόσωπο με καλοσχηματισμένα χείλη, μικρό στήθος, κωλάρα και ποδάρες.
Από προγράμματα τα κλασικά. Επιπρόσθετα προσφέρεται ντουζ με την κοπέλα και σεξ φυσικά, στα 80 (!)

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Ωραίος ο Φανούρης!, φαντάζομαι κανά μπουρδελιάρη να είναι στο σαλόνι του Π19 που πήγες, οσο είσαι στο δωμάτιο, και να βλέπει απο την χαραμάδα της πόρτας το φλας απο την φωτογραφική σου.  :2funny:
Άντε και στούντιο θέλουμε. :rockon:

tsondovolossss

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα ειμαι λιγεσ μερες θεσσαλονικη. μπορει να γινει ενημεροτικη, που εθεαθει τελευτεα η Αννα- milf???
μου φενετε αλλαζει συχνα σπιτακι ;p

thnx in advance

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Ωραίος ο Φανούρης!, φαντάζομαι κανά μπουρδελιάρη να είναι στο σαλόνι του Π19 που πήγες, οσο είσαι στο δωμάτιο, και να βλέπει απο την χαραμάδα της πόρτας το φλας απο την φωτογραφική σου.  :2funny:
Άντε και στούντιο θέλουμε. :rockon:
Απορω πως δεν του την επεσε κανεις με τοσες φωτογραφιες που βγαζει.
Αξιος παντως για την κριτικη παρουσιαση των ναων του ερωτος

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χτεσινη αμαρτωλη βολτα χτες στα φαρδυα στενα του μυλου...

Μαντζαρου 1Α. Η ξανθια προμιλφ ουγγαρεζα Καρμεν, εχει τον τροπο της μολις πας να φυγεις σου την πεφτει στην εξωπορτα και σε ρωταει με γλυκα γιατι φευγεις...σωματακι σφιχτο με μεγαλουτσικη περηφερεια, βυζακι ομως μικρο, αν ηταν μεγαλο θα τα εσπαγε σαν συνολο, ευγενικη μεσα στο δωματιο και ομιλιτικη, προκαταρτικα αρκετη ωρα αλλα μονοτονα, γενικα καθαρη γκομενα που αν την εβλεπα εξω ντυμενη θα την επεζα για παρτη της... :cum: απλο προγραμμα απο 30€.
Μαντζαρου 10. Ξανθο πιπινακι πολυ ομορφουλικο, αλλα με παχουλα μπουτακια οχι αισθητικα ασχημα, με κλικαρισε και με μου εμεινε αποθημενο, την εχω στα υποψην...
Κατεχακη. Η Γιαννα/Τζοανα, που εμφανιζοταν και Φριξου 13, με τα μελιτζανοβυζα της φορα παρτιδα εξω, την εχω αχτι και αυτη μονο για τις βυζαρες της, προσωπο προς τζιγγανειρο, μαυριδερη επιδερμιδα, αλλα την χωνω ανετα... :knockinb:
Κωλετη. Γκρετα την λεγανε την κοπελια, μαυρομαλα με μαυρο μπειμπντολ, βλαχοφατσα...κωλαρακι καλο μονο.
Ν.Ουρανου 26. Το μελαχρινο πιπινακι Ερικα, αρνητικα σχολια εχει η μικρη αν και μου τον σηκωνει ανετα εμφανησιακα, αλλα δεν...
Φριξου 9. Η ΄΄Πετρουλα΄΄ των μπουρδελων, Αντριανα ξανθια ισπανις, χαμογελαστη συστηθηκε κερασε χειραψια και φιλακι στο μαγουλο, σταθερη αξια στον χωρο...
Φριξου 15. Ανοιχτο αλλα δεν θυμαμαι Χριστο.!  :think:
Φριξου 14. Η ξανθια τραβελοφατζα Γιασμιν/Τζια, με καλυμενα τα πλαστικοποιημενα  :tits: αυτη την φορα...
(αναμεσα απο το φριξου 15 και 13, ετοιμαζετε νεο μπουρδελακι, απο εξω ειχε πεταμενα μπαζα, και φενοταν διαμορφομενο εσωτερικα, οποτε αναμενουμε...)
Ν.Ουρανου 1Β. Η Εβελινα μεσα στο δωματιο ετρωγε τα λεφτα καποιου... :2funny:
Κοροβαγκου.
Φιδακι...ειχανε εξω απο την πορτα να διωχνουν τα κουνουπια και τις σκνηπες.??   :2funny: μεσα η αντιπαθης τσατσα αν και χτες ηταν σημαζεμενη, και η κοπελα η γνωστη μαυρησμενη καργα Σαρα η Σλοβακα...
Α.Γεωργιου 50. Η μελαχρινη Ταρα με το ανομοιομορφο σωμα-περηφερεια και το χαμογελο που σπαει κρυσταλα... :2funny:
Α.Γεωργιου 21. Μεξικανα πιπινα μου την συστησε η τσατσα, μπααααα καμια βουλγαροτζιγγαννα την εκοψα, επρεπε οταν την εσπρωχνα στα 4αρα να της πετουσα κανα ....γκαζο.??? να δω πως θα αντιδρασει.... :2funny: ακουει στο ονομα Αλεξανδρα, γενικα μουναρος τελειες αναλογιες εκτος απο το βυζι, αν ειχε λιγο μεγαλυτερο βυζι θα ηταν για τσοντα.!! γιατι τωρα δεν εχει, πλακα τελειως με μικρη ρωγα, σωμα λαμπαδα μαυρησμενο καργααα.!! προσωπο σκυλε ψιλοαγριο καυλοτικο  :cum: Ελληνικα μηδεν, αγγλικα ελαχιστα, συννενοησαι μεσα, καθοδηγητε πληρως, ντιπ στην πιπα ειχαμε σε σημειο να γκουρλωνετε... :2funny: αλλα καραμελωμα οχι, γενικα για μια φορα αξιζει παρα περα δεν... η καλυτερη εμφανηση της βραδιας.
Α.Γεωργιου 34. Η ξεκωλιαρα ξανθια μουναρα Λιλη, μεση δαχτυλιδι...
Α.Γεωργιου 30. Η μαγουλου Μερτσυ...πωπωωωω... εχει γινει χαλιαααα  :headbang: ...την εβλεπα και την φανταζομουνα να τρωει σαντουιτσ λουκανικο και να τρεχουνε στα μαγουλα της οι μουσταρδες και οι κετσαπ και να τρωει και να τρωει...δεν κρατηθηκα με εποιασε σπαστικο γελιο και την εκανα καθως με κοιτουσαν απορημενες τσατσα και πουτανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α.Γεωργιου 16. ξανθια γκομενα αδυνατη, δεν την ειδα καλα εκανε βολτα σαλονιου σπινιαριστη λες και την εποιασε κοψιμο... :shit:  :2funny:
26ης Οκτωβρη 52. Η πιπινα Τζουλια με της τεραστειες βυζαρουγγες, χαμογελαστη...  :tits: :tits: πολυ χαμογελαστη  :tits: :tits:
26ης οκτωβρη 35Α. Η ξανθια Τιφανι πρεπει να ηταν αν ηταν αυτη, εβαλε εξτενσιον και μακρυνε τα μαλια της, προμιλφ γκομενακι τουμπανιασμενο ζουμπορλιδικο κοντοπουτανο, μαυρησμενο κορμακι...

αυτααααα...οσα δεν αναφερθηκαν ηταν ερμιτικα κλειστα.  :grin:

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η εφη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
(αναμεσα απο το φριξου 15 και 13, ετοιμαζετε νεο μπουρδελακι, απο εξω ειχε πεταμενα μπαζα, και φενοταν διαμορφομενο εσωτερικα, οποτε αναμενουμε...)
αναμενουμε τι μπαζα θα χει και μεσα οταν ανοιξει ε μαν; :grin: :grin:
index.php

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Α.Γεωργιου 16. ξανθια γκομενα αδυνατη, δεν την ειδα καλα εκανε βολτα σαλονιου σπινιαριστη λες και την εποιασε κοψιμο... :shit:  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: Νάσαι καλά ρε Man... :2funny: :2funny: :2funny: μούφτιαξες τη γαμημένη τη μέρα  :rockon:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Λεω και εγω.Μακαρι να γινει παντως.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
οχι ολα φιλε, ενα ντελο το εκανε αυτο σημερα που περασα απο εκει.
Το Προμηθέως 5. Δεν είναι κακο να το πουμε. Τουλαχιστον προχθες σε μενα. Δυστυχως η κοπελα δεν ελεγε τιποτα. Δεν ξερω πως τη λενε.
Η τσατσα για πολλες μπατσες. Μολις εκανα να φυγω μου πεταξε "καλα, ενα εικοσαρικο δεν εχεις και γυρνας στα μπουρδελα?"
Δεν κανουμε ετσι δουλεια.

Επισκέπτης
Το Προμηθέως 5. Δεν είναι κακο να το πουμε. Τουλαχιστον προχθες σε μενα. Δυστυχως η κοπελα δεν ελεγε τιποτα. Δεν ξερω πως τη λενε.
Η τσατσα για πολλες μπατσες. Μολις εκανα να φυγω μου πεταξε "καλα, ενα εικοσαρικο δεν εχεις και γυρνας στα μπουρδελα?"
Δεν κανουμε ετσι δουλεια.
hagem εγω το πρωην ανορθoγραφω εννοουσα  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom